Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23-29 Σεπτεμβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

23-29 Σεπτεμβρίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου θα ζήσετε πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες που θα καταφέρουν να σας δημιουργήσουν στιγμές έκπληξης. Μάλλον θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και επιθυμίες και την απρόσμενη εξέλιξή τους. Πολλοί θα χαρούν αυτή την εβδομάδα σε μια ειδική εκδήλωση ή νέα στο σπίτι τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας για την οικογένειά σας, στις περισσότερες περιπτώσεις χάρη στον καλό προγραμματισμό και τη βοήθεια που θα λάβετε από συγγενείς, φίλους και άλλα άτομα.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια συζήτηση με έναν συγγενή που θα καθορίσει την απόφασή σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να κάνετε απολογισμό των μέχρι τώρα επαγγελματικών σας επιτευγμάτων. Όσοι από εσάς νιώθετε δυσαρεστημένοι θα μπορέσετε να αναζητήσετε μια νέα δουλειά ή να δείξετε ενδιαφέρον για μια νέα θέση. Οποιαδήποτε αλλαγή που σχετίζεται με τη δουλειά σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένη, γιατί οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας αυτή την εβδομάδα θα έχουν μακροχρόνιο αντίκτυπο στο μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε μια συνάντηση λόγω μιας νέας, πιο σημαντικής δέσμευσης. Θα μάθετε για μια κλοπή ή απώλεια που σχετίζεται με ένα άτομο στον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας.
Οι κάτω των 30, θα περιμένουν μια συνάντηση, συνομιλία ή εκδήλωση που σχετίζεται με φίλους, συμμαθητές ή συναδέλφους. Μέσα στην εβδομάδα σίγουρα θα έχετε διάθεση για ερωτικές εμπειρίες, ειδικά αν δεν έχετε έναν σοβαρό σύντροφο αυτή τη στιγμή δίπλα σας. Θα αναζητήσετε ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να επικοινωνήσετε με νέα άτομα, να διασκεδάσετε.
Οι άντρες θα πρέπει να κάνουν μερικά βήματα πίσω και να επιστρέψουν στα παλιά τους καθήκοντα, στις ανεκπλήρωτες εργασίες ή στις ημιτελείς σχέσεις τους. Είναι πιθανό κάποια γεγονότα να σας δείξουν ότι έχετε αφήσει βιαστικά αυτά τα πράγματα στο παρελθόν σας. Σε αυτό το στάδιο, αρχίζουν να δημιουργούν κάποια προβλήματα που δεν θα είναι ευχάριστα για εσάς. Αν περιμένεις ότι όλα θα φύγουν ή θα επιλυθούν μόνα τους, τότε έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Οι γυναίκες θα πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στις εργασιακές, επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αυτές τις επτά ημέρες. Έρχονται κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας ή μια ευκαιρία να μεταφερθείτε σε μια νέα θέση, να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή να μετακομίσετε σε νέο χώρο εργασίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση που θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά, κοινωνικά ή πολιτικά σας ενδιαφέροντα και στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να επικεντρώσετε την ενέργειά σας στην επίλυση οικιακών προβλημάτων στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την εποχή του φθινοπώρου-χειμώνα. Μπορεί να εμπλακείτε σε επισκευές ή κάποιες βελτιώσεις. Είναι πιθανό ότι θα αποδειχθούν πιο περίπλοκα από ό,τι περιμένατε. Άλλες οικιακές ή περιουσιακές επιπλοκές μπορεί να προκύψουν και να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα, ακόμα κι αν σχετίζονται με συγκρούσεις γενεών, κληρονομικές συγκρούσεις κ.λπ.
Δυστυχώς, αυτή η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη για έναν οριστικό χωρισμό σε ορισμένες οικογένειες, οι οποίες θα πάρουν την τελική απόφαση να χωρίσουν ή να ξεκινήσουν μια νέα ανεξάρτητη ζωή. Μάλλον θα είναι με κοινή συμφωνία και χωρίς περιττό δράμα. Αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε περισσότερο πριν ξεκινήσετε ή εμβαθύνετε μια διαμάχη με κάποιον. Μην βγάζετε ,σκελετούς από την ντουλάπα, γιατί υπάρχει κάτι να ειπωθεί και για εσάς. Δείξτε τον εαυτό σας ως πνευματικά ανυψωμένο άτομο, όχι ως μικροπρεπή, ζηλιάρη και μοχθηρό.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συγκεντρώσετε το κουράγιο να πάρετε κάποιες τολμηρές αποφάσεις, αλλά πολύ γρήγορα μετά θα νιώσετε ανασφάλεια ή σύγχυση. Οι αποφάσεις σας είναι σωστές, αλλά δύσκολο να εφαρμοστούν. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δικαστικές και νομικές υποθέσεις, αρκεί να μην έχετε εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες. Ειδήσεις που σχετίζονται με έναν άντρα που γνωρίζετε θα σας αναστατώσουν, θα σας στεναχωρήσουν ή θα σας απογοητεύσουν. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό της.
Οι κάτω των 30 ,θα εκπλαγούν από κάποια γεγονότα, αλλά προσπαθήστε να δείτε πιο καθαρά τι ακολουθεί μετά από αυτά. Να είστε προσεκτικοί και ειλικρινείς στις συναλλαγές σας, γιατί μπορεί να πέσετε στην παγίδα σας αν αποφασίσετε να πετύχετε κάτι με απάτη ή εξαπάτηση. Αυτή είναι μια εβδομάδα αλλαγής σε κάποιες αξίες, που θα οφείλονται σε μια νέα ωριμότητα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας.
Οι άνδρες θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν καλή διάθεση και φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Θα είστε ασυνήθιστα ή ανεξήγητα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Οι ρομαντικές ή συζυγικές σας σχέσεις θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό. Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να σε καταλάβουν αυτή την εβδομάδα, ανεξάρτητα από το σε τι βασίζεται η σχέση σου μαζί τους.
Οι γυναίκες θα μπορέσουν να απελευθερωθούν από κάποιους φόβους ή ανησυχίες τους. Μπροστά σας είναι μια εβδομάδα που σας φέρνει μερικές θετικές εμπειρίες και ευχάριστα νέα. Μπροστά σας είναι ένας πολύ δυναμικός, ταχέως αναπτυσσόμενος χρόνος, αλλά με ευκαιρίες να επιτύχετε σημαντικές αλλαγές, επιτυχίες, αποφάσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για θεραπεία και ανάρρωση από οποιαδήποτε ασθένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε να πάρετε συναισθηματικές ή βιαστικές αποφάσεις, ακολουθώντας μόνο τις δικές σας επιθυμίες, ιδιοτροπίες ή υπό την επίδραση των λόγων κάποιου γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί όταν δίνετε ή λαμβάνετε υποσχέσεις. Μην δημιουργείτε προβλήματα, επιπλοκές ή εχθρούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι προσωπικές ή οικογενειακές σας σχέσεις θα απαιτήσουν προσοχή, στις οποίες θα προκύψουν παρεξηγήσεις, κυρίως οικιακού ή οικονομικού χαρακτήρα. Θα προκύψουν προβλήματα ή άλλες απρόσμενες καταστάσεις με φίλους που θα σας εκπλήξουν με την αντίδραση ή την απόφασή τους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα λύσουν ένα πρόβλημα ή θα έχουν μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα ακίνητο που λαμβάνει τακτικά κάποια φροντίδα. Είναι πιθανό αυτό να έχει να κάνει με γείτονες ή ενοικιαστές κατά κάποιο τρόπο. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις αποφάσεις σας που σχετίζονται με κάποιο μέλος της οικογένειας. Αποφύγετε να βοηθήσετε αν δεν σας ζητηθεί, αλλά ακόμα και τότε, μην βοηθήσετε με κάθε κόστος, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες. Ανησυχίες ή επείγουσες δεσμεύσεις με τους γονείς σας θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα.
Οι κάτω των 30, θα πρέπει να συστηματοποιήσουν καλά τις πληροφορίες που λαμβάνουν αυτή την εβδομάδα. Θα μάθετε πολλά χρήσιμα πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να χειραγωγηθείτε από ψεύτικες ειδήσεις ή email. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε επιρρεπείς στον πανικό, καθώς και θα πέσετε εύκολα στην επιρροή αρνητικών, απαισιόδοξων ανθρώπων.
Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να επικοινωνούν περισσότερο με διάφορα άτομα μέσω τηλεφωνημάτων, email ή μηνυμάτων. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας ζητήσει να εργαστείτε με έγγραφα ή να υπογράψετε, να συντάξετε κάποιο έγγραφο ή σύμβαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα αναστατωθούν από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε προσωπικά και τελείωσε το ταξίδι του στη γη. Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τακτοποίηση οικονομικών σχέσεων, αμοιβών, ενοικίων, πιστώσεων και άλλων παρόμοιων θεμάτων.
Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να ελέγξουν την ανησυχία και τους φόβους τους αυτή την εβδομάδα. Κάθε δυσάρεστο νέο που πρόκειται να λάβετε αυτήν την εβδομάδα, ακόμα κι αν δεν σας επηρεάζει άμεσα, θα το εκλάβετε κατά κάποιο τρόπο ως προειδοποίηση ή απειλή για εσάς. Νέες ή απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις σας με άτομα που ζουν στην ίδια περιοχή με εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ένα ταξίδι που έχετε προηγουμένως προγραμματίσει ή οργανώσει, αλλά και αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να μάθετε για ένα δυσάρεστο περιστατικό σε ένα ταξίδι με άτομα που γνωρίζετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Η εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου φέρνει διάφορα σημαντικά και συναισθηματικά γεγονότα στη ζωή των κοντινών ανθρώπων, κυρίως αυτών που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς και που θα σας επηρεάσουν με κάποιο τρόπο. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση για μια ευχάριστη περίσταση: γενέθλια, ονομαστική εορτή, επέτειος, αρραβώνας, γάμος κ.λπ. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε με επιτυχία σημαντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια πριν το φθινόπωρο σας χτυπήσει πόρτα.
Η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για την υλοποίηση των καθηκόντων σας. Σχεδόν όλα θα εξαρτηθούν από την οργάνωση και την προετοιμασία σας. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη των υποθέσεων σας, μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την πορεία των γεγονότων αυτή την εβδομάδα! Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αγορά νέου σπιτιού, για μετακόμιση σε νέο σπίτι, για πώληση ακινήτων, αν έχετε τέτοια σχέδια. Θα προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις όπου υπάρχουν απόπειρες χειραγώγησης ή άλλες παρασκηνιακές ενέργειες. Μάλιστα, έτσι θα μπορείτε φυσικά να δείτε ποιος είναι τι ,γύρω σας και να επιλέξετε καλύτερα τις φιλίες και τις γνωριμίες σας. Η αποκάλυψη μιας ίντριγκας θα σας βοηθήσει επίσης να βάλετε σε τάξη κάποιες σχέσεις ή δεσμεύσεις. Στην εργασία ή την επιχείρησή σας, θα περάσετε μια περίοδο έντασης που σχετίζεται με περισσότερες εργασίες, ευθύνες, πελάτες, γρήγορες προθεσμίες εκπλήρωσης παραγγελιών κ.λπ.
Οι κάτω των 30, θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις ή κοινές δραστηριότητες με τους συνομηλίκους τους. Σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες και ευκαιρίες για να μάθετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες. Κάποιοι από εσάς θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ευαίσθητοι αυτή την εβδομάδα. Εύκολα θα πληγώσεις τους άλλους με αγενή ή προσβλητικά λόγια ή και εσύ ο ίδιος θα πληγωθείς εύκολα.
Οι άνδρες θα έχουν μια συναισθηματική εμπειρία με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι από την οικογένεια ή τον συγγενικό κύκλο. Έχετε περισσότερες εργασίες και καθήκοντα μπροστά σας, κάτι που θα απαιτήσει μια καλή οργάνωση από την πλευρά σας για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα πάντα στην ώρα τους και με τον πιο σωστό τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε περισσότερες εργασίες στο χώρο εργασίας σας, όπου θα προκύψουν ποικίλες ενδιαφέρουσες καταστάσεις που σχετίζονται με νέα άτομα, νέες δραστηριότητες κ.λπ.
Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν την ασαφή διάθεσή τους, η οποία μάλλον θα προκαλέσει θλίψη, αβεβαιότητα, ανησυχία, άσχετα αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρόκειται να συναντήσετε σημαντικά ή χρήσιμα άτομα, ενδεχομένως να παρευρεθείτε σε κάποια συγκέντρωση και γενικά να έχετε μια καλή κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, δεν αποκλείονται απροσδόκητες συναντήσεις ή απρόσμενες ειδήσεις που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, θα ζήσετε τουλάχιστον ένα σημαντικό γεγονός ή θα πρέπει να πάρετε μια απρόσμενη απόφαση για το μέλλον σας. Ίσως για τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας να τα πείτε αργότερα σε συγγενείς ή φίλους σας, ως κάτι σημαντικό που περάσατε με πολλή συγκίνηση και ενθουσιασμό. Αυτή την εβδομάδα θα σας ζητηθεί να κάνετε έναν παραλληλισμό μεταξύ του απαραίτητου και του μη απαραίτητου για εσάς στην προσωπική σας ζωή, στην αγάπη ή στη δουλειά σας. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για ειλικρινείς συζητήσεις με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή με άτομα της οικογένειάς σας.
Αυτή η εβδομάδα θα σας ανοίξει μια νέα ευκαιρία για εξέλιξη, με μεγαλύτερες ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας. Αυτή είναι μια περίοδος εσωτερικής ανάπτυξης και αλλαγών μέσα σας. Αλλά μόνο για εσάς που είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές μέσα σας, να εξελιχτείτε. Αν κάποιος πρέπει να σας δώσει τη θέση του ή να σας διδάξει κάτι για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, σίγουρα θα ωφεληθείτε από αυτό. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον σας. Όλα θα εξαρτηθούν από τη φιλοδοξία και την πρωτοβουλία σας, αν και συγκεκριμένα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε τέτοιες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί αν οδηγείτε και εάν ταξιδεύετε, όσο μακριά κι αν είναι. Οι συναντήσεις που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι με άτομα που ξέρουν να εκτιμούν τον χρόνο και να μην τον σπαταλούν με κουτσομπολιά και παράπονα.
Οι κάτω των 30, θα θέλουν να διασκεδάσουν όπως όταν ήταν παιδιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να επιστρέφετε στις παιδικές αναμνήσεις ή να επικοινωνείτε με πρώην συμμαθητές σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα περιμένετε ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση, μετά την οποία θα πάρετε μια απόφαση για την προσωπική σας ζωή. Στην αγάπη, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τις συμβουλές των άλλων. Η δική σας διαίσθηση θα κάνει καλύτερη δουλειά.
Οι άντρες θα δυσκολευτούν να δεχτούν παρεμβάσεις στις υποθέσεις τους από μια γυναίκα, είτε αυτή είναι μητέρα, σύζυγος, αδερφή, φίλη κ.λπ. Στην πραγματικότητα, τα κύρια γεγονότα της εβδομάδας θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με γυναίκες από τον κύκλο σας. συγγενείς, φίλους, συναδέλφους ή γνωστούς. Από μόνη της, η εβδομάδα φέρνει πολλά γεγονότα, πολλές εμπειρίες και πολλές αλλαγές που, ακόμα κι αν δεν σας επηρεάσουν άμεσα, θα έχουν κάποιο αντίκτυπο στη ζωή σας.
Οι γυναίκες αρχικά θα κάνουν καλά να επικεντρωθούν σε ημιτελή καθήκοντα της περασμένης εβδομάδας πριν δεσμευτούν σε νέες υποθέσεις. Διαφορετικά, πολλά πράγματα θα συσσωρευτούν πάνω σου σαν χιονοστιβάδα. Η ένταση και το άγχος στη ζωή σας θα αυξηθούν και θα είναι δύσκολο να πετύχετε κάποιο θετικό, πραγματικό αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να δώσετε πιο σοβαρή σημασία σε κάποια οικιακά ή περιουσιακά προβλήματα, υποθέσεις και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς να ζήσετε και να εργαστείτε ήρεμα, χωρίς περιττές εντάσεις ή άγχος για την εξέλιξη των σχεδίων σας ή άλλα αναμενόμενα γεγονότα στο εγγύς μέλλον σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι απρόσεκτος στις καθημερινές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.
Μέσα στην εβδομάδα, κάποιος συγγενής ή φίλος θα σας εκπλήξει με μια σοβαρή συζήτηση. Μπορεί να βρεθείτε απροετοίμαστοι για αυτό που θα μοιραστούν μαζί σας. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέχεις τι συμφωνείς ή τι υπόσχεσαι. Οι περισσότεροι από εσάς θα ταξιδέψετε στο τέλος της εβδομάδας και οι λόγοι για αυτό θα είναι πολύ διαφορετικοί ,για λόγους τουρισμού, επίσκεψη σε συγγενείς κ.λπ. Τα άτομα με τα οποία πρόκειται να βρεθείτε θα είναι ενδιαφέρουσα και ευχάριστη παρέα για σένα.
Οι κάτω των 30, μπορούν να προκαλέσουν την υπομονή ενός φίλου με τα σχόλιά τους και μια δυσάρεστη διαμάχη, μπορεί να προκύψει σε σύγκρουση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε καλές προοπτικές εξέλιξης στην εκπαίδευση, την εργασία ή τις επιχειρήσεις. Θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό σε ήδη εδραιωμένες επαφές και σχέσεις με άτομα διαφορετικών ηλικιών.
Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν τις πρώτες μεγάλες δυσκολίες αυτού του μήνα και σίγουρα δεν θα σας αρέσουν. Πιθανότατα, η επίλυσή τους δεν θα εξαρτηθεί από εσάς και θα πρέπει να αποδεχτείτε την ύπαρξή τους και να περιμένετε τη φυσική τους ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε σημαντικές πληροφορίες, έγγραφα και χρήματα ασφαλή από απώλεια ή κλοπή. Η γυναικεία παρουσία στη ζωή σας θα πρέπει να είναι περιορισμένη ή ελεγχόμενη και να μην αποτελεί αιτία επιρροής στη λήψη σημαντικών αποφάσεων εκ μέρους σας. Αποδεχτείτε ότι αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα κινηθούν πιο αργά, θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.
Οι γυναίκες θα πρέπει να αναλάβουν κάποιες ευθύνες ή δεσμεύσεις για τα δικά τους παιδιά, τα εγγόνια ή τους συγγενείς τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιβαρύνετε τον εαυτό σας με προβλήματα που φέρνουν δύσκολες λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο είστε εσείς που μπορείτε να δείξετε σοφία και λογική σε τέτοιες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρχει η ευκαιρία να συγκεντρωθείτε ή να στείλετε συγχαρητήρια σε ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν σχετικά καλά, αλλά θα καθοριστούν σε μεγάλο βαθμό από αποφάσεις που έχετε ήδη πάρει.


ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, θα είναι σημαντικό για εσάς να μπορέσετε να δημιουργήσετε αρμονία και κατανόηση στις σχέσεις σας με άτομα που έχουν πολύ περίπλοκη, προβληματική ζωή. Αυτό μπορεί να είναι τα δικά σας παιδιά, γονείς, αδέρφια και άλλοι συγγενείς ή φίλοι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα απολαμβάνουν καλό εισόδημα από την εργασία, καλύτερες πωλήσεις ή περισσότερους πελάτες κ.λπ. Ένας πελάτης, διευθυντής ή επιχειρηματικός συνεργάτης θα σας βοηθήσει να πετύχετε ή θα ωφεληθείτε οικονομικά από τις ενέργειές σας μαζί, ως ομάδα.
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να λάβετε χρήματα από έναν μισθό, από μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική δέσμευση ή από ένα τραπεζικό ίδρυμα. Η συνάντησή σας, η συνομιλία ή η επαφή σας με ένα άτομο από την κοινότητα όπου ζείτε θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά πριν δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή την υπόσχεσή σας. Να είστε προσεκτικοί, καθώς είναι πιθανές απόπειρες χειραγώγησης ή ενέργειες για να σας δυσφημίσουν, να βλάψουν τη φήμη σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν στιγμές άγχους που σχετίζονται με ταξίδια ή γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλο κατοικημένο μέρος ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ταξιδεύετε μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο.
Οι κάτω των 30, θα έχουν μια δυναμική εβδομάδα με περισσότερες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους κοντά και μακριά. Αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να αγκαλιάσετε τις μικρές χαρές στη ζωή σας με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και εκτίμηση της σημασίας τους. Είναι πιθανές ενδιαφέρουσες ρομαντικές εμπειρίες με άτομο από άλλο οικισμό ή άλλη εθνικότητα.
Οι άντρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με άτομα που γνωρίζουν πρόσφατα και με τα οποία ήταν ευνοϊκά για διάφορους λόγους. Μάλλον αυτή την εβδομάδα θα κάνουν προσπάθειες να μπουν στον προσωπικό σας χώρο, κάτι που σίγουρα δεν θα επιτρέψετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα που σχετίζονται με έγγραφα, ένα συμβόλαιο ή άλλες διατυπώσεις, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μεγάλη πιθανότητα χωρισμού ή επανασύνδεσης με συγγενείς που μένουν σε άλλο οικισμό. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό της, αλλά κυρίως στη χώρα που ζείτε.
Οι γυναίκες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση ή συνομιλία που σχετίζεται με ένα περιουσιακό ζήτημα ή περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια ή δυσκολίες σχετικά με τα χρήματα που πρέπει να λάβετε μέσω ενός εγγράφου ή συμβολαίου.
Θα είστε επιρρεπείς σε αβεβαιότητα σε ενέργειες που σχετίζονται με αλλαγές ή νέα εγχειρήματα. Αυτό δεν θα οφείλεται στον φόβο, αλλά στην έλλειψη αυτοπεποίθησής σας ότι αυτή είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για τέτοιες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εμπλακείτε σε σημαντικά χρηματικά θέματα, πληρωμές λογαριασμών νοικοκυριού, τραπεζικές υποχρεώσεις, δάνεια ή άλλες οικονομικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε μια απρόσμενη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μια πολύ δυσάρεστη σύγκρουση ή πρόβλημα στην προσωπική τους ζωή. Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι που έχει κάποια σχέση με άτομα που γνωρίζετε.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να ελέγξετε τα έξοδά σας και αποφύγετε την παρορμητική δαπάνη χρημάτων. Αυτές τις επτά ημέρες θα ενθουσιαστείτε με νέα ή ένα έγγραφο που θα λάβετε από ένα άτομο. Είναι δυνατές οι εισπράξεις μετρητών, οι οποίες πολύ γρήγορα θα δαπανηθούν σε διάφορες πληρωμές ή υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με ένα σπίτι ή ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Μπορεί να προκύψει αυταπάτη που σχετίζεται με ψευδείς πληροφορίες. Αυτή θα είναι μια περίπλοκη, μάλλον απρόβλεπτη εβδομάδα για νομικές ή δικαστικές υποθέσεις περιουσιακής φύσης. Μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερη προσδοκία που σχετίζεται με ταξίδια ή άτομα από άλλο οικισμό. Αυτό το διάστημα, να είστε προσεκτικοί στα σχόλια που σχετίζονται με τους φίλους σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε μια σχέση.
Οι κάτω των 30, μπορεί να λάβουν δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με έναν χωρισμό ζωής στη ζωή ενός φίλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με έγγραφα, να κρατάτε τα προσωπικά σας χρήματα, τις τραπεζικές κάρτες και ό,τι έχει ιδιαίτερη, σημαντική αξία για εσάς.
Οι άντρες δεν θα λείψουν από εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα. Πρώτα από όλα θα έχουν υλικό χαρακτήρα, θα δημιουργήσουν καλύτερη άνεση στο σπίτι σας ή θα σας δημιουργήσουν άλλα ευχάριστα συναισθήματα. Θα λάβετε απρόσμενες χειρονομίες προσοχής από φίλους ή ομοϊδεάτες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρόκειται να βιώσετε τουλάχιστον μία συναισθηματική συνάντηση ή συγκέντρωση. Αν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών πρόκειται να επισκεφτείτε διάφορα ιδρύματα, τότε σίγουρα θα πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η εβδομάδα προαναγγέλλει εισπράξεις μετρητών στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
Για τις γυναίκες, η αγάπη θα είναι γενναιόδωρη από εμπειρίες που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες, γεμάτες έντονα συναισθήματα και θα έχετε την αίσθηση κάποιου είδους καρμικής σχέσης με τον νέο σας σύντροφο. Κάποιος συγγενής σας που μένει σε άλλο οικισμό θα τραβήξει την προσοχή σας με γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή του ή με συζητήσεις που θα κάνει μαζί σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε την κλοπή ή την περιέργεια άλλων ανθρώπων στις προσωπικές σας υποθέσεις. Γενικότερα, η εβδομάδα φέρνει ζωηρές επαφές με συγγενείς που μένουν σε απόσταση από εσάς, λόγω σημαντικών γεγονότων ή ενδιαφέροντων θεμάτων συζήτησης που θα κάνετε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23 – 29 Σεπτεμβρίου, μπορεί να συμβούν απροσδόκητα γεγονότα στις εκπαιδευτικές, εργασιακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Τα γεγονότα που θα σας εκπλήξουν θα σχετίζονται κυρίως με άτομα ή ιδρύματα από άλλη πόλη ή χώρα. Να είστε λογικοί και λιγότερο συναισθηματικοί στις σχέσεις σας με άτομα από την οικογένειά σας, είναι απίθανο να σας εκπλήξουν με κάτι που δεν έχετε ήδη ζήσει.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε διάφορες οικονομικές σχέσεις με άτομα εκτός σπιτιού. Μπορεί να σας επιβαρύνουν με κάποιους τρόπους, αλλά τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δείτε ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν ζει πια. Έτσι, είναι πιθανό να λάβετε έγκυρες συμβουλές ή πρόνοια για ένα σημαντικό θέμα για εσάς. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε εισπράξεις μετρητών, αλλά θα προκύψουν και κάποιες επιπλοκές που σχετίζονται με χρήματα. Ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα νεαρό άτομο θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα.
Οι κάτω των 30, θα έχουν τη φιλοδοξία να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα ή να εξασφαλίσουν περισσότερα έσοδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συναντήσετε ανθρώπους όλων των διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών, επιρρεπείς σε παρασκηνιακές ενέργειες ή χειρισμούς ,όπως γείτονες κλπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια για οικογενειακούς λόγους, για δουλειά ή για τουριστικούς σκοπούς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή νέα που μπορεί να προέρχονται από άλλη πόλη ή χώρα.
Οι γυναίκες μπορούν να θυμηθούν αυτή την εβδομάδα με μια νέα ή ενδιαφέρουσα πρόταση για ταξίδια, για δουλειά σε άλλο οικισμό και άλλες τέτοιες εμπειρίες. Η εβδομάδα θα ευνοήσει το τέλος μιας δέσμευσης, μια περίοδο της ζωής σας και την αρχή για κάτι νέο που υπόσχεται να είναι επιτυχημένο και σημαντικό για τη μελλοντική σας εξέλιξη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου θα έχετε συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα για το μέλλον σας, με τα οποία θα συζητήσετε διάφορες ιδέες και σχέδια. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν δύσκολα, αλλά θα διαρκέσουν σχεδόν μια ζωή. Καλές προσφορές ή νέες ευκαιρίες θα έρθουν απροσδόκητα για εσάς και φροντίστε να μην τις χάσετε. Θα είναι η ευκαιρία και η τύχη σας να πετύχετε πολλά όσον αφορά τους στόχους της ζωής σας.
Μέσα στην εβδομάδα θα αναπτύξετε τις οικονομικές σας δεσμεύσεις προς μια προοπτική κατεύθυνση. Θα έχετε καλό εισόδημα στην οικογένειά σας ή κάποιος από τον συγγενικό σας κύκλο θα συνεισφέρει ένα καλό χρηματικό ποσό στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει μια συζήτηση σχετικά με τη μετακόμιση σε άλλο σπίτι, την παραμονή σε άλλο κατοικημένο μέρος για ορισμένο χρονικό διάστημα, την πώληση ακινήτων, την ανακαίνιση του σπιτιού στο οποίο μένετε κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να καθαρίζετε σπίτι και προσωπική ζωή από περιττά αντικείμενα, απρόβλεπτες σχέσεις και δεσμεύσεις. Πολλοί θα αναζητήσουν νέες πηγές εισοδήματος, αν αυτές που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή δεν είναι αρκετές για εσάς. Θα είστε τυχεροί από αυτή την άποψη, καθώς θα βρείτε εύκολα εργασία μερικής απασχόλησης, αν πραγματικά την αναζητάτε και δεν είστε πολύ απαιτητικοί. Η εμφάνιση μιας δέσμευσης που σχετίζεται με ένα έγγραφο ή μια σύμβαση είναι πιθανή. Νέα ή πρόσκληση σε συνάντηση , μια συγκέντρωση, θα σας ευχαριστήσουν.
Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για τους κάτω των 30,  με ένα γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα παιδί, έναν συνομήλικο ή έναν φίλο. Είναι πιθανό να εμπλακείτε σε ανεπιθύμητα προβλήματα και προβλήματα που οδηγούνται από την επιθυμία σας να πετύχετε κάτι με οποιοδήποτε κόστος. Θα απογοητευτείτε ή θα θυμώσετε με τον εαυτό σας, αλλά έτσι αποκτάτε εμπειρία ζωής. Θα έχετε περισσότερες ευθύνες στο σχολείο ή στη δουλειά αυτή την εβδομάδα. Μην ξεφύγετε από τα περισσότερα καθήκοντα ή εργασίες, καθώς τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τον εαυτό σας, να υλοποιήσετε μια σημαντική ιδέα ή έργο.
Οι άνδρες έχουν μια πολυάσχολη και τεταμένη εβδομάδα μπροστά τους. Οι παρεξηγήσεις ή η υποψία για τις πράξεις του συντρόφου σας μπορεί να είναι η αιτία για ανεπιθύμητη αντίθεση, ακόμη και ψύχρα της σχέσης σας. Φυσικά, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα θα είστε υπερβολικά επικριτικοί με τις ενέργειες των γύρω σας. Θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τις πράξεις τους, ειδικά όταν είναι το αντίθετο από αυτό που θέλετε ή περιμένετε. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς θα είναι επίσης υπό πίεση, λόγω της μεγαλύτερης συναισθηματικότητας ή ευαισθησίας σας. Επιπρόσθετη συναισθηματική δυσφορία στον εαυτό σας μπορεί να προκύψει λόγω ενός δράματος ζωής στη ζωή των φίλων.
Τα καλά πράγματα αυτή την εβδομάδα για τις γυναίκες θα σχετίζονται με τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την κατάλληλη θεραπεία ή ανάρρωση. Για την καλύτερη προσωπική σας φυσική κατάσταση θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στην εκπλήρωση καθηκόντων και δεσμεύσεων που είναι σημαντικές για εσάς.
Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε εκδηλώσεις ζήλιας, αντιπαράθεσης, επιβολής της δικής σας γνώμης και θέλησης. Εάν αποκτήσετε τον έλεγχο τέτοιων συναισθημάτων, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα, επιτυχημένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά κάποια δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με το δράμα στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Ο χωρισμός με άτομο που πάει μακριά είναι πιθανός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να δεσμευτείτε πιο σοβαρά για την εκπλήρωση υποσχέσεων ή ήδη ξεκινημένων εργασιών. Η εβδομάδα προαναγγέλλει τη γέννηση ενός μωρού ή νέα που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε πολλές πληροφορίες στο σπίτι σας, για άτομα που γνωρίζετε ή που ανήκουν στην οικογένειά σας. Η δυναμική που φέρνουν μαζί τους τέτοια γεγονότα θα σας κάνουν συναισθηματικούς και ευαίσθητους.
Πολλοί θα δεσμευτούν για ένα έγγραφο που θα είναι σημαντικό για τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται η εμφάνιση ενός νέου ατόμου στην οικογένεια ή στον κύκλο των γειτόνων, των συναδέλφων σας. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μπορεί απροσδόκητα να αποφασίσετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή να σας επισκεφτεί κάποιος απροσδόκητα.
Κάποιες από τις φιλίες σας θα υποστούν αλλαγές λόγω διαφόρων γεγονότων στη ζωή των φίλων σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τυχόν δεσμεύσεις και ενέργειες που σχετίζονται με κληρονομικά περιουσιακά στοιχεία, έγγραφα ή φροντίδα περιουσίας γονέων και μεγαλύτερων συγγενών. Μια συζήτηση με μια γυναίκα ή μια πρόσκληση που θα λάβετε από αυτήν θα είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να υποτιμήσετε.
Οι κάτω των 30, να μην προσπαθούν να μαντέψουν το μέλλον τους, με γνώμονα μόνο τις εσωτερικές τους ορμές, τα όνειρα, τις επιθυμίες ή τις ιδιοτροπίες τους. Θα υπάρχουν πολλά για να χαρείτε ή να νιώσετε ικανοποιημένοι αυτήν την εβδομάδα, αν και δεν αποκλείονται σύντομες στιγμές πανικού ή φόβου.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες πρόκειται να βιώσουν πολλά χαρούμενα γεγονότα. Μπροστά σας είναι μια πολύ δυναμική και ενδιαφέρουσα χρονική περίοδος, η οποία σας υπόσχεται δουλειά και πολλή δουλειά. Έρχονται σημαντικές συζητήσεις και γεγονότα που θα είναι σημαντικά για την ανάπτυξη των σχεδίων σας. Λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας σας αυτές τις επτά ημέρες, καλό θα είναι να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για μια πλήρη ξεκούραση. Σε πολλούς από εσάς θα προσφερθεί ένα έργο για μια νέα δραστηριότητα ή μια νέα δουλειά, ή θα έχετε ένα έργο μόνοι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι εισπράξεις μετρητών σας θα είναι άμπωτες, οπότε οργανώστε καλά τον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Οι νέες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε ευνοϊκά τις οικονομικές ή υλικές σας υποθέσεις. Τα άτομα που εργάζονται σε κρατικό ίδρυμα, τράπεζα ή είναι διευθυντές σας μπορούν να σας ευχαριστήσουν με καλά νέα.
Για τις γυναίκες αυτή την εβδομάδα, μια δυσάρεστη συνάντηση μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στους νέους ή στους παλιούς σας φίλους. Είναι πιθανό μια γυναίκα που είναι φίλη ή συγγενής σας να σας δημιουργήσει προβλήματα με την αδυναμία της να κρατήσει μυστικό και να μην μοιραστεί πράγματα που κάποιος άλλος έχει ήδη μοιραστεί μαζί της. Να είστε προσεκτικοί στην προσωπική σας ζωή, τι λέτε, πώς αντιδράτε, τι σχόλια κάνετε και σε ποιους.
Η εβδομάδα υπόσχεται ένα σύντομο ταξίδι. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρχει κάτι που θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι απροσδόκητες εμπειρίες θα σχετίζονται με κάποιον από τον κύκλο των συγγενών σας. Μέσα στην εβδομάδα, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε σοβαρές δεσμεύσεις, εργασίες ή σχέσεις. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευνοϊκή στιγμή για να σταθεροποιηθείτε και να βάλετε τις βάσεις για νέα, πολλά υποσχόμενα εγχειρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου, θα αποδειχθεί ότι οι χρηματικές σας υποθέσεις θα απαιτούν περισσότερη προσοχή: έξοδα, πληρωμές, αγορές, υποχρεώσεις κ.λπ. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τις δαπάνες σας, κρατώντας τις τραπεζικές σας κάρτες και το προσωπικό σας πορτοφόλι όχι σε δημόσιους χώρους. Αποφύγετε να βάζετε χρήματα σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή σε διάφορα σχέδια γρήγορου πλουτισμού.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ταξιδιωτικές σας προσδοκίες μπορεί να αλλάξουν, κάτι που θα φέρει άγχος και ένταση στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μια επιτυχία ή μια προσωπική γιορτή ενός φίλου ή συγγενή. Στο σπίτι σας τα πράγματα θα εξελιχθούν σχετικά αρμονικά, εκτός κι αν δείξετε βιασύνη ή υπερβολική ευαισθησία στα λόγια και τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σας. Αναμνήσεις ή άλλες συναισθηματικές εμπειρίες μπορεί να φέρουν κλάματα στους πιο συναισθηματικούς από εσάς. Θα στεναχωρηθείτε από ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε από το παρελθόν σας.
Οι κάτω των 30, θα μπορούν να κάνουν σημαντική πρόοδο στις υποθέσεις τους. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια ή να πάρετε συμβουλές από έναν στενό συγγενή. Μερικές φορές θα νιώθετε ανικανοποίητοι με την ερωτική σας ζωή. Θα θέλετε πράγματα που δεν μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη στιγμή. Η καταστολή δεν είναι καλός σύμβουλος. Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική άνεση.
Οι άνδρες θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις από τις οποίες θα περιμένουν να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες, βοήθεια ή υποστήριξη για ένα νέο εγχείρημα ή έργο. Αφορμή για συγκέντρωση μέσα στην εβδομάδα μπορεί να είναι ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα συναντήσουν ένα άτομο από το παρελθόν τους με το οποίο έχουν ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες.
Οι γυναίκες θα εμπλακούν συναισθηματικά σε κάποια οικονομικά σχέδια και υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε τυχεροί στην εκπλήρωση δεσμεύσεων από τις οποίες αναμένετε εισπράξεις σε μετρητά ή στην επίτευξη υψηλότερης θέσης στην καριέρα/κοινωνία σας. Αυτή θα είναι μια δυνατή περίοδος για την επαγγελματική σας εμφάνιση , για διάφορες παρουσιάσεις, προωθητικές ενέργειες κ.λπ.


https://thewomen.gr/
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Charles Baudelaire – Ένα ημισφαίριο στα μαλλιά

Charles Baudelaire – Ένα ημισφαίριο στα   μαλλιά   Άσε με ν’ αναπνεύσω ώρα πολλή, πολλή, το μύρο των μαλλιών σου, να βυθίσω όλο το πρόσωπό μ...