Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Κερδίζει τις εντυπώσεις αυτή η παραλία… αποκάλυψη του Πηλίου (φωτο)

Κερδίζει τις εντυπώσεις αυτή η παραλία… αποκάλυψη του Πηλίου (φωτο)

 13/08/2024 - 8:39

Μία παραλία – αποκάλυψη συναντά κανείς στο Τρίκερι Μαγνησίας, στο τέλος του δρόμου για το Πήλιο. Πρόκειται για την Αγία Βάσω, η οποία μετά το δημοσίευμα του TheNewspaper.gr, κερδίζει τις εντυπώσεις εκατοντάδων Βολιωτών, που αποφασίζουν να χαρούν τις ομορφιές του παρθένου τοπίου της.

Βλάστηση που φτάνει μέχρι τα καταγάλανα δροσερά νερά του Αιγαίου, λεπτό βοτσαλάκι στην ακτή και αμμουδιά στο εσωτερικό της θάλασσας είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή την παραλία μοναδική.

Πριν από λίγες ημέρες με απόφαση του Δημάρχου Μ. Μιτζικού ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε και στα 4 χιλιόμετρα της διαδρομής και είναι ιδανικός, ενώ στο σημείο υπάρχει χώρος για στάθμευση.

Πηγαίνετε προς Τρίκερι, στρίψτε αριστερά για Αγία Κυριακή και στην κορυφή του βουνού θα βρείτε την παράκαμψη για Αγία Βάσω (στρίψτε αριστερά). Στα αρνητικά είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα σήμανση που να ενημερώνει για την ύπαρξη της παραλίας.

Δείτε φωτογραφίες: 

Πηγή: thenewspaper.gr

https://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες

16 Ιδέες Παθητικού Εισοδήματος για Νέους Ενήλικες Από  την Kally  στις  18 Σεπτεμβρίου 2024 Είστε στα τέλη της εφηβείας σας ή στις αρχές της...