Σάββατο 11 Μαΐου 2024

 Forbes: Πέντε ελληνικές παραλίες στις κορυφαίες της Ευρώπης - Δείτε τη λίστα

Παραλία (pixabay)
Παραλία (pixabay)

Οι 15 παραδεισένιοι προορισμοί στην Ευρώπη

To Forbes παρουσίαζει τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη, όπου ανάμεσα τους βρίσκονται και πέντε ελληνικές!

Στο top 15 της Ευρώπης  εκτός από τις πέντε ελληνικές, στη λίστα βρίσκονται τρεις από Ισπανία, δυο από Πορτογαλία ενώ την πρωτιά κερδίζει μια ακτή στη Μάλτα.

Οι ελληνικές παραλίες που ξεχώρισαν

Η πρώτη ελληνική παραλία που φιγουράρει στην τέταρτη θέση της λίστας είναι το Kανάλι της Αγάπης στην Κέρκυρα. Η παραλία περιβάλλεται από ασυνήθιστους σχηματισμούς ψαμμίτη που διαμορφώνουν ένα μακρύ, στενό κανάλι στο οποίο οφείλει το όνομά της.  Αυτή η εκπληκτική φυσική παραλία είναι αρκετά μικρή. Όμως οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και στους παρακείμενους βράχους. Στο χώρο υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ πάνω από την παραλία υπάρχει ένα εστιατόριο και ένα ξενοδοχείο. Στο ίδιο νησί βρίσκεται και η δεύτερη ελληνική παραλία. Πρόκειται για το Πόρτο Τιμόνι της Κέρκυρας.  Εντοπίζεται σε μία απομονωμένη τοποθεσία και προσφέρει δύο ακτές - η μία ανοιχτή στη θάλασσα και η άλλη σε μια λιμνοθάλασσα. Ιδανικό για ψαροντούφεκο, το Πόρτο Τιμόνι είναι ένας καταπράσινος παράδεισος.

https://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι   Δημοσιεύτηκε   02 Οκτ, 2024 |   In  Ελληνική  |  από   Γιώργος Αναστόπουλος  | Χρόνος προετοιμασίας 10  Λ...