Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ξανάνοιξε το κοινωνικό καφενείο στα Καλά Νερά

 Ξανάνοιξε το κοινωνικό καφενείο στα Καλά Νερά



1 Min Read

Ξανάνοιξε το κοινωνικό καφενείο στα Καλά Νερά με πρωτοβουλία του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης & πολιτισμού Νοτίου Πηλίου

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε πριν 4 χρόνια.

Θα λειτουργήσει 7 μέρες τη βδομάδα και εντός του χώρου των γραφείων του στη παραλία Καλών Νερω ένα κοινωνικό καφενείο από σήμερα μέχρι 30 Απριλίου 2025.

Στις 14 Οκτώβρη τελέστηκε ο αγιασμός του Συλλόγου που σηματοδοτεί και την έναρξη των χειμερινών του δραστηριοτήτων κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Σχεδόν όλες οι καλοκαιρινές καφετέριες κλείσανε. Μέχρι την επόμενη άνοιξη, ο ντόπιος πληθυσμός δεν θα διαθέτει για 6 ολόκληρους μήνες έναν ζεστό χώρο κοινωνικοποίησης και συντροφιάς.

«Αυτό το κενό ήρθε να πληρώσει η πρωτοβουλία αυτή»,  δήλωσε η Άννα Λ. Κοντογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου.

Και πρόσθεσε «Δεν πρέπει οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους να είναι μόνο καταναλωτικές και εποχιακές. Η ζωή των Συλλόγων στα χωριά χαρακτηρίζεται από μια σχέση αλληλοβοήθειας και στήριξης στο συνάνθρωπο. »

Το κοινωνικό καφενείο στα Καλά Νερά θα είναι ανοικτό για τα 52 μέλη του Συλλόγου κάθε μέρα από τις 8 πμ μέχρι τις 11 πμ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αποδείξετε στο μέλλον την ανεξάρτητη καριέρα σας;

  Μπορείτε να αποδείξετε στο μέλλον την ανεξάρτητη καριέρα σας; Από  την Kally  στις  16 Οκτωβρίου 2024 Η αγορά εργασίας γίνεται πιο ποικιλό...