Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Με πραγματικό άθλο μοιάζει το κατόρθωμα μιας γυναίκας στην Ταϊλάνδη, η οποία κατάφερε να επιβιώσει επί ώρες σε μάχη με πύθωνα που της επιτέθηκε, μέχρι να διασωθεί από την αστυνομία.

Το γιγάντιο ερπετό προσπαθούσε να στραγγαλίσει την 64χρονη Αρόμ για πάνω από δύο ώρες, έχοντας εισβάλλει στο σπίτι της σε αγροτική περιοχή, στα περίχωρα της Μπανγκόκ.

Αφού βρήκε την Αρόμ να μαγειρεύει αμέριμνη στη κουζίνα, ο πύθωνας της κατάφερε πολλαπλές δαγκωματιές, με τη γυναίκα να πέφτει στο πάτωμα και το ερπετό να τυλίγεται γύρω της.

Το χρονικό

 Η γυναίκα έπλενε τα πιάτα στο σπίτι της όταν περίπου στις 8,5 το βράδυ ένιωσε κάτι να δαγκώνει το πόδι της. Το φίδι μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 20 κιλών ήταν πιο δυνατό από την ηλικιωμένη γυναίκα που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε ανήμπορη στο έδαφος. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν σε βοήθεια. Τουλάχιστον τριάντα λεπτά χρειάστηκαν οι διασώστες για να καταφέρουν τελικά να απεγκλωβίσουν.

https://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια

  Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια Αντικλείδι Μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο; Πο...