Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024


Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024

 ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα περάσετε επτά ημέρες γεμάτες δεσμεύσεις και εργασίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τα πάντα εκ των προτέρων και να βασιστείτε κυρίως στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε κάθε κατάσταση ή νέα ευκαιρία που εμφανίζεται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Η επιτυχία σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με καλή οργάνωση από την πλευρά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αγάπη. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου θα είναι σε θέση να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια κατανόηση με τον μόνιμο σύντροφό τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε μια καλή εξέλιξη στις χρηματικές σας υποθέσεις ή επιτυχία που σχετίζεται με τα χρήματα. Θα έχετε καλύτερα έσοδα ή θα προκύψει ευκαιρία για επιπλέον δουλειά. Οι βελτιωμένες οικονομικές σας υποθέσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να επιλύσετε διάφορα προβλήματα ή πληρωμές. Αυτή την εβδομάδα θα απογοητευτείτε από μια απρόσμενη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε προσωπικά.
Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της εβδομάδας για να στρέψετε την προσοχή σας στην εκπλήρωση δεσμεύσεων που χάσατε ή καθυστερήσετε. Μπροστά σας βρίσκονται νέες συνθήκες και ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε νέα σχετικά με τους συγγενείς ή τους φίλους σας που θα σας ενθουσιάσουν. Οι προσδοκίες μου για αυτήν την εβδομάδα είναι ότι θα ζήσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με ένα γεγονός ή μια είδηση, κάτι που θα εξελιχθεί προς όφελος και το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε αυτή την εβδομάδα και τι υποσχέσεις. Αποφύγετε να δείξετε αυτοπεποίθηση.
Οι άνδρες θα επικεντρωθούν κυρίως στην οικονομική τους σταθερότητα, εξασφαλίζοντας επαρκείς πόρους στον οικογενειακό προϋπολογισμό, ολοκληρώνοντας διάφορες πληρωμές και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να απαντήσετε σε μια προσφορά που θα είναι δελεαστική και καλή για εσάς, αλλά θα σας πάρει ένα επιπλέον μέρος του ελεύθερου χρόνου σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ενέργειες νομικού, διοικητικού ή δικαστικού χαρακτήρα που σχετίζονται με διάφορα θέματα σημαντικά για την οικογένειά σας. Μια έκπληξη μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, αλλά είναι απίθανο να συνδέεται με κάτι δυσάρεστο.
Οι γυναίκες θα είναι περιζήτητες από τους φίλους τόσο για σοβαρές συζητήσεις όσο και για διασκέδαση. Προσέξτε τι μοιράζεστε μαζί τους ή τι μοιράζονται μαζί σας και προσπαθήστε να κρατήσετε αυτά τα πράγματα απόρρητα ώστε να μην προκύψουν επιπλοκές στο εγγύς μέλλον. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα μήνυμα, ένα γράμμα ή ένα τηλεφώνημα που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε αόριστα. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες και ευκαιρίες για να αποδείξετε τον εαυτό σας ως καλό επαγγελματία. Αγνοήστε γρήγορα άσχημα ή κακόβουλα σχόλια από άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα θελήσετε να είστε πιο αισιόδοξοι για τους χρηματικούς σας πόρους και την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό αυτήν την εβδομάδα σε καλά αμειβόμενη εργασία, επιπλέον υποχρεώσεις και ωριαίο εισόδημα. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει ένα σημαντικό και απαραίτητο έξοδο για έναν νεαρό συγγενή σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα περάσετε από έναν νέο κύκλο δοκιμασιών που θα συμβαίνουν περιοδικά κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό που σας δίνεται αυτή την εβδομάδα θα έχει κάποια σχέση με το παρελθόν σας, με λάθη ή παραλείψεις, αθετημένες υποσχέσεις ή παραμελημένες δεσμεύσεις. Τώρα με έναν δυσάρεστο τρόπο, αυτά τα πράγματα θα υπενθυμίσουν στον εαυτό σας και θα σας πιέσουν να τα λύσετε ή να τα καθαρίσετε ως πρόβλημα από τη ζωή σας.
Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει αφορμή για μια συγκέντρωση που σχετίζεται με έναν φίλο ή έναν συγγενή, αλλά κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί και με ποιον τρόπο, είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια συνάντηση ή συνομιλία με έναν εκπρόσωπο μιας κυβέρνησης, τράπεζας, δικαστηρίου ή άλλου ιδρύματος, κάτι που θα είναι ευεργετικό. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, ειδικά αν ο προσανατολισμός τους σχετίζεται με μια ερωτική συνάντηση. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα και μην προσπαθήσετε να ρυθμίσετε την ανάπτυξή τους.
