Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Λυπητερή σε Βολιώτη από τη ΔΕΥΑΜΒ- Καλείται να πληρώσει 330 ευρώ για νερό!

Λυπητερή σε Βολιώτη από τη ΔΕΥΑΜΒ- Καλείται να πληρώσει 330 ευρώ για νερό!



Του ήρθε ταμπλάς μόλις ειδοποιήθηκε ηλεκτρονικά για το ποσό οφειλής

Καθημερινά είναι σχεδόν τα παράπονα των Βολιωτών για τη ΔΕΥΑΜΒ και τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών, για τον τρόπο διανομής των λογαριασμών, για τα βουλωμένα φρεάτια και τους αγωγούς αλλά και για τους «αλμυρούς» λογαριασμούς που λαμβάνουν εδώ και 2 περίπου χρόνια.
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που η ΜΑΓΝΗΣΙΑ έφερε πάλι στο φως τις αντιδράσεις Βολιωτών για τους τσουχτερούς λογαριασμούς νερού που έλαβαν. Έκαναν λόγο για καταναλώσεις που ποτέ δεν έκαναν, αλλά και για …σκόντο και εκπτώσεις στον λογαριασμό, όταν επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ για παράπονα.

Χθες, ένας από τους άτυχους της κακοδιαχείρισης της ΔΕΥΑΜΒ ήταν ένας 50χρονος Βολιώτης, ο οποίος διαμένει σε μία μονοκατοικία 70 μόλις τ.μ. μαζί με τους γονείς του. Ο 50χρονος ειδοποιήθηκε ηλεκτρονικά για τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ και κόντεψε να πάθει … ταμπλά όταν είδε πως πρέπει να πληρώσει 330 ευρώ, όταν συνήθως ο λογαριασμός δεν ξεπερνούσε τα 40 ευρώ!
«Δεν πίστευα στα μάτια μου, πως θα βρω 330 ευρώ να πληρώσω για νερό; Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες χρεώσεις;» αναρωτήθηκε και ετοιμάζεται να μεταβεί στη ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να ζητήσει τον λόγο της εξωφρενικής αυτής χρέωσης.

Μάλιστα, είναι πολλοί οι κάτοικοι που χρεώθηκαν την τελευταία φορά διπλάσιο και τριπλάσιο κόστος νερού, χωρίς να το έχουν καταναλώσει.
Επιτέλους η ΔΕΥΑΜΒ θα πρέπει να κάνει κάτι ώστε να μην σπέρνει εγκεφαλικά στους κατοίκους κάθε φορά που ανοίγουν τον λογαριασμό.
Δ. Παλαιοδημοπούλου

https://magnesianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια

  Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια – Joanna Sou – 23 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Ο πόνος και η οργή που βράζει μέσα μας, θολώνει τη κρίση μας. Ξ...