Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

10ο Περπάτημα στον Βόλο για ευαισθητοποίηση ενάντια στο ανθρώπινο εμπόριο

10ο Περπάτημα στον Βόλο για ευαισθητοποίηση ενάντια στο ανθρώπινο εμπόριο


Έντυπη Έκδοση

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ), ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Θέτις», το Κέντρο Κοινότητας και το Job Center Δήμου Βόλου με την υποστήριξη της ΜΚΟ Α21, προσκαλούν να περπατήσουμε και φέτος για την ελευθερία τo Σάββατο 19 Οκτωβρίου.
Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, το 10ο ετήσιο Walk For Freedom θα πραγματοποιηθεί σε εκατοντάδες πόλεις και σε δεκάδες χώρες σε έξι ηπείρους, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μας που παραμένουν σκλαβωμένοι. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα περπατήσουν σιωπηλά σε μία γραμμή ο ένας πίσω από τον άλλο, σχηματίζοντας αλυσίδες ανθρώπων σε μικρές και μεγάλες πόλεις, σε μεγάλες λεωφόρους ή δρόμους, ντυμένοι στα μαύρα. Στην Ελλάδα, η δράση θα πραγματοποιηθεί σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Πύργο Ηλείας και Λευκάδα.
Στην πόλη του Βόλου, το Περπάτημα για την Ελευθερία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα συγκεντρωθούν στις 17.00 στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου (πλατεία Ρήγα Φεραίου). Θα ξεκινήσουμε στις 17.15, ενώ η διαδρομή των συμμετεχόντων θα ακολουθήσει την παραλιακή οδό, με τερματικό σταθμό το άγαλμα της Ελευθερίας (Ηρώων) μπροστά στην έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η προεγγραφή στη δράση είναι απαραίτητη. Κάντε εύκολα και δωρεάν την εγγραφή σας https://www.a21.org/content/walk-for-freedom-2024/.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Περπάτημα στις υπόλοιπες πόλεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Στέλεχος της ΜΚΟ Α21 κ. Χριστίνα Αγαπίδου: 6986618369.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Περπάτημα του Βόλου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις εθελόντριες για τη διεξαγωγή και υλοποίηση της τοπικής δράσης: Μαρκέλλα Βαλσάμη και Αγγελική Βαλσάμη (τηλ. 6995803509).

https://e-thessalia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στην υγειά ενός έρωτα που πέθανε…

Στην υγειά ενός έρωτα που πέθανε… – Mary R – 14 Οκτωβρίου 2024 The Women Είναι κάτι άδεια βράδια που μου λείπεις πολύ… Κάτι βράδια που σε βλ...