Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 5 – 11 Αυγούστου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

για 5 – 11 Αυγούστου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου, πιθανότατα θα συναντήσετε φίλους και συγγενείς από μακριά ή θα ταξιδέψετε για να τους επισκεφτείτε. Ο χωρισμός με συγγενή ή φίλο που θα πάει να σπουδάσει, να εργαστεί ή να ζήσει στο εξωτερικό είναι πιθανός. Τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να είναι υψηλότερα από το εισόδημά σας, αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος και σημαντικός λόγος για αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε σε μια κατάσταση που σχετίζεται με την καθυστέρηση των χρημάτων στην οποία θα βασιστείτε και αυτό μπορεί να είναι λόγος να ζητήσετε βοήθεια από έναν γονέα, συγγενή κ.λπ. Αυτή την περίοδο κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και ασφαλή χρήματα σε δημόσιους χώρους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε άγχος που σχετίζεται με προβλήματα υγείας μιας στενής γυναίκας ή φίλης σας. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση και θα είναι αιτία έντασης ή αϋπνίας. Μάλλον τα πράγματα θα πάνε μόνα τους. Η εβδομάδα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα και ένα γεγονός στη ζωή της που σχετίζεται με δικαστική υπόθεση, νομική υπόθεση ή άλλο σοβαρό πρόβλημα που σχετίζεται με την εργασία.
Τα καλά νέα που πρόκειται να λάβετε αυτές τις επτά ημέρες θα σας καθησυχάσουν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ανάπτυξης. Θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και ενέργεια για να προχωρήσετε. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, συζητήσεις, επικοινωνία με ανθρώπους κοντά και μακριά σας περιμένουν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε μια προσφορά, θα είναι δύσκολο να αρνηθείτε, με ό,τι και αν σχετίζεται.
Οι άνδρες θα έχουν περισσότερες συναντήσεις και επαφές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διαφορετικής φύσης. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα, γεμάτη γεγονότα. Συναντήσεις με φίλους, νέες γνωριμίες, παρουσιάσεις, συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις είναι μπροστά σου. Είναι πιθανό να βιώσετε ένα δυσάρεστο γεγονός ή να χωρίσετε με ένα γνωστό σας πρόσωπο που θα τελειώσει το επίγειο ταξίδι του.
Οι γυναίκες θα δεσμευτούν σε διάφορα καθήκοντα ή δεσμεύσεις με άλλες γυναίκες από τον κύκλο των συγγενών, των φίλων, των ομοϊδεατών σας. Διάφορες ευχάριστες εμπειρίες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με γυναίκες κυρίως είναι μπροστά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου θα δεσμευτείτε προσεκτικά για μια υπόσχεση που θα δώσετε σε συγγενή, συνάδελφο, πελάτη, γείτονα ή φίλο. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή του θα αντανακλά κατά κάποιο τρόπο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Πρόκειται να λάβετε χρήματα που μπαίνουν τακτικά στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό: μισθό, σύνταξη κ.λπ. Και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές προσδοκίες για την εξέλιξη διαφόρων εκδηλώσεων. Γενικά, το καθένα θα έχει τη δική του γραμμή εξέλιξης και δύσκολα θα σας απογοητεύσει.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε μια σημαντική στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να δείξετε αρκετή αποφασιστικότητα και να αποχωριστείτε κάτι ή κάποιον. Θα εναπόκειται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς να το κάνετε αυτό χωρίς δράματα ή εξηγήσεις. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ασταθής, πιθανώς επειδή εσείς ή ο σύντροφός σας θα έχετε μη ρεαλιστικές επιθυμίες ή θα καθοδηγηθείτε τη σχέση σας από ιδιοτροπίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην αγνοήσετε καμία πρόσκληση ή προσφορά. Μην προσπαθείτε να μαντέψετε μόνοι σας το μέλλον, γιατί δεν σας δίνονται όλα. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε μια απόφαση για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ενθουσιαστείτε με ένα γράμμα, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, πιθανότατα από ένα απροσδόκητο μέρος.
Οι άντρες θα πρέπει να οργανώσουν ή να παρευρεθούν σε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που συνδέονται με κάποιο τρόπο με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα θα έχετε ποικίλες περιστάσεις για να κάνετε περισσότερες συζητήσεις με ανθρώπους, τόσο με αυτούς που είναι συγγενείς σας όσο και με φίλους σας ή άτομα από τον επαγγελματικό σας κύκλο. Κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα σας κάνουν να σκεφτείτε αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με κάποιο τρόπο προς όφελός σας. Αλλά άλλες καταστάσεις μπορεί να σας πιέσουν να διακόψετε τις σχέσεις με άτομα με τα οποία όχι μόνο οι απόψεις σας διαφέρουν, αλλά και οι πράξεις τους έρχονται σε αντίθεση με την κατανόησή σας.
Οι γυναίκες θα ξεκινήσουν την εβδομάδα με μεγάλες προσδοκίες, σχέδια ή με σημαντικές δεσμεύσεις. Θα απολαύσετε την επικοινωνία με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινούς στόχους ή καθήκοντα αυτές τις επτά ημέρες. Πολλά απροσδόκητα γεγονότα και συναντήσεις θα ετοιμαστούν αυτή την εβδομάδα για εσάς και έτσι θα κάνουν αυτό το επταήμερο ιδιαίτερα γοητευτικό και ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου θα σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε κάποια ενοχλητικά προβλήματα ή προβλήματα που σχετίζονται με οικονομικά ή με άτομα που εμπιστεύεστε. Θα δυσκολευτείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας που εμπιστεύτηκε το λάθος άτομο σε θέματα σημαντικά για την οικογένεια ή την εργασία σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε επαγγελματικές επαφές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, στοχεύστε στον καλό προγραμματισμό των υποθέσεων σας και αποφύγετε κάθε μορφής χάος ή σύγχυση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα επιβαρυνθείτε με περισσότερες εργασίες στην οικογένεια και στη δουλειά. Είναι πιθανό να προκύψει ανάγκη για ταξίδι ή μια συνάντηση οικονομικής φύσης. Γενικά, οι προκαταρκτικές προσδοκίες σας για την εξέλιξη των γεγονότων αυτές τις επτά ημέρες δεν θα σας απογοητεύσουν, αλλά είναι πιθανές απροσδόκητες καταστάσεις σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς θα εκπλαγείτε από κάτι στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας.
Οι άνδρες να είναι προσεκτικοί σε μια συνομιλία ή σε σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο ενός νομικού ιδρύματος, των αρχών επιβολής του νόμου. Εάν εμπλέκεστε σε μια δίκη, περιμένετε σύγκρουση ή άλλες απρόβλεπτες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας σε ευνοϊκή τιμή. Μερικοί από εσάς θα θυμάστε αυτή την περίοδο με αλλαγές που σχετίζονται με ένα νέο διαμέρισμα, σπίτι κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε ελπίδα που σχετίζεται με μια υπόσχεση από κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε.
Οι γυναίκες θα περιμένουν την εξέλιξη γεγονότων που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους που θα επηρεάσουν την ερωτική τους ζωή ή το γάμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε την τάση να περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας με παιδιά ή νεότερους, θα αναζητάτε ψυχαγωγία. Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε έναν δύσκολο ή δυσάρεστο θέμα ή ανησυχία με έναν άντρα. Πιθανές είναι οι ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός άνδρα ή άλλα σοβαρά προβλήματα γύρω του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να ενεργήσετε πολύ πιο προσεκτικά, να σκεφτείτε πολλές φορές τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε. Θα περάσετε αρκετές σημαντικές καταστάσεις που θα απαιτήσουν όχι μόνο να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες, αλλά και να έχετε πλήρη επίγνωση της αλλαγής που επιφέρουν αυτές οι ενέργειες. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε μια αγωγή ή νομική υπόθεση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί
Θα μπορέσετε να επιτύχετε πρόοδο στις υποθέσεις σας, αλλά και σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα, την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή μέχρι και το τέλος του μήνα. Στην εργασία, την επιχείρηση ή την εκπαίδευση σας, θα κάνετε νέες χρήσιμες επαφές. Θα επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα ή χρήσιμα άτομα και θα αποκτήσετε νέες γνώσεις ή δεξιότητες μέσω αυτών. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική κατάσταση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού, μέσω καλύτερων εσόδων, καλύτερων κερδών ή λόγω της εμφάνισης νέων πηγών εσόδων σε μετρητά. Οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες δεν θα σας εκπλήξουν και γενικά θα σχετίζονται με προβλήματα και καταστάσεις που έχουν ήδη προκύψει ή επαναλαμβάνονται κατά καιρούς.
Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, περιμένετε επισκέπτες ή συναντήσεις με άτομα που ζουν στον ίδιο οικισμό με εσάς ή στη χώρα όπου ζείτε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, γόνιμη και θετική. Θα έχετε την τάση να κάνετε δώρα ή να λαμβάνετε δώρα από τον σύντροφό σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε μια νέα σύνδεση, για όσους από εσάς ψάχνετε ή χρειάζεστε. Στα οικονομικά σου, όμως, μην επιτρέψεις την υπερβολική αυτοπεποίθηση, την υπερβολική δαπάνη χρημάτων, για πράγματα που έχουν βραχυπρόθεσμη σημασία στη ζωή σου. Να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με άλλα άτομα σε δραστηριότητες από τις οποίες αναμένετε κέρδη ή κάποιο εισόδημα.
Θα υπάρξουν νέα που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας στεναχωρήσουν και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με διάφορα δραματικά γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε ή που είναι συγγενείς σας. Αυτός ο μήνας φέρνει έναν σύντομο ή μεγαλύτερο χωρισμό από ένα άτομο της οικογένειας ή του συγγενικού σας κύκλου, για διάφορους λόγους ζωής. Ορισμένες υποθέσεις κληρονομιάς μπορεί να είναι πολύ επίκαιρες και συναισθηματικές, ειδικά αν σχετίζονται με κάποιο διχασμό ή κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Δεν θα είναι όλα ομαλά και σίγουρα θα περάσετε μια σύντομη περίοδο στασιμότητας, δυσκολίας, δοκιμασιών, πανικού ή φόβου.
Αυτά για τα οποία δεν θα έχετε χρόνο και πόρους να τα εφαρμόσετε αυτόν τον μήνα, αφήστε τα να παραμείνουν εκεί που είναι και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε την εφαρμογή τους, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό θα σας προκαλέσει ανεπιθύμητα προβλήματα. Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια αυτόν τον μήνα πιθανότατα θα είναι προσχεδιασμένα, οργανωμένα και απίθανο να περιλαμβάνουν εκπλήξεις. Τα προβλήματα υγείας, όπου προκύπτουν, θα μπορέσουν να λυθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς επιπλοκές.
Οι άντρες θα βρεθούν απροσδόκητα στο ρόλο του μέντορα σε κάποιον που κάνει τα πρώτα βήματα σε έναν τομέα στον οποίο έχετε καλή εξέλιξη, αρκετή συσσωρευμένη εμπειρία και γνώσεις.
Οι γυναίκες θα έχουν λόγους για χαρά που σχετίζονται με την προσωπική επιτυχία, την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή την υλοποίηση ενός σχεδίου ή ιδέας. Η προσωπική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πηγή ευχάριστων συναισθημάτων.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου θα πρέπει να οργανώσετε πρακτικά τα έξοδά σας και γενικότερα να ασχοληθείτε πολύ πιο προσεκτικά με τυχόν οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να προγραμματίσετε και να εξετάσετε προσεκτικά αυτά τα πράγματα για να αποφύγετε πιθανές εντάσεις. Ένα γεγονός ή εμπειρία μπορεί να συμβεί στην οικογένειά σας που προκαλεί ασταθείς συναισθηματικές σχέσεις με διάφορους συγγενείς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα νιώσετε πολύ πιο συναισθηματικά την απουσία ενός ατόμου που δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Τα δυσάρεστα σχόλια ή τα κουτσομπολιά που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε θα σας εκπλήξουν πάνω από όλα, λόγω του ότι είναι ψευδή και τείνουν να είναι αρνητικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να περιμένετε μια νέα ή πιο δυναμική εξέλιξη της αγάπης ή των στενών σας σχέσεων. Ρομαντικά ταξίδια, αναζήτηση αγάπης πέρα ​​από τα όρια του τόπου διαμονής σας κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέες γνωριμίες και φιλίες. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο απόκτημα για την προσωπική σας γκαρνταρόμπα ή για την άνεση του σπιτιού σας.
Οι άνδρες με φίλους ή ομοϊδεάτες θα έχουν θετική παρουσία στη ζωή. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε διάφορες οικογενειακές συγκεντρώσεις με συγγενείς από κοντά και μακριά. Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν επίσης να έχουν θετική εξέλιξη και αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μια σοβαρή δέσμευση, για γάμο κ.λπ. Τα ταξίδια αυτές τις επτά ημέρες θα απαιτήσουν ιδιαίτερη ή μεγαλύτερη προετοιμασία, καθώς και θα σας φέρουν κάποια ένταση ή ανησυχία. Μπορείτε να ταξιδέψετε για να επισκεφτείτε κάποιον που είναι άρρωστος ή κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά σας.
Οι αντιξοότητες στη ζωή των γυναικών αυτή την εβδομάδα θα οφείλονται σε προηγούμενες παραλείψεις, λάθη, ημιτελείς δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις. Μέχρι να καθαρίσετε αυτό το χάος, δεν μπορείτε να περιμένετε ειρήνη ή θετικά αποτελέσματα. Οι νέες σας γνωριμίες αυτή την εβδομάδα θα είναι συναρπαστικές, αλλά είναι δύσκολο να προβλέψουμε αν θα είναι μακροχρόνιες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάποιοι από εσάς μπορεί να γίνουν στόχος απόπειρας κάποιου να σας εξαπατήσει, να χειραγωγήσει ή να σας εμπλέξει σε ίντριγκα, πράγματα που θα αποτελέσουν τη βάση απογοητεύσεων και δυσάρεστων εμπειριών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου θα διανύσετε την κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε επιτυχία, την οποία θα μπορέσετε να πετύχετε μέσα από ήδη υπάρχουσες ή νέες επαφές. Σημαντικές συναντήσεις για εσάς θα καθορίσουν τις μελλοντικές σας ενέργειες οικονομικής φύσης. Πολλοί θα ασχοληθούν με τη διευθέτηση οικονομικών σχέσεων με συγγενείς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε μια προσφορά που θα σας φέρει μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά, μια κερδοφόρα συμφωνία ή μια επιχείρηση.
Θα έχετε πολύ πιο δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους κοντά και μακριά και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την εξέλιξη των προσωπικών, ρομαντικών ή επαγγελματικών σας σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες ή μια πρόταση από ένα άτομο με το οποίο έχετε δημόσια σχέση. Όταν εφαρμόζετε σχέδια ή ιδέες που είναι σημαντικές για εσάς, κατά καιρούς θα περιμένετε δύσκολες συζητήσεις ή αντιπαράθεση με ανθρώπους. Αυτό θα αφορά προβλήματα που δεν θα μπορέσετε να λύσετε λόγω της επιρροής ή της παρέμβασης ορισμένων ανθρώπων. Θα προσπαθήσετε να δώσετε βοήθεια ή υποστήριξη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Οι άντρες θα έχετε την τάση να επηρεάζεστε όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις από τη γνώμη και τις συμβουλές άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από το ποια είναι η μεταξύ σας σχέση ,συγγενική, φιλική κ.λπ.. Πολλοί θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μια απρόσμενη εμπειρία, συνάντηση ή συζήτηση με μια γυναίκα.
Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να αντιμετωπίσουν τις εναλλαγές της διάθεσης, ειδικά αφού κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις θα σας επηρεάσουν πολύ συναισθηματικά και αρνητικά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια εκδήλωση ή μια συζήτηση με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο μπορεί να σας ευχαριστήσει. Προσοχή θα απαιτήσουν πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα που πρόκειται να συναντήσετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου μπορεί να προκύψει μια νέα εξέλιξη σε μια από τις φιλίες ή τις γνωριμίες σας, που θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για να πετύχετε ή να σας φέρει κάποιο άλλο όφελος. Είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια νέα φιλία με ένα σημαντικό άτομο για το μέλλον σας που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε οικονομική σταθερότητα ή να εξασφαλίσετε ένα καλό εισόδημα.
Μπορεί να προκύψουν προβλήματα για όσους από εσάς θα εμπλακούν σε δικαστικά ή νομικά ζητήματα. Τα προβλήματα παρόμοιας φύσης δεν πρέπει να βαθαίνουν, γιατί δεν θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσετε ή να αποχωριστείτε με κάποιο τρόπο περιττό ακίνητο. Είναι καλή ιδέα να προστατεύετε σημαντικά πράγματα, χρήματα ή έγγραφα από την καταπάτηση κάποιου άλλου. Είναι δυνατή μια επίσκεψη στο γιατρό ή μια σύντομη θεραπεία σε νοσοκομειακή εγκατάσταση, η οποία θα περάσει εύκολα ή γρήγορα. Θα είναι για το καλό σας, για τη γρήγορη ανάρρωση και σταθεροποίησή σας.
Θα υπάρξουν στιγμές που θα θέλετε να απομονωθείτε, να κλειστείτε στο σπίτι σας και να μην μοιραστείτε τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας με άλλους ανθρώπους. Σε μια τέτοια στιγμή, θα εξακολουθεί να εμφανίζεται ένα άτομο που θα σας δώσει ένα χέρι, θα σας δώσει τις σωστές συμβουλές ή κάποιο άλλο είδος υποστήριξης. Δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο ή πρόσθετο εισόδημα. Μερικοί από εσάς θα έχουν την πρόβλεψη για μια ειδική εκδήλωση ή συνάντηση.
Οι άντρες θα έχουν ενδιαφέρουσες, ευνοϊκές μέρες για εξέλιξη και πρόοδο στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Θα προκύψουν διαφορετικές ευκαιρίες για εσάς, νέες χρήσιμες επαφές μέσα από τις οποίες θα αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες. Αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για εσάς, καθώς θα μπορέσετε να αποκαλύψετε νέους ορίζοντες μπροστά σας ακριβώς μέσα από τις επαφές που θα κάνετε αυτές τις επτά ημέρες. Η δραστηριότητα και η φιλοδοξία σας θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά και η ικανότητά σας να κρίνετε σωστά ανθρώπους και καταστάσεις.
Οι γυναίκες θα επηρεαστούν υπερβολικά από τα συναισθήματά τους, κάτι που μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα κάποια στιγμή. Μπορεί να εμπιστευτείτε αυτά που σας λένε μερικοί άνθρωποι και, αντίθετα, να είστε υπερβολικά καχύποπτοι για κάποιες καλές συμβουλές ή ιδέες. Αυτή την περίοδο θα επηρεαστείτε πολύ από τις ερωτικές σας σχέσεις και σε ποιο επίπεδο βρίσκονται. Οποιοδήποτε απροσδόκητο γεγονός θα σας προκαλέσει κάποια δυσφορία, θα το εκλάβετε ως αναταράξεις και θα δυσκολευτείτε να βρείτε την καλύτερη αντίδραση από την πλευρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Η εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου σας φέρνει μερικές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις ή συναντήσεις. Πολύ λίγα πράγματα από τα προκαταρκτικά σας σχέδια θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο ακριβώς λόγω της εμφάνισης διαφόρων νέων συνθηκών στη ζωή σας, κάτι που δεν σημαίνει ότι θα είναι άσχημα. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε, να ξεκαθαρίσετε, να επιλύσετε προβλήματα, ειδικά εκείνα που έχουν μείνει πίσω για κάποιο λόγο. Θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε και να εναρμονίσετε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας ένα προς ένα.
Στην οικογένειά σας μπορεί να αναπτυχθούν γεγονότα, την αρχή των οποίων μπορεί να χάσετε επειδή θα καλυφθούν ή δεν θα μοιραστούν από το άτομο που είναι στη ρίζα τους. Είναι πολύ πιθανό αυτό να αφορά συγγενείς με τους οποίους δεν μένετε κάτω από την ίδια στέγη. Νέα άτομα που μπορεί να εμφανιστούν στον κύκλο των συναδέλφων, γειτόνων ή γνωστών σας θα σας εκνευρίσουν με τη συμπεριφορά τους. Αυτό είναι σίγουρα ασυνήθιστο για εσάς, αλλά πιθανότατα θα οφείλεται σε έναν συγκεκριμένο λόγο ή στη διάθεσή σας αυτές τις μέρες.
Αν δεν είστε παντρεμένοι, αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε διάφορα συναισθηματικά γεγονότα που σχετίζονται με νέα ή παλιά αγάπη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την ερωτική σας σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα τερματίσετε σταδιακά δεσμεύσεις οικονομικής φύσης, όπως διάφορες πληρωμές ή υποχρεώσεις.
Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για γάμο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα υπάρξουν αλλαγές στην εργασία που σχετίζονται με νέες δεσμεύσεις, συζητήσεις ή επιχειρηματικές σχέσεις με νέους πελάτες, μετακίνηση σε καλύτερη θέση ή καλύτερη αμοιβή κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αγορές με πίστωση ή δόσεις. Πολλοί θα συνειδητοποιήσουν ένα ταξίδι που μπορεί να είναι στο εξωτερικό ή να σχετίζεται με τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές σας διακοπές.
Οι γυναίκες θα έχουν δύσκολες και περίπλοκες οικονομικές σχέσεις με αγνώστους ή με ανθρώπους που ζουν μακριά. Είναι πιθανό άλυτες ή προβληματικές σχέσεις από το παρελθόν σας να σας προκαλούν άγχος. Τώρα θα υπάρχει ανάγκη για την βασική τους επίλυση, ανεξάρτητα από το κόστος και με ποιο αποτέλεσμα για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πιθανότατα θα πρέπει να λείπετε από το σπίτι για διάφορους λόγους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, προσέξτε τι άτομα αφήνετε στο σπίτι σας, γιατί δεν έρχονται όλοι με καλές προθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου, απροσδόκητα γεγονότα για εσάς θα σχετίζονται με μια σημαντική απόφαση που θα πρέπει να πάρετε για το σπίτι σας ή ένα ακίνητο που ανήκει στην οικογένειά σας. Αυτά τα γεγονότα δεν έχουν απαραίτητα να κάνουν με την αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε μια δέσμευση ή υποχρέωση που σχετίζεται με μια αποστολή ή αντικείμενα που βρίσκονται εκτός του σπιτιού όπου ζείτε αυτήν τη στιγμή. Δεν αποκλείεται η φροντίδα που σχετίζεται με περιουσία ή στέγαση σε άλλο κατοικημένο μέρος. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, τέτοιες δεσμεύσεις απαιτούν ταξίδια.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα βιώσετε μια σύγκρουση, η οποία ουσιαστικά θα έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά αυτό δεν θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη διαμάχη. Συναισθήματα που εσείς ή κάποιος άλλος έχετε καταπιέσει μέχρι τώρα θα μπουν στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να επισκεφτείτε μια νοσοκομειακή εγκατάσταση για εξέταση, διαβούλευση ή να επισκεφθείτε κάποιον που μένει εκεί για θεραπεία. Θα υπάρξει ένταση στη δουλειά σας, την οποία θα ηρεμήσετε μέσα από μια συζήτηση με άτομο που εμπλέκεται στη συγκεκριμένη κατάσταση.
Αυτή την περίοδο θα προγραμματιστεί μια οικογενειακή συγκέντρωση ή συγκέντρωση στο σπίτι σας σε μια ευχάριστη περίσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα τακτοποιήσεις διάφορα έγγραφα, υποχρεώσεις προς το κράτος ή άλλες δεσμεύσεις με οικογενειακή περιουσία. Κάποιοι από εσάς θα έχετε διάθεση για αλλαγή στη ζωή σας. Η αλλαγή μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη, αλλά επηρεάζει μόνο τον καθημερινό σας τρόπο ζωής. Ωστόσο, έτσι θα πετύχετε ανανέωση και θα δώσετε στον εαυτό σας περισσότερα κίνητρα για εξέλιξη.
Οι άντρες θα είναι οικονομικά ασταθείς, γι’ αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι και προσεκτικοί εάν θέλετε να προστατευθείτε από ανεπιθύμητα προβλήματα ή απώλειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο για έναν συγγενή ή φίλο. Αναμένετε χαρούμενα ή σημαντικά νέα που σχετίζονται με ένα παιδί. Μερικοί από εσάς θα χαρείτε σε μια συνάντηση ή εκδήλωση που περιλαμβάνει συγγενείς ή φίλους από διαφορετικές αποστάσεις. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει φως και σαφήνεια σε σχέδια και σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα χρειαστείτε περισσότερη αγάπη και ζεστασιά για να προστατευθείτε από τη μεγάλη σωματική και ψυχική καταπόνηση στη δουλειά ή στη ζωή σας γενικότερα.
Οι γυναίκες θα πρέπει να λύσουν γρήγορα τα οικιακά προβλήματα στο σπίτι. Θα χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε διάφορα αντικείμενα ή εξοπλισμό. Γενικότερα, τα προβλήματά σας αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι σας ή στον συγγενικό σας κύκλο. Όσοι από εσάς θα πρέπει να λύσετε ένα πρόβλημα στέγασης ή ιδιοκτησίας μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Είναι πιθανό μια γυναίκα να σε επισκεφτεί χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου πρόκειται να περάσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες. Είναι πιθανό αυτά τα γεγονότα να σχετίζονται με μια υπόσχεση που οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα εκπληρώσουν ή μια ψεύτικη ελπίδα από την πλευρά τους, που θα σας στεναχωρήσει ή ακόμα και θα κλάψετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξει ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στη δουλειά σας. Μπορεί να συνδεθεί με τη μετάβαση σε ένα καλύτερο μέρος, με νέα καθήκοντα ή καινοτομίες κάθε είδους. Είναι επίσης δυνατό να επιστρέψετε σε μια παλιά θέση όπου σας άρεσε να εργάζεστε κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί έχουν μπροστά τους ένα επαγγελματικό ταξίδι, με συγκεκριμένο σκοπό. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με ένα απόκτημα στο σπίτι τους ή λάβετε ένα δώρο από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη δημιουργία μιας νέας ρομαντικής σχέσης, η ανάπτυξη της οποίας θα εξαρτηθεί φυσικά από τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση στο σπίτι που σχετίζεται με κάποια εξαπάτηση ή ψέμα. Η σύγκρουση μπορεί επίσης να προκύψει λόγω του αντίκτυπου στις οικογενειακές σας σχέσεις ενός ατόμου έξω από το σπίτι σας.
Οι άνδρες θα πρέπει να επιλύσουν μια δυσάρεστη κατάσταση ή σύγκρουση, πιθανότατα ως μεσολαβητής μεταξύ δύο πλευρών. Ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής ενός μέλους της οικογένειας μπορεί να είναι η αιτία για κάποιες δύσκολες συζητήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, για διάφορους λόγους, θα πρέπει να αναλογιστείτε μια κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο κατοικημένο μέρος. Είναι πιθανό να συμβαίνουν εκεί σημαντικά γεγονότα, στα οποία δεν έχετε καμία επιρροή, αλλά στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα προκύψουν μεγαλύτερα ή απροσδόκητα έξοδα που σχετίζονται με ένα παιδί ή άλλο μέλος της οικογένειάς σας, τα οποία θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση στη σχέση σας.
Οι γυναίκες μπορούν να περιμένουν μια ευχάριστη πρόσκληση ή ένα χαρούμενο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών ή στενών φίλων. Ένα τέτοιο άτομο θα έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή σας μέσα στην εβδομάδα. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από μια απόφαση ή μια αλλαγή στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας, για την οποία έχει κάνει μια προκαταρκτική προετοιμασία. Αυτή την περίοδο είναι πιθανά δυσάρεστα γεγονότα στον κύκλο των συγγενών σας που σχετίζονται με κάποιου είδους χωρισμό, με διαφωνίες για κληρονομιά, περιουσία ή άλλα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου θα είστε ανήσυχοι ή τεταμένοι εν αναμονή της εξέλιξης ενός γεγονότος στη ζωή του συγγενή σας. Σημαντικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με τις υποθέσεις σας, οι οποίες θα σχετίζονται με κάποιο δικαστικό, νομικό, φορολογικό ή τραπεζικό ίδρυμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός συγγενούς ή θα προκύψουν άλλες πρόσθετες δεσμεύσεις ως προς αυτό. Αυτά τα προβλήματα πιθανότατα θα επηρεάσουν κάποιον που ζει σε άλλο σπίτι, χωριό ή πόλη. Είναι πιθανό να προκύψουν άλλες απρόσμενες καταστάσεις με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με περισσότερες εγχώριες υποχρεώσεις. Θα χρειαστούν διάφορες αλλαγές, μετακομίσεις, μικροεπισκευές, βελτιώσεις κλπ. Θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για τακτοποίηση εγγράφων ή συμβατικών σχέσεων που σχετίζονται με περιουσία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πρόκειται να παρακολουθήσετε την εξέλιξη ενός γεγονότος που θα σχετίζεται με ένα ταξίδι συγγενή ή φίλου σας. Η ανάγκη να έχετε ή να διατηρήσετε προσωπική ή επαγγελματική επαφή με ένα άτομο που ζει μακριά σας θα σας κρατήσει σε ένταση ή θα δημιουργήσει στιγμές αβεβαιότητας και άγχους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό να χάσετε χρήματα που σχετίζονται με μια λανθασμένη ή βιαστική απόφαση από μέρους σας. Προσέξτε σε τι δίνετε χρήματα, για να μην δημιουργήσετε ανεπιθύμητα προβλήματα στον εαυτό σας. Ωστόσο, αυτή η περίοδος προαναγγέλλει και οικονομική επιτυχία, η οποία είναι πιθανό να έρθει ως ένα είδος έκπληξης ή απροσδόκητου κέρδους.
Οι άντρες θα πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή σε εμπειρίες που θα έχουν τα δικά σας παιδιά. Αυτή είναι μια στιγμή που θα χρειαστεί να αποκαλύψετε διαισθητικά τι συμβαίνει στον κόσμο τους για το οποίο δεν έχουν το χρόνο, το θάρρος ή την επιθυμία να σας μιλήσουν. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη πλάνων που σχετίζονται με ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους.
Οι γυναίκες θα κανονίσουν μια λίστα εργασιών που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία για τις οποίες έχετε κάποια ευθύνη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ανανεώσετε ή να αναδιατάξετε το σπίτι σας. Να είστε ανεκτικοί, αλλά και επιφυλακτικοί στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε πρόσφατη γνωριμία. Οι καλεσμένοι ή οι συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας φέρουν διαφορετικά συναισθήματα, εμπειρίες, αναμνήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 5 – 11 Αυγούστου, πολλοί από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με αναμενόμενα ή απροσδόκητα χρήματα. Θα μπορέσετε να κανονίσετε ένα οικονομικό έγγραφο υπέρ σας. Σε μια εβδομάδα της αγάπης και της αρμονίας, τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν φέτος μπορούν να ελπίζουν. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την τάση να αναζητάτε μια νέα ερωτική σχέση, περιπέτεια ή απλώς φλερτ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πρόκειται να ζήσετε συναντήσεις που θα είναι σημαντικές στη ζωή σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να παρουσιαστεί μια απροσδόκητη κατάρρευση της υγείας, ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα σε ένα άτομο της οικογένειάς σας, το οποίο θα φέρει πανικό για κάποιο χρονικό διάστημα.
Προβλήματα υγείας μπορεί να προκύψουν επίσης  γύρω από την εγκυμοσύνη, ένα μικρό παιδί, το οποίο όμως δεν θα χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά μόνο πιο σοβαρή φροντίδα στο σπίτι.
Μέσα στην εβδομάδα δύσκολα θα αποφύγεις μια σύγκρουση ή αντιπαράθεση με άτομο από τον συγγενικό σου κύκλο. Είναι πιθανό να το προκαλέσεις μόνος σου, να έχεις την ευκαιρία να πεις ό,τι έχει συσσωρευτεί μέσα σου. Δυστυχώς, μια τέτοια κατάσταση θα αφήσει ως επί το πλείστον αρνητικά συναισθήματα στην ψυχή σας, παρά ικανοποίηση ή επιβεβαίωση. Πολλοί θα έχουν μια δέσμευση με ένα έγγραφο που σχετίζεται με ένα δικαστικό ή νομικό ίδρυμα, έναν συμβολαιογράφο κ.λπ.
Οι άντρες θα βιώσουν μια άβολη κατάσταση που σχετίζεται με παρεξηγημένες πληροφορίες, προτάσεις κ.λπ. Η αυταπάτη σας μπορεί να είναι δική σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια καλά χειραγωγημένη πράξη από άλλο άτομο. Κάποιες από τις προσωπικές σας προσδοκίες για αυτήν την εβδομάδα θα σχετίζονται με τη διευθέτηση ενός εγγράφου, σύμβασης, συμφωνίας κ.λπ.
Οι γυναίκες θα πρέπει να λάβουν πιο σοβαρά και υπεύθυνα τη δέσμευση που θα έχουν με τους συγγενείς. Είναι πιθανό ένα ταξίδι που θα κάνετε μαζί με κάποιον άλλο ή θα υποδεχτείτε επισκέπτες που θα έρθουν από άλλο οικισμό. Οι συγκρούσεις μέσα στην εβδομάδα θα είναι δυσάρεστες, συναισθηματικές, αλλά δύσκολα θα σχετίζονται με άτομα από το σπίτι που ζείτε.

https://thewomen.gr/
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/ 

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μίλτος Σαχτούρης – Ὀρυχεῖο

  Μίλτος Σαχτούρης – Ὀρυχεῖο Σοῦ γράφω γεμάτη τρόμο μέσα ἀπὸ μιὰ στοὰ νυχτερινὴ φωτισμένη ἀπὸ μίαν ἐλάχιστη λάμπα σὰ δαχτυλίθρα ἕνα βαγόνι π...