Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, πρόκειται να περάσετε αρκετές ευνοϊκές ημέρες για την επίλυση οικιακών προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει ή για τη διευθέτηση διαφορών σχετικά με περιουσία, που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας.
Ένα υλικό ή οικιακό πρόβλημα που μέχρι τώρα σας προκαλούσε ανησυχίες θα μπορέσει να βρει την καλύτερη λύση.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει περισσότερες νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες και σημαντικές θα είναι αυτές με άτομα με τα οποία θα έχετε μια κοινή δραστηριότητα ή μια κοινή αποστολή στη ζωή.
Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε να δικαιολογήσετε τα δικά σας λάθη ή παραλείψεις με διάφορες δικαιολογίες. Σκοπός τους είναι να σας διδάξουν κάποιο μάθημα ζωής, όχι να τους αγνοήσετε.
Μπορεί να προκύψει μια αντίθεση ή μια σύγκρουση στη δουλειά σας, η οποία είναι απίθανο να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον και την ένταση, όπου εργάζεστε ή ζείτε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες μπορεί να είναι δύσκολες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε πολλές ευχάριστες συναντήσεις ή θα παρακολουθήσετε συγκεντρώσεις που σχετίζονται με μια προσωπική γιορτή. Αυτές οι δεσμεύσεις θα είναι αναμενόμενες, προγραμματισμένες ή καλά προετοιμασμένες όταν παραστεί ανάγκη.
Οι κάτω των 30, θα πρέπει να προγραμματίσουν καλά τις δουλειές του σπιτιού τους, καθώς έχουν περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες να εκπληρώσουν. Θα χρειαστεί προσοχή από τον συγγενή σας είτε μένετε μαζί είτε όχι. Αντιθέσεις και συγκρούσεις είναι πιθανές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα έχουν μεγάλη πιθανότητα σύγκρουσης με κάποιον που θα σας κάνει δυσάρεστες κατηγορίες ή επικρίσεις. Έχετε οικονομικές δεσμεύσεις μπροστά σας, οι οποίες θα σχετίζονται με τη διευθέτηση λεπτών, υγειονομικών ή πιστωτικών προβλημάτων και σχέσεων.Αν και αυτή η εβδομάδα φέρνει πιθανότητα κέρδους ή λήψης χρημάτων, έχει επίσης σημάδι απώλειας ή δυσκολίας που σχετίζεται με χρήματα.
Αυτή η εβδομάδα θα ενθουσιάσει τις γυναίκες με νέα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα εγγόνι, τη μελλοντική μητρότητα ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επαγγελματική εξέλιξη, για την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών σε επαγγελματικούς λόγους. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας, να παρουσιάσετε το έργο ή την ιδέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, πολλοί θα είναι χαρούμενοι για μια αγορά, απόκτηση ή δώρο που θα λάβουν από ένα άτομο εκτός σπιτιού.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε τυχεροί στη δουλειά ή στα επαγγελματικά, κάτι που θα σας φέρει καλύτερα αποτελέσματα ή κέρδη.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η οικονομική σας σταθεροποίηση θα είναι σημαντική για εσάς. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το περιθώριο μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας θα είναι πολύ μικρό και όλα αυτές τις μέρες θα εξαρτηθούν από την εμπειρία και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα.
Ακολουθήστε τον κανόνα: μην αφήνετε τις σημερινές εργασίες για αύριο. Αύριο, η ζωή θα σας παρουσιάσει νέα καθήκοντα. Με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύεις να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με περισσότερα πράγματα από όσα θα μπορέσεις να κάνεις.
Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, με κάποιες ιδιαίτερες εμπειρίες, ειδικά αν έχετε έναν σύντροφο που αυτή τη στιγμή ταξιδεύει ή εργάζεται σε άλλο οικισμό.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα και να προσέχετε την κλοπή, την απώλεια ή άλλες παρόμοιες ενέργειες που δεν θα έχουν ευκαιρία να επιλυθούν.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια συζήτηση ή μια εκδήλωση με έναν άντρα θα σας κάνει να σκεφτείτε τις δικές σας πράξεις ή τον τρόπο ζωής σας.
Οι κάτω των 30, μπορεί να πρέπει να φροντίσουν την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη στην επικοινωνία σας με άλλα άτομα και θα χρειαστεί να είστε πολύ πιο υπομονετικοί ή να κάνετε δύσκολους συμβιβασμούς για να διατηρήσετε την αρμονία και την ειρήνη γύρω σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο, θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας λόγω της εμφάνισης νέων σχεδίων, ιδεών και ευκαιριών για εξέλιξη. Ο ρόλος ενός στενού συγγενή θα είναι σημαντικός για εσάς αυτή την εβδομάδα.
Οι άντρες θα εκπλαγούν από την εξέλιξη κάποιων γεγονότων ή σχέσεων αυτή την εβδομάδα. Θα έχετε την τάση να αναζητάτε κάποιο κρυμμένο νόημα σε αυτά, να εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες, να κάνετε συναισθηματικές συζητήσεις. Η εβδομάδα φέρνει πολλές πληροφορίες από κοντά και μακριά, τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε καλά για να μην επηρεαστείτε από ψεύτικες ειδήσεις ή κουτσομπολιά.
Οι γυναίκες θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, για να γίνουν αρεστές στο άλλο φύλο. Για το λόγο αυτό θα προσέξεις περισσότερο την εμφάνισή σου και θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα για αυτήν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις θα είναι επίσης σημαντικές τόσο για την αυτοεκτίμησή σας όσο και για την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αναζήτηση νέας δουλειάς, νέες ευκαιρίες για εμφανίσεις, για συνέντευξη ή παρουσίαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, προσπαθήστε να βρείτε μια λογική λύση σε συγκρούσεις με άτομα που είναι συνάδελφοί σας, πελάτες, συνεργάτες σε κάποια δραστηριότητα. Είναι πιθανό να πρόκειται για άτομα με τα οποία μπορεί να έχετε ή να μην έχετε μια παλιά γνωριμία.
Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις με εκπροσώπους διαφόρων ιδρυμάτων, οργανισμών, τραπεζών κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα κάνετε προσχεδιασμένες αγορές που σχετίζονται με κάποιο μέλος της οικογένειας.
Μέσα στην εβδομάδα θα δυσκολευτείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου που σχετίζονται με τη δουλειά σου, καθώς διάφορες περιστάσεις θα σου δημιουργήσουν δυσκολίες. Είναι πιθανό η στάση των συναδέλφων, των πελατών ή των προϊσταμένων σας να σας προσβάλει ή να σας απογοητεύσει.
Εάν εμπλέκεστε σε δικαστική ή νομική υπόθεση, θα προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η αποκάλυψη μιας ίντριγκας ή συκοφαντίας που σας επηρεάζει άμεσα θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή επαφή.
Οι κάτω των 30, θα έχουν μια επίσκεψη ή θα παρακολουθήσουν μια συγκέντρωση που σχετίζεται με συνομηλίκους, με νέους. Θα χαρείτε να έχετε κάτι στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να βγείτε διπλωματικά από μια άβολη κατάσταση ή σύγκρουση που σχετίζεται με ένα άγνωστο άτομο. Οι συγγενείς με τους οποίους δεν μένετε κάτω από την ίδια στέγη θα απαιτήσουν προσοχή αυτές τις επτά ημέρες.
Οι άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ανάγκη να πάρουν δύσκολες αποφάσεις ή να κάνουν δύσκολες αλλαγές που δεν αποδέχεστε ή δεν είστε έτοιμοι. Οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με δικαστική ή νομική δραστηριότητα θα απαιτήσουν προσοχή. Η υγεία σας θα απαιτήσει επίσης φροντίδα και προσοχή, ειδικά εάν έχετε μια ανεπεξέργαστη ή χρόνια ασθένεια.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν μια αδυναμία να πραγματοποιήσουν τα σχέδια και τις επιθυμίες τους, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα είναι περίπλοκες και απρόβλεπτες, συναισθηματικά επιβαρυντικές, απαιτώντας πολύ περισσότερη διακριτικότητα και διπλωματία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κρατήστε ασφαλή τα προσωπικά σας αντικείμενα, το τηλέφωνο, τις τραπεζικές κάρτες και κάθε άλλη σημαντική, εμπιστευτική πληροφορία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, μπορεί να επιβαρυνθείτε συναισθηματικά και ψυχικά από κάποια οικιακά προβλήματα ή απροσδόκητες δεσμεύσεις ιδιοκτησίας. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα αυταπάτης, λάθους ή άλλων ακούσιων ενεργειών εκ μέρους σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε τι αγορές κάνετε, σε ποια τιμή και ποια ποιότητα.
Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ανάπτυξη των ερωτικών σας σχέσεων και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανύπαντρους του ζωδίου.
Οι νέες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες και οι ήδη εδραιωμένες θα έχουν μια εξέλιξη που θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια για το μέλλον της σχέσης σας.
Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε επαφές με ένα άτομο που μένει σε άλλο οικισμό και με το οποίο γνωρίζετε προσωπικά: μπορεί δηλαδή να είναι συγγενής, φίλος ή άλλος γνωστός σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι από μια συζήτηση ή μια ενέργεια ενός αγαπημένου σας προσώπου που θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στα σχέδια ή τις σχέσεις σας.
Οι κάτω των 30, θα είναι τυχεροί στις προσωπικές ή επαγγελματικές τους υποθέσεις. Πολλοί θα κάνουν σχέδια για το άμεσο μέλλον τους, για συναντήσεις ή δραστηριότητες που θα δεσμευτούν τις επόμενες ή δύο εβδομάδες. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με τους συνομηλίκους σας ή με άλλα άτομα κοντά στην ηλικία σας.
Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλά απροσδόκητα γεγονότα και εμπειρίες για τους άνδρες. Μερικές φορές θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα δεν σας συμβαίνουν, αλλά ότι είστε μόνο θεατές ή ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τίποτα στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Θα προκύψουν επιπλέον ευκαιρίες εισοδήματος, αλλά το αν θα τις εκμεταλλευτείτε θα είναι αυστηρά ατομικό. Δεν θα θέλουν όλοι να εγκαταλείψουν την άνεσή τους και να δεσμευτούν για περισσότερη δουλειά.
Οι γυναίκες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με αργή κίνηση, ελάχιστη ή καθόλου ανάπτυξη των προσωπικών ή επαγγελματικών τους σχεδίων. Κάποια στιγμή, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο για εσάς, καθώς θα σας επιτρέψει να δείτε πιο προσεκτικά κάποιες λεπτομέρειες ή να περιμένετε υπομονετικά να εξελιχθούν κάποια άλλα γεγονότα. Οι προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές θα απαιτήσουν προσοχή αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, θα απογοητευτείτε από κάποια γεγονότα ή ενέργειες από την πλευρά ενός κοντινού σας προσώπου και μπορεί ακόμη και να είναι η αφορμή για χωρισμό ή διακοπή της επικοινωνίας με αυτό το άτομο.
Αν έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για τις οικονομικές σας υποθέσεις αυτή την εβδομάδα, τότε προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις ή αναβολές για διάφορους λόγους.
Αποφύγετε να ξοδεύετε χρήματα πέρα ​​από αυτό που μπορείτε ρεαλιστικά να αντέξετε οικονομικά.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες και θετικές εμπειρίες που σχετίζονται με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον συγγενικό σας κύκλο, που θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα ή θα ζει σε άλλον οικισμό.
Γενικά, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα γεγονότα είναι φυσιολογικά για εσάς, χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, γι’ αυτό αποφύγετε εκδηλώσεις εκνευρισμού ή ανυπομονησίας.
Δώστε αρκετό χρόνο ώστε κάθε γεγονός να εξελιχθεί φυσικά και μην πιέζετε τη μοίρα σας.
Οι κάτω των 30, θα έχουν προσωπικούς λόγους για χαρά. Δεν αποκλείονται απροσδόκητα χρήματα ή πρόσθετα έσοδα στον προϋπολογισμό σας. Μη διστάσετε να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, ειδικά αν σχετίζονται με την εκπαίδευση, την εργασία ή άλλη δραστηριότητά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από τις κακές, εγωιστικές ή κακόβουλες ενέργειες κάποιου.
Για τους άντρες, αυτή η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέροντα νέα που θα ηρεμήσουν κάποιες ανησυχίες σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αποκατάσταση προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων που έχουν διακοπεί για διάφορους λόγους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βρείτε διαισθητικά σωστές λύσεις και σωστές ενέργειες σε περίπλοκες ή ασαφείς καταστάσεις.
Οι γυναίκες θα περάσουν επτά ημέρες στις οποίες θα κάνουν ενδιαφέροντα και μερικές φορές τολμηρά σχέδια για το μέλλον τους. Θα είστε πολύ πιο διατεθειμένοι να ακούσετε τις συμβουλές ή τις ιδέες ενός άνδρα που πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερος από εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την επιθυμία να αναπτυχθείτε, αλλάζοντας διάφορα πράγματα στη ζωή σας που ήδη αποδέχεστε ως ξεπερασμένα ή δεν λειτουργούν στο παρόν σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να επιλύσετε προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει στην οικογένειά σας. Πιθανότατα προκαλούνται από άλλα άτομα ή έχουν προκύψει εξαιτίας τους.
Η παρέμβαση άλλων ανθρώπων στο γάμο σας ή στην οικογένειά σας δεν είναι από σήμερα. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να διακοπεί καθώς δημιουργεί συνεχείς εντάσεις και συγκρούσεις.
Μέσα στην εβδομάδα θα προγραμματίσετε αρκετές σημαντικές επαγγελματικές δεσμεύσεις, τις οποίες θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε και να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.
Μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα έχει κάτι να σας ευχαριστήσει ή να σας εμπλουτίσει με γνώσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ευχάριστες εκπλήξεις στη δουλειά σας ή στις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Είναι πιθανές εκδηλώσεις που σχετίζονται με την εμφάνιση νέων συναδέλφων, διευθυντών, πελατών, επιχειρηματικών συνεργατών κ.λπ.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για θεραπεία και επίλυση προβληματικών προσωπικών ή ερωτικών σχέσεων.
Να είστε πιο ενεργοί στις επαφές σας, να είστε πιο ανοιχτοί στις συνομιλίες σας με άλλα άτομα.
Οι κάτω των 30, θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μια εκδήλωση ή δυναμικές επαφές κυρίως με γυναίκες. Μπορεί να προκύψουν δεσμεύσεις και υποχρεώσεις προς μια στενή γυναίκα: γιαγιά, μητέρα, αδερφή κ.λπ. Δεν αποκλείεται μια οικογενειακή επανένωση που περιλαμβάνει μια γυναίκα.
Για τους άνδρες, οι εικονικές συναντήσεις και οι συνομιλίες θα είναι δυναμικές, γιατί έτσι θα μοιραστείτε με τους συγγενείς και τους φίλους σας γεγονότα από τη ζωή σας ή τη δική τους. Κάποιες ανεπιθύμητες αλλαγές μπορεί να συμβούν αυτήν την εβδομάδα, στο πού εργάζεστε ή με τι ασχολείστε. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί, καθώς και οι αντίστοιχες συνέπειες. Το πόσο άμεσα θα σας επηρεάσουν είναι αυστηρά ατομικό, αλλά μάλλον πρόκειται για γεγονότα που έχουν ήδη κάποια εξέλιξη.
Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βοηθήσουν ένα αγαπημένο πρόσωπο που περνάει δύσκολες στιγμές στη ζωή της. Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς καθώς θα πετύχετε εύκολα σημαντικές επιτυχίες για την οικογένειά σας ή θα έχετε ιδιαίτερες εμπειρίες στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Μέσα στην εβδομάδα από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις οικονομικής φύσεως, που σχετίζονται κυρίως με κοντινά άτομα. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με αυτά μπορεί να προκαλέσουν την ανάγκη να σκεφτείτε ή να λάβετε κάποια απόφαση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, για διάφορους λόγους, μπορεί να αναβάλετε μια προκαθορισμένη συνάντηση ή δέσμευση.
Ταυτόχρονα όμως δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που δεν έχεις δει εδώ και καιρό.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες ή σημαντικές ειδήσεις που σχετίζονται με άτομα από τον κύκλο φίλων σας.
Οι φίλοι σας μπορεί να σας προσκαλέσουν ή να μοιραστούν πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εναρμόνιση των οικογενειακών σας σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βρείτε τρόπους να εξαλείψετε τις διαφορές με τον γαμήλιο σύντροφό σας.
Κάποιοι από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με ένα απόκτημα που θα λάβετε μέσω γονέα, κληρονομιά και άλλα.
Οι κάτω των 30, να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει σημάδι μιας δυσάρεστης διαμάχης που μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση με ασαφή εξέλιξη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιά προβλήματα ή δεσμεύσεις σας. Αυτές τις επτά ημέρες θα είστε τυχεροί σε τέτοιες ενέργειες. Θα μπορέσετε να βγείτε με ασφάλεια από μια αγχωτική κατάσταση ή περιστατικό.
Οι άνδρες θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή. Θα απολαύσετε κομπλιμέντα και προσοχή, τόσο από άτομα που αγαπάτε όσο και από άτομα που είναι ξεχωριστά για εσάς. Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, αν αυτό είναι δυνατό. Οι νέες ρομαντικές γνωριμίες που έγιναν αυτή την εβδομάδα μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ατομική τους εξέλιξη.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποια δυσάρεστα προβλήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Θα πρέπει να αναδιοργανώσετε τον προϋπολογισμό σας, να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων ή να κάνετε κάποιους άλλους περιορισμούς στον τρόπο ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που σχετίζονται με σύνταξη, κληρονομιά, περιουσία θανόντων ή ηλικιωμένων συγγενών κ.λπ.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα υπάρξει ένταση ή ένα απροσδόκητο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα άτομο που δύσκολα θα μπορέσει να βρει διέξοδο από μια περίπλοκη κατάσταση μόνος του. Πιθανότατα, θα είναι συγγενής ή στενός φίλος σας.
Οι σχέσεις σας με τους νέους θα είναι δυναμικές και ποικίλλουν από τα άκρα σε ακραία. Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε τις θορυβώδεις εταιρείες, τις δημόσιες εκδηλώσεις και τις δημόσιες εκδηλώσεις.
Θα έχετε ευνοϊκό χρονοδιάγραμμα για να εργαστείτε με γυναίκες ή την παραγωγή/υπηρεσίες που στοχεύουν γυναίκες πελάτες.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσες γυναίκες αναζητούν νέα δουλειά, ή που θα διαφημίσουν το νέο τους προϊόν, ιδέα, δραστηριότητα και άλλα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε πιο προσεκτικοί όταν αγοράζετε υλικά αγαθά, ρούχα ή οικιακά είδη. Μην εντυπωσιαστείτε από τις προσφορές, αλλά αναζητήστε ποιότητα και εγγύηση.
Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για την πώληση ακριβών αντικειμένων ή ακινήτων για τα οποία είναι πιθανό να κερδίσετε λιγότερα χρήματα από την πραγματική τους αξία.
Γενικά, η εβδομάδα μπορεί να σας ευχαριστήσει με μια ευνοϊκή εξέλιξη των κύριων σχεδίων και στόχων σας, αν η οργάνωσή τους σχετίζεται με σοφές και ρεαλιστικές αποφάσεις από μέρους σας.
Θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την εξέλιξη δικαστικών ή νομικών υποθέσεων.
Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές πληροφορίες ή πρόταση για μια κερδοφόρα δραστηριότητα.
Οι κάτω των 30, θα βιώσουν ευχάριστα συναισθήματα με φίλους με τους οποίους θα έχουν ζωντανές ή διαδικτυακές συναντήσεις και συνομιλίες. Μια ιδιαίτερη εντύπωση ή συγκίνηση θα σας φέρει κάποιος που είναι στην ηλικία σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα κατευθύνετε ιδιαίτερα προσεκτικά την προσοχή σας σε συναντήσεις και συζητήσεις με άντρες για επαγγελματικά, οικογενειακά ή οικονομικά θέματα.
Οι άντρες θα αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό που τους φτάνει όπως ειδήσεις, προσφορές κ.λπ. Δεν θα έχετε την τάση να δίνετε εμπιστοσύνη γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι πίσω από το ορατό υπάρχουν πολλά αόρατα πράγματα. Ακόμη και όσα μοιράζονται μαζί σας οι φίλοι ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ελέγξετε ή θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Όλα αυτά δεν θα σημαίνουν ότι έχετε γίνει καχύποπτοι, φοβισμένοι ή δύσπιστοι, αλλά ότι θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί.
Οι γυναίκες θα έχουν πολλά οικογενειακά και οικιακά καθήκοντα. Η σπατάλη του χρόνου σας σε πράγματα που είναι πιο σημαντικά για τους φίλους ή τους γείτονές σας δεν θα σας κάνει καλό. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να οργανώσετε αυστηρά τις οικιακές σας υποθέσεις και μόνο τότε όλα τα άλλα. Σώστε τον εαυτό σας από επιπλοκές και προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα προκύψουν μεγαλύτερα έξοδα, μερικά από τα οποία θα αποδειχθούν περιττά, απρογραμμάτιστα ή βιαστικά. Αυτό θα δημιουργήσει κάποια δυσκολία ή ένταση κυρίως στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να δεσμευτείτε με οικονομικά συμβόλαια, συμφωνίες και υποσχέσεις.
Συνολικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποδειχθεί πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική όσον αφορά την ανάπτυξη για εσάς. Ευκαιρίες για εξέλιξη ή για να πετύχετε κάποια επιτυχία θα εμφανιστούν ξαφνικά και απαιτούν γρήγορη δράση για να αρπάξετε τις πιθανότητές σας.
Θα προκύψει μια ευκαιρία για μια βραχυπρόθεσμη ή εφάπαξ δέσμευση που θα σας αποφέρει επιπλέον εισόδημα.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει μια σημαντική δέσμευση ή γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή ή κάποιον από τον στενό φιλικό σας κύκλο.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε διάφορες συναντήσεις μέσα από τις οποίες θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, χρήσιμες ή σημαντικές για τις δικές σας υποθέσεις.
Πρόκειται να μάθετε νέα που θα σας στεναχωρήσουν γιατί θα σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε πολύ καλά.
Οι κάτω των 30, θα πρέπει να εξετάσουν την ανάγκη να κάνουν σημαντικά έξοδα που σχετίζονται με άλλο άτομο της οικογένειας. Η υγεία σας και του αγαπημένου σας θα απαιτήσει προσοχή και φροντίδα. Οι σχέσεις σας με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές αυτές τις επτά ημέρες θα είναι απρόβλεπτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάποιο ατύχημα ή ζημιά στο σπίτι, που κάποιος θα το πάρει ελαφρά στην αρχή.
Οι άντρες αυτή την εβδομάδα μπορεί να πληγωθούν από τις πράξεις ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να τις εκμεταλλευτούν με λανθασμένο τρόπο, με διάφορους χειρισμούς ή κόλπα. Τέτοιες εμπειρίες σίγουρα θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιωθεί ένα γεγονός που σχετίζεται με κλοπή, απώλεια λόγω απόσπασης της προσοχής, απροσεξία, υπερβολική εμπιστοσύνη στην οδήγηση ή οποιοδήποτε άλλο είδος ατυχήματος. Αν και είναι απίθανο να σημειώσετε κάποια σημαντική πρόοδο στην προσωπική σας ζωή τώρα, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.
Οι γυναίκες θα είναι στοργικές, ευαίσθητες και συναισθηματικές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Θα θέλεις αγάπη, και αν δεν υπάρχει κανείς να σου την προσφέρει, θα την αναζητήσεις μόνη σου. Τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα θα σας φέρουν συναντήσεις με ενδιαφέροντα άτομα και θα αφήσουν πίσω σας ιδιαίτερες αναμνήσεις. Αν προκαλέσετε σύγκρουση μέσα στην εβδομάδα, θα δημιουργήσει μια σειρά από άλλα προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Δώστε χρόνο στα πράγματα να συμβούν φυσικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα από 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα αναζητήσετε κάποιο ιδιαίτερο νόημα, σκοπό στις πράξεις ή τις αποφάσεις των συγγενών σας.
Είναι πιθανό να έχουν ειλικρινείς και ανοιχτές προθέσεις, να σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι στη ζωή σας ή να χρειάζονται τη βοήθειά σας για να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πληροφορίες ή νέα που σχετίζονται με έναν φίλο θα είναι αφορμή για συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς σας.
Η εβδομάδα φέρνει μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που δεν βιάζεστε να εμπιστευτείτε, όσο φυσικό, καλόκαρδο ή φιλικό κι αν φαίνεται.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε συγκεκριμένες επιτυχίες, εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις, αλλά θα βιώσετε μια ιδιαίτερη συγκίνηση γύρω από την επίλυση ενός σημαντικού για εσάς προβλήματος.
Μέσα στην εβδομάδα θα βιώσετε ή θα ωφεληθείτε από την επιτυχία ενός στενού προσώπου, πιθανότατα από την οικογένειά σας.
Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες, χάρη σε κάποιες νέες γνωριμίες από την προηγούμενη εβδομάδα ή από αυτήν την εβδομάδα.
Οι κάτω των 30, θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξουν σχέδια ή υποθέσεις που σχετίζονται με ταξίδια και με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι ερωτικές σας εμπειρίες θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι καλό να σκεφτείτε πώς να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο μια ευκαιρία ή μια περιουσία που θα εμφανιστεί για εσάς αυτές τις επτά ημέρες.
Οι άντρες θα έχουν τα ψηλά και τα χαμηλά τους στα συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι σημαντικό να παραμείνετε σταθεροί, χωρίς βιαστικές αντιδράσεις. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε χαρούμενοι για επιτυχίες και υλοποιημένα σχέδια που είναι σημαντικά για εσάς. Αυτό θα είναι επίσης σημαντικό για την ερωτική σας ζωή.
Στην εργασία τους, οι γυναίκες θα βιώσουν μια ενδιαφέρουσα κατάσταση που σχετίζεται με συναδέλφους ή πελάτες. Εάν η δουλειά σας σχετίζεται με πωλήσεις, τότε το εισόδημά σας θα είναι μικρότερο, αλλά μπορεί να φταίτε και για αυτό. Βρείτε νέες ιδέες για να προσελκύσετε πελάτες ή να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Εάν η δουλειά σας σχετίζεται με τα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να αποδείξετε τις ικανότητές σας ή να πραγματοποιήσετε την ιδέα σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε επιτυχία, κάτι που είναι πολύ πιθανό να το πετύχετε ακολουθώντας και ακούγοντας τη δική σας διαίσθηση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από νέες επαγγελματικές ή προσωπικές επαφές με ανθρώπους κοντά και μακριά.
Είναι πιθανό κάποια από τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα να μην καταφέρουν να πραγματοποιηθούν ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που περιμένεις. Αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύσει, καθώς μερικές φορές η μοίρα έχει τον τρόπο της να κινεί τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που λαμβάνετε. Προσπαθήστε να μην βασίζεστε εξ ολοκλήρου σε αυτά και έχετε πάντα μια εφεδρική επιλογή.
Προβλήματα στη ζωή των συζυγικών ή των απλώς συντρόφων σας μπορεί να τους φέρουν άγχος ή κατάθλιψη. Μπορεί να χρειαστούν την ηθική ή συναισθηματική σας υποστήριξη.
Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για την ευνοϊκή ανάπτυξη σχεδίων και υποθέσεων που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα, τις επιχειρήσεις ή σημαντικές δημόσιες (πολιτικές) εμφανίσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να προγραμματίσετε ή να κάνετε αγορές που σχετίζονται με τη βελτίωση της άνεσης του σπιτιού σας.
Θα χρειαστεί να κάνετε μια ιδιαίτερη χειρονομία σε ένα άτομο που σας έκανε μια σημαντική χάρη πριν από λίγο καιρό.
Οι κάτω των 30, θα εκπλαγούν από κάποια γεγονότα στο σχολείο ή στη δουλειά. Μια νέα δουλειά, μια νέα θέση ή μια άλλη απροσδόκητη αλλαγή είναι πιθανή για κάποιους από εσάς.
Οι άνδρες θα έχουν κάποιες δεσμεύσεις με παιδιά ή εγγόνια. Θα θέλετε να διδάξετε σε κάποιον κάτι που ξέρετε πώς να κάνετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση στη ζωή ενός ατόμου της οικογένειάς σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες να είναι προσεκτικές με πιθανές γυναικολογικές ή νευρολογικές παθήσεις υγείας. Εάν ζείτε σε ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα με άλλους συγγενείς ή συγκάτοικους, μπορεί να προκύψουν κάποιες ανεπιθύμητες διαφωνίες ή προβλήματα τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, νέοι και παλιοί φίλοι θα σας κάνουν να ζήσετε ποικίλες συναισθηματικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε απογοήτευση με άτομα που πιστεύετε ότι γνωρίζετε καλά ή ότι έχουν καλύτερο ήθος και ανατροφή. Η απογοήτευσή σας μπορεί να σχετίζεται με την επιθυμία τους να επωφεληθούν με κάποιο τρόπο από εσάς ή από άλλα κοντινά σας πρόσωπα.
Είναι φυσιολογικό να προκύψουν κάποια νέα καθήκοντα ή προβλήματα στην καθημερινότητά σας, αλλά σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα δημιουργήσει ποικίλες ευνοϊκές ευκαιρίες για εσάς.
Θα είστε τυχεροί στο να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες και στόχους για εσάς.
Η υποστήριξη των προστατών σας από το σύμπαν αλλά και εκείνων που δεν ζουν πια θα γίνει αισθητή σε μια αγχωτική κατάσταση ή κάποιου είδους ατύχημα.
Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη μεγαλύτερη δαπάνη χρημάτων που σχετίζεται με την οικογένειά σας.
Οι εργασίες ή τα καθήκοντά σας στον εργασιακό σας χώρο θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
Στη δουλειά ή την επιχείρησή σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διάφορες εκπλήξεις, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας δώσουν νέες ιδέες, θα σας γνωρίσουν νέους ανθρώπους ή θα αποτελέσουν τη βάση για διάφορες νέες ευκαιρίες.
Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σχέσεις που θα αφορούν άτομα που δεν γνωρίζετε προσωπικά.
Οι κάτω των 30, θα μπορέσουν να απαλλαγούν από παλιά προβλήματα, υποχρεώσεις, μακροχρόνιες υποτονικές δεσμεύσεις κ.λπ. Ένα άτομο που ζει σε άλλο οικισμό θα τραβήξει την προσοχή σας με κάποια γεγονότα στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να ανησυχείτε για τα προβλήματα ή την υγεία ενός άνδρα στην οικογένεια ή τον φιλικό σας κύκλο. Γενικότερα, οι σχέσεις σου με τους άντρες θα είναι λεπτές και θα απαιτήσουν συχνότερους συμβιβασμούς από την πλευρά σου.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άντρες θα βιώσουν μια έκπληξη που σχετίζεται με κάποιον συγγενή, που δεν θα σας αρέσει ή θα ζήσετε πιο συναισθηματικά. Μπορεί να βιώσετε απογοήτευση που σχετίζεται με μια υπόσχεση ή μια ενέργεια που δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα. Η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για όσους από εσάς εμπλέκονται σε δικαστική υπόθεση ή κάποια νομική υπόθεση.
Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια ευνοϊκή αλλαγή σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς όρους. Θα έχετε όλες τις πιθανότητες επιτυχίας, αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ενέργειες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν προβλήματα που σχετίζονται με τις γυναίκες, με τα δικά σας ή τα αλόγιστα σχόλια και ενέργειές τους.


https://gynaikaeimai.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  •  εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

  Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις  27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024 ATHINAIS ASTROLOGY , STAR SIGNS GynaikaEimai 28 Οκτωβρίου 2024 ΚΡΙΟΣ...