Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21-27 Οκτωβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

21-27 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ – Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, την εβδομάδα 21 έως 27 Οκτωβρίου, μερικά από τα πιο σημαντικά σχέδια και δεσμεύσεις σας θα έχουν να κάνουν με άτομα της οικογένειάς σας με τα οποία δεν συγκατοικείτε. Τέτοιες κοινές ενέργειες θα φέρουν τύχη και σε αυτούς και σε εσάς.
Στη δουλειά σας, ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εγκαταλελειμμένες εργασίες, άλυτα ζητήματα ή μια περίπλοκη σχέση με κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε σκληρά.
Τα σχέδιά σας αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Θα πρέπει να καταβάλετε πολύ περισσότερη προσπάθεια, να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια. Μπορεί να αισθάνεστε απαισιόδοξοι ή καταθλιπτικοί κατά καιρούς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανάπτυξης, θα έχουν συνομιλίες που σχετίζονται με την κληρονομιά, την πώληση ακινήτου ή κάποιου είδους ανταλλαγή. Η αγορά ενός νέου αντικειμένου για το σπίτι θα έχει ως αποτέλεσμα την αναδιάταξη των επίπλων στο σπίτι σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια θα απαιτήσουν προσοχή. Είναι πιθανές συγκρούσεις ή εντάσεις στις σχέσεις σας με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς.
Εάν ταξιδεύετε αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη μεταφορά ή καθυστερήσεις.
Οι κάτω των 30 ,θα είναι στοργικοί, ζεστοί και εγκάρδιοι, με την επιθυμία να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο, να διορθώσουν λάθη του παρελθόντος στις σχέσεις τους με άτομα που είναι σημαντικά για αυτά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση και να πάρετε σημαντικές ερωτικές αποφάσεις. Θα προκύψουν αρκετές επείγουσες συναντήσεις ή δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε προβλήματα που σας απασχολούν.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα έχουν επείγουσες οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα περισσότερα από αυτά λόγω της σπουδαιότητάς τους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μιλήσετε για προβλήματα στην αγάπη ή στην οικογένεια.
Οι γυναίκες θα έχουν συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους που θα χρειαστεί να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ή να ζητήσουν συμβουλές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια. Οι αποστάσεις δεν έχουν σημασία, είναι σημαντικό να βγεις κάπου έξω, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε όλες τις συγκρούσεις και τις διαμάχες, ανεξάρτητα από τον λόγο της αντίστοιχης διαμάχης.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 21 έως 27 Οκτωβρίου θα βιώσετε στιγμές άγχους ή πανικού λόγω γεγονότων στην ιδιωτική ζωή ατόμων του φιλικού ή συγγενικού σας κύκλου.
Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας, καθώς και με τις αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε. Ανεξάρτητα με το τι συνδέονται, μόλις ξεκινήσουν, δύσκολα θα αλλάξουν.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε ειδήσεις που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς σας από διαφορετικές τοποθεσίες. Είναι πιθανό τα μελλοντικά σας σχέδια και στόχοι να εξαρτώνται από αυτά.
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα μπορέσετε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα περάσετε ευνοϊκά για επαγγελματικούς λόγους ή ταξίδια για δουλειά, επαγγελματικές συναντήσεις κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χαρείτε πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στην αναζήτησή σας για νέα δουλειά, αν έχετε τέτοια σχέδια.
Μερικοί από εσάς θα λάβετε την αναγνώριση που τους αξίζει ή ένα βραβείο για μια καλή δουλειά.
Τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα θα σας φέρουν έντονα συναισθήματα και εμπειρίες, ακόμα κι αν δεν σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.
Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να τερματίσετε μια σύγκρουση που έχει δημιουργήσει ένταση στη σχέση σας με έναν συγγενή ή φίλο.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη σημαντικών οικογενειακών ή επαγγελματικών σχέσεων για εσάς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι κάτω των 30 , θα είναι ερωτευμένοι και ρομαντικοι. Θα θελήσετε να λάβετε ζεστασιά και προσοχή από άτομα που έχουν σημαντική θέση στη ζωή σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ερωτικές συναντήσεις. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτών των ημερών για να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις ή επιπλοκές στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα χρειαστείτε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση προσωπικών προβλημάτων.
Οι άντρες θα περάσουν μια πολύ ταραγμένη περίοδο, με κίνδυνο ριψοκίνδυνων, βιαστικών ενεργειών, βιαστικών αντιδράσεων και σχολίων και άλλων περίπλοκων καταστάσεων. Μια δυσάρεστη είδηση ​​μπορεί να σας εκπλήξει ή να σας αναστατώσει μέσα στην εβδομάδα. Το κακό θα περάσει γρήγορα ,όπου συμβαίνει, αλλά θα είναι σημαντικό να κατανοήσετε το νόημά του ή το μήνυμα που θέλει να σας αφήσει πίσω.
Οι γυναίκες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και μάλλον αρκετά επιτυχημένη εβδομάδα για την ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών υποθέσεων και σχεδίων. Αυτή θα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε προβλήματα, όπου υπάρχουν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας με ένα νέο αντικείμενο, έπιπλο ή εξοπλισμό. Αποφύγετε τις θλιβερές διαθέσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν είναι πλέον στο παρόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 21 έως 27 Οκτωβρίου θα έχετε μια ευνοϊκή στιγμή για να στρέψετε την προσοχή σας στην ολοκλήρωση καθυστερημένων ή εγκαταλειμμένων οικονομικών θεμάτων. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες δεσμεύσεις, που θα έχουν σχέση και με τα χρήματα.
Στο σπίτι σας θα προκύψουν καταστάσεις που θα δημιουργήσουν ένταση για μικρό χρονικό διάστημα. Η εμφάνισή τους μπορεί να σχετίζεται με τη λήψη ειδήσεων που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας μπερδέψουν.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές σχετικά με συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αγοράσετε ένα δώρο ή άλλο απαραίτητο αντικείμενο για ένα παιδί ή εγγόνι.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε απογοήτευση που σχετίζεται με την προσδοκία σας που δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Μάθετε να είστε υπομονετικοί γιατί έρχονται ενδιαφέροντα γεγονότα και απροσδόκητες αλλαγές.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια. Μερικοί από εσάς θα προετοιμάσουν ή θα λάβουν έγγραφα που σχετίζονται με ταξίδια.
Οι κάτω των 30 ,θα γνωρίσουν νέα άτομα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η επικοινωνία σας με άτομα από το σπίτι σας θα είναι δύσκολη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα θέλετε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας που θα κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα και ουσιαστική. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά όλα τώρα θα απαιτήσουν πρώτα από όλα μια αλλαγή μέσα σας.
Οι άνδρες θα απολαύσουν κάποια καλά νέα ή εμπειρίες με φίλους ή συναδέλφους. Ένα απρόσμενο φλερτ ή μια απρόσμενη εμπειρία σε οποιαδήποτε σχέση έχετε αυτή τη στιγμή δεν αποκλείεται. Κάποιοι από εσάς θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε ασφαλείς προσωπικές ή τραπεζικές πληροφορίες.
Οι γυναίκες θα έχουν την επιθυμία να μαζεύονται περισσότερο με φίλους ή γείτονες και γενικά με άτομα με τα οποία θα υπάρχει κάτι να συζητήσουν. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ενεργή και ενδιαφέρουσα. Υπάρχει πιθανότητα να πάτε ξαφνικά κάπου για να βοηθήσετε κάποιον ή για κάποιον άλλο απρόσμενο λόγο. Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές εμπειρίες για εσάς και θα είναι σημαντικό να έχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην φθαρείτε συναισθηματικά γρήγορα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου θα μπερδευτείτε έως και θα σας θορυβήσουν οι ενέργειες του συγγενή ή του φίλου σας. Σε αυτή την ασαφή κατάσταση, καλό είναι να κρίνετε πολύ προσεκτικά τα λόγια ή τις πράξεις σας. Μην είστε βιαστικοί ή συναισθηματικοί στις αντιδράσεις και τα σχόλιά σας.
Η έκπληξη για εσάς αυτή την εβδομάδα θα σχετίζεται με μια ρομαντική γνωριμία ή συνάντηση ,αν είστε ελεύθεροι , και αυτή μπορεί να είναι με άτομο εκτός του τόπου διαμονής σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σας, θα βιώσετε σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μακριά σας.
Αυτή την εβδομάδα κινδυνεύετε να υποκύψετε στην επιρροή κουτσομπολιού ή παρατηρήσεων, χάνοντας τον χρόνο σας με ίντριγκες που δημιουργούνται από άλλα άτομα.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για σωστές αποφάσεις που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και για τα πρώτα βήματα προς την πραγματοποίησή τους.
Εάν έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με μια αγωγή ή μια νομική υπόθεση, θα μπορείτε να περιμένετε μια επιτυχημένη ή ευνοϊκή εξέλιξη σε αυτό το στάδιο.
Τα προβλήματα με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από τον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο θα έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη.
Οι κάτω των 30 ,θα βιώσουν συναισθηματικές ή ιδιαίτερες στιγμές με φίλους ή συνομηλίκους. Οι επαφές σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή χόμπι θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφορμή για συγκέντρωση μπορεί να είναι ένα αγόρι με το οποίο σπουδάζετε ή συνεργάζεστε. Ένα δυσάρεστο νέο μπορεί να σας δείξει ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο συναντήσεις, αλλά και χωρισμοί.
Οι άντρες θα εμπνευστούν από μια νέα ιδέα ή έργο. Η τύχη ή οι πιθανότητες που θα σας δώσει η ζωή αυτή την εβδομάδα μπορεί να κατευθυνθούν και να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο από εσάς. Μια απροσδόκητη εμπειρία που θα δείτε θα έχει ισχυρό αντίκτυπο στα συναισθήματα και την οπτική σας για τη ζωή.
Οι γυναίκες θα εμπνευστούν από ένα νέο εγχείρημα, μια νέα ιδέα ή μια νέα φιλία. Τα λόγια ή οι πράξεις κοντινών ανθρώπων θα σας εντυπωσιάσουν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με ένα δώρο ή προσοχή από μια γυναίκα που θα σας είναι ευγνώμων για κάτι. Μια πολύ δυνατή εβδομάδα, αλλά και απαιτητική από εσάς! Οικονομικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια απογοήτευση ή ταλαιπωρία.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα από 21 έως 27 Οκτωβρίου θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις ελπίδες σας μέσα από μεγαλύτερη ένταση ή ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να μην εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Σημαντικές και διαρκείς επιτυχίες είναι πάντα δύσκολο να επιτευχθούν.
Στα οικονομικά, τα γεγονότα και οι δεσμεύσεις που θα έχετε δύσκολα θα σας εκπλήξουν.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να προγραμματίσετε τα έξοδά σας με σύνεση. Μια πιο δύσκολη και υπεύθυνη στιγμή είναι μπροστά σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για θεραπεία ή θεραπεία που θα έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σχέδια που θα είναι σημαντικά, επιτυχημένα ή πολλά υποσχόμενα για εσάς. Ταυτόχρονα, η ένταση γύρω από την πραγματοποίησή τους θα σας δημιουργήσει κάποια δυσφορία.
Μπορεί να λάβετε βοήθεια ή σωστή συμβουλή από μια γυναίκα για ένα θέμα που σχετίζεται με την οικογένεια ή την ερωτική σας ζωή.
Οι κάτω των 30 , θα αναλάβουν την οργάνωση και την εκτέλεση ορισμένων σημαντικών γεγονότων και εργασιών. Καλό θα είναι να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά τα γεγονότα στο σπίτι σας, μπορεί να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να κάνετε σχέδια, η υλοποίηση των οποίων μπορεί να αποδειχθεί προβληματική και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς αδύνατη. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα ή ένα συμβόλαιο θα απαιτήσουν προσοχή.
Οι άνδρες θα περάσουν μια πιο ήρεμη και από πολλές απόψεις ενδιαφέρουσα περίοδο. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις θα είναι πολύ συναισθηματική, αλλά και σημαντική για εσάς. Στην αγάπη ή την προσωπική σας ζωή, θα έχετε αφορμή για ευχάριστες εμπειρίες που θα αφήσουν πίσω σας κάποιου είδους ανάμνηση.
Οι γυναίκες κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τη διπροσωπία ανθρώπων που, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε από κοντά, θα σας εξοργίσουν με τη συμπεριφορά τους. Οι συλλογικές σας σχέσεις στην εργασία σας ή οι επαφές σας με πελάτες, εάν συνεργάζεστε μαζί τους, θα απαιτήσουν προσοχή. Κάποιος στον κύκλο των συναδέλφων, πελατών, διευθυντών ή δημόσιων επαφών σας θα σας υποτιμήσει μπροστά σε κάποιον, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη ή το σχόλιό σας. Η εβδομάδα μπορεί να σας ευχαριστήσει με καλά οικονομικά νέα ή με την παραλαβή των χρημάτων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικούς οικισμούς ή χώρες.
Μερικές από τις συζητήσεις σας μπορεί να σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή συγκέντρωση, μια κοινή δραστηριότητα ή επιχείρηση κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την επιθυμία να κάνετε περισσότερες νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς ή με αυτά με τα οποία έχετε κοινό παρελθόν: συμμαθητές, συνάδελφοι κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δείξτε μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στην επίλυση σημαντικών προσωπικών προβλημάτων.
Μάλλον θα έχουν να κάνουν με χρήματα ή θα σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα.
Εάν έχετε νομική δέσμευση οικονομικής φύσης, τα πράγματα θα απαιτήσουν μεγαλύτερη ακρίβεια και υπομονή από την πλευρά σας.
Χρησιμοποιήστε τις τάσεις αυτής της εβδομάδας για να βάλετε σε τάξη τις οικιακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις, για να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή από αυτή την άποψη και δεν πρέπει να τη σπαταλάτε αναβάλλοντας για αύριο, την επόμενη εβδομάδα κ.λπ.
Θα προκύψει μια σύντομη αγχωτική κατάσταση στη δουλειά σας, η οποία θα τελειώσει ευνοϊκά για εσάς.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει επιτυχία ή καλά νέα που σχετίζονται με κάποιον που δεν μένει στο σπίτι σας.
Οι κάτω των 30 ,θα τείνουν να δίνουν χρόνο και πόρους στους φίλους τους. Θα δέχεστε εύκολα προσκλήσεις για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, συζητώντας ευχάριστα για ώρες στο τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο. Μερικές φορές μπορεί να είστε ανυπόμονοι και αυτό μπορεί να καταστρέψει κάποιες ευνοϊκές πιθανότητες. Προστατέψτε τα προσωπικά σας έγγραφα και τα χρήματά σας από κλοπή ή απώλεια.
Οι άνδρες θα είναι ανήσυχοι κυρίως για γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα ή προκαλούνται από αυτήν. Οι σχέσεις σας με άτομα που συνεργάζεστε θα απαιτήσουν προσοχή αυτή την εβδομάδα. Σκεφτείτε πολύ και καλά πριν αποφασίσετε να εμπλακείτε σε οποιοδήποτε κοινό έργο ή δραστηριότητα. Θα υπάρχουν καλές ευκαιρίες μπροστά σας, αλλά ακόμη και τώρα δεν είναι επιθυμητό να ενεργήσετε ριψοκίνδυνα.
Οι γυναίκες θα αναζητηθούν από φίλους κοντά και μακριά για να μοιραστούν διάφορα νέα, εμπειρίες ή να ζητήσουν βοήθεια. Η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα και θα επηρεαστείτε πολύ συναισθηματικά από οποιαδήποτε δυσκολία, καθυστέρηση ή εμπόδιο. Μια ενδιαφέρουσα και συναισθηματική εξέλιξη στον έρωτα θα έχει σχέσεις με έναν σύντροφο που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς.

ΖΥΓΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου, πιθανότατα θα προκύψει μια κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο που θα προκαλέσει μια δυσάρεστη σύγκρουση. Μπορεί να δυσκολευτείτε να πείτε τη γνώμη σας ή μπορεί να μην έχει καθόλου σημασία.
Μην βιάζεστε με εξηγήσεις ή με αυτά που θέλετε να πείτε έως ότου τα ίδια τα γεγονότα αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο αυτής της σύγκρουσης.
Παρά αυτή την τεταμένη κατάσταση στη δουλειά σας, μέσα στην εβδομάδα θα έχετε καλές σχέσεις με κάποιους συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές.
Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με άτομα ή γεγονότα που αναπτύσσονται σε άλλη πόλη ή χώρα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με ένα παιδί ή συγγενή θα χρειαστούν την παρέμβασή σας μέσω συγκεκριμένων ενεργειών, συμβουλών ή οικονομικής βοήθειας.
Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα η μοίρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη υποθέσεων που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Προβλήματα από άλλο οικισμό ή που σχετίζονται με ταξίδια θα σας δείξουν ότι κάποια από τα σχέδιά σας δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί.
Οι κάτω των 30 ,να προσέχουν τι επισκευές, μετατροπές ή βελτιώσεις αναλαμβάνουν. Κάποια πράγματα δεν θα γίνουν όπως τα θέλεις και τα νεύρα και ο θυμός θα είναι σε βάρος σου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει ανησυχία που σχετίζεται με την υγεία ή άλλα σοβαρά προβλήματα ενός άνδρα στην οικογένεια ή τον συγγενικό σας κύκλο.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν απρόσμενη υποκρισία ή παρασκηνιακές ενέργειες ενός ατόμου που γνωρίζετε πρόσφατα ή με το οποίο δεν είστε αρκετά κοντά. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να αποκαλύψετε τις ενέργειες ενός ατόμου που στη σκιά έχει ενεργήσει εναντίον σας με κάποιο τρόπο. Προσέξτε εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ή κάποιο πρόβλημα που έχει να κάνει με κάποιον που μένει κοντά σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα περιμένεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σου, απέναντι στη δική σου προσωπικότητα.
Οι γυναίκες θα τείνουν προς αισιόδοξες και θετικές διαθέσεις. Θα βάλετε πολύ συναίσθημα και ελπίδα σε ένα έργο ή στόχο σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχουν συνομιλίες ή ενέργειες οικιακής ή ιδιοκτησίας με άτομα από την οικογένειά τους. Τα νέα αυτή την εβδομάδα θα είναι κυρίως ευχάριστα και ενδιαφέροντα για εσάς. Εάν ασχολείστε με μια οικονομική ή νομική υπόθεση, τότε υπάρχει ένδειξη προσοχής, κίνδυνος επιπλοκής ή απώλειας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου, κάποια απροσδόκητα γεγονότα και εμπειρίες θα δοκιμάσουν τη δύναμη του πνεύματός σας, την πίστη σας στην καλοσύνη και σε μερικούς ανθρώπους γενικότερα.
Να έχετε περισσότερη πίστη σε αυτό που σας δίνεται να βιώσετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε μια λογική λύση σε ένα παλιό πρόβλημα ή περίπλοκη σχέση, θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις ή αμφιβολίες που είναι σημαντικές για εσάς.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να είναι υλικό, όπως: επισκευή, αγορά καινούργιων επίπλων κ.λπ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αφορά την αναχώρηση ενός συγγενή από άλλη πόλη ή χώρα, μετακόμιση σε νέο σπίτι κ.λπ.
Τέτοιες αλλαγές στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν μια καλή επίδραση στη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας.
Αισθηματικά, θα προκύψουν δυσκολίες για εσάς που αντιμετωπίζετε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα ή έχετε βιώσει χωρισμό από τον σύντροφό σας για οποιοδήποτε λόγο.
Εάν ταξιδεύετε αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να νιώσετε απογοητευμένοι λόγω των υψηλότερων προσδοκιών σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορα συναισθήματα ή εμπειρίες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του ίδιου του ταξιδιού.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με γείτονες, περιστασιακούς γνωστούς ή συναδέλφους.
Οι κάτω των 30 ,θα ασχοληθούν με διάφορες υποθέσεις που θα έχουν σημασία για το μέλλον. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για εσάς που θα μπορείτε να χαρείτε πιθανότητες που θα προκύψουν από απροσδόκητες καταστάσεις ή πηγές.
Οι άνδρες μπορεί να πρέπει να παίξουν το ρόλο του δασκάλου, διδάσκοντας κάτι στα δικά τους παιδιά ή σε άλλους νεότερους ανθρώπους. Αυτός ο ρόλος θα πρέπει να αναληφθεί με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καθώς θα έχει σοβαρό αντίκτυπο σε αυτούς με τους οποίους θα έχετε παρόμοιες σχέσεις. Παρατηρήσεις, αρνητικά σχόλια ή επικρίσεις από άλλα άτομα θα σας επηρεάσουν εύκολα αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να τα παίρνετε πολύ πιο σοβαρά και οδυνηρά από ό,τι στην πραγματικότητα.
Οι γυναίκες θα επιφορτιστούν με πολλές εργασίες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών και η επιτυχής εφαρμογή τους θα εξαρτηθεί όχι μόνο από τον οργανισμό σας, αλλά και από την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε γρήγορα σε κάθε είδους περιστάσεις και ανθρώπους. Εκδηλώσεις πείσματος ή θέλησης μπορούν να καταστρέψουν κάθε ευκαιρία που έχετε να πετύχετε σε μια προσπάθεια ή δραστηριότητα που είναι σημαντική για εσάς. Όποια προβλήματα και αν προκύψουν αυτή την εβδομάδα, σχεδόν πάντα θα είναι δικό σας λάθος, λόγω των λαθών σας ή της αδυναμίας σας να αντιδράσετε επαρκώς σε μια δεδομένη κατάσταση. Τα καλά γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συσχετιστούν με έγγραφα σημαντικά για εσάς, με καλά έσοδα ή κέρδη εάν ασχολείστε με κάποια εμπορική δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 21 έως 27 Οκτωβρίου, θα είναι σημαντικό για εσάς να οργανώσετε καλύτερα τις εργασίες και τα σχέδιά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σχετίζονται με την καριέρα ή την επιχείρησή σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, συμφωνία κ.λπ. που σας ωφελεί.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να υπάρξει προσωρινή καθυστέρηση ή εμπόδιο στη λήψη χρημάτων από εργασία, κρατικό ίδρυμα ή τράπεζα.
Τα λάθη ή οι νωθρές ενέργειες κάποιου συγγενή θα προκαλέσουν άγχος και ένταση στην οικογένεια.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας να συμφωνήσουν σε όλα όσα θέλετε ή σας αρέσουν. Αποφύγετε τις βιαστικές υποσχέσεις.
Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με άτομα που ζουν κοντά σας. Αυτή η εβδομάδα προμηνύει μια παρεξήγηση ή βιαστική σύγκρουση με γείτονες, ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες.
Σε γενικές γραμμές, θα έχετε τώρα μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εναρμόνιση των διαλυμένων σχέσεων. Καλό θα ήταν να αναζητήσετε έναν λόγο για να τα φτιάξετε μόνοι σας και μη φοβηθείτε να ζητήσετε συγχώρεση ή να ζητήσετε συγγνώμη.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν οικονομικά ή να εκκαθαρίσουν κάποιες καθυστερήσεις πληρωμών, δανείων. Θα έχετε καλή επιρροή στις υποθέσεις σας από ένα άτομο που σας έχει βοηθήσει περισσότερες από μία φορές με διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί από εσάς θα προσπαθήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις με στενούς φίλους, αλλά είναι σοφό αυτό;
Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εφαρμογή σχεδίων που θα απαιτήσουν λίγες ώρες ή λίγες μέρες για να υλοποιηθούν. Παρά το σύντομο χρόνο δράσης τους, μπορούν να σας φέρουν σημαντική επιτυχία ή καλό κέρδος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε χρήσιμες συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα και τους στόχους σας. Είναι δυνατή η υπογραφή συμβολαίου ή συμφωνίας οικονομικής φύσης.
Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και νέες γνωριμίες, αλλά κάποιες από αυτές θα σε απογοητεύσουν πολύ γρήγορα, καθώς θα δεις ότι απέναντί ​​σου έχεις ένα άτομο με γκρινιάρη χαρακτήρα, βίαιο ταμπεραμέντο και περίπλοκα συναισθήματα προς κατανόηση. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να θυμηθείτε μια εμπειρία που θα έχει σχέση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, κάποιον που ζει κοντά σας. Μερικές φορές θα περάσετε νοσταλγικά συναισθήματα που σχετίζονται με την παλιά σας αγάπη ή τη ρομαντική ιστορία σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με μια γυναίκα από τη γειτονιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 21 έως 27 Οκτωβρίου, πάνω απ’ όλα, προσπαθήστε να βλέπετε πραγματιστικά και σοφά τα γεγονότα στο σπίτι, στο χώρο εργασίας σας και στην κοινωνία στην οποία ζείτε.
Αποφύγετε να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες που σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα, αποφάσεις ή αλλαγές. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα συμβούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αλλά είναι πιθανό κάποια στιγμή να αντιδράσετε συναισθηματικά, κάτι που θα εισάγει προσωρινή σύγχυση στην εξέλιξη της συγκεκριμένης κατάστασης.
Τα ταξίδια με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, για οικογενειακούς ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα είναι τεταμένα, καθώς θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε και να ελέγξετε την εξέλιξή τους.
Όπως έγραψα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και να είστε προσεκτικοί με τα παράπονα και την κριτική.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν την τάση να θυμώνουν με τον εαυτό τους, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν. Μια σύγκρουση με μια γυναίκα που έχει κάποιου είδους παρέμβαση στην προσωπική σας ζωή είναι πιθανή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να εκπλαγείτε από μια πάθηση της υγείας ή την εμφάνιση μιας απροσδόκητης αγχωτικής κατάστασης.
Οι άνδρες θα είναι σε κατάθλιψη ή θα είναι δυσαρεστημένοι με τις πράξεις τους ή ορισμένες περιστάσεις στη ζωή τους. Οικονομικά έχετε σοβαρά έξοδα, αποφάσεις, δουλεύετε με έγγραφα ή με χρηματοπιστωτικό ίδρυμα κ.λπ. Βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά, αλλά είναι ατομική απόφαση να αποδεχτείτε την εσωτερική σας φωνή που ο καθένας σας θα πρέπει να κάνει.
Οι γυναίκες μπορεί να ταξιδεύουν για οικογενειακούς λόγους ή να έχουν επαφές με συγγενείς που ζουν σε ένα χωριό ή σε άλλη πόλη. Πολλές απροσδόκητες καταστάσεις θα προκύψουν για εσάς αυτή την εβδομάδα, αλλά φέρνει διαφορετικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με το τέλος της πορείας ζωής ενός ατόμου που γνωρίζετε ή σας αρέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 21 έως 27 Οκτωβρίου θα συμβεί ένα γεγονός που δεν περίμενες. Μπορεί να σχετίζεται με μια σημαντική είδηση, έγγραφο, συνάντηση ή πρόταση.
Τα καλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια σχέση με άτομα που γνωρίζετε από το μακρινό σας παρελθόν.
Κάποιες από τις εκπλήξεις αυτές τις επτά ημέρες θα συμβούν στην οικογένειά σας ή θα σχετίζονται με κάποιο άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο.
Είναι πιθανό να λάβετε απροσδόκητα ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να ευχαριστήσετε κάποιον δίνοντάς του χρήματα απροσδόκητα.
Ειδήσεις που σχετίζονται με προβλήματα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε θα σας κάνουν να σκεφτείτε τον λόγο για τον οποίο προκύπτουν τέτοιες καταστάσεις ζωής.
Αυτά τα γεγονότα μπορεί επίσης να είναι σημαντικές εμπειρίες ζωής για εσάς.
Οι ανησυχίες που σχετίζονται με τα χρήματα θα είναι περιττές αυτή την εβδομάδα. Ένας πιο πρακτικός προγραμματισμός κόστους είναι το μόνο που απαιτείται από εσάς.
Σε γενικές γραμμές, θα μπορέσετε να επιτύχετε σταθερότητα αυτή την εβδομάδα και θα χρειαστείτε τις οικονομίες αργότερα.
Οι κάτω των 30 ,θα βιώσουν σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με συμμαθητές ή συναδέλφους. Οι συγκρούσεις για εσάς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών αντενδείκνυνται έντονα. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε υπό την επιρροή αργών γεγονότων ή σχέσεων, που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, η μοίρα θα σας δώσει κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να σας φέρουν πρόοδο σε εργασίες που είναι σημαντικές για το μέλλον σας.
Οι άντρες θα έχουν τις μικρές προσωπικές τους περιστάσεις χαράς και ικανοποίησης, και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό θα έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Απροσδόκητα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα είναι μέρος της συνολικής εικόνας αυτού του μήνα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να υπάρξει αφορμή για μια συγκέντρωση ή για ζωντανή επικοινωνία που σχετίζεται με μια κοπέλα ή μια νεαρή γυναίκα. Θα συμβούν απροσδόκητα γεγονότα ή καταστάσεις στη δουλειά σας, αλλαγές ή εμφάνιση νέων ανθρώπων στον κύκλο των συναδέλφων σας, πελατών κ.λπ.
Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να αποδεχτούν τα λάθη, τις αποτυχίες ή τις δυσκολίες τους αυτή την εβδομάδα. Θα βιώσετε οποιαδήποτε αποτυχία ή απογοήτευση πολύ πιο συναισθηματικά από ότι συνήθως. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις παλιές σας δεσμεύσεις ή σχέσεις. Μην βιαστείτε να απολαύσετε κάθε καλό νέο που σχετίζεται με τα χρήματα, γιατί η αλήθεια μπορεί να αποδειχθεί διαφορετική. Η εβδομάδα φέρνει μια συγκέντρωση για οικογενειακούς λόγους ή με συγγενείς.


ΙΧΘΥΕΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 21 έως 27 Οκτωβρίου, θα είστε ευχαριστημένοι με ευχάριστα νέα που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικά ενδιαφέροντα για εσάς και είναι επίσης πιθανό να λάβετε μια ενδιαφέρουσα προσφορά, πρόσκληση.
Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να λάβετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό ή που είναι σημαντικό για εσάς.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ερωτική σας ζωή. Εξαρτάται από το τι θέλετε και ποιες μεθόδους σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για να το πετύχετε.
Αυτές τις μέρες, η μοίρα δεν θα ανεχτεί εκδηλώσεις εγωισμού, αγάπης προς τον εαυτό ή υποκρισία στην αισθηματική σας ζωή.
Η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει απογοήτευση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Ό,τι κι αν γίνει, η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πιθανότατα θα ανησυχείτε περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας.
Νέες γνωριμίες θα σας ενοχλήσουν και θα εξελιχθούν αργά ή δύσκολα, κυρίως λόγω δυσπιστίας εκ μέρους σας.
Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα με τη μόρφωση ή την υγεία ενός παιδιού ή νέου, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση.
Οι κάτω των 30 ,θα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό στις πράξεις και τις αποφάσεις τους από άτομα με τα οποία ζουν, σπουδάζουν ή εργάζονται. Όταν πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα, θα μπορείτε να βασίζεστε κυρίως σε άτομα από την οικογένειά σας.
Για τους άνδρες, αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή, που στις περισσότερες περιπτώσεις δυστυχώς θα συμβούν με τον δύσκολο τρόπο.
Η εβδομάδα φέρνει για κάποιους από εσάς ενώσεις με ανθρώπους που ζουν σε άλλες πόλεις και χωριά, και λόγω διαφορετικών συνθηκών ζωής.
Αυτή την εβδομάδα θα εξαντληθεί η υπομονή σας με ανθρώπους που σας επιβαρύνουν με τα προβλήματά τους. Αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος για να αποχωριστείς ανθρώπους που δεν φέρνουν τίποτα θετικό στη ζωή σου.
Για τις γυναίκες, η εβδομάδα θα είναι μια δυσμενής περίοδος για θέματα που σχετίζονται με κληρονομιά ή διαθήκη.
Αισθηματικά, η εβδομάδα θα είναι σίγουρα πολύ πιο ευνοϊκή, ειδικά αν έχετε ήδη δημιουργήσει μια ρομαντική σχέση ή έχετε αποφασίσει αυτές τις επτά ημέρες να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια στην αναζήτηση του κατάλληλου συντρόφου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η μοίρα θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να δημιουργήσετε χρήσιμες φιλίες.


https://thewomen.gr/
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένα φιλί με βάθος…

  Ένα φιλί με βάθος… – Άνδρεα Αρβανιτίδου – 22 Οκτωβρίου 2024 The Women Φιλιά που ο καθένας μας σκορπάει άσκοπα μόνο και μόνο για ένα πάθος ...