Οι άντρες σε αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείονται συνομιλίες με έναν άντρα με τον οποίο θα συζητήσετε πιθανές μελλοντικές κοινές ενέργειες που σχετίζονται με σημαντική δουλειά, επαγγελματικό ή οποιαδήποτε άλλη δέσμευση για την οικογένειά σας. Παρά τις προσεκτικές σας ενέργειες αυτή την εβδομάδα, δεν θα σας είναι εύκολο να αποφύγετε την ένταση στις σχέσεις με τα άτομα με τα οποία θα αλληλεπιδράτε σε καθημερινή βάση. Μπορεί επίσης να προκύψει ένταση γύρω από κάποιο επαγγελματικό έργο ή άλλη υπεύθυνη δέσμευση.
Οι γυναίκες θα αναζητηθούν για βοήθεια ή συμβουλές από συγγενείς ή φίλους και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι νεότερα άτομα, και πιθανώς τα δικά τους παιδιά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα απολαύσετε επιτυχία, τύχη ή πρόοδο στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αποδεχτείτε προσεκτικά και με ενδιαφέρον τις ιδέες, τις συμβουλές ή την πρόταση που θα λάβετε από μια γυναίκα, γιατί μπορεί να αποδειχθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα περάσετε επτά ημέρες με καλά και κακά γεγονότα που θα εναλλάσσονται και θα κάνουν την εβδομάδα σας δυναμική και ενδιαφέρουσα με τον δικό της τρόπο. Θα σας είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αλλά όχι ακατόρθωτο. Απλώς τα πράγματα δεν θα γίνουν τόσο γρήγορα και εύκολα όσο περιμένεις. Άνθρωποι από κοντά και μακριά θα σας απογοητεύσουν ή θα σας στεναχωρήσουν με τις αλόγιστες και βιαστικές πράξεις ή τα λόγια τους.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε επαφές με άτομα που δεν γνωρίζετε, αλλά με τα οποία θα πρέπει να επιλύσετε υλικά ή οικονομικά θέματα. Μπορούν να είναι εκπρόσωποι φορολογικού, κρατικού, τραπεζικού ή άλλου ιδρύματος. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να αγοράσετε ή να δώσετε κάτι σε συγγενή, φίλο ή γείτονα, κάτι που θα απαιτήσει μια λογική απόφαση από μέρους σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η σχέση σας θα τεθεί σε δοκιμασία με μια γυναίκα που συνεχίζει να σας κουτσομπολεύει, να σας χειραγωγεί με διάφορες ψευδείς πληροφορίες για πρόσωπα και γεγονότα και γενικά να σας επηρεάζει αρνητικά ψυχικά. Η πιθανότητα να αποφασίσεις να την απομακρύνεις από τη ζωή σου είναι πολύ μεγάλη, αρκεί αυτό να είναι εφικτό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αναζητήσετε επαφές με φίλους με τους οποίους θα θέλετε να μιλήσετε για ενδιαφέροντα θέματα, χωρίς να παραπονιέστε για καθημερινά προβλήματα που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε οικογένεια αυτή τη στιγμή.
Οι άντρες θα είναι αρκετά επιφυλακτικοί στις σχέσεις τους με άγνωστα άτομα, καθώς θα νιώσετε διαισθητικά κάποια καχυποψία για τις προθέσεις ή τις πράξεις τους. Οι σχέσεις σας με κάποιους συγγενείς μπορεί να αποδειχθούν πιο περίπλοκες από ό,τι συνήθως. Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί στο να μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες, ακόμη και με τους παλιούς και έμπιστους φίλους σας. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε με άτομα που γνωρίζετε, για διάφορους λόγους ζωής.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα με δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν δράσεις και σχέδια που έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, θα δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο εκ των προτέρων για να σκεφτείτε ποια είναι η καλύτερη λύση και αν έχει νόημα να κρατήσετε κάτι που δεν έχει λειτουργήσει για πολύ καιρό. Το παρελθόν και αυτή η εβδομάδα θα σας θυμίσουν κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σας, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο εάν σχετίζεται με λάθη που είναι πιθανό να κάνετε ξανά αυτή την εβδομάδα ή στο εγγύς μέλλον σας. Για κάποιους από εσάς, όμως, τα παλιά προβλήματα θα έχουν νέα εξέλιξη και αυτή τη φορά δεν θα μπορείτε να τα αφήσετε άλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μέσα στην εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου θα έχετε αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή επαφές με σημαντικά πρόσωπα για εσάς. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι μια συγκέντρωση για μια ειδική περίσταση, όπως γενέθλια, ονομαστική εορτή, αποφοίτηση, επαγγελματικά σχέδια και άλλα. Οι γονείς αυτού του ζωδίου θα είναι πιο γενναιόδωροι με τα δικά τους παιδιά και μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι χαρούμενοι με νέα που σχετίζονται με ένα ειδικό γεγονός.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σχεδιάστε προσεκτικά τα σχέδια που έχετε σχετικά με το σπίτι σας. Μην επιβάλλετε τη γνώμη σας και μην πιέζετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας, ειδικά αν αποφασίσετε να μπείτε σε μια δυσάρεστη λογομαχία ή σύγκρουση μαζί τους. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια απρόβλεπτη σχέση με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα νιώσετε απογοήτευση ή θα προσβληθείτε από κάποιον που σας υπόσχεται κάτι και σας δίνει ελπίδα και μετά τα παρατάει. Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε γεγονότα της ζωής ενός ανθρώπου που δεν μένει στο σπίτι σου και που περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.
Οι άνδρες που έχουν δικό τους παιδί θα πρέπει να δείξουν πιο σοβαρή ευθύνη απέναντι στα γονικά τους καθήκοντα. Αυτή δεν είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να τα μεταδώσετε σε κάποιον άλλο, καθώς συμβαίνουν σοβαρά πράγματα στη ζωή του παιδιού σας. Η συμμετοχή ή η παρέμβασή σας σε αυτά είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Αυτή την εβδομάδα δεν θα μου λείψει η επιθυμία για ρομαντικές περιπέτειες, φλερτ ή οικείες εμπειρίες, είτε είστε παντρεμένοι είτε όχι. Η επιθυμία σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή με άτομα που σας αρέσουν δεν πρέπει να δημιουργήσει συγκρούσεις στην οικογένειά σας.
Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να ενεργούν συναισθηματικά, παρορμητικά, σαν να βρίσκονται ακόμα κάπου στα νιάτα τους. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που ντύνεσαι, το μακιγιάζ, τη διασκέδαση, πράγματα που δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την ηλικία σου. Οι αγορές που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα μπορεί επίσης να επηρεαστούν από τα συναισθήματά σας ή από μια πρώιμη καλοκαιρινή διάθεση. Καλά θα κάνετε να ακούσετε τη συμβουλή μου ότι αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα κατά την οποία η επιθυμία σας για ευχαρίστηση και ψυχαγωγία θα είναι καλύτερα να περιμένει.


ΛΕΩΝ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα βιώσετε μια ποικιλία συναισθημάτων που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Μάλλον, τα συναισθήματά σας θα είναι αρνητικά, που σχετίζονται με προβλήματα στη ζωή αυτού του ατόμου, με περίπλοκες σχέσεις μεταξύ σας, με λάθη που έκανε και τις συνέπειές τους. Η οικογενειακή σας σχέση είναι πολύ πιθανή, αλλά όχι απαραίτητη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα λάβουν νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συζητήσεις σχετικά με την αγάπη ή την προσωπική ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας που βιώνει κάποιες συναισθηματικές στιγμές στη ζωή της. Γενικά, η προσωπική ζωή των ανθρώπων γύρω σας θα είναι σημαντικό θέμα στις συζητήσεις σας, καθώς θα νιώσετε ότι έχετε αρκετή εμπειρία ζωής για να δώσετε συμβουλές ή βοήθεια. Ωστόσο, αυτές οι ενέργειές σας μπορεί να εκληφθούν αρνητικά και να σας φέρουν σε μια άβολη ή συγκρουσιακή κατάσταση. Έχετε μια σημαντική εβδομάδα μπροστά σας για να αναπτύξετε την ερωτική σας ζωή, είτε πρόκειται για την έναρξη μιας νέας σχέσης είτε για την ανάπτυξη μιας υπάρχουσας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψουν νέα δραστηριότητα, νέες συνθήκες για την εκτέλεση των εργασιών σας, νέοι πελάτες ή άλλες αλλαγές στην εργασία σας. Θα παρακολουθείτε την εμφάνιση ενός νέου ατόμου στην ομάδα με την οποία συνεργάζεστε, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο ρόλος του/της. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να διαδώσετε πληροφορίες που έχετε διαβάσει κάπου ή που κάποιος έχει μοιραστεί μαζί σας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα αυτό να αποδειχθεί ότι είναι ψευδείς ειδήσεις ή κάτι που θα δυσφημήσει κάποιον που είναι αθώος ή που θα αισθανθεί προδομένος από εσάς.
Οι άνδρες θα πρέπει να επιστρέψουν στα προηγούμενα καθήκοντά τους ή προβλήματα, τα οποία όχι μόνο θα έχουν νέα εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, αλλά και στις περισσότερες περιπτώσεις θα απαιτήσουν το οριστικό κλείσιμο ή την επίλυσή τους. Κάποιες απώλειες ή λάθη από το παρελθόν σας θα τις δείτε τώρα με νέο τρόπο. Ίσως ήδη αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την πικρή εμπειρία σας, όταν προκύψει μια νέα παρόμοια κατάσταση. Θα απαιτηθεί πολλή προσοχή από εσάς αυτή την εβδομάδα, ειδικά όταν ασχολείστε με σημαντικά καθήκοντα ή εμπλέκεστε σε κάποια σοβαρή συναισθηματική κατάσταση.
Οι γυναίκες θα μπορέσουν να μειώσουν την ένταση αυτή την εβδομάδα, να ρίξουν μια πιο λαμπερή ματιά στο μέλλον τους και να βρουν μια νέα, καλύτερη λύση σε ένα παλιό πρόβλημα. Η επικοινωνία με φίλους θα σας ωφελήσει πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, τουλάχιστον μία φορά θα σας στηρίξει η τύχη, σε μια κατάσταση όπου θα αισθανθείτε σύγχυση, αβεβαιότητα ή αναποφασιστικότητα για το τι και πώς να το κάνετε. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια καθώς και την ανάπτυξη προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων με άτομα από διαφορετικούς προορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα πρέπει να περιμένετε και να παρακολουθείτε προσεκτικά την εξέλιξη των γεγονότων που θα είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να σχετίζονται με τους συγγενείς σας ή να σχετίζονται με τον χώρο εργασίας σας. Πιθανότατα, οι διαισθητικές προσδοκίες σας για την εξέλιξη αυτών των γεγονότων θα είναι αληθινές. Ωστόσο, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο μιας διαφορετικής εξέλιξης, που δύσκολα θα είναι δυσάρεστη για εσάς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν πρέπει να παραμεληθούν παθήσεις υγείας ή ιατρικές εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Υπάρχει δυνατότητα φροντίδας που σχετίζεται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Δεν θα λείπουν οι εντάσεις στην καθημερινότητά σας, αλλά οι σοφοί και λογικοί ανάμεσά σας θα ξέρουν πώς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις και τις άσκοπες διαφωνίες. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη νοοτροπία ή την κοσμοθεωρία κάποιου. Ο καθένας βαδίζει τον δικό του δρόμο, ακολουθώντας τη μοίρα του.
Μερικές από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις σας αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Θα χρειαστεί να έχετε υπομονή για να πετύχετε αυτό που σκοπεύετε να κάνετε. Γενικά, έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα στην οποία θα έχετε μεγαλύτερη σαφήνεια σε θέματα σημαντικά για το εγγύς μέλλον σας. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε σημαντικά προβλήματα ή παρεξηγήσεις, να ηρεμήσετε την ένταση στις οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις.
Οι άνδρες θα περιμένουν να λάβουν χρήματα, να μιλήσουν για χρήματα ή ευκαιρίες να αυξήσουν το βασικό τους εισόδημα. Η πιθανότητα να έχετε κρίνει λάθος μια συγκεκριμένη κατάσταση είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα κι αν υπάρχουν συζητήσεις για αυτό το θέμα, προσπαθήστε να έχετε πάντα κάποιο είδος εγγράφου ή γραπτής επιβεβαίωσης για όσα συζητάτε ή συμφωνείτε. Σε κάθε περίπτωση, η εβδομάδα δεν θα περάσει απαρατήρητη στη ζωή σας, και θα βρει τον τρόπο να αφήσει σημάδια πίσω της.
Οι γυναίκες εύκολα θα πανικοβληθούν και θα επηρεαστούν από σχόλια ή πληροφορίες που λαμβάνουν από άλλα άτομα. Το καλό είναι ότι αυτές οι εμπειρίες θα είναι σύντομες και σε καμία περίπτωση δεν προμηνύουν κάποιο δράμα ή πρόβλημα στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε συναισθήματα που σχετίζονται με το παιδί σας – πράγματα που δεν έχει ακόμη δείξει, όπως γνώσεις, δεξιότητες και άλλα. Κάποια από τα σοβαρά και σημαντικά νέα μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με αγαπημένα σας πρόσωπα ή φίλους.


ΖΥΓΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγάδες ή συγκρούσεις ή άλλες αιτίες έντασης, μεταξύ άλλων με άτομα που είναι παλιοί φίλοι ή γνωστοί σας. Οι λόγοι για τέτοιες εμπειρίες θα είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα προκύψουν και θα περάσουν γρήγορα, αφήνοντας πίσω κάποια αρνητικά συναισθήματα. Να είστε προσεκτικοί και διπλωματικοί όταν προκύπτει μια τέτοια κατάσταση. Ξέρεις πώς να ισορροπείς και να ηρεμείς την ένταση αλλιώς θα αποκτήσεις παρόμοιες δεξιότητες, εμπειρία.
Οι προσδοκίες σας για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων αυτή την εβδομάδα μπορεί να αποδειχθούν μη ρεαλιστικές, με αποτέλεσμα να κάνετε εκ των προτέρων έξοδα και αυτό να δημιουργεί δυσκολίες αργότερα. Να είστε ιδιαίτερα πρακτικοί και οικονομικοί κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κάποιες νέες προσφορές ή χρηματικές καταστάσεις μπορεί να σας φέρουν σε μειονεκτική θέση ή να σας απογοητεύσουν. Αυτή η εβδομάδα προαναγγέλλει ανησυχίες ή φροντίδες που σχετίζονται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου που είναι πολύ πιθανό να ζει μαζί σας κάτω από την ίδια στέγη. Δεν περιμένω να είναι κάτι σοβαρό, αλλά οι ανησυχίες και ο φόβος σου θα είναι μεγαλύτεροι και κάπως κατανοητοί. Τα προβλήματα του σπιτιού μέσα στην εβδομάδα θα είναι δυσάρεστα αλλά επιλύσιμα.
Η ερωτική σας ζωή θα είναι σαν να σκαρφαλώνετε σε ψηλό λόφο: τα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα απαιτήσουν θέληση, υπομονή, αναμονή και θα σας κοστίσουν περισσότερη ενέργεια. Αυτή η εβδομάδα γενικά δεν θα είναι πολύ επιτυχημένη για εσάς. Πολλά πράγματα θα πρέπει να αναβληθούν για την επόμενη εβδομάδα ή για μια πιο ευνοϊκή στιγμή. Θα έχετε αφορμές για χαρά, θα συναντήσετε ευχάριστα και ενδιαφέροντα άτομα, αλλά τα αποτελέσματα των πράξεών σας αυτές τις επτά ημέρες θα είναι ασήμαντα.
Οι άντρες θα επιβαρύνουν τον εαυτό τους με προβλήματα που δύσκολα εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα, αλλά με κάποιο τρόπο μέχρι στιγμής έμειναν μακριά από τα μάτια σας ή τα έχετε αποδεχτεί ως ασήμαντα. Μπορεί να είναι πολύ επώδυνα όταν σχετίζονται με τον έρωτά σας ή τη συζυγική σας σχέση. Ο καθένας από εσάς θα έχει διαφορετικές προσδοκίες για την εξέλιξη τέτοιων καταστάσεων, αλλά σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους. Καθίστε και μιλήστε με άτομα που επηρεάζονται από αυτά τα γεγονότα.
Οι γυναίκες θα έχουν εύθυμη, αισιόδοξη και θετική διάθεση, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην επιρροή κάποιων ευχάριστων εμπειριών των τελευταίων ημερών. Οι στενοί φίλοι θα έχουν πολύ ισχυρή επιρροή στη διάθεσή σας, και σε κάποιο βαθμό στα σχέδιά σας. Θα απολαύσετε τη συνάντηση ή την αλληλεπίδραση με μια γυναίκα που μπορεί να είναι μεγαλύτερη από εσάς, αλλά σίγουρα μια γυναίκα που καταφέρνει να σας γεμίσει με θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με επερχόμενες ή επιτακτικές αλλαγές που θα αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά θα αντικατοπτρίζουν κατά κάποιο τρόπο την οικογένεια ή την καριέρα σας. Φυσικά, όλα θα συμβούν μόνο εάν είστε έτοιμοι για αλλαγές και για ενεργή συμμετοχή σε αυτές, συνειδητοποιώντας τη σημασία τους στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα απαιτήσει περισσότερη φροντίδα για το σπίτι, τον κήπο ή τη φάρμα, αν έχετε.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αλλαγές στο σπίτι, για μετακόμιση σε άλλη κατοικία ή για αγορά νέου σπιτιού (ακινήτου). Οικονομικά, η εβδομάδα θα είναι επίσης ευνοϊκή για εσάς, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και μην αναζητήσετε εύκολα κέρδη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή από απώλεια ή κλοπή. Η απόσπαση της προσοχής ή η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις, πανικό και σύγχυση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να επιστρέφετε σε ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος για να αναζητήσετε επαφές με παλιούς φίλους στα κοινωνικά δίκτυα. Μερικές από τις εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα είναι να σας προκαλέσουν να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Θα αλλάξουν την κατεύθυνση της εξέλιξής σας προς νέους τομείς ενδιαφέροντος και γνώσης.
Οι άνδρες θα συναντήσουν ανθρώπινη κακία ή φθόνο σε μια κατάσταση ή μέρος όπου δεν περίμεναν να αντιμετωπίσουν τέτοια μεταχείριση. Το καλό είναι ότι θα βγεις εύκολα από μια τέτοια κατάσταση ή θα το δεις πιο φιλοσοφικά, ως μια εμπειρία ζωής που αποφάσισε να σου δώσει η μοίρα. Η εβδομάδα θα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε κάποιον από εσάς για επιπλέον δουλειά, για αύξηση εβδομαδιαίου ή μηνιαίου εισοδήματος και όχι μόνο.
Οι γυναίκες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μια δυσάρεστη είδηση ​​ή με μια αγχωτική κατάσταση, πράγματα που θα σας δείξουν τη συντομία, το νόημα και το τίμημα της ανθρώπινης ζωής. Κάποια δυσμενή γεγονότα που σας δίνεται να ζήσετε αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να σας καταθλίψουν ή να σας γεμίσουν απαισιοδοξία. Δεν έχουν τέτοιο σκοπό, αλλά μάλλον να σας προκαλέσουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά τι είναι σημαντικό στη ζωή. τι έχει αξία και τι περνά φευγαλέα χωρίς να αφήνει ίχνος πίσω του. Μερικοί από εσάς θα συζητήσετε ή θα εμπλακείτε σε κληρονομικά, κληρονόμους ή άλλες ενέργειες ιδιοκτησίας.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, θα πρέπει να ορίσετε και να οργανώσετε προσεκτικά τα επαγγελματικά σας σχέδια, στόχους και προτεραιότητες για τον μήνα Ιούνιο. Θα συμβούν γεγονότα ή περιστάσεις που θα προκαλέσουν διάφορες αλλαγές, μετατοπίσεις και καινοτομίες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να αναζητήσετε μια καλύτερη δουλειά ή να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα. Τα προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα είναι συνέχεια των άλυτων προβλημάτων σας από την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλλον θα προκύψει μια νέα επιπλοκή, το λάθος της οποίας θα είναι κυρίως δικό σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ευοίωνη ευκαιρία για να σταθεροποιηθείτε. Μια απροσδόκητη είδηση ​​ή συζήτηση αυτή την εβδομάδα θα σας δώσει ελπίδα για επίλυση ενός πολύπλοκου προβλήματος. Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, γιατί θα ζήσετε αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα που θα θέλετε να μοιραστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα νέα σας εγχειρήματα θα έχουν αργή εξέλιξη, οπότε να είστε υπομονετικοί. Κάτι που έχετε ξεχάσει στο παρελθόν σας θα εμφανιστεί τώρα απροσδόκητα στο μυαλό σας μέσω ενός ονείρου. Μέσα στην εβδομάδα θα αφιερώσετε χρόνο για ενδιαφέρουσα επικοινωνία με ένα άτομο από μακριά.
Οι άντρες θα προσέχουν περισσότερο τις χρηματικές τους υποθέσεις, τα έσοδα που θα λάβουν αυτή την εβδομάδα ή που θα περιμένουν τον νέο μήνα. Για κάποιους από εσάς υπάρχει αναδιοργάνωση των οικογενειακών εξόδων ή αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Δεν αποκλείονται δεσμεύσεις που σχετίζονται με συμβόλαια ή συμφωνίες που θα είναι σημαντικές ειδικά για τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να βιώσετε θλίψη ή συναισθηματικό πόνο από έναν απροσδόκητο χωρισμό, φέρνοντας αναμνήσεις από το παρελθόν που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή .
Οι γυναίκες θα έχουν δεσμεύσεις με άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την οργάνωση κάποιας γιορτής ή εκδήλωσης, με διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με χόμπι ή άλλα ενδιαφέροντα. Τα προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα είναι ένα είδος συνέχισης όσων έχουν ήδη συμβεί, τα οποία μάλλον χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σας προσβάλει, να σας παραμελήσει ή να σας κατηγορήσει μια γυναίκα με την οποία πάντα είχατε δυσκολία στην επικοινωνία. Το σημαντικό τώρα θα είναι να αποφευχθεί μια άμεση σύγκρουση σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα επωφεληθείτε από τη βοήθεια ή την υποστήριξη κάποιου κοντινού σας προσώπου που θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση μιας σημαντικής εργασίας για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εμπλακείτε σε προετοιμασίες γύρω από ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μεγάλες προσδοκίες για την επιτυχή εξέλιξη των δράσεων, των σχεδίων και των έργων σας. Ωστόσο, τίποτα δεν θα συμβεί αν δεν δείξετε την απαραίτητη δραστηριότητα και θέληση για να φέρετε τα πράγματα σε ένα επιτυχημένο τέλος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ευαισθησία στην υγεία, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με το φαγητό, το αλκοόλ και οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με μια πληρωμή ή ένα οικονομικό παραστατικό, με έξοδα που πρέπει να κάνετε αυτήν την εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα. Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες στιγμές με τους νέους και παλιούς σας φίλους. Αποδεχτείτε χωρίς αδικαιολόγητη υποψία τα νέα άτομα που πρόκειται να γνωρίσετε ακόμα αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να αποχωριστείτε ένα όνειρο, έναν φίλο κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα όχι μόνο θα σας δώσει χαρά, αλλά θα σας δοκιμάσει και σε κάποιες δυσάρεστες στιγμές, σκοπός των οποίων είναι να σας δείξουν τα παλιά και τα νέα λάθη σας.
Οι άντρες θα έχουν μια υπέροχη εβδομάδα για ενεργές ενέργειες που σχετίζονται με προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια. Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε σημαντικές πληροφορίες, να ανταλλάξετε μηνύματα με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις που θα σας βοηθήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα για ενέργειες που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, διευθέτηση συμβατικών σχέσεων με ιδιώτες ή ιδρύματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια εμπειρία ή θα παρακολουθήσετε μια εκδήλωση που σχετίζεται με ένα στενό σας πρόσωπο, πιθανότατα από τον συγγενικό σας κύκλο. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με απροσδόκητα, πρόσθετα εισοδήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ρομαντικές και οικείες εμπειρίες, αλλά να είστε προσεκτικοί σε περίπτωση που έχετε εξωσυζυγική σχέση. Η εβδομάδα θα βρει τον τρόπο να σας εκπλήξει με διαφορετικές καταστάσεις ή εμπειρίες, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι καλές ή ευνοϊκές για εσάς. Δεν θα σας λείψουν λόγοι για να χαρείτε, ειδικά αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα ή να υποδεχτείτε επισκέπτες από άλλη πόλη. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την έναρξη νέων εγχειρημάτων στη ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Αυτή την εβδομάδα, από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες και απρόβλεπτες εμπειρίες που θα σας αφήσουν μόνιμες εντυπώσεις. Μπορεί να αισθάνεστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με γεγονότα στη ζωή των συγγενών, των γειτόνων ή των φίλων σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αποφύγετε σοβαρές υποσχέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η δυναμική φύση των καθημερινών σας εργασιών μπορεί να δυσκολέψει την εκπλήρωσή τους.
Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα προβλήματα υγείας ενός αγαπημένου σας αυτή την εβδομάδα. Επιπλέον, μπορεί να λάβετε απροσδόκητα χρήματα ή νέες ευκαιρίες για πρόσθετο εισόδημα. Να είστε σε επιφυλακή για αυτά. Οι εκπλήξεις που θα συναντήσετε αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε ορισμένες αποφάσεις ή δεσμεύσεις που έχετε λάβει. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε να κάνετε απροσδόκητες αλλαγές στον τρόπο εργασίας ή στον τρόπο ζωής σας ως απάντηση σε αυτές.
Όσον αφορά τη δουλειά, μπορείτε να περιμένετε μια περίοδο σχετικής ηρεμίας χωρίς σημαντικές αγχωτικές καταστάσεις. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση αφού βιώσετε μια περίοδο αβεβαιότητας ή άγχους για το μέλλον σας. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου, ιδιαίτερα που σχετίζονται με γυναικολογικά ή ουρολογικά θέματα.
Εάν είστε άντρας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο άγχος ή φόβο σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο ή περιουσία που είναι προσωπική ή οικογενειακή κατοχή. Η αστάθεια της εβδομάδας μπορεί να σας κάνει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Έχετε υπόψη σας τα γεγονότα στη ζωή του παιδιού σας ή τις φιλοδοξίες του και αφιερώστε χρόνο για να καθίσετε και να συζητήσετε τα πράγματα πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.
Για τις γυναίκες, αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε πράγματα που σας βαραίνουν εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να νιώθετε πίεση από ανθρώπους, περιστάσεις ή δεσμεύσεις, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει την ανάπτυξη ως άτομο. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε μια εποικοδομητική και επιτυχημένη εβδομάδα που θα σας προσφέρει διάφορες ευνοϊκές συνθήκες και ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας. Μπορεί επίσης να λάβετε μια είδηση, μια πρόσκληση ή μια προσφορά που σας εκπλήσσει.

ΙΧΘΥΕΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις προηγούμενες ενέργειες ή τα λάθη σας που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα στενό νεαρό άτομο. Ο λόγος για τέτοιες σκέψεις μπορεί να είναι η επανάληψη μιας παρόμοιας κατάστασης που έχει ήδη βιώσει στο παρελθόν. Μπορεί να προκύψει ανάγκη για επιστροφή του λόγω της εμφάνισης νέων συνθηκών που περιβάλλουν τη συγκεκριμένη κατάσταση ή μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για μια νέα, πιο ευνοϊκή εξέλιξη. Αυτή είναι μια δυσμενής εβδομάδα για τη σύλληψη ενός παιδιού, για συνομιλίες ή πράξεις παρόμοιας φύσης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να χαράξουμε μια πολύ σαφή γραμμή μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Προσπαθήστε να γυρίσετε την πλάτη σας σε εκείνο το μέρος τους που σας φέρνει κάποια αρνητικότητα και συναισθηματικό και ψυχικό φορτίο. Αφήστε ό,τι σας κρατά πίσω ή εμποδίζει την πρόοδό σας με οποιονδήποτε τρόπο, επειδή εισέρχεστε σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο ανάπτυξης. Εάν βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τέτοια συναισθήματα, τότε πολύ σύντομα διάφορες νέες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία. Θα υπάρξουν μικρές ανατροπές στις οικογενειακές σας σχέσεις και αυτές θα επανασυνδεθούν σε μεγάλο βαθμό με το παρελθόν σας, με μια ενέργεια ή απόφαση που λάβατε στο πρόσφατο παρελθόν σας, μεταξύ άλλων πριν από λίγες μέρες.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για ενέργειες που σχετίζονται με υλικά ή περιουσιακά συμφέροντα. Σε μεγάλο βαθμό, θα μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια ή την υποστήριξη άλλων ανθρώπων.
Οι άνδρες θα έχουν αρκετή δουλειά στο σπίτι και στο χώρο εργασίας τους. Σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποια επιρροή στις υποθέσεις σας από ένα άλλο άτομο του οποίου η παρουσία δεν είναι απαραίτητα δίπλα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ευθύνες που σχετίζονται με έγγραφα, πληρωμές ή οικονομικές συμφωνίες. Από μόνη της, η εβδομάδα θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων για εσάς, επιτυγχάνοντας καλύτερη σταθερότητα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα σκεφτούν πολύ και θα δράσουν λίγο. Θα είστε πιο διατεθειμένες να κάνετε σχέδια, να χτίσετε διαφορετικά έργα στο μυαλό σας και λιγότερο συγκεκριμένα να ενεργήσετε σε αυτά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προθυμία κάποιου να σας μιλήσει θα απαιτήσει προσοχή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ελαφρά διαταραχή της υγείας σας, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα είναι σημάδι μιας κρυμμένης ασθένειας που είναι ακόμα στα σπάργανα άρα μπορείτε να την προλάβετε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη επικοινωνία με έναν άντρα.


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα

  H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα H ελληνική  υπερτροφή : Τις δύσκολες εποχές από τις αρχές του προηγούμενου αι...