Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Στον Βόλο ένας από τους μεγαλύτερους χορευτικούς διαγωνισμούς

 Στον Βόλο ένας από τους μεγαλύτερους χορευτικούς διαγωνισμούς

στον-βόλο-ένας-από-τους-μεγαλύτερους-χ-1128612

20 Οκτωβρίου 2024 - 16:27

Η παγκόσμια ομοσπονδία καλλιτεχνικού χορού- WADF- και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Χορού Βόλου – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ – ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν για 2η φορά στο Βόλο έναν από τους μεγαλύτερους χορευτικούς διαγωνισμούς που πλέον γίνεται θεσμός.

Ο διαγωνισμός αυτός θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Χορού WADF ( World Artistic Dance Federation ) που εδρεύει στην Σουηδία το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο κλειστό αθλητικό κέντρο ΕΑΚ Βόλου.

Σχολές χορού, σύλλογοι χορού, χορευτές/τριες, χορευτικές ομάδες κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εκτελέσουν χορογραφίες με απόλυτο συγχρονισμό, ρυθμικότητα και πλουραλισμό κινήσεων μέχρι τα χορευτικά ζευγάρια που θέλουν να αναδείξουν το πάθος και την δημιουργικότητα, μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Οι χορευτές επαγγελματίες και ερασιτέχνες έρχονται αντιμέτωποι με διεθνείς κριτές και συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό που προωθεί την καλλιτεχνική αρτιότητα και την καινοτομία.

Στον διαγωνισμό θα συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές χορού οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κατηγορίες που αφορούν όλα τα είδη χορού. Latin, Ευρωπαϊκούς, Argentine tango, Σύγχρονο, μπαλέτο, K-Pop hip hop, oriental, ζεϊμπέκικο, λαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς κ.α.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, που θα συνδυάσει παράλληλα και την διεξαγωγή σεμιναρίων την Κυριακή 10 Νοεμβρίου για όλους τους ενδιαφέροντες από διακεκριμένους επαγγελματίες στους χορούς Απτάλικο, Καμηλιέρικο, Ζεϊμπέκικο και Belly dance.

https://wadf.gr/wadf-volos-dance-open/

Η Ακαδημία Χορού Βόλου ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη και στήριξη τους τον Αθλητικό οργανισμό Δήμου Βόλου, την Ελληνική ομάδα διάσωσης Μαγνησίας, τις εταιρίες ΕΒΟΛ, K-MACHINES ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙΡΑΣ, THE DANCE CLUB THE MALL OF DANCE και τα καταστήματα Μουσικό ταβερνείο ΡΕ ΜΙΝΌΡΕ, είδη περιπτέρου BOM DIA, κρεοπωλείο Οικογένεια Μακρυγιάννης .

https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το έγκλημα του «κακού χωριού»: Η γυναίκα που έμεινε πέντε χρόνια στη φυλακή για έναν στυγερό φόνο που δεν έκανε ποτέ

  Το έγκλημα του «κακού χωριού»:   Η γυναίκα που έμεινε πέντε χρόνια στη φυλακή για έναν στυγερό φόνο που δεν έκανε ποτέ × Από το ένα σοκ στ...