Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 14-20 Οκτωβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

για 14-20 Οκτωβρίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, την εβδομάδα 14 έως 20 Οκτωβρίου θα συμβούν γεγονότα που θα έχουν κάποια σχέση με γυναίκες και τα οποία είναι πολύ πιθανό να θυμάστε για πολύ καιρό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν ευνοϊκή επιρροή στις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο για εσάς να επιτύχετε αρμονία στη σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειας που θα σας εναντιωθεί για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή σας ενδιαφέρει. Η στάση του μπορεί να οφείλεται σε άγχος ή φόβο για το μέλλον. έλλειψη επαρκών οικονομικών πόρων ή κάποιος άλλος σοβαρός λόγος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα επερχόμενο οικονομικό εισόδημα, τη λήψη ενός σημαντικού εγγράφου οικονομικής φύσης ή ένα σχετικό με κάποιο είδος οφέλους. Η εβδομάδα θα ευνοήσει συζητήσεις ή σχέδια που σχετίζονται με συγγενείς σας που ζουν σε άλλο χωριό, πόλη ή χώρα.
Μέσα στην εβδομάδα πολλοί θα ταξιδέψουν για οικογενειακούς λόγους, για να διευθετήσουν διάφορα οικονομικά ή περιουσιακά θέματα και άλλες σημαντικές ενέργειες, η ολοκλήρωση των οποίων θα είναι σημαντική πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Οι κάτω των 30, θα περάσουν ευνοϊκά για σημαντικές αλλά δύσκολες αλλαγές, ειδικά αν έχουν αρκετό θάρρος και πίστη για να τις πραγματοποιήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε πολύπλοκες σχέσεις στο σπίτι σας, κάτι που θα οφείλεται στον μεγαλύτερο συναισθηματισμό σας και στην έλλειψη υπομονής.
Οι άντρες θα ασχοληθούν με ένα οικιακό θέμα στο σπίτι ή θα έχουν άλλη σημαντική οικογενειακή δέσμευση. Πολλοί θα έχουν προβλήματα με τη μεταφορά ή με την τεχνολογία στο χώρο εργασίας τους. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη δεσμεύσεων που σχετίζονται με δημιουργική ή καλλιτεχνική δουλειά.
Οι γυναίκες μπορούν να περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες, σύντομες αλλά πολύτιμες χαρούμενες στιγμές. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει με μια εμπειρία, μια είδηση ​​ή μια συζήτηση που σχετίζεται με ένα στενό άτομο: έναν φίλο ή συγγενή. Γενικά, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα χρεωθείτε με περισσότερη δουλειά, με περιουσιακά ή οικιακά θέματα κ.λπ.

ΤΑΥΡΟΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα κάνετε συζητήσεις και θα λάβετε αποφάσεις οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με επερχόμενα έξοδα, έγγραφα κ.λπ. Μπορεί να συζητάτε ένα συμβόλαιο ή προσφορά που σχετίζεται με χρήματα , μια νέα καλύτερα αμειβόμενη εργασία, μια πρόσθετη δέσμευση ή πίστωση. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι και πρακτικοί στα οικονομικά σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα άτομο ή άτομα που ζουν κοντά σας, στην ίδια πόλη. Μπορεί να παρακολουθείτε ένα περιστατικό ή άλλο γεγονός στην πόλη όπου ζείτε που θα είναι σημαντικό για εσάς. Γενικότερα, μέσα στην εβδομάδα, προβλήματα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν. Το καλό είναι ότι οποιαδήποτε τέτοια ένταση θα έχει ευνοϊκή έκβαση και επίλυση τις επόμενες μέρες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η σχέση μεταξύ γονέων και παιδιών θα απαιτήσει ιδιαίτερη προσοχή.
Οι κάτω των 30, θα δυσκολευτούν να βρουν ικανοποίηση από αυτό που κάνουν ή με τους ανθρώπους που πρόκειται να συναντήσουν. Μέσα σας θα νιώσετε κάποιου είδους κενό, θλίψη, έλλειψη ερεθίσματος ή ενέργειας. Είναι πιθανό αυτή η επιρροή να οφείλεται στις περίπλοκες σχέσεις σας με άτομα του συγγενικού σας κύκλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις με νέους σαν εσάς, θα συζητηθούν και θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.
Οι άντρες θα έχουν αρκετές υποχρεώσεις και καθήκοντα στην οικογένειά τους, γι’ αυτό μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με διάφορες υποσχέσεις που θα δώσετε εύκολα σε άλλους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους κ.λπ. Εκτιμήστε τον χρόνο σας αυτές τις επτά ημέρες γιατί θα είναι κάπως περιορισμένος. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να πάρετε μια δύσκολη απόφαση που σχετίζεται με κάποιο μέλος της οικογένειας, μελλοντικό ή τωρινό γάμο κ.λπ. Τα λόγια ή τα σχόλια ενός ατόμου που θεωρούσατε φίλο μπορεί να σας επηρεάσουν πολύ αρνητικά.
Οι γυναίκες θα έχουν τις μικρές περιστάσεις τους για χαρά, διασκέδαση ή χαλάρωση με φίλους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια είδηση, μια πρόσκληση ή ένα τηλεφώνημα. Οι εμπειρίες που θα έχετε με τους άντρες ,ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φύση της σχέσης τους, θα είναι ιδιαίτερες και συναισθηματικές. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένας άντρας από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας μπορεί να αποτελέσει αφορμή για συγκέντρωση.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα είστε αρκετά αβέβαιοι και τεταμένοι γιατί θα έχετε σημαντικές προσδοκίες για ορισμένα γεγονότα ή νέα. Γενικά, η ανάπτυξή τους θα προσελκύσει μεγάλο μέρος της προσοχής σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Τα προβλήματα στη ζωή των φίλων σας θα σας προβληματίσουν. Θα παρακολουθείτε στενά την εξέλιξή τους, θα αναζητήσετε τον καλύτερο τρόπο για να τους βοηθήσετε ή θα τους δώσετε τις σωστές συμβουλές.
Εάν ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, η ευχαρίστηση είναι πιθανό να είναι χαμηλή λόγω των εντάσεων ή των συγκρούσεων που θα προκύψουν. Θα λυπηθείτε ή θα απογοητευτείτε από την απόφαση ή τις ενέργειες ενός ατόμου που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Μερικά από τα ωραία γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σχετίζονται με χρήματα που θα έχετε εκ των προτέρων γνώση να λάβετε. Μια αργή αλλά ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς θα έχετε δουλειά ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, πιστώσεις κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα πολλοί από εσάς θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές ή επιτυχίες στην οικογένεια ή την εργασία σας.
Οι κάτω των 30, θα έχουν την τάση να ακολουθούν τα σχέδια ή τις ιδέες μιας γυναίκας συγγενούς ή φίλης. Η επιρροή μιας στενής γυναίκας ή κοριτσιού θα είναι πολύ σημαντική για τις υποθέσεις σας μέσα στην εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι σας για διάφορους λόγους. Γενικά, η εβδομάδα για εσάς θα σχετίζεται με διάφορες αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας, το εσωτερικό, βελτιώσεις, νέους ανθρώπους, νέα πράγματα, ένα νέο κατοικίδιο κ.λπ.
Οι άντρες θα έχουν την προσδοκία να επιτύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα από μια σημαντική επιχείρηση ή συζήτηση . Θα θέλετε αυτή την εβδομάδα να σας θυμούνται για μια καλή δουλειά ή μια καλά οργανωμένη συγκέντρωση στο σπίτι σας. Η εβδομάδα θα ευνοήσει ταξίδια που σχετίζονται με οικογενειακούς ή για οικογενειακούς λόγους.
Οι γυναίκες θα πρέπει να ενεργούν προσεκτικά, αργά, να μάθουν να περιμένουν, να μην βιάζονται με λόγια ή αποφάσεις. Η εβδομάδα θα έχει πιο αργή εξέλιξη για εσάς και αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Η παρέμβαση στις υποθέσεις ή στις σχέσεις σας ανθρώπων που μένουν έξω από το σπίτι σας μπορεί να είναι η αιτία για την εμφάνιση κάποιων προβλημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα πρέπει να εμπλακείτε σε διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με άτομα που είναι φίλοι, συγγενείς ή γνωστοί σας. Μάλιστα, αυτές τις μέρες θα εμπλακείτε σε πιο δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους κοντά και μακριά. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού στον κύκλο των συγγενών, φίλων ή στενών γνωστών σας.
Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα προκληθούν εσκεμμένα από άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τη θέση τους ή να πετύχουν αυτό που θέλουν με οποιοδήποτε κόστος. Θα σας ζητηθεί να είστε προσεκτικοί και να μην επιτρέπετε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις, μια συναισθηματική αστάθεια από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες αντιδράσεις, αυταπάτες, ανάρμοστα σχόλια κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα, θα ελπίζετε ότι κάποιος θα σας κάνει τη χάρη για την οποία λάβατε υπόσχεση. Εάν δεν είστε στενοί φίλοι ή συγγενείς, να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Εάν εργάζεστε με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, μην επιτρέπετε απόσπαση της προσοχής στις πράξεις σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανά γεγονότα που σχετίζονται με καθυστέρηση πληρωμής από εργασία μισθός ή χρήματα που σχετίζονται με κάποιο ίδρυμα.
Οι κάτω των 30, θα προσπαθήσουν να καταλάβουν τα σχόλια ή τις ενέργειες των ανθρώπων στο άμεσο περιβάλλον τους που θα φέρουν αναταραχή και άγχος. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια στη χώρα που ζείτε, ανεξάρτητα από τους λόγους για ένα τέτοιο ταξίδι. Πολλές απρόσμενες, ευχάριστες ή περίπλοκες καταστάσεις θα προκύψουν στο σπίτι και την οικογένειά σας.
Οι άντρες θα πρέπει να ταξιδέψουν, να πάνε κάπου, να συναντήσουν κάποιον. Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος στο δρόμο ή να είστε μάρτυρας τέτοιων καταστάσεων. Δεν αποκλείονται αλλαγές, δυσκολίες που σχετίζονται με  ταξίδι ή μετακινήσεις λόγω καιρικών συνθηκών ή συγκοινωνιακών συνθηκών. Αυτή την εβδομάδα θα επικοινωνείτε πολύ περισσότερο με φίλους, με τους οποίους θα έχετε ποικίλα θέματα για συζητήσεις
Οι γυναίκες θα είναι μέρος κάποιας συγκέντρωσης ή εκδήλωσης δημόσιου χαρακτήρα. Το να πρέπει να αλληλεπιδράσετε με περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να σας κουράσει πολύ γρήγορα. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με ένα γεγονός, μια συζήτηση ή μια είδηση ​​που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε κοντινή απόσταση από εσάς. Μέσα στην εβδομάδα θα βιώσετε απροσδόκητο φόβο, πανικό, που θα περάσει γρήγορα και χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.


ΛΕΩΝ – Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα έχετε συζητήσεις ή γενικές δεσμεύσεις, κυρίως οικονομικής φύσης ή που αφορούν σημαντικά έγγραφα ακίνητης περιουσίας. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα από ένα άτομο που είναι συγγενής σας, συνέταιρος, εκπρόσωπος ιδρύματος κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα σας ενοχλήσουν νέα που θα αποκαλύψουν τις κακόβουλες ενέργειες ενός ατόμου που γνωρίζετε. Τα άσχημα νέα αυτής της εβδομάδας, ωστόσο, δεν θα είναι πάντα αυτά που νομίζετε. Ελέγξτε όλες τις πληροφορίες πριν αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας. Πολλοί θα ολοκληρώσουν με δεσμεύσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικά με τη διευθέτηση μιας σημαντικής οικονομικής υπόθεσης ή γενικής επιχειρηματικής σχέσης. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα με κάποια καθυστέρηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια ευκαιρία για συγκέντρωση ή χαρά που σχετίζεται με συγγενείς ή στενούς φίλους.
Οι κάτω των 30, θα έχουν ευκαιρίες να νιώσουν ενθουσιασμό και χαρά λόγω σημαντικών γεγονότων στην οικογένειά τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αρραβώνα, για γάμο, για αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον όπου ζείτε κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προκύψει μια κατάσταση που θα σας ζητήσει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή όταν ασχολείστε με κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να προκαλέσει κάποια προβλήματα ή επιπλοκές.
Οι άνδρες θα ασχοληθούν με διάφορα οικιακά προβλήματα ή μικρές επισκευές στο σπίτι τους. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο το ακίνητο που έχετε. Ωστόσο, αυτό το υλικό – φόρτος εργασίας του νοικοκυριού δεν θα σας εμποδίσει να αναζητήσετε οικείες ή ρομαντικές εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρχει η ευκαιρία να αναπτύξετε ή να εφαρμόσετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που είναι σημαντικό για εσάς.
Τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσουν από τις γυναίκες να δράσουν γρήγορα, να λάβουν πρακτικές αποφάσεις χωρίς καθυστέρηση, να είναι πιο υπεύθυνες για κάθε δέσμευσή τους. Όσοι από εσάς έχετε κάποια πάθηση ή πρόβλημα υγείας θα χρειαστεί να δώσετε πιο σοβαρή προσοχή, ειδικά εάν δεν υποβάλλεστε αυτήν τη στιγμή σε κάποια θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει. Οι συγκρούσεις, όπου προκύπτουν, θα είναι κυρίως συναισθηματικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, την εβδομάδα 14 έως 20 Οκτωβρίου, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στην επίλυση συναισθηματικών και ερωτικών προβλημάτων σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε για θέματα που δημιουργούν παρεξηγήσεις και αντιφάσεις στη σχέση σας. Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ανακωχή ή συμβιβασμό, τότε ήρθε η ώρα για αλλαγές, ακόμη και χωρισμό. Εάν συνεχίσετε να αγνοείτε τα προβλήματα, σύντομα θα βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου δεν θα έχετε την ελευθερία να αντιδράσετε, αλλά θα πρέπει να αποδεχτείτε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια δύσκολη συζήτηση με έναν συγγενή, θέλοντας να επηρεάσετε την προσωπική του ζωή, με γνώμονα τα καλύτερα συναισθήματα ή τη δική σας εμπειρία ζωής. Ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι οι προθέσεις σας, είναι απίθανο να μπορέσετε να επιβάλετε το όραμά σας στη συγκεκριμένη κατάσταση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε στον εαυτό σας μια επιλογή, χρόνο να σκεφτεί και να κρίνει. Εάν έχετε οικιακά ή περιουσιακά ζητήματα να επιλύσετε, να είστε προσεκτικοί σε ποιους επαγγελματίες προσλαμβάνετε ή σε τι ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από τις πράξεις κάποιου με τον οποίο δεν συγκατοικείτε, αλλά έχετε οικογενειακές ή οικογενειακές σχέσεις.
Οι κάτω των 30, μπορεί να μείνουν απογοητευμένοι από τις άπιστες ενέργειες ενός συνομηλίκου, ενός συμμαθητή ή ενός φίλου. Γενικά, να είστε προσεκτικοί στα καθήκοντα ή τις δεσμεύσεις που θα έχετε ώστε να μην χρησιμοποιείτε προς όφελος κάποιου άλλου. Είναι πιθανές δεσμεύσεις με συγγενείς, γονείς ή παππούδες και άλλους, για τους οποίους πιθανότατα θα έχετε κάποια σημαντική αφορμή ή λόγο.
Οι άντρες θα δεσμευτούν σε διαφορετικά χαρτιά, συμβόλαια ή συμφωνίες, ως καλή εξέλιξη μπορούν να έχουν εκείνα τα πράγματα που σχετίζονται με κάποια χρήματα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε αλαζονικές ή επικίνδυνες ενέργειες, γιατί γενικά, αυτή είναι μια ασταθής περίοδος για όλους σχεδόν τους ανθρώπους.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα για τα οποία θα είναι απροετοίμαστες. Μπορούν να σας επηρεάσουν πολύ δυσάρεστα ψυχικά και στην υγεία. Η σχέση σας με μια γυναίκα που μπορεί να είναι η αιτία των προαναφερθέντων προβλημάτων θα απαιτήσει προσοχή. Έχετε σημαντικές ή χρήσιμες συναντήσεις και επαφές μπροστά σας.


ΖΥΓΟΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, την εβδομάδα 14 έως 20 Οκτωβρίου, είναι πιθανό να περάσετε μια ενδιαφέρουσα και δυναμική περίοδο της ζωής σας, εκτός κι αν επιλέξετε να απομονωθείτε και να εμβαθύνετε στα δικά σας προβλήματα και συναισθήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή συναντήσεις με φίλους και συγγενείς από κοντά και μακριά. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και τις σημαντικές αλλαγές. Οι σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά επαγγελματικά ή κοινωνικά ενδιαφέροντα θα εξελιχθούν σε σημαντική και ευνοϊκή για εσάς κατεύθυνση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε μικρές δοκιμασίες στο χώρο εργασίας σας που σχετίζονται με γκρινιάρηδες και ανυποχώρητους συναδέλφους ή πελάτες. Κάποιος μπορεί να σας προκαλέσει σκόπιμα σε σύγκρουση, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με τέτοιες προκλήσεις. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου θα απαιτήσει διαβούλευση με γιατρό ή ειδική φροντίδα. Δείξτε μια πιο σοβαρή στάση ή επιμονή, γιατί αυτά τα συμπτώματα δεν πρέπει να αγνοηθούν. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν προσοχή μέσα στην εβδομάδα, καθώς όλα θα πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς. Εάν εμπλέκεστε σε δικαστικά ή νομικά θέματα οικονομικής φύσης, είναι απίθανο να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα.
Οι κάτω των 30, θα αντιμετωπίσουν σύγκρουση ή αντίθεση που σχετίζεται με είδη οικιακής χρήσης, περιουσία ή οποιοδήποτε άλλο είδος περιουσίας που έχει η οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να αλλάζετε τα σχέδιά σας σχεδόν καθημερινά. Θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις λόγω της εμφάνισης διαφόρων νέων δεσμεύσεων και περιστάσεων.
Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα που σχετίζεται με απρόσμενες εμπειρίες στον έρωτα, τον γάμο και τις προσωπικές σχέσεις. Θα είναι ευνοϊκές μέρες για να κάνετε μια νέα ρομαντική γνωριμία, αλλά προσέξτε να μην πέσετε σε απατεώνες. Οικονομικά θα έχετε την ευκαιρία για καλά έσοδα, καλά οικονομικά αποτελέσματα αν η δουλειά σας σχετίζεται με την παραγωγή ή τις πωλήσεις.
Οι γυναίκες θα έχουν επίσης τις ευχάριστες εμπειρίες τους σε προσωπικό επίπεδο. Στην περίπτωσή σας, θα συνδέονται κυρίως με άτομα με τα οποία μένετε στον ίδιο οικισμό. Αφορμή για ένα ευχάριστο συναίσθημα μπορεί να είναι νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού ή ένα συναισθηματικό γεγονός στη ζωή του δικού σας παιδιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα προκύψουν νέες ευκαιρίες που θα σας απαιτήσουν να αναλογιστείτε το ενδεχόμενο να τις πραγματοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, οι ρομαντικές και ερωτικές σας εμπειρίες με έναν σύντροφο με τον οποίο έχετε ήδη εδραιωμένη σχέση μπορεί να έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Σε αυτές τις επτά ημέρες θα περάσετε ευνοϊκά για να κάνετε μια νέα γνωριμία, με ένα άτομο που ακόμα κι αν δεν είναι από τον τόπο διαμονής σας, θα είναι καλός φίλος και συνομιλητής σας.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να δίνετε περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας, να δίνετε ευχαρίστηση με διάφορες χειρονομίες προσοχής ή εκπλήξεις, που θα σας κάνουν και εσάς χαρούμενους. Μέσα στην εβδομάδα θα βιώσετε έναν χωρισμό ή θα προκύψει ψυχραιμία στη σχέση σας με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο ανάπτυξης που δεν σας αρέσει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο ή εξειδικευμένη θεραπεία, είναι δυνατή η θεραπεία. Θα υπάρξει μια περίοδος παρεξήγησης ή έντασης στη δουλειά σας, που μπορεί να είναι η αφορμή για μια συζήτηση με έναν προϊστάμενο, πελάτη ή συνάδελφο. Στο σπίτι σας θα προκύψει μια διαμάχη που σχετίζεται με χρήματα, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε υπαινιγμό για λάθη ή απώλειες του παρελθόντος.
Οι κάτω των 30, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν χαρά που σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός ή νέα, κάτι που έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έντονη επιθυμία να επιτύχετε επιτυχία σε θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια, εξετάσεις ή παρουσιάσεις κ.λπ.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι η ευκαιρία για τους άνδρες να προχωρήσουν τις σημαντικές υποθέσεις τους, βασιζόμενοι στη δική τους εμπειρία και δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση ή να εναρμονίσετε τη σχέση στο γάμο σας. Το αποκορύφωμα της εβδομάδας είναι οι προσωπικές σας σχέσεις και τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Το ταξίδι που κάνατε στη ζωή πρέπει να σας δίδαξε ότι η δύναμή σας προέρχεται από τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε, που σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν.
Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές όταν μιλούν με άτομα των οποίων οι αποφάσεις ή οι ενέργειες εξαρτώνται από την ανάπτυξη του σχεδίου ή της ιδέας σας. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε ότι είστε πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι, πιο έξυπνοι ή πιο ενημερωμένοι από αυτούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να μετακινήσετε πράγματα που σχετίζονται με ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας. Μην εντυπωσιαστείτε από δώρα ή χειρονομίες προσοχής από αγνώστους. Η υγεία σας θα απαιτήσει κάποια φροντίδα, όπως και η εμφάνισή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα πρέπει να βρείτε χρόνο για να μιλήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα για τις προσωπικές ζωές ανθρώπων που ανήκουν στην οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Ο λόγος για αυτό θα είναι κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους που σχετίζονται με έναν αρραβώνα ή έναν γάμο, μια νέα δουλειά ή μετακόμιση σε άλλη πόλη ή χώρα κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μάθετε απροσδόκητες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενα γεγονότα στη ζωή σας που δεν είχατε ειδοποίηση, είχατε  παραλείψει ή κάποιος έκρυψε εσκεμμένα. Αυτό είναι απίθανο να αλλάξει την τρέχουσα κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει σαφέστερες απαντήσεις σε ανησυχίες ή υποψίες που είχατε εκείνη τη στιγμή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να ζήσετε δυναμικά λόγω της ταχύτητας με την οποία θα εξελιχθούν κάποια γεγονότα ή αλλαγές. Όλα πάνε σύμφωνα με τους νόμους του σύμπαντος, οπότε αποφύγετε τον περιττό πανικό, τον φόβο ή το άγχος. Μην προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα από αυτά που σας δίνονται να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή. Η υπομονή σας σήμερα είναι η εγγύηση της επιτυχίας σας στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια πρόσκληση σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή εσείς οι ίδιοι θα καλέσετε καλεσμένους στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη διευθέτηση εγγράφων που σχετίζονται με τη στέγαση ή οποιοδήποτε άλλο είδος ακινήτου που διαθέτετε.
Οι κάτω των 30, θα σκεφτούν να κάνουν ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα ή μέχρι το τέλος του χρόνου. Στην πραγματικότητα, θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο σε σημαντικά οικογενειακά θέματα και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλά πράγματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τους συγγενείς σας θα έχουν σημασία για εσάς.
Οι άντρες θα εξετάσουν κάποιες από τις σχέσεις τους με συναδέλφους ή με φίλους, που πρόσφατα ήταν αρκετά περίπλοκες και ανειλικρινείς. Η μεγαλύτερη ανησυχία σας θα σχετίζεται με εκείνες τις σχέσεις που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, καθώς αυτό δημιουργεί ένταση και αδυναμία να εκτελέσετε καλά τα καθήκοντά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε διάφορες αλλαγές στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα που πιστεύετε ότι θα είναι για το καλό σας.
Οι γυναίκες θα έχουν επίσης αρκετές οικογενειακές εργασίες και υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα τις κάνει να αναζητούν περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και για ευχάριστες δραστηριότητες, όπως η απόδραση από αρνητικά συναισθήματα και κούραση. Η εβδομάδα φέρνει ένα απροσδόκητο ή σημαντικό για κάποιο λόγο γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με έναν άνδρα από τον συγγενικό σας κύκλο. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα ευνοήσει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, την εφαρμογή αλλαγών που θα βάλουν μια νέα βάση για ανάπτυξη την επόμενη χρονιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, όποιες προκαταρκτικές προσδοκίες κι αν είχατε για την εβδομάδα 14 έως 20 Οκτωβρίου, σίγουρα θα έχουν διαφορετική εξέλιξη. Ορισμένα γεγονότα θα σας πιέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε σημαντικές συζητήσεις για τις οποίες μπορεί να είστε απροετοίμαστοι. Εάν εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση, τα πράγματα είναι πιθανό να πάρουν μια περίπλοκη τροπή ή να απαιτήσουν αναβολή αυτή την εβδομάδα. Εκ των προτέρων, να σας προετοιμάσω να μην πέσετε σε αγχωτικές καταστάσεις λόγω της διαφορετικής εξέλιξης των γεγονότων ή της εμφάνισης απροσδόκητων αυτή την εβδομάδα. Τίποτα δεν εξελίσσεται εις βάρος σας, μάθετε υπομονή, μην δημιουργείτε χάος!
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πράγματα που έχουν ήδη πάψει να είναι σημαντικά στη ζωή σας θα ξεκαθαρίσουν. Πολλοί θα λάβουν δυσάρεστα νέα σχετικά με κάποιον που γνωρίζουν, κάτι που μπορεί να έχει ήδη συμβεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Η επικοινωνία σας με ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλο οικισμό θα έχει τον σημαντικό της λόγο. Θα συζητηθούν διάφορα οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα, μελλοντικές συναντήσεις ή συγκεντρώσεις κ.λπ. Οι συγκρούσεις με παιδιά ή λόγω παιδιών θα είναι περιττές, γιατί είναι αποτέλεσμα υπερφόρτωσης, νευρικότητας και δεν φέρνουν αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που είναι συγγενείς σας, αλλά με τους οποίους μπορεί να μην έχετε συγγένεια εξ αίματος, θα απαιτήσουν προσοχή.
Οι κάτω των 30, θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για θεραπεία, ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση ή ασθένεια. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, η υγεία σας για κάποιο λόγο θα απαιτεί φροντίδα και προσοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για να αναπτύξετε τις φιλίες σας.
Οι άνδρες θα κάνουν καλά να προετοιμαστούν για περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις, θέματα που σχετίζονται με το νοικοκυριό ή την περιουσία. Πρόκειται να πάρετε όχι μόνο σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές που θα θέλατε να αποφύγετε αν είναι δυνατόν. Μερικές από τις πιο σημαντικές συζητήσεις ή υποθέσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα ή με γυναίκες. Μια συγκέντρωση ή μια επίσκεψη που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι πιθανή.
Οι γυναίκες θα παρακολουθούν με ενδιαφέρον διάφορα νέα και πληροφορίες από κοντά και μακριά. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι πολύ ενεργές, όπως και η ερωτική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί δεν θα σας φέρουν τίποτα καλό. Η εβδομάδα θα έχει μια εκδήλωση ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων ή γειτόνων σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, ετοιμαστείτε για την εμφάνιση απροσδόκητων εξόδων που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά το χειρισμό χρημάτων, την προετοιμασία ή την υπογραφή οικονομικών εγγράφων και την προστασία του προσωπικού σας πορτοφολιού ή των τραπεζικών σας στοιχείων από κλοπή.
Η ένταση αυτή την εβδομάδα θα είναι μεγαλύτερη γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε κάποια ίντριγκα ή παιχνίδια παρασκηνίου κάποιου που θα σας χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους στόχους του χωρίς αυτό το άτομο να υποτιμά τον εαυτό του ή να παίρνει ρίσκα. Μάλλον θα νιώσετε διαισθητικά πότε προκύπτουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις και θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να προστατευθείτε από αυτές εγκαίρως. Αυτή η εβδομάδα προαναγγέλλει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μην υποτιμάτε τη σημασία της σωματικής σας υγείας.
Οι κάτω των 30, μπορούν να επωφεληθούν οικονομικά από μια ιδέα ή πρόταση. Συνολικά, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς οικονομικά, εάν αναζητάτε ευκαιρίες μερικής απασχόλησης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προσπαθήσετε να παρέχετε στον εαυτό σας ευχάριστες δραστηριότητες ή να απολαύσετε ιδιαίτερες εμπειρίες στις προσωπικές σας σχέσεις.
Οι άνδρες θα έχουν μια γόνιμη και επιτυχημένη εβδομάδα μπροστά τους. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευνοϊκή στιγμή για να δημιουργήσετε και να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις, μια επαγγελματική θέση ή άλλα πράγματα σημαντικά για εσάς. Θα έχετε ευκαιρίες, τόσο αυτές που έχουν ήδη προκύψει στη ζωή σας, όσο και νέες θα εμφανιστούν. Είναι δυνατές καλές επιχειρηματικές σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Οι γυναίκες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν διπλωματία και πολλή υπομονή στις σχέσεις τους. Οι οικιακές σας σχέσεις θα δεχτούν «επίθεση» από κακόβουλα σχόλια ή ίντριγκες ανθρώπων που δεν ζουν μαζί σας. Θα περάσετε κάποιες συναισθηματικά δύσκολες στιγμές, αλλά θα μπορείτε να δείτε ποιοι άνθρωποι γύρω σας είναι αληθινοί και ποιοι κρύβουν κάποια προσωπικά ενδιαφέροντα πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπά τους.

ΙΧΘΥΕΣ – Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, την εβδομάδα από 14 έως 20 Οκτωβρίου, θα είναι σημαντικό να ξανασκεφτείτε τη θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο, καθώς και τον τρόπο που εκτελείτε τα καθήκοντά σας εκεί. Αν θέλετε να διατηρήσετε όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε την απαξίωση του εαυτού σας μέσα από διάφορες συγκρούσεις ή ανεύθυνες ενέργειες.
Αν νιώθετε ότι έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας στη θέση που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, τότε είναι ώρα για αλλαγή. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιες ενέργειες, καθώς υπάρχουν διάφορες δυσκολίες σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς τομείς, οπότε πάρτε αποφάσεις πολύ προσεκτικά και δράστε βήμα προς βήμα.
Αν είσαι ήδη άνεργος για κάποιο λόγο, τότε αυτή την εβδομάδα είναι απίθανο να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είτε θα πρέπει να αποδεχτείς αυτό που σου προτείνεται είτε να αποδεχτείς το γεγονός ότι θα μείνεις για πολύ καιρό στο σπίτι. Μέσα στην εβδομάδα, νέες επαφές και γνωριμίες με άτομα που θα σας δείξουν κάποια ευημερία που πέτυχαν θα απαιτήσουν προσοχή. Στην πραγματικότητα, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, οπότε μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από λόγια και πληροφορίες που αργότερα θα αποδειχθούν ψευδείς.
Οι σχέσεις με συγγενείς και φίλους που προσπαθούν να πετύχουν κάτι στη ζωή με οποιοδήποτε κόστος, ανεξαρτήτως κανόνων και νόμων, θα είναι δύσκολες για εσάς μέσα στην εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθείτε τα προβλήματα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε ή άλλα σημαντικά γεγονότα/αλλαγές στη χώρα που ζείτε.
Οι κάτω των 30, να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους πολύ προσεκτικά. Αποφύγετε να αιωρείστε στα σύννεφα γιατί αυτή είναι μια περίοδος που θα απαιτήσει ρεαλισμό στα λόγια και τις πράξεις. Μην εντυπωσιαστείτε από συζητήσεις που κάνετε με άτομα που ισχυρίζονται ότι σημαίνουν πολλά ή έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρότυπο στη ζωή. Αυτό που είναι καλό ή σημαντικό για αυτούς δεν σημαίνει το ίδιο για εσάς.
Οι άντρες αυτή την εβδομάδα θα επισκεφτούν κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία ενός ατόμου του συγγενικού κύκλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προστατέψτε το προσωπικό σας αυτοκίνητο από ζημιές ή ατύχημα κατά την οδήγηση. Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε λεπτές και απρόβλεπτες σχέσεις με άτομα που θα βασίζονται σε εσάς για να λύσετε τα προσωπικά τους προβλήματα.
Οι γυναίκες είναι πιθανό να αναβάλουν ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση και μπορεί να το κάνουν απροσδόκητα. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια ποικιλία απρόβλεπτων καταστάσεων που σχετίζονται με ταξίδια και μετακινήσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με μετεγκατάσταση, αρραβώνα ή γάμο, δικαστική υπόθεση, διαζύγιο, κληρονομιά, διαθήκη κ.λπ.


https://thewomen.gr/


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στην υγειά ενός έρωτα που πέθανε…

Στην υγειά ενός έρωτα που πέθανε… – Mary R – 14 Οκτωβρίου 2024 The Women Είναι κάτι άδεια βράδια που μου λείπεις πολύ… Κάτι βράδια που σε βλ...