Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Το καλό σ3ξ δεν είναι αρκετό να κρατήσει μια σχέση, το κακό όμως είναι αρκετό να την διαλύσει…

 Το καλό σ3ξ δεν είναι αρκετό να κρατήσει μια σχέση, το κακό όμως είναι αρκετό να την διαλύσει…

Αρχικά να συμφωνήσουμε όλοι πως χωρίς το κομμάτι σεξ, αν έχεις περάσει τα 18, δεν είναι σχέση. Τώρα ας μιλήσουμε για το καλό σεξ. Με κάποιους ανθρώπους στον τομέα αυτό είχαμε παραπάνω χημεία, ίδια γούστα, ήμασταν πιο άνετοι να ζητήσουμε τι θέλουμε… όπως και να το κάνουμε με κάποιους ήταν καλύτερο, όπως και με κάποιους που ήταν κακό, μπορεί να ήταν πολύ καλοί για κάποιους άλλους. Όπως και να έχει, ορισμένοι θα μείνουν ως οι καλύτεροι ερωτικοί παρτενέρ στην ιστορία μας.


Όσο καλός και να ήταν ο ερωτικός τομέας, δεν καταλήξατε μαζί. Αυτό λοιπόν αποτελεί την κοινή παραδοχή πως όσο και να τα βρίσκαμε σε αυτόν τον τομέα, δεν είναι αρκετό για να στηριχθεί μια σχέση. Θα λύσεις τους καβγάδες στο κρεβάτι μια, δύο… εκατό φορές, αλλά δεν θα γίνεται πάντα. Και αν τα βρίσκεις μόνο στο οριζοντίως, θέλω να σε πληροφορήσω πως το καθέτως είναι περισσότερες ώρες της μέρας και αργά ή γρήγορα αυτή η σχέση θα τελειώσει.


Στον αντίποδα τώρα. Πολύ καλό παιδί, περνάτε τέλεια, έχει πολύ χιούμορ και γενικά είναι όλα ένα όνειρο, όμως στο κρεβάτι δεν σε γεμίζει καθόλου. Η κατάσταση είναι “ας το κάνουμε σήμερα που είναι Δευτέρα, να φύγει η υποχρέωση για την εβδομάδα”. Μία έχεις πονοκέφαλο, μία μέρες του μήνα, μία βοριά και κρυώνεις και τόσες άλλες δικαιολογίες για να το αποφύγεις. Σε μια κατάσταση η σχέση έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις να το αναζητήσεις αλλού και θα πληγώσεις πολύ κόσμο. Οπότε ξανασκέψου αν μπορείς να φτιάξεις αυτόν τον τομέα, διαφορετικά ψάξε αν έχει μείνει τελικά μόνο βαθιά αγάπη και όχι έρωτας.


Η ισορροπία λοιπόν είναι στο παν μέτρον άριστον. Μια υγιής σχέση χρειάζεται καλό σ3ξ, αλλά και επικοινωνία, κατανόηση, κοινούς στόχους. Αν έχεις λοιπόν κακή σ3ξουαλική ζωή και όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν άψογα, δοκίμασε να μιλήσεις ανοιχτά για το τι θες, όπως πειραματισμούς, φαντασιώσεις κλπ. Να θυμάσαι, το καλό σεξ δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση, το κακό όμως, αν υπάρχουν τα υπόλοιπα, έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης.


https://thewomen.gr/

Mary R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάντα να λες ΟΧΙ σε αυτούς τους 10 τύπους ανθρώπων 

Πάντα να λες ΟΧΙ σε αυτούς τους 10 τύπους ανθρώπων / Στωική φιλοσοφία