Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Οι Ρώσοι διέλυσαν αεροδρόμιο στο Λβιβ πριν προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16-Κίνα και Ρωσία επίσημα κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ (Βίντεο)


Οι Ρώσοι διέλυσαν αεροδρόμιο στο Λβιβ πριν προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16-Κίνα και Ρωσία επίσημα κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ (Βίντεο)





Όπου και να πάνε οι Ουκρανοί τα F-16 θα τα βομβαρδίσουν στο έδαφος οι Ρώσοι ακυρώνοντας αυτό το όπλο τους-Βαδίζουμε δυστυχώς ολοταχώς προς τον Γ. Παγκόσμιο πόλεμο μετά την πολεμικού τύπου ανακοίνωση του Κινεζικού υπουργείου Άμυνας

Κίνα και Ρωσία, λίγες ημέρες πριν την επέτειο της Νορμανδίας, ετοιμάζονται ως μια πολεμική πλέον συμμαχία κατά των ΗΠΑ και των ΗΠΑ πιο ξεκάθαρα από ποτέ άλλοτε.     

“Ο κινεζικός στρατός είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στον κόσμο μαζί με τον ρωσικό στρατό”.

Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας, Γου Κιάν.

“Οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να συνεργαστούν με τον ρωσικό στρατό για την πλήρη εφαρμογή της σημαντικής συναίνεσης στην οποία κατέληξαν οι ηγέτες των δύο χωρών», είπε ο ίδιος.

"Οι στρατιώτες του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) είναι πρόθυμοι να «υπερασπιστούν τη διεθνή δικαιοσύνη και την αμεροληψία» μαζί με τους Ρώσους ομολόγους τους και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να προστατεύσουν τη διεθνή και περιφερειακή ασφάλεια", πρόσθεσε ο Γου Κιάν.

Όποιος θεωρεί ότι αυτά είναι μόνο λόγια, εκτιμά λάθος, διότι ο πόλεμος της Ουκρανίας και η σοβαρή κρίση στην Ταϊβάν ( Η Κίνα ετοιμάζει προσάρτηση) οδηγούν ότι οδεύουμε κατευθείαν σε μια σύγκρουση αυτών των δύο συνασπισμών με πεδίο μάχης τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Ευρώπη.   

Οι Ρώσοι έπληξαν αεροδρόμιο στο Λβιβ πριν προσγειωθούν τα ουκρανικά F-16

Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι δεν περιμένουν να παραλάβουν τα αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφη οι Ουκρανοί και κτυπούν αλύπητα όλα τα αεροδρόμια που ετοιμάζονται για την άφιξη τους, στο Λβίβ ή αλλού, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον συντονιστής του υπόγειου σιδηρόδρομου του Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ, «η πόλη Στρύι στην περιοχή του Λβίβ δέχτηκε μια σειρά χερσαίων και αεροπορικών επιθέσεων σε στρατιωτικούς στόχους τη νύχτα της 1ης Ιουνίου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έγιναν τέσσερις επιθέσεις συνολικά. Μία από αυτή, χτύπησε το αεροδρόμιο και την αεροπορική βάση Στρύι που βρισκόταν σε αυτό, την οποία οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ετοίμαζαν για να παραλάβουν μαχητικά F-16 του ΝΑΤΟ.

Δέχθηκαν επίθεση και οι αποθήκες του πρώην τάγματος μηχανικού. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εκεί σημειώθηκε πολύ ισχυρή έκρηξη.

Ένας άλλος στόχος ήταν το εργοστάσιο επισκευής αυτοκινήτων.

Οι Ρώσοι θεωρούν ότι δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός βρίσκονταν στην περιοχή ήδη.

Επιπλέον, ρωσικοί πύραυλοι εδάφους-εδάφους έπληξαν το τάγμα του Λβιβ, που ανήκει στην Ταξιαρχία ηλεκτρονικού πολέμου, η οποία βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο.

Πριν από δύο ημέρες, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τουλάχιστον πέντε χτυπήματα στο Σταρακονσταντίνοφ, όπου υπάρχει επίσης ένα ουκρανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο, που θα γίνει βάση για αεροσκάφη F-16.

Εκεί, οι Ρώσοι έμαθαν ότι ο ουκρανικός στρατός κρύβει αεροσκάφη και πυρομαχικά.

Εκδίκηση από τους Ρώσους στα ουκρανικά πλήγματα με πυραύλους Κρουζ

“Ως απάντηση στις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε μη στρατιωτικούς στόχους, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε θέσεις προσωπικού, εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόρων, καθώς και σε υποδομές: ενεργειακές εγκαταστάσεις, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτικό διοίκηση και επικοινωνίες της Ουκρανίας”, αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Την ίδια στιγμή, ο γραμματέας Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ έχει επανειλημμένα τονίσει ότι ο ρωσικός στρατός δεν επιτίθεται σε κτίρια κατοικιών και κοινωνικούς θεσμούς.

Η ρωσική προέλαση συνεχίζεται επίσης από βορρά και νότο, όπου τα ρωσικά στρατεύματά μπόρεσαν να ξεπεράσουν το κανάλι και να διεισδύσουν στην άμυνα των Ουκρανών.

Μαζική επίθεση του Υδροηλεκτρικού Σταθμού του Δνείπερου και άλλων ενεργειακών εγκαταστάσεων της Ουκρανίας

Τη νύχτα, οι ενεργειακές εγκαταστάσεις δέχθηκαν επίθεση στις περιοχές Ζαπορίζιε, Ντιεπρπετρόφσκ, Ντονιέτσκ, Κιροβογκοράντ και Ιβάνο-Φρανκίστ.Η κυκλοφορία κατά μήκος του υδροηλεκτρικού σταθμού Δνείπερου είναι προσωρινά αποκλεισμένη.

Με λίγα λόγια η Μόσχα σφυροκοπά τα αεροδρόμια που θα παραλάβουν F-16, και τις ενεργειακές υποδομές, με σκοπό να “γονατίσει” την ουκρανική ηγεσία για να ζητήσει εσπευσμένα  διαπραγματεύσεις.

https://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποκρυπτογραφήθηκε μυστηριώδης ελληνική επιγραφή στην Αρχαία Σφίγγα

  Αποκρυπτογραφήθηκε μυστηριώδης ελληνική επιγραφή στην Αρχαία Σφίγγα Reporter Ιστορία 03/07/24, 17:30 Μια μυστηριώδης επιγραφή σε μια αρχα...