ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
1 Κιλό χοιρινό (λαιμός)
1 ποτήρι του κρασιού τσίπουρο
3 πιπεριές πράσινες λωρίδες
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας καυτερή πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι του κρασιού, λευκό κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρω 5-6 λεπτά στο λάδι
ρίχνω τις πιπεριές για 3-4 λεπτά
σβήνω με το τσίπουρο
Βάζω αλάτι πιπέρι και πάπρικα
Ρίχνω 1 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό
Αραιώνω και ρίχνω τη μουστάρδα
Μόλις πιεί όλα τα υγρά και μείνει με το λάδι
ρίχνω το κρασί και τη ρίγανη
Σιγοβράζω για άλλα 6-7 λεπτά
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου