Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Καλά Νερά

 Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Καλά Νερά

μεγάλη-συναυλία-αλληλεγγύης-στα-καλά-11014526 Αυγούστου 2024 - 12:10

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του αγροτικού ιατρείου

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου των Καλών Νερών, ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Νοτίου Πηλίου. Τη συναυλία θα ανοίξει το καταξιωμένο χορευτικό τμήμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «οι Πινακάτες» που αποτελούν το κεφαλοχώρι των Καλών Νερών.

Αυτή η πράξη αλληλεγγύης θα επιτρέψει στο Σύλλογο να βοηθήσει, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Πινακατών και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «οι Πινακάτες», την ανακαίνιση του Αγροτικού Ιατρείου Πινακατών από τους ιδίους τους πολίτες του όμορφου ορεινού χωριού.

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, προτρέπω όλες και όλους που θα παρακολουθήσουν την μεγάλη λαϊκή συναυλία μας να βοηθήσουν την κοινωνική προσπάθεια του Συλλόγου τοποθετώντας ο τι μπορεί ο καθ’ ένας, η καθεμιά: 1€, 2€, 5€ ή ο τι μεγαλύτερο ποσό διαθέτει στους κουμπαράδες αλληλεγγύης που θα τοποθετηθούν στην εξέδρα μπροστά στους μουσικούς.

Όλοι οι συντελεστές της μουσικής βραδιάς αλληλεγγύης στα Καλά Νερά το Σάββατο 10 Αυγούστου, οι μουσικοί μας, οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες μας, ο υπεύθυνος ήχου, όλοι και όλες μας επί σκηνής, είμαστε ερασιτέχνες, εθελοντές και εθελόντριες. Είμαστε όλες και όλοι μέλη του Συλλόγου. Συμμετέχουμε στην συναυλία αφιλοκερδώς.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός. Η στήριξη στη κοινωνική αλληλεγγύη με πράξεις ανθρωπιάς, προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο. Mε όχημα τον λαϊκό μας πολιτισμό, να αναδείξουμε την δύναμη του «εμείς» αντί του ατομικισμού του «εγώ».

Να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε, ως συνειδητοποιημένα μέλη της κοινωνίας των πολιτών, με όποια προσφορά μπορεί ο καθένας, μια μικρή, ορεινή μονάδα της πρωτοβάθμιας φροντίδας δημόσιας υγείας και τους λειτουργούς της που τόσο πολύ απαξιώθηκαν στην Ελλάδα την τελευταία πεντηκονταετία», αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος αυτό τον μήνα συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής και αριθμεί 52 μέλη.

https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μίλτος Σαχτούρης – Ὀρυχεῖο

  Μίλτος Σαχτούρης – Ὀρυχεῖο Σοῦ γράφω γεμάτη τρόμο μέσα ἀπὸ μιὰ στοὰ νυχτερινὴ φωτισμένη ἀπὸ μίαν ἐλάχιστη λάμπα σὰ δαχτυλίθρα ἕνα βαγόνι π...