Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ο Βόλος αποθέωσε τη Μαρινέλλα

Ο Βόλος αποθέωσε τη Μαρινέλλα

ο-βόλος-αποθέωσε-τη-μαρινέλλα-1078661

Η κορυφαία εν ζωή Ελληνίδα ερμηνεύτρια απέδωσε αγαπημένα τραγούδια και κέρδισε ενθουσιώδες χειροκρότημα

Ο Βόλος αποθέωσε τη Μαρινέλλα σε μία μοναδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο δημοτικό θέατρο της πόλης «Βαγγέλης Παπαθανασίου». Η κορυφαία εν ζωή Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρέθηκε στην πόλη για την παρουσίαση της βιογραφίας της, απέδωσε αγαπημένα τραγούδια και κέρδισε το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι εκδόσεις Διόπτρα και το wishmagazine μαζί με τον Δήμο Βόλου, με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Ελενα Αντωνοπούλου να χαρίζει στη σπουδαία ερμηνεύτρια ένα αναμνηστικό και να την ευχαριστεί για την παρουσία της στην πόλη.

Το κοινό της πόλης είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μία μεγάλη στιγμή της σημαντικής ερμηνεύτριας και απόλαυσε τη «συνομιλία» της επί σκηνής με τον σπουδαίο συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, με αφορμή το βιβλίο «Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια».

Το βιβλίο εξιστορεί μέσα από πολύμηνες «μεσημεριανές» συζητήσεις όλη της τη ζωή κι ό,τι απόσταγμα προέκυψε σε μια καριέρα που αγγίζει κοντά εβδομήντα χρόνια διαρκούς παρουσίας.

Με οδηγό κοινές τους και μη αναμνήσεις η καλλιτέχνιδα και ο συγγραφέας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και δημιούργησαν κάτι πολύ περισσότερο από μια συνηθισμένη βιογραφία. Μια εξιστόρηση της πορείας της Μαρινέλλας, από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα, μέσα από το πρίσμα της διεισδυτικής ματιάς του Γιάννη Ξανθούλη.

https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου)

  Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου) Από το ιστολόγιο του Ν, Σαραντάκου  " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " ...