Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο

Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο

Μια ανατριχίλα να διαπερνά το κορμί μου στο άκουσμα του ονόματός σου, σα να με χτυπάνε 3000 volt. Απόκοσμες και συμπαντικές συμπτώσεις να με φέρνουν στους δρόμους που βαδίζεις και ταυτόχρονα να είναι όλα τόσο μεθοδευμένα κανονισμένα, που να φτάνω σε απόσταση αναπνοής και να μην σε γεύομαι. Μια τυχαιότητα να σε συναντήσω τη στιγμή που σε έψαχνα στη ζωή μου. Ένα ατελείωτο παιχνίδι πιθανοτήτων όσα με έφεραν στο διάβα σου.
Ήρθες όταν η ζωή μου σε χρειαζόταν να ζωγραφίσεις με πινέλα ένα χαμόγελο που το είχαν σβήσει τα νερά των καταιγίδων που έχω περάσει.

Νιώθω ότι με έχεις εγκλωβίσει σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο από του οποίου τις γραμμές δεν μπορώ να ξεφύγω. Κάθε που λέω να τρέξω μακριά από φόβο γι’ αυτό που νιώθω, με τραβάς, με μαγνητίζεις πάλι και με κολλάς πάνω στο μαγνήτη.
Ήμουν διαλυμένη σε ρινίσματα και με ένωσες σε ράβδο χρυσού.
Θέλω να χαθώ μέσα στο πεδίο σου, θέλω να με τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου, που ούτε ηλιακή έκρηξη να με ξεκολλάει.


https://thewomen.gr/
Mary R

Συντάκτης

  • Mary R

    “Η γραφή είναι η ανάγκη μου για να μείνουν ανεξίτηλες οι σκέψεις μου, έμπνευση μου οι στιγμές που αφήνουν τατουάζ στην ψυχή”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποκρυπτογραφήθηκε μυστηριώδης ελληνική επιγραφή στην Αρχαία Σφίγγα

  Αποκρυπτογραφήθηκε μυστηριώδης ελληνική επιγραφή στην Αρχαία Σφίγγα Reporter Ιστορία 03/07/24, 17:30 Μια μυστηριώδης επιγραφή σε μια αρχα...