Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

 Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπροστά σας είναι μια σύνθετη και απρόβλεπτη εβδομάδα από άποψη ανάπτυξης, στην οποία θα έχετε περισσότερα προβλήματα να επιλύσετε. Μπορεί να βιώσετε έναν πολύ συναισθηματικό χωρισμό στη ζωή σας.

Αυτή είναι μια εβδομάδα μοιραίων γεγονότων που πρέπει να γίνουν αποδεκτά ως τέτοια, χωρίς να κατηγορείτε άλλους ανθρώπους για τις εμπειρίες σας.
Αυτό που σας φαίνεται κακό σήμερα μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αύριο.
Αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί απροσδόκητα να κάνετε λάθος σε κάτι, να κάνετε ένα δυσάρεστο λάθος ή να εξαπατηθείτε.
Αν περιμένεις την εξέλιξη ενός σημαντικού ακινήτου ή υπόθεσης ακινήτων, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει αργή εξέλιξη, αλλά είναι απίθανο να οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε σε θέση να επιτύχετε επιτυχία στη δουλειά και στα επαγγελματικά σας, να δείξετε ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να βασίζονται σε εσάς και να ευχαριστήσουν τους ανωτέρους σας με τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αλλαγές ή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά.
Οι άντρες θα μπορούν να βρουν έναν τρόπο να λύσουν σχετικά εύκολα τα οικιακά ή περιουσιακά τους προβλήματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αγορές ή βελτιώσεις στο σπίτι που σχετίζονται με την προσωπική ή την οικογενειακή σας άνεση. Καλά γεγονότα και ευκαιρίες μπορεί να σας περιμένουν στη δουλειά ή την καριέρα σας, όπως το να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση. Ορισμένες αντιθέσεις και συγκρούσεις θα απαιτήσουν προσοχή, που μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστούν αν δεν επενδύσετε μεγάλη υπομονή ή συμβιβαστείτε για να τις αποφύγετε.
Οι γυναίκες θα έχουν επίσης καλές ευκαιρίες να συνειδητοποιήσουν τα ενδιαφέροντα και τα σχέδιά τους που σχετίζονται με την περιουσία ή την περιουσία. Η εκπαίδευση ή η καριέρα του παιδιού ή του εγγονιού σας θα απαιτήσει προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τον εαυτό σας, στη δουλειά σας, θα έχετε καλό συγχρονισμό ή χρήσιμες ενέργειες με άτομα μικρότερα από εσάς. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια διαμάχη ή σύγκρουση που σχετίζεται με κάποιο έγγραφο, με προσωπικούς ή οικογενειακούς οικονομικούς πόρους, αμοιβές και άλλα είδη χρηματικών θεμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, οι προσπάθειές σας ή οι προσπάθειες ενός ατόμου στο σπίτι σας να είναι πονηρό σε κάτι που σχετίζεται με χρήματα θα δημιουργήσουν μια δυσάρεστη κατάσταση ή σύγκρουση.
Αυτές οι ενέργειες δεν πρέπει απαραίτητα να είναι κακόβουλες ή εγκληματικές, αλλά η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει ένταση ή δυσπιστία στην οικογένειά σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά χρήσιμα πράγματα για τον εαυτό σας και το σπίτι σας υλικής φύσης, όπως: μικρές επισκευές, βελτιώσεις στο σπίτι όπου ζείτε ή στη φάρμα που έχει η οικογένειά σας.
Θα έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες που δεν φοβάστε να εφαρμόσετε. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει με συμβουλές ή να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.
Μπορεί να μάθετε πολλά κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών από άτομα με τα οποία έχετε επαγγελματικές ή επαγγελματικές επαφές.
Η καθυστέρηση ενός εγγράφου ή χρημάτων που περιμένετε από τη δουλειά ή κάποιο άλλο ίδρυμα θα έχει την εύλογη εξήγησή του, οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και γενικά με τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.
Η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με απροσδόκητα νέα διαφορετικής φύσης που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους, δουλειά ή διάφορα γεγονότα σε όλο τον κόσμο.
Οι άντρες θα εκπλαγούν από κάποια νέα ή καταστάσεις που όχι μόνο θα σας παρασύρουν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μερικά από τα απροσδόκητα γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν πολύ ισχυρό αντίκτυπο στη ζωή στο σπίτι, στην οικογένειά σας ή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πρόκειται να συναντήσετε ενδιαφέροντα ή σημαντικά άτομα για εσάς, ανεξάρτητα από το αν μένουν στην ίδια πόλη με εσάς ή βρίσκονται σε κάποια απόσταση. Μην εκπλαγείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από απροσδόκητες συναντήσεις ή απροσδόκητους επισκέπτες στο σπίτι σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να επιδείξουν πραγματικές διπλωματικές ικανότητες για να μπορέσουν να περάσουν την εβδομάδα χωρίς προβλήματα, χωρίς συγκρούσεις ή εντάσεις στην επικοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό ή ειδικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο. Δυστυχώς, η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα γνωστό σας πρόσωπο, που θα τελειώσει το ταξίδι της ζωής του στη γη.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη ψυχική και συναισθηματική δύναμη για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις διάφορες καταστάσεις που πρόκειται να περάσετε αυτές τις επτά ημέρες.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει απροσδόκητα ή δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε, που θα μπορούσε να είναι συγγενής, φίλος ή συνάδελφός σας.
Επαγγελματικά δεν θα σου λείπουν οι ευκαιρίες να εργαστείς, να αποδώσεις και να εξασφαλίσεις ένα καλό εισόδημα μέσα από αυτό που θα ασχοληθείς. Είναι σημαντικό να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, το φορτίο που θα υποβληθείτε ψυχικά και συναισθηματικά θα είναι η αιτία για συχνότερες διαμάχες και συγκρούσεις στο σπίτι σας, για τις οποίες ουσιαστικά δεν θα υπάρχει σοβαρός λόγος. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα είναι δυνατή η εκκαθάρισή τους και η επιστροφή της αρμονίας στις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αν συνειδητοποιήσετε τη σημασία του παράγοντα που σχετίζεται με τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.
Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με τους συγγενείς σας.
Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία, με πολλή τύχη και βοήθεια από ξένους, να βάλουν τέλος σε κάποια προβλήματα στη ζωή τους, είτε σχετίζονται με εργασιακές είτε προσωπικές σχέσεις.
Οι άνδρες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί όταν αποθηκεύουν προσωπικά τους αντικείμενα, εμπιστευτικές πληροφορίες και γενικά πράγματα που δεν θέλετε να δημοσιοποιηθούν. Η εβδομάδα θα περάσει από τη ζωή σας δίνοντας διάφορες νέες ευκαιρίες ακόμα και τύχη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την κατεύθυνση που κοιτάτε και τις προσδοκίες που έχετε. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείονται αποκλίσεις ή απογοητεύσεις.
Οι γυναίκες θα τείνουν να περνούν περισσότερο χρόνο με φίλους μιλώντας στο τηλέφωνο ή σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, κάτι που σίγουρα σας θέτει σε κίνδυνο να μοιραστείτε πρόωρα μη επαληθευμένες πληροφορίες ή πληροφορίες που κάποιος άλλος θα ήθελε να κρατήσει μυστικές. Η σχέση σας με ένα στενό άτομο ή φίλο θα είναι πολύ λεπτή και είναι πιθανό να υπάρξουν αποκλίσεις σε αυτά που περιμένετε ή σε αυτά που θέλει αυτό το άτομο. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις συναντήσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις και γενικά την επικοινωνία πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, θα έχετε περίπλοκες, μερικές φορές συναισθηματικές συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα (έσοδα ή έξοδα) που πρέπει να κάνετε εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας.
Αυτή είναι μια δυσοίωνη στιγμή για να συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με μια διαθήκη ή κληρονομιά, εκτός εάν σχετίζεται με κάποιο επείγον θέμα.
Η έκπληξη αυτή την εβδομάδα θα έρθει μέσα από ένα άτομο από το σπίτι σας ή από τον κύκλο των στενών συγγενών σας.
Μπορεί να σχετίζεται με μια αλλαγή ή μια προσφορά που θα λάβει το άτομο ή μια απόφαση που θα λάβει.
Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να συμβούν στη ζωή ανθρώπων που είναι γείτονές σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπάθησε να ενεργείς αργά, χωρίς συναισθήματα και χωρίς βιασύνη, καθώς μπορεί να επιβραδύνεις την εξέλιξη κάποιων σημαντικών διαδικασιών στη ζωή σου ή να αποτύχεις σε κάποια καλά πράγματα στα οποία έχεις ήδη επενδύσει πολλή ενέργεια.
Οι σχέσεις σας με άτομα του συγγενικού σας κύκλου θα είναι δύσκολες ή περίπλοκες, αλλά αυτές οι δυσκολίες μεταξύ σας δεν είναι του σήμερα ή του χθες.
Μερικοί από εσάς μπορεί να απογοητευτείτε ή να θυμώσετε με τις ενέργειες άλλων ανθρώπων που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο που περίμενατε θετικά να λάβετε αυτή την εβδομάδα.
Οι άνδρες θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή αυτές τις επτά ημέρες. Με την πρώτη ματιά, όλα θα συμβούν με τρόπο εντελώς αντίθετο από τις προσδοκίες σας. Αργότερα, κάποιες ανατροπές και στροφές θα σας δείξουν ότι κάνατε λάθος αρχική εντύπωση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο να προβλέψετε πιθανά ταξίδια, καθώς θα βιώσει και αυτό κάποιες προσαρμογές. Μερικές από τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της εβδομάδας θα επηρεάσουν τις οικονομικές σας υποθέσεις, αρκεί να μην υπάρχουν χειριστικές, πονηρές ή παράνομες ενέργειες.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα όπου δύσκολα θα βρεθούν προετοιμασμένες για τα νέα που πρόκειται να λάβουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αφορούν έναν άντρα ή άντρες που γνωρίζετε και μπορεί επίσης να σχετίζονται με τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Η πιο προστατευμένη θέση για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι να παρακολουθείτε την εξέλιξη των γεγονότων, να μην βάζετε πολύ συναίσθημα σε αυτά και να αποδέχεστε ταπεινά αυτό που συμβαίνει.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου θα βιώσετε διάφορα δυναμικά γεγονότα ή θα προκύψουν υπεύθυνες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ηλικιωμένους συγγενείς ή άτομα που θα βασιστούν στη βοήθειά σας.
Θα έχετε σχέδια που σχετίζονται με άτομα που ζουν έξω από το σπίτι σας. Θα περιμένεις συζητήσεις μαζί τους και θα πρέπει να βιαστείς στην εκπλήρωση των ραντεβού σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, άτομα από την οικογένειά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σας. Οι σοβαρές συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους ή οι υπεύθυνες ενέργειες που θα κάνετε μαζί θα καταλάβουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας και των πόρων που έχετε στη διάθεσή σας.
Η εβδομάδα μπορεί να απαιτεί τη λήψη μιας απόφασης σχετικά με την εμφάνιση ενός νέου ατόμου στον κύκλο των συγγενών, των φίλων σας ή ενός νέου κατοικίδιου.
Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε ευνοϊκά για ταξίδια, για να γνωρίσετε, να δείτε παλιούς και νέους γνωστούς, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε σε ενδιαφέροντα ή σημαντικά μέρη για την υγεία σας.
Οι οικονομικές σας υποθέσεις δεν προμηνύουν δράματα ή απροσδόκητες ανησυχίες. Τα πράγματα θα πάνε βασικά όπως τα σχεδιάζετε ή τα περιμένατε.
Μια συζήτηση που σχετίζεται με μια νέα δραστηριότητα, μια νέα πηγή εισοδήματος κ.λπ. μπορεί να σας προκαλέσει σε σκέψεις.
Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα κατά την οποία όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, αλλά και να δουν με σαφέστερο και πιο πρακτικό τρόπο πόσο πραγματικές είναι οι πιθανότητες να πετύχουν σημαντικές επιτυχίες αυτόν τον μήνα. Η επιρροή άλλων ανθρώπων θα είναι ευνοϊκή για εσάς, ειδικά αν πρόκειται για τον γάμο ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η εβδομάδα φέρνει διάφορες αφορμές για ευχάριστες εμπειρίες στην προσωπική σας ζωή ή με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Οι νέες γνωριμίες θα απαιτήσουν από εσάς να είστε προσεκτικοί. Εάν πρέπει να κάνετε κάποια επαλήθευση ταυτότητας, πόσο αληθινή είναι ή κάποιος υποδύεται.
Οι γυναίκες πάνω από όλα θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, τις σωματικές τους δυνατότητες, κάτι που θα απαιτήσει την αποφυγή του άγχους και κάθε είδους καταπόνηση. Η εβδομάδα μπορεί να σας αναστατώσει με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε προσωπικά. Μια τέτοια απροσδόκητη δυσάρεστη ή αγχωτική κατάσταση μπορεί να προκύψει στον κύκλο των συγγενών ή των στενών φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου θα έχετε περισσότερες επαφές, συναντήσεις ή δεσμεύσεις από ό,τι συνήθως για εσάς. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι εμφάνισής τους, η εξέλιξή τους θα είναι εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
Μπορείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για επαγγελματικούς λόγους ή για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.
Οι περισσότερες δουλειές και δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να σας κάνουν νευρικούς και ακόμη και ευερέθιστους. Θα είναι σημαντικό για εσάς να εξασφαλίσετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και, κυρίως, υγιή ύπνο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης ή να συναντήσετε υποκριτές που λένε ένα πράγμα αλλά στην πραγματικότητα σκέφτονται κάτι άλλο.
Η πιο λογική ενέργεια από μέρους σας είναι να τα αγνοήσετε και να μην έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους.
Προσπαθήστε να αποθηκεύσετε τα συναισθήματά σας για πιο σημαντικά πράγματα.
Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ή ασχολείστε με έγγραφα, προσέξτε για πιθανά λάθη ή παραλείψεις.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει καλές οικονομικές εισπράξεις, καθώς και ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να βρείτε μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά ή μια πρόσθετη δέσμευση με καλή αμοιβή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας ζητηθεί να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες.
Οι οικογενειακές σας δεσμεύσεις θα είναι μεγαλύτερες και περισσότερες, οπότε θα απαιτηθεί πιο σοβαρή κινητοποίηση από εσάς στην υλοποίησή τους.
Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα προαναγγέλλει μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει συγγενείς.
Οι άνδρες μπορεί να βιώσουν απροθυμία να εκπληρώσουν οποιοδήποτε από τα καθήκοντα που έχουν απέναντι στην οικογένεια ή τους συγγενείς τους, και αυτό μπορεί να οφείλεται στην κούραση, στην έλλειψη επιθυμίας να δεσμευτούν στις ευθύνες και σε άλλα. Ίσως τα αγαπημένα σας πρόσωπα να καταλάβουν την κατάστασή σας και να μην υπάρξουν συγκρούσεις, αλλά όταν έχετε υποχρεώσεις στο δικό σας παιδί ή έχετε δώσει κάποια υπόσχεση, τότε θα πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει. Τα νέα που θα λάβετε αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι ενδιαφέροντα, αλλά το πόσο θα ωφεληθείτε από αυτά θα είναι θέμα προσωπικής επιλογής και ετοιμότητας.
Οι γυναίκες θα αναζητήσουν τρόπους να πραγματοποιήσουν τη νέα τους ιδέα ή μια ιδέα που δεν έχει πάψει να είναι στόχος στη ζωή σας, αλλά δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη στιγμή. Είναι πιθανό οι επαφές σας με νέα άτομα να σας βοηθήσουν να δείτε καλύτερα πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Πολύ ισχυρή επιρροή στις αποφάσεις σας μέσα στην εβδομάδα θα έχει άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, στόχους, κοινωνικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου θα πρέπει να δεσμευτείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα για την επίλυση προβλημάτων ενός παιδιού ή ενός στενού συγγενή σας.
Είναι πιθανό αυτά τα πράγματα να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σας. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας θα είναι αρκετά τεταμένη και δυσάρεστη κατά καιρούς.
Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, η εξέλιξη των οποίων δεν πρέπει να είναι εις βάρος των προσωπικών σας υποθέσεων.
Να είστε αυστηροί και εκτελεστικοί, ειλικρινείς και ποντάρετε στον επαγγελματισμό σας όταν πρόκειται για δουλειά ή επιχείρηση.
Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με κάποιον που, ηθελημένα ή ακούσια, θα εμπλακεί σε μια δυσάρεστη κατάσταση μέσω ενός ψέματος ή ενός κόλπου.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε πολύ προσεκτικοί σε ποιες καταστάσεις και σχέσεις μπλέκετε, ώστε να μην επιτρέψετε προβλήματα με τις αρχές ή το νόμο.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάποιοι από εσάς θα στεναχωρηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που έχει κάποια σχέση με την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας.
Δεν θα σας λείψουν ευνοϊκές ευκαιρίες και τύχη αυτή την εβδομάδα. Αλλά τα πράγματα που περιμένετε να συνειδητοποιήσετε θα έχουν τη δική τους εξέλιξη και μπορεί αρχικά να εκλάβετε αυτές τις ανατροπές ως απώλεια ή αντιξοότητα.
Οι άνδρες θα περάσουν μια γεμάτη γεγονότα εβδομάδα. Μπορεί να περιμένετε διάφορες νέες ή ευνοϊκές καταστάσεις που σχετίζονται με τα νομισματικά σας συμφέροντα. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείονται σύντομες διαφωνίες ή συγκρούσεις, που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν γρήγορα, αν το ένα από τα δύο μέρη δεν αποφασίσει να δείξει ανεξήγητο πείσμα ή πείσμα. Οι ερωτικές σας σχέσεις και τυχόν εκδηλώσεις ζήλιας ή επιβολής της δικής σας θέλησης και επιθυμιών θα απαιτήσουν προσοχή.
Οι γυναίκες θα τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή τους, επισκεπτόμενοι κομμωτήριο, αισθητικούς, αγοράζοντας νέα ρούχα ή καλλυντικά και άλλα. Θα έχετε έντονη επιθυμία να δείξετε τη θηλυκότητα και την ελκυστικότητά σας. Η εβδομάδα φέρνει περισσότερες ή νέες ευθύνες στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας. Είναι πιθανό να συζητήσετε με φίλους κάποιες ιδέες για μια νέα δραστηριότητα από την οποία θα μπορέσετε να αποκομίσετε κάποιο χρηματικό κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, προετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με πιο δύσκολες εργασίες ή να λύσετε πιο σύνθετα προβλήματα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (πηγαίνοντας μόνοι ή με τη βοήθεια άλλων), αυτά τα πράγματα θα βρουν την επίλυσή τους.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι σχέσεις σας με άλλα άτομα κοντά και μακριά θα είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένες.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει εισπράξεις χρημάτων από εργασία ή άλλες πηγές εισοδήματος που έχετε ήδη δημιουργήσει.
Μερικές από τις αρνητικές τάσεις αυτή την εβδομάδα σχετίζονται με ψέματα, εξαπάτηση, ίντριγκες και παρασκηνιακά παιχνίδια ανθρώπων του κύκλου των συγγενών, των συναδέλφων ή των φίλων σας. Είναι πιθανό να είστε εσείς το ενεργό μέρος σε μια τέτοια κατάσταση και κάποιος άλλος να ενεργήσει εναντίον σας με αυτόν τον τρόπο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα απασχολήσει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με την οικογένεια ή την προσωπική ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή των γειτόνων σας.
Μια νέα γνωριμία θα σας γνωρίσει με ένα ενδιαφέρον άτομο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο, μπορεί να μάθετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που γνωρίζετε από το παρελθόν σας.
Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με έναν άντρα θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε και να αλλάξετε το σχέδιο ή την ιδέα σας.
Μια προσωπική γιορτή ενός αγαπημένου προσώπου ή φίλου θα είναι αφορμή για μια ευχάριστη συγκέντρωση στο σπίτι ή σε ένα εστιατόριο.
Οι άνδρες θα περάσουν δυνατά και ευνοϊκά για την ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων και εργασιών. Η τύχη μπορεί να έρθει στο δρόμο σας με όλους τους τρόπους, αλλά μην ποντάρετε σε αυτήν με τζόγο. Σκεφτείτε πώς να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις πιθανότητές σας ώστε να έχουν διαρκές νόημα και αντίκτυπο στη ζωή σας. Πολλά καλά πράγματα μπορεί να σας συμβούν αυτή την εβδομάδα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη συχνότητα των πράξεών σας και τη συμμόρφωσή τους με την πραγματικότητα στην οποία ζείτε αυτήν τη στιγμή.
Οι γυναίκες θα έχουν τους δικούς τους προσωπικούς λόγους για χαρά που σχετίζονται με μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με ένα κομπλιμέντο, ένα δώρο, καθώς και με ιδιαίτερη προσοχή από ένα σημαντικό άτομο για εσάς, έπαινο ή βραβείο στην υπηρεσία. Αποφύγετε να ζείτε με μη ρεαλιστικές προσδοκίες που θα σας φέρουν τελικά ανεπιθύμητες απογοητεύσεις. Μερικές φορές η κακή σας διάθεση μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας σύγκρουσης στην οποία κάποιος θα πάρει το ελεύθερο να σας προσβάλει ή να σας κατηγορήσει για πράγματα που δεν είναι δικό σας λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου θα επιβαρυνθείτε απρόσμενα από κάποια προκαταρκτικά σχέδια με φίλους, τα οποία γενικά θα σας ενδιαφέρουν ή θα σας ενδιαφέρουν. Δυστυχώς στο μεταξύ θα προκύψουν και άλλες δεσμεύσεις που θα είναι και η αιτία της αντίστοιχης έντασης.
Οι σχέσεις σας με νέους φίλους ή συναδέλφους θα είναι κάπως ενδιαφέρουσες για εσάς, με το απρόβλεπτο ή τη συναισθηματικότητά τους.
Αν και οι νέες σας γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες, δεν θα βιαστείτε να εμπιστευτείτε. Θα θελήσετε να ερευνήσετε διεξοδικά το άτομο προτού το αφήσετε να μπει πάνω σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να ρίξετε μια πιο σοβαρή ματιά στα προβλήματα της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίζεται ότι η σταθερότητα της οικογενειακής σας σχέσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Τα προβλήματα που έχεις αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο μεγάλα. Θα λυθούν και θα ξεπεραστούν μέσα σε λίγες μέρες.
Μάλλον θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην εσωτερική ένταση που έχετε συσσωρεύσει πρόσφατα και στους τρόπους για να απαλλαγείτε από αυτήν. Αποφύγετε τις απρόκλητες ή όχι ,συγκρούσεις με τους γείτονες ή τους ενοικιαστές σας.
Μην παίρνετε στα σοβαρά τις προσπάθειες παρέμβασης στη ζωή σας από άτομα εκτός της οικογένειάς σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η υγεία μιας γυναίκας που θα χρειαστεί κάποια θεραπεία θα απαιτήσει προσοχή.
Οι άντρες θα έχουν αρκετά καθήκοντα στο σπίτι και στην οικογένειά τους, που θα απαιτήσουν από αυτούς να μην σπαταλούν τον χρόνο τους και να ενεργούν πιο οργανωμένα σε όλες τις δεσμεύσεις τους. Η εβδομάδα φέρνει τη δυνατότητα μιας συγκέντρωσης στο σπίτι σας ή με συγγενείς σε μια ειδική περίσταση. Για κάποιους από εσάς, αυτές οι επτά ημέρες θα μείνουν αξέχαστες αγοράζοντας ένα νέο σπίτι, ένα νέο ακίνητο ή μετακομίζοντας σε μια νέα κατοικία. Γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου που έχει οικογενειακή ή φιλική σχέση μαζί σας θα αποτελέσουν αφορμή για πολλά σχόλια και συζητήσεις.
Οι γυναίκες θα έχουν λόγους να επικοινωνούν περισσότερο με μια ποικιλία ανθρώπων κοντά και μακριά που ανήκουν στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Θα περιμένετε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για εσάς, με βάση τις οποίες θα χτίσετε τα σχέδιά σας για αυτόν τον μήνα ή για την καλοκαιρινή σεζόν. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με γεγονότα που θα είναι πολύ συναισθηματικά, αλλά δύσκολα θα έχουν μακροπρόθεσμο νόημα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, θα προκύψουν αρκετές απροσδόκητες ή επείγουσες δεσμεύσεις, κυρίως τραπεζικής ή οικονομικής φύσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την πληρωμή λογαριασμών νοικοκυριού ή άλλες υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να τακτοποιήσετε διάφορα έγγραφα, να προγραμματίσετε ή να αναδιοργανώσετε τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό κ.λπ.
Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία για επιπλέον εργασία, η οποία θα έχει καλή επίδραση στο εισόδημά σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με έναν συγγενή ή φίλο.
Η εβδομάδα θα σας φέρει πολλές εκπλήξεις που θα προκαλέσουν διάφορους ενθουσιασμούς. Δεν προμηνύουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά ως συναίσθημα θα σας επηρεάσουν έντονα.
Τώρα θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση και να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια σημαντική επερχόμενη αλλαγή στη ζωή σας: μια νέα δουλειά, ένα νέο σπίτι, να μετακομίσετε στον τόπο διαμονής σας, να ξεκινήσετε μια κοινή ζωή, να πραγματοποιήσετε ένα προσωπικό έργο ή εργασία κ.λπ. Η εβδομάδα προαναγγέλλει διάφορες συναντήσεις και συνομιλίες με συγγενείς και φίλους, με συναδέλφους και γείτονες.
Στην αγάπη, μπορείτε να περιμένετε συναισθηματικά γεγονότα και μπορεί να σας φέρουν χαρά, αλλά μπορεί επίσης να είναι η αιτία της απογοήτευσης.
Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ συναισθηματική, δυναμική, με γεγονότα που εξελίσσονται γρήγορα.
Θα ζήσετε αυτές τις επτά ημέρες με μεγάλη ταχύτητα χωρίς να έχετε αρκετό χρόνο για να βιώσετε πλήρως τα συναισθήματα που σας δίνονται.
Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες που σίγουρα είναι ξεπεράσιμες αν τις αντιμετωπίσεις με σοφία και πρακτικότητα σε αποφάσεις και πράξεις. Αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις συναισθηματικές συμβουλές των γύρω σας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είστε μόνοι με τον εαυτό σας, με τη δική σας διαίσθηση και ιδέες για τη ζωή. Η εβδομάδα φέρνει μικρές χαρές ή ευχάριστες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα. Η επιτυχία σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής είναι δυνατή και τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για εσάς.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα όπου θα έχουν διάφορες επαφές ή δεσμεύσεις με γυναίκες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς και δεν τους γνωρίζετε απαραίτητα προσωπικά. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό ή τη διάρκειά τους. Γενικά, έχετε μια εβδομάδα με περισσότερες επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, διαφορετικές εθνικότητες ή θρησκείες. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει μια πρόσκληση να ταξιδέψουν ή να επισκεφτούν ένα άλλο κατοικημένο μέρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου, να είστε προσεκτικοί να μην προκαλέσετε δυσάρεστες συγκρούσεις με βιαστικά σχόλια ή ενέργειες. Αποφύγετε να συζητάτε τις ζωές των άλλων με αρνητικό τρόπο.
Μπορεί να λάβετε νέα αυτή την εβδομάδα που σας δίνουν ελπίδα για την υλοποίηση των σχεδίων σας που σχετίζονται με την εργασία. Εάν λάβετε πρόσκληση ή προσφέρετε να ταξιδέψετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι καλύτερο να περιμένετε και να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα στη χώρα που σκοπεύετε να ταξιδέψετε.
Μπορεί να βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε και που οδηγούν στον προβληματισμό για τις ανατροπές της ζωής. Αυτά τα γεγονότα μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε συζητήσεις με διάφορα άτομα που σχετίζονται με αυτά.
Να είστε προετοιμασμένοι για πιο σοβαρές συγκρούσεις με την οικογένεια ή τους συγγενείς αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να σχετίζονται με διαφορές σε σημαντικά οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα. Εάν κάποιος συγγενής ή φίλος σας εκπλήξει με τις πράξεις ή τις αποφάσεις του, είναι καλύτερο να αποφύγετε να προσφέρετε αυτόκλητες συμβουλές ή απόψεις.
Οι άνδρες μπορεί να λάβουν συναισθηματικές ειδήσεις ή πληροφορίες που μπορεί να τους ωθήσουν να αναζητήσουν προσωπικό όφελος. Να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε εμπιστευτικές πληροφορίες για άλλους. Ο σχολιασμός οικογενειακών εκδηλώσεων ή σχεδίων μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη αυτή την εβδομάδα και ορισμένοι μπορεί να λάβουν προσκλήσεις για σημαντικές οικογενειακές εκδηλώσεις. Η αγάπη μπορεί επίσης να είναι προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα.
Οι γυναίκες μπορεί να βιώσουν μια ασταθή διάθεση, ασαφείς ιδέες ή όνειρα για το μέλλον και μπορεί να επηρεαστούν εύκολα από τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές αποφάσεις και να αποφύγετε κινδύνους ή συναισθηματικές ενέργειες. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με άγνωστα ή μη επαληθευμένα άτομα που μπορεί να αποτελούν οικονομικό κίνδυνο. Συνολικά, τα οικονομικά θέματα μπορεί να έχουν πιο ευνοϊκή έκβαση για τα μέλη της οικογένειας που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 29 Απριλίου – 5 Μαΐου θα προκύψουν περισσότερες δεσμεύσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή, με συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικογενειακά σας έσοδα και έξοδα, με θέματα που σχετίζονται με διάφορους θεσμούς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πίστωση, να διαπραγματευτείτε υψηλότερο μισθό και πολλά άλλα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα επικεντρωθείτε στην εκκαθάριση των εκκρεμοτήτων. Θα επενδύσετε περισσότερη φιλοδοξία και θέληση να εφαρμόσετε καθυστερημένες ή ξεχασμένες ιδέες κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε την κλοπή στο σπίτι σας, την απώλεια σημαντικών πληροφοριών στο χώρο εργασίας σας κ.λπ.
Τα δυσάρεστα νέα θα σας αναστατώσουν, καθώς θα έχουν σχέση με ένα άτομο που γνωρίζεις από κοντά.
Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη δεσμεύσεων που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία θανόντων συγγενών, σύνταξη, διαθήκη ή άλλα παρόμοια.
Αυτή θα είναι μια στιγμή για όνειρα με άτομα που δεν είναι πια στη ζωή ή άλλες πραγματικές δεσμεύσεις για αυτά τα άτομα .
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλά γεγονότα θα σας κάνουν να σκεφτείτε τις απροσδόκητες αλλαγές που έχετε βιώσει στη ζωή σας ή που έχετε δει στη ζωή στενών συγγενών και φίλων.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τα σχόλιά σας, τι λέτε και σε ποιον, ώστε να μην προσβάλετε άθελά σας κάποιον ή να βλάψετε σημαντικές σχέσεις.
Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με διάφορες προσφορές, προσκλήσεις, μέσω τηλεφωνημάτων κλπ.
Οι άνδρες θα έχουν διαφορετικά καθήκοντα και σχέδια που σχετίζονται με τις γυναίκες και είναι πιθανό να ζουν σε κάποια απόσταση ή να μην είναι μέλη της οικογένειάς σας. Ένας χωρισμός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σας στεναχωρήσει, να δημιουργήσει κάποια συναισθηματική δυσφορία και θλίψη. Ενδιαφέροντα γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα συνδεθούν με μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε κάτι που δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε πριν. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα ραντεβού, με τη δουλειά, με ένα χόμπι, κάποιο άθλημα, προσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις και άλλα.
Οι γυναίκες θα έχουν μια εβδομάδα στην οποία θα πραγματοποιήσουν αρκετές σημαντικές συναντήσεις, όπου θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες, μεγαλύτερη σαφήνεια σε θέματα που έχουν δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες ή αβεβαιότητα. Αυτό που θα είναι ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα θα είναι απροσδόκητες συναντήσεις και εμπειρίες που θα φέρουν πολλά συναισθήματα και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Η εβδομάδα δεν αποκλείει μια απρόσμενη γνωριμία, μεταξύ των οποίων και μια ρομαντικής φύσης. Το φλερτ ή οι σύντομες προσωπικές εμπειρίες είναι επίσης πολύ πιθανές.

https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center

https://athinaisastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καθρεφτάκι…

  Καθρεφτάκι… 13 Μαΐου 2024 Απρίλιος ’23 Ένα απόγευμα διαφορετικό από τα άλλα, πίνοντας καφέ και χωρίς τσιγάρο πια, σκέφτομαι ότι έμεινα ακό...