Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-28 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα ή τα επείγοντα έξοδα και γενικότερα με τον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με οποιαδήποτε οικονομικά έγγραφα ή λογαριασμούς πληρωμών. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν συμμετέχετε σε συναλλαγές πίστωσης, υποθήκης ή ημέρας πληρωμής.


Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάποιοι θα ψάξουν εσκεμμένα έναν τρόπο να σας προκαλέσουν και να σας προκαλέσουν σε μια σύγκρουση, σκοπός της οποίας είναι να σας δυσφημήσουν στο περιβάλλον που εργάζεστε ή όπου ζείτε.

Μην εμπιστεύεστε καμία πληροφορία που επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή. Να είστε προσεκτικοί όταν αντιμετωπίζετε άτομα που τρέφονται με κουτσομπολιά για την ιδιωτική ζωή άλλων ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε ένα πρόβλημα υγείας ενός μέλους της δικής σας οικογένειας ή ενός συγγενή που μένει σε άλλο σπίτι. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια κατάσταση που θα απαιτήσει μια δύσκολη απόφαση για την οικογένεια ή τις συζυγικές σας σχέσεις. Αυτή η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με την επιτυχία του φίλου σας, που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στην οικονομική ή υλική του ευημερία.

Οι άνδρες μπορεί να γίνουν θύμα χειριστικών πράξεων κάποιου, να υποφέρουν από κάποιου είδους κλοπή, τόσο υλικών πραγμάτων όσο και μιας ιδέας ή προσωπικών πληροφοριών. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μάθετε για παρόμοιες ενέργειες απέναντί