Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 3-9 Ιουνίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 3-9 Ιουνίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, θα έχετε το κουράγιο, τον ενθουσιασμό και την πρωτοβουλία να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πιο δυνατές και ενδόμυχες επιθυμίες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να παλέψετε για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας ή να παλέψετε για έναν σκοπό που είναι σημαντικός για εσάς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα γρήγορα και βιαστικά αντανακλαστικά σε συνδυασμό με τα επιθετικά ένστικτα φέρνουν τον κίνδυνο της ανάληψης ρίσκου. Ατυχήματα, κοψίματα, γρατζουνιές και εγκαύματα είναι πιθανά αν ενεργήσετε βιαστικά.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση και να συνειδητοποιήσετε γρήγορα την εφαρμογή της. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι για να χάσετε χρόνο σε σκέψεις που δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Μια τέτοια αδράνεια από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητο χάος στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα.
Τα προβλήματα, όπου προκύπτουν, θα είναι ακριβώς αποτέλεσμα της έλλειψης ενεργών ενεργειών από την πλευρά σας.
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη για εσάς, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα των πράξεών σας, στο να αρπάξετε τις πιθανότητες που θα εμφανιστούν.
Πρόκειται να γνωρίσετε νέα άτομα που θα είναι σημαντικά για τις υποθέσεις σας. Οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις μαζί τους δεν πρέπει να υποβαθμίζονται.
Οι ενέργειες των νέων ανθρώπων στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τυχαίες.
Υπάρχει πιθανότητα αυτή την εβδομάδα να υπάρξει η ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποια ημιτελή δουλειά που δεν μπορούσατε να ολοκληρώσετε πριν από καιρό.
Αποφύγετε άτομα που έχουν μοχθηρή ή ζηλιάρη φύση, είτε οι πράξεις τους στρέφονται εναντίον σας είτε εναντίον άλλων ανθρώπων.
Οι συγγενείς σας θα χρειαστούν την προσοχή σας και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο υπεύθυνα κάποια θέματα που είναι σημαντικά για αυτούς.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν σοβαρές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, που σχετίζονται κυρίως με γεγονότα, αποφάσεις ή δεσμεύσεις του παρελθόντος. Είναι πιθανό η κατάσταση στο παρόν να είναι πιο περίπλοκη από αυτή που περάσατε στο παρελθόν σας. Έρχονται δύσκολες ή συναισθηματικές συζητήσεις με άτομα κυρίως από την οικογένειά σας. Θα είναι σημαντικό για εσάς να σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε, ή τι σας λένε, ώστε να μην προκύψουν ανεπιθύμητες παρεξηγήσεις.
Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, ευαίσθητες, λαχταρούν προσοχή και αγάπη. Μια τέτοια ασυνήθιστη συμπεριφορά από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με άτομα που έχουν συνηθίσει να σας βλέπουν με διαφορετικό πρίσμα. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, επιτυχημένη και παραγωγική εβδομάδα για εσάς. Δεν αποκλείεται μια ευχάριστη έκπληξη που θα έρθει μέσα από τηλεφώνημα, επιστολή, email ή πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, μπορεί να θέλετε να κοιμηθείτε όλη μέρα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε υπερβολικές δαπάνες, καθώς αυτή η θέση φέρνει έναν ορισμένο εθισμό στο να ξοδεύετε χρήματα σε κάθε είδους αγορές. Μπορείτε να είστε λίγο πεισματάρηδες σε θέματα που σας απασχολούν. Αφεθείτε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επιλέξτε προσεκτικά το περιβάλλον σας και τα άτομα με τα οποία θα συναντηθείτε ή θα μαζευτείτε. Μην μοιράζεστε τις προσωπικές σας υποθέσεις με αγνώστους.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έναν σοβαρό θεμα ,υποχρέωση με έναν άντρα. Η νοοτροπία ή η ιδιοσυγκρασία του θα απαιτήσει από εσάς να είστε πιο υπομονετικοί και προσαρμοστικοί σε περίπλοκες συνθήκες που προκύπτουν από υπαιτιότητά του.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε πληροφορίες χρήσιμες για τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή, οι οποίες θα παίξουν ακόμη σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην λέτε ψέματα και μην αφήσετε κανέναν να σας πει ψέματα, ανεξάρτητα από το σκοπό. Ένα ψέμα με καλές προθέσεις μπορεί να σώσει μια απογοήτευση ή συναισθηματικό πόνο τώρα. Αργότερα, όμως, θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο προσωπικό δράμα.
Η εξέλιξη των υλικών και περιουσιακών σας υποθέσεων θα είναι σε καλή θέση αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε, να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε κ.λπ.
Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα θα αποτελέσουν αφορμή για προβληματισμό και επαναξιολόγηση εκ μέρους σας.
Εκεί που ζείτε ή εργάζεστε, έρχονται αλλαγές και εμπειρίες, που θα σας προκαλέσουν διάφορα ερωτήματα.
Οι απαντήσεις βρίσκονται κάπου στο μέλλον, στο οποίο θα πρέπει να φτάσετε με υπομονή.
Οι άντρες θα έχουν διάφορες δεσμεύσεις με γυναίκες που κατά κάποιο τρόπο θα απαιτήσουν τη δαπάνη χρημάτων. Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερα έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σας ή θα συζητήσετε σημαντικά οικονομικά θέματα μαζί με άτομα της οικογένειας ή του στενού συγγενικού σας κύκλου. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις και λογομαχίες που δεν πρέπει να εμβαθύνουν.
Οι γυναίκες θα έχουν τις δικές τους προσδοκίες για αυτήν την εβδομάδα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με την οικογένεια, τους γονείς ή τα παιδιά. Μπορεί να παρακολουθείτε μια σημαντική οικογενειακή συγκέντρωση που θα σας απαιτήσει να κάνετε κάποιες προετοιμασίες ή να ξοδέψετε χρήματα. Οι σκέψεις σας αυτή την εβδομάδα θα επιστρέφουν πιο συχνά στο παρελθόν σας, στις προηγούμενες γνωριμίες ή εμπειρίες σας. Επομένως, θα υπάρχει πάντα ένας λόγος και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με νέα που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, θα νοιώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα, εμπειρίες που σχετίζονται με συναισθηματική κατάρρευση, λογομαχίες και συγκρούσεις με μητέρα, σύζυγο ή άλλο συγγενή. Θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Τα αρνητικά συναισθήματα είναι κοινά. Το καλό είναι ότι θα είναι σύντομο και θα περάσει γρήγορα.
Σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να μιλήσετε με μια γυναίκα με την οποία έχετε μια δύσκολη ή περίπλοκη σχέση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εμπλακείτε σε ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή που μένει σε άλλο σπίτι, αλλά που θα χρειαστεί βοήθεια ή υποστήριξη.
Θα προκύψει μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα οικονομικό πρόβλημα, που μπορεί να φέρει σύγχυση στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αποφύγετε να ξοδεύετε χρήματα για πράγματα που δεν είναι πρωταρχικής σημασίας για εσάς.
Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επίλυση κληρονομικών ζητημάτων, κυρίως οικονομικής φύσης.
Στα περιουσιακά σου ζητήματα, η εβδομάδα θα απαιτήσει να μην βιαστείς τις αποφάσεις σου.
Μπορεί να προκύψουν δεσμεύσεις γύρω από ένα ακίνητο που δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή ή που βρίσκεται σε άλλη κατοικημένη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς.
Θα μπορείτε να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος αρκεί να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε, να αναπτύξετε πρόσθετες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες.
Οι άνδρες μπορούν να περιμένουν διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού. Όσοι από εσάς έχετε κόρες θα έχετε συναισθηματικές εμπειρίες ή σημαντικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με αυτές. Η παρουσία στη ζωή σας ενός ατόμου με το οποίο πιθανότατα συνεργάζεστε ή έχετε μια κοινή δουλειά θα είναι ευεργετική για εσάς αυτές τις επτά ημέρες. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα σοβαρό έργο που σχετίζεται με το σπίτι σας, για το οποίο καλό θα είναι να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας.
Οι γυναίκες θα περιπλανηθούν αναζητώντας μια λύση σε προβλήματα για τα οποία το λάθος μπορεί να είναι σχεδόν αποκλειστικά δικό τους. Μάλλον επιτρέψατε στον εαυτό σας να χρησιμοποιήσει κάποιο κόλπο, να κρατήσει κάτι σιωπηλό ή να πει ψέματα, κάτι που θα σας φέρει σε μια δύσκολη ή λεπτή κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Οι συζητήσεις ή οι κοινές σας ενέργειες με στενά άτομα μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ζητήσετε από κάποιον μια χάρη, να λάβετε μια υπόσχεση και να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους γενικότερα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για όσους από εσάς ασχολούνται με πωλήσεις, κάποια δημόσια δραστηριότητα, επιθυμείτε να διαπραγματευτείτε επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες ή δεσμεύεστε για μεγάλες αγορές όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για διαβούλευση με έναν ψυχολόγο ή τον πνευματικό σας ή κάποιο άτομο που ασχολείται με τα πνευματικά, για παλινδρόμηση της προηγούμενης ζωής, για προβληματισμό σχετικά με συναρπαστικά όνειρα ή για να προβλέψετε το μέλλον με κάποιο άτομο που ζει σε απόσταση από εσάς και ο λόγος για αυτό θα είναι σημαντικός κάτι που δεν μπορείτε να το καταλάβετε τώρα.
Μέσα στην εβδομάδα, θα πρέπει να βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο να απελευθερωθείτε από δεσμεύσεις και σχέσεις που δεν έχουν θέση στο μέλλον σας. Η αποστολή και η σημασία τους στη ζωή σας έχει περάσει ή έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Εάν αυτά τα γεγονότα είναι συναισθηματικά δύσκολα για εσάς, προσπαθήστε να δώσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για την ορθότητα αυτής της απόφασης.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε γεγονότα και ανθρώπους. Το πείσμα, η υπερευαισθησία σας θα περιπλέξουν μόνο τη σχέση σας. Δεν έχετε καμία δύναμη και κανένα δικαίωμα να αλλάξετε γεγονότα ή ανθρώπους.
Να είστε σίγουροι ότι τα καλά πράγματα θα βρουν το χρόνο και τη θέση τους στη ζωή σας.
Η εβδομάδα φέρνει εμπειρίες αγάπης και επιτυχία στην αναζήτηση νέου συντρόφου αν δεν είστε σε σοβαρή σχέση. Συνολικά, αυτή θα είναι μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα.
Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε έξοδα που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν νεαρό συγγενή.
Θα αντιμετωπίσετε όμως προβλήματα στις συζυγικές ή οικογενειακές σχέσεις. Οι δυσκολίες στη σχέση σας θα οφείλονται σε έλλειψη κατανόησης ή θα προκύψουν συγκρούσεις που σχετίζονται με τα χρήματα.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι σίγουρα λεπτή στην επικοινωνία σας με άτομα που ζείτε ή συνεργάζεστε. Αποφύγετε να κατηγορήσετε το άλλο μέρος για τυχόν προβλήματα.
Μέσα στην εβδομάδα θα παρακολουθείτε την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας κάποιου συγγενή ή φίλου. Είναι πιθανό να δεσμευτείτε να βοηθήσετε ή να φροντίσετε αυτό το άτομο.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να περιμένετε ευχάριστα νέα σχετικά με μια δημόσια εμφάνιση ενός προσώπου που γνωρίζετε.
Η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για συζητήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με κληρονομικά περιουσιακά στοιχεία, σύνταξη, ασφάλιση κ.λπ.
Στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρχει ανησυχία που σχετίζεται με την εξέλιξη ενός συγκεκριμένου γεγονότος ή συνάντησης.
Οι άντρες θα έχουν μια σημαντική εβδομάδα για την καριέρα ή τα επαγγελματικά τους. Εκεί θα μπορέσετε να επιτύχετε πολύ καλά αποτελέσματα και ικανοποίηση, καθώς και να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση ή ένα νέο στάδιο εκμάθησης νέων γνώσεων και δεξιοτήτων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ευχάριστες ή χρήσιμες συναντήσεις ή θα παρακολουθήσετε μια κοινωνική εκδήλωση. Μια πολύ δυνατή εβδομάδα, την ευνοϊκή επιρροή της οποίας θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο από εσάς για να πετύχετε αναβάθμιση σε όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα.
Οι γυναίκες θα περιπλανηθούν από τη μια σκέψη και θα σχεδιάσουν στην άλλη. Στο τέλος, θα μπορέσετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να αναπτύξετε ή να εφαρμόσετε τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Τα πράγματα που σας προκαλούν αμφιβολίες ή ανησυχίες θα απαιτήσουν προσοχή. Ακούστε τη διαίσθησή σας και ελέγξτε ξανά τι σας ανησυχεί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν θα χάσετε τις εργασίες για το σπίτι, κυρίως αυτές που δεν προλάβατε να ολοκληρώσετε την προηγούμενη εβδομάδα.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, θα νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική και οικιακή σας ζωή. Όσοι από εσάς έχετε ήδη αναπτύξει συναισθηματική ωριμότητα και αυτοπειθαρχία θα περάσετε υπέροχα αντιμετωπίζοντας περίπλοκα ή σοβαρά ζητήματα.
Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε βαθύτερα, πιο σοβαρά συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο σεβασμός στις παραδόσεις και τους προγόνους μπορεί να οδηγήσει σε επίσκεψη σε ηλικιωμένους συγγενείς για παράδειγμα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επικεντρωθείτε στην υπεύθυνη υλοποίηση των σχεδίων και των καθηκόντων σας. Πολλές από τις περιστάσεις που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες θα λειτουργήσουν υπέρ σας και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε σωστά.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να οργανώσετε την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων στα οποία θα εστιάσετε τους επόμενους μήνες.
Σε προσωπικούς και οικογενειακούς όρους, θα έχετε αφορμή για χαρά και ικανοποίηση. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να μαζευτούν με συγγενείς ή φίλους.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γενναιόδωρη όσον αφορά τις θετικές εμπειρίες στον έρωτα.
Οι εργασίες και οι δεσμεύσεις σας θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά θα έχουν κυρίως χαρακτήρα ρουτίνας και δύσκολα θα προκύψει μια ασυνήθιστη κατάσταση.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των εσωτερικών σας υποθέσεων, για βελτιώσεις ή μικροεπισκευές.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχουν συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πολύ πιθανό να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια.
Η αγάπη και οι φιλίες σας θα αποτελέσουν τη βάση για ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Η εβδομάδα προμηνύει ένα δυσάρεστο γεγονός ή περιστατικό που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας.
Οι άνδρες θα πρέπει να εγκαταλείψουν το σχέδιο ή την ιδέα τους, κάτι που είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί όχι μόνο αυτή την εβδομάδα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναστατωθούν από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο έχετε στενή σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αναβάλλετε συναντήσεις, να απορρίψετε προσκλήσεις για συνάντηση και γενικά να αποφύγετε μια ενεργή κοινωνική ζωή. Αυτό μπορεί να εκπλήξει τους φίλους σας, ειδικά αν απορρίψετε μια πρόσκληση να παρευρεθείτε σε μια γιορτή που σχετίζεται με γενέθλια, επέτειο κ.λπ.
Οι γυναίκες θα έχουν επείγουσες ευθύνες και καθήκοντα που σχετίζονται με έγγραφα, πληρωμές, οργάνωση ή υπογραφή νέων συμβάσεων και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειάς σας, το οποίο είναι πιθανότατα νεότερο από εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με μια επιστολή, έγγραφο, συμβόλαιο, πρόσκληση ή πρόταση, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ανοίξει νέες ευκαιρίες για εσάς, νέους ορίζοντες για υλοποίηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, μπορεί να λάβετε σημαντικές ή πνευματικές πληροφορίες μέσω ονείρων, διαλογισμού, προσευχής ή τυχαίων συναντήσεων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολούνται με την τέχνη ή κάποια δημιουργική εργασία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σχέδια και οι ενέργειές σας θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από διάφορα αναμενόμενα ή απροσδόκητα γεγονότα.
Είναι μια περίοδος που καλό θα είναι να περιμένεις να εξελιχθούν τα γεγονότα χωρίς δική σου παρέμβαση. Μόνο μετά την εμφάνιση ευνοϊκών συνθηκών πάρτε την πρωτοβουλία να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα επιβαρυνθείτε με δεσμεύσεις ή συναισθηματικά θα βιώσετε πιο ευαίσθητα γεγονότα που σχετίζονται με άτομο από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο.
Παρά την μερικές φορές απροσδόκητη εξέλιξη των γεγονότων αυτή την εβδομάδα, σε γενικές γραμμές, θα είναι μια σημαντική, αποφασιστική στιγμή κατά κάποιο τρόπο για το μέλλον σας.
Αυτές τις μέρες σίγουρα θα υπάρξει θετική κίνηση κάποιων σχεδίων σας. Ορισμένα γεγονότα, συναντήσεις ή συζητήσεις θα σας προκαλέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Αυτή θα είναι μια συναισθηματική εβδομάδα στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Πόσο σημαντικά είναι όλα όσα έζησες αυτές τις επτά ημέρες, θα το δεις στο τέλος της εβδομάδας.
Οι συγκρούσεις αυτές τις μέρες θα είναι συναισθηματικές και μπορεί να πληγώσουν τόσο εσάς όσο και τους άλλους με δυσάρεστες προσβολές, επιστροφή σε λάθη και εμπειρίες του παρελθόντος κ.λπ. Το τεστ για εσάς θα είναι η ικανότητά σας να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις σύγκρουσης.
Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα σοβαρών και υπεύθυνων αποφάσεων και ενεργειών. Μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα δικαστικό ή νομικό ίδρυμα στο οποίο άλλα άτομα θα έχουν κάποια ανάμειξη. Όσοι από εσάς έχετε γιο ή εγγονό θα θυμάστε αυτή την εβδομάδα με μια σημαντική συζήτηση, ένα γεγονός ή άλλη ειδική εμπειρία που σχετίζεται με αυτόν. Δυστυχώς, αυτή η εβδομάδα μπορεί να στεναχωρήσει κάποιους από εσάς με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα νεαρό άτομο.
Οι γυναίκες θα περάσουν ευνοϊκές στιγμές για έρωτες, οικείες και ρομαντικές εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να βρείτε το θάρρος να εξηγήσετε τον έρωτα σας, να δείξετε δημόσια την ήδη εδραιωμένη σχέση σας και πολλά άλλα. Στα οικονομικά, αφήστε τις προσδοκίες σας να είναι ρεαλιστικές και τα έξοδά σας καλά προγραμματισμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο, να συζητήσετε ένα πιο σημαντικό θέμα ιδιοκτησίας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή με έναν πελάτη, εάν είστε στη διαδικασία πώλησης.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, πρόκειται να ζήσετε ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με φίλους και γνωστούς σας που ζουν σε διαφορετικές αποστάσεις από εσάς.
Θα υπάρχει κάτι για να τους μιλήσετε, να μοιραστείτε ιδέες ή να οργανώσετε κοινές μελλοντικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις.
Θα απολαύσετε ιδιαίτερα τις συζητήσεις ή τις συναντήσεις με άτομα με τα οποία συμμετέχετε σε κάποια κοινή υπόθεση, πάρτι, οργάνωση.
Δεν αποκλείεται μια επίσκεψη στο σπίτι σας από φίλους που θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας σημαντικά νέα.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε πολλή δουλειά που θα απαιτήσει οργάνωση και ταχύτητα στις ενέργειές σας. Η μεγαλύτερη ένταση μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις αντίθεσης και σύγκρουσης με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε κοινή επαγγελματική σχέση.
Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τους πελάτες εάν η δουλειά σας τους αφορά. Εάν κάνετε λάθος, αναζητήστε έναν διπλωματικό και διακριτικό τρόπο για να το διορθώσετε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα απροσδόκητο ταξίδι που θα πρέπει να κάνετε εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.
Γενικότερα, οι εκπλήξεις αυτές τις επτά ημέρες θα συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Δράσεις και γεγονότα σε αυτό το σχέδιο θα παρακολουθουντε από εσάς πολύ προσεκτικά, με μεγάλο ενδιαφέρον και με μια συναισθηματική εμπειρία κάθε στιγμής.
Η εβδομάδα θα είναι γενναιόδωρη στον έρωτα, στις νέες σας γνωριμίες και στην ανάπτυξη ήδη εδραιωμένων σχέσεων. Τώρα θα μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας πιο εύκολα, να μοιραστείτε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, να χτίσετε ένα μέλλον ή να αποχωριστείτε φιλικά εάν η σχέση σας έχει εξαντληθεί.
Οι άντρες κινδυνεύουν να παρασυρθούν από λάθος γνώμη ή μη ρεαλιστική πρόταση. Η εξαπάτηση μπορεί να είναι τυχαία, λόγω της απροσεξίας σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι σκόπιμη με σκοπό να σας βλάψει. Η εβδομάδα στο σύνολό της θα μείνει στη μνήμη για ορισμένα σημαντικά αποτελέσματα, καθώς και για γενικές ενέργειες που σχετίζονται κυρίως με τις γυναίκες. Μια νέα γνωριμία με μια γυναίκα μπορεί να έχει ιδιαίτερη, ευνοϊκή επιρροή στο μέλλον σας. Πολλοί από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός μωρού, μια εγκυμοσύνη ή ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ήδη γεννημένου παιδιού σας.
Οι γυναίκες θα είναι πολύ πιο απασχολημένες στη δουλειά και οι ενέργειες ορισμένων συναδέλφων ή πελατών μπορεί να προκαλέσουν σύντομες ή μεγαλύτερες συγκρούσεις. Θα θέλετε να έχετε χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες, διασκέδαση και χαλάρωση, αλλά οι επιλογές και ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι περιορισμένοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα χρειαστεί να προβείτε σε ορισμένες σημαντικές ενέργειες που σχετίζονται με το σπίτι σας, όπως επισκευές και βελτιώσεις, καθαρισμός ή αναδιάταξη επίπλων και αντικειμένων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μονόδρομο που σχετίζεται με την ανάπτυξη παλιών και νέων επαφών με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε την επιθυμία για μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να οργανώσετε και να προετοιμάσετε ένα επερχόμενο ταξίδι, ειδικά αν είναι στο εξωτερικό ή με παραμονή κάπου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλή δουλειά, ότι έχετε ενέργεια και αρκετό χρόνο για αυτό. Όσον αφορά τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα ή αστάθεια, θα είναι διαφορετικά για τον καθένα.
Το σημαντικό είναι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι μια επιτυχημένη και εποικοδομητική περίοδος για εσάς. Ελπίζω ότι θα το χρησιμοποιήσετε με σύνεση, χωρίς να εμπλακείτε σε ασήμαντα, χωρίς πολλά υποσχόμενα πράγματα.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο από δύσκολες καταστάσεις, λύσεις σε σύνθετα προβλήματα κλπ.
Σε προσωπικό επίπεδο θα είσαι φιλικός με τα άτομα με τα οποία θα έχεις επαφή.
Στην ερωτική σας ζωή, θα καταφέρετε εύκολα να επιτύχετε αρμονία και κατανόηση, ειδικά αν έχετε μια ειλικρινή και ανοιχτή σχέση με τον σύντροφό σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανές πιο συχνές συγκεντρώσεις με φίλους, γείτονες ή συγγενείς.
Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες αυτή την εβδομάδα. Συχνά θα είναι με περίεργα άτομα, κάτι που θα σας προκαλέσει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για αυτούς.
Φυσικά, θα έχετε και κάποιες δύσκολες στιγμές, καθώς θα σχετίζονται με απρόσμενες αγχωτικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σας.
Οι άνδρες θα πρέπει να αποδεχτούν το γεγονός ότι όλη η οικογένεια θα βασίζεται σε αυτούς για να αντιμετωπίσει διάφορα οικιακά ή υλικά προβλήματα και θέματα σημαντικά για το σπίτι. Δεν αποκλείονται σημαντικές αγορές, αντικατάσταση εξοπλισμού ή οικιακών συσκευών. Η εβδομάδα θα έχει ορμητική, γρήγορη εξέλιξη, με ελάχιστες ευκαιρίες για ξεκούραση και προσωπικό χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες. Μια εβδομάδα που θα αφήσει μια ανάμνηση γύρω σας με ένα γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα.
Οι γυναίκες μπορεί να αναστατωθούν από μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με έναν άντρα που γνωρίζουν προσωπικά. Μεγαλύτερη ένταση αυτές τις επτά ημέρες θα συσχετιστεί με διάφορες παρεξηγήσεις, προσπάθειες κάποιου να ξεφύγει από τις ευθύνες και τα καθήκοντά του μεταφέροντάς το στους ώμους σας. Θα δεχτείτε πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά κάθε παρατήρηση ή σχόλιο που σχετίζεται με τη δουλειά ή τη ζωή σας. Στον έρωτα δύσκολα θα προκύψουν προβλήματα, μάλλον θα ζήσεις ευχάριστες εμπειρίες που θα σε φορτίσουν με την θετική σου ενέργεια που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου μην αμελήσετε ή αγνοήσετε τις οικογενειακές σας δεσμεύσεις, όσο μικρές ή ασήμαντες κι αν είναι αυτές.
Κινδυνεύετε κάποια στιγμή να πιεστείτε από δυσάρεστες συνέπειες λόγω δικής σας αδράνειας ή λόγω αναβολής της εφαρμογής τους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάντε πράγματα ένα-ένα για να προετοιμαστείτε ψυχικά και σωματικά για μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στο εγγύς μέλλον.
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες και συγκεντρώσεις με άτομα από τα οποία έχετε κάτι να μάθετε, να μιλήσετε και να μοιραστείτε.
Αυτή την εβδομάδα πολλοί θα χαρούν τα χρήματα που θα λάβουν μέσω παραστατικού. Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με τα νέα για μια επερχόμενη αύξηση του εισοδήματός σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να τακτοποιήσετε οικονομικά ή τραπεζικά έγγραφα και συμβόλαια.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια σημαντική στιγμή για να προγραμματίσετε και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολλές περιστάσεις ή άνθρωποι θα λειτουργήσουν υπέρ σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε μια απώλεια ή ένα άλλο δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με φίλους ή συγγενείς σας.
Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε θα σας εκπλήξουν, αλλά γενικά αυτό το γεγονός δεν φέρνει πολύ δράμα.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για σχέδια και δεσμεύσεις που σχετίζονται με παιδιά, εργασία με παιδιά, ταξίδια με παιδιά κλπ.
Οι άνδρες θα παράγουν πολλές πληροφορίες για διάφορα σημαντικά θέματα που σχετίζονται με προσωπικά ή επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επτά ημέρες για να τακτοποιήσετε ή να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα και συμβόλαια. Ό,τι σχετίζεται με χρήματα θα μπορεί να έχει ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς, αρκεί να μην βιάζεστε τα πράγματα, να μην ενεργείτε απερίσκεπτα και με γνώμονα μόνο κάποιο εμπορικό ενδιαφέρον. Είτε τελειώσετε την εβδομάδα με καλά έσοδα στον προϋπολογισμό σας είτε καλά νέα για τη μελλοντική σας οικονομική κατάσταση θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τις ενέργειές σας αυτές τις επτά ημέρες.
Οι γυναίκες θα έχουν αρκετά καθήκοντα στην οικογένεια και με συγγενείς για να σπαταλούν το χρόνο τους με υποσχέσεις να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους ή να συναντήσουν φίλους. Κανόνισε προσεκτικά τα πράγματα στα οποία θα δεσμευτείς για να μην επιβαρύνεις υπερβολικά τον εαυτό σου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κρατήστε τα προσωπικά σας έγγραφα και το τηλέφωνό σας ασφαλή από κλοπή ή από την επιθυμία άλλων ανθρώπων να τα εκμεταλλευτούν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτή την εβδομάδα, σχεδόν ο καθένας σας θα θυμάται από κάποια απροσδόκητη εμπειρία ή όνειρο, το οποίο μπορεί να εκλάβετε ως ένα μικρό θαύμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, θα έχετε την τάση να επηρεάζεστε πολύ από τις απόψεις ή τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων, πιθανώς των αγαπημένων σας, όταν εκτελείτε οικογενειακές ή επαγγελματικές εργασίες.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην επίλυση προβλημάτων που διαταράσσουν την ηρεμία και την άνεσή σας. Συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι συναισθηματική και ψυχική σταθερότητα τώρα. Θα θελήσετε να αφήσετε πίσω σας κάποιες δυσάρεστες ή επαχθείς εμπειρίες.
Θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα σύμφωνα με τη δική σας διάθεση. Εσείς λοιπόν θα καθορίσετε την τάση αυτών των επτά ημερών. Η απόδοση των εργασιών σας θα εξαρτηθεί και από τη διάθεσή σας, αν θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ή αν θα σκύψετε στη δουλειά σας.
Πιθανά προβλήματα στο σπίτι, που θα περιμένουν μόνο να τα λύσετε.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ευθύνες που σχετίζονται με κοντινά άτομα που ζουν μακριά σας.
Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να βοηθήσετε έναν συγγενή ή φίλο.
Είναι πιθανό να παρέμβετε στην επίλυση οικονομικών προβλημάτων που επηρεάζουν έναν συγγενή.
Θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες στη λήψη χρημάτων μέσω εγγράφου, τράπεζας ή άλλου ιδρύματος.
Η υγεία σας θα είναι ασταθής. Αφιερώστε χρόνο για πλήρη ανάπαυση ή θεραπεία.
Αποφύγετε το άγχος αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά σε οποιαδήποτε πιο συναισθηματική κατάσταση.
Η εβδομάδα φέρνει σημαντικά νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με την προσωπική ζωή αγαπημένων προσώπων.
Μέσα σε αυτές τις επτά μέρες θα ζήσετε ενδιαφέροντα ερωτικά γεγονότα, ειδικά αν σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο.
Οι άνδρες θα πρέπει να καταπολεμήσουν την επιθυμία τους για αντίθεση ή καιροσκοπισμό απέναντι σε στενούς ανθρώπους. Εκδηλώσεις αδιαλλαξίας και υπερβολικού πείσματος μπορούν όχι μόνο να επιδεινώσουν τέτοιες σχέσεις, αλλά και να οδηγήσουν στο οριστικό τους διάλειμμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε διάφορα σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα σχετικά με άτομα από την οικογένειά σας που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι περισσότερες επαγγελματικές ή οικιακές υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί όχι μόνο να σας προκαλέσουν δυσάρεστη κούραση, αλλά και να επηρεάσουν κατά κάποιο τρόπο τη διάθεσή σας.
Οι γυναίκες θα αλληλεπιδρούν περισσότερο με άλλες γυναίκες που θα είναι κυρίως συγγενείς που ζουν σε κάποια απόσταση. Οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να σχετίζονται με κάποιο πρόβλημα υγείας κάποιου ή με κάποια άλλη περίπλοκη κατάσταση που επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο. Οικονομικά, η εβδομάδα θα ευνοήσει διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με ιδρύματα, εταιρείες ή άτομα από τα οποία περιμένετε επίλυση ή θετική εξέλιξη των χρηματικών σας υποθέσεων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, πρόκειται να ζήσετε διάφορα γεγονότα με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή επαφή, και τα οποία θα σας δείξουν λάθη που κάνετε στην επικοινωνία σας μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να βρείτε μια συμβιβαστική λύση σε προβλήματα που έχετε με συγγενείς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα ταξιδέψουν, αλλά θα συνδεθεί με περισσότερη ένταση λόγω της δύσκολης φύσης κάποιου ή λόγω της εμφάνισης άλλων καταστάσεων σύγκρουσης.
Μεγαλύτερη διπλωματία και διακριτικότητα θα απαιτήσουν τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψει μια προσωρινή αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο που θα δείξει μια παράλογη, συναισθηματική ή ιδιότροπη συμπεριφορά.
Η εβδομάδα θα σας φέρει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα για το μέλλον σας.
Οικονομικά, πολλοί θα απογοητευτούν λόγω καθυστερήσεων ή άλλων χρηματικών επιπλοκών. Προσπαθήστε να είστε πρακτικοί στις δαπάνες σας και μην κάνετε υπερβολικές δαπάνες με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχετε φρέσκο ​​εισόδημα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικοί από εσάς θα πρέπει να αναζητήσετε διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση, αλλά η επίλυση πιθανότατα θα έρθει μέσω της βοήθειας ενός συγγενή ή φίλου.
Όσοι καταφέρετε να εστιάσετε την προσοχή σας στην αυστηρή και υπεύθυνη εκπλήρωση των δεσμεύσεών σας θα έχετε μια επιτυχημένη εβδομάδα.
Οι άντρες θα περάσουν διάφορες στιγμές ανησυχιών που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά, αλλά είναι πιθανές και ασθένειες υγείας, οι οποίες θα απαιτήσουν να επισκεφτείτε έναν γιατρό ή να κάνετε κάποια θεραπεία. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει να δείξετε περισσότερη θέληση και δύναμη πνεύματος, να μην πανικοβάλλεστε εύκολα και να μην προκαλείτε άγχος στους άλλους με τη δική σας συμπεριφορά. Απροσδόκητα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με μια γυναίκα που πιθανότατα θα είναι από τον συγγενικό σας κύκλο.
Οι γυναίκες θα μοιράσουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους μεταξύ των οικιακών τους υποχρεώσεων και της φροντίδας και της προσοχής των ανθρώπων που αγαπούν. Θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι για να εφαρμόσετε κάποιες τολμηρές ή ενδιαφέρουσες ιδέες, για τις οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βασιστείτε στη βοήθεια και τη συνεργασία άλλων ανθρώπων. Μερικοί από εσάς θα θυμούνται την εβδομάδα με ένα συναισθηματικό γεγονός που αφορά έναν άντρα που πιθανότατα δεν μένει στο σπίτι σας.


ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου πρόκειται να εμπλακείτε σε κάποιες δυσάρεστες οικονομικές καταστάσεις ή θα εμπλακείτε σε περίπλοκες προσωπικές, οικογενειακές υποθέσεις.
Μπορεί να λάβετε βοήθεια ή να εργαστείτε μαζί σε αυτά τα θέματα με κοντινά σας άτομα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις στη ζωή σας και σχεδόν κάθε μία από αυτές θα σας προκαλέσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να κάνετε μια γρήγορη αλλαγή ή να επισκεφτείτε κάποιο ίδρυμα ,οργανισμό κτλ.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δικαστικές ή νομικές δεσμεύσεις και ενέργειες.
Μην φοβάστε τις αλλαγές στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες. Αν και μερικά από αυτά μπορεί να είναι απροσδόκητα, θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες και θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες στη ζωή.
Κάντε τολμηρά σχέδια για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Με καλή οργάνωση και προγραμματισμό από την πλευρά σας, θα είναι πλήρως επιτεύξιμα αυτόν τον μήνα ή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Κάποιοι από εσάς θα χαρούν ένα νέο ή σημαντικό απόκτημα για την άνεση του σπιτιού.
Πιο περίπλοκες εξελίξεις μπορεί να έχουν δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα που αφορούν την περιουσία σας ή την περιουσία των γονιών σας.
Όταν αγοράζετε ακριβά αντικείμενα, να είστε προσεκτικοί με τους όρους της εγγύησης και οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.
Οι άντρες θα έχουν μια εβδομάδα δυναμικών επαφών με συγγενείς και φίλους, κάνοντας νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Η οικογένειά σας ή ο στενός φίλος σας θα απαιτήσει πολλή προσοχή και δέσμευση. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα προσκλητήριο αρραβώνων ή γάμου τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες. Η έλλειψη φιλοδοξίας από την πλευρά σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να σας φέρει σε μια χαμένη θέση ή εσείς οι ίδιοι θα αποτύχετε μερικές μοναδικές ευκαιρίες να δείξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.
Οι γυναίκες θα έχουν συχνές επαφές ή περισσότερες συναντήσεις με γυναίκες από τον κύκλο των συγγενών τους, φίλων ή εκείνων με τις οποίες επικοινωνείτε, πχ στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι πιθανό κάποιες από αυτές τις γυναίκες να δείχνουν έλλειψη καλών τρόπων, τάση να επιβάλλουν τη γνώμη τους, να προσβάλλουν εύκολα τους άλλους ή να δείχνουν μια δυσάρεστη, αποκρουστική αλαζονεία. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να τη θυμάστε με μερικές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες από οικονομικής ή επαγγελματικής άποψης συζητήσεις ή συναντήσεις, οι οποίες θα έχουν κάποιο αντίκτυπο στα χρηματικά σας ενδιαφέροντα.


https://thewomen.gr/

Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου)

  Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου) Από το ιστολόγιο του Ν, Σαραντάκου  " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " ...