Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παραμένουν τα λουκέτα στις Αλυκές

 Παραμένουν τα λουκέτα στις Αλυκές

παραμένουν-τα-λουκέτα-στις-αλυκές-11117226 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:04

Άλλα παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας και άλλα λειτουργούν μέχρι το μεσημέρι

Ακόμα με λουκέτο παραμένουν τα καταστήματα στις Αλυκές, τα οποία πριν από περίπου δύο εβδομάδες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολά τους, να διώξουν τους υπαλλήλους τους και βάλουν τέλος στη θερινή σεζόν τους λόγω των νεκρών ψαριών που ξεβράστηκαν στις ακτές του δήμου Βόλου.

Μπορεί η περισυλλογή των νεκρών ψαριών από τα συνεργεία του δήμου Βόλου, του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και της Περιφέρειας να έχει ολοκληρωθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκε και το πρόβλημα. Το θέμα με τα νεκρά ψάρια και έκταση που πήρε έφερε το πρόωρο και ξαφνικό τέλος σε δεκάδες επιχειρήσεις στις Αλυκές, στον Βόλο, ενώ περιόρισε σημαντικά την κίνηση και σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου.

Παρά το γεγονός ότι η δυσοσμία των νεκρών ψαριών έχει εξαφανιστεί, η ζημιά στις Αλυκές έχει γίνει.

«Τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά» αναφέρει η επιχειρηματίας της περιοχής Κατερίνα Τερζάκη, η οποία αναφέρει ότι στις Αλυκές δεν …πατάει ψυχή.

«Οσα καταστήματα λειτουργούν μόνο καλοκαίρι έκλεισαν πρόωρα. Δεν μπορούσαν να ανοιγοκλείνουν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα» αναφέρει η κ. Τερζάκη και συνεχίζει «άλλα, όμως, παραμένουν κλειστά. Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουμε και τι θα κάνουμε».

Η ίδια έχει τρεις επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο και καφέ take- away, τα οποία υπολειτουργούν. «Τα δουλεύω μέχρι τις 3 το μεσημέρι για όποιον είναι εδώ πέρα. Μετά κλείνουν όλα και δεν βλέπουμε άνθρωπο».

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια

  Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια Αντικλείδι Μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο; Πο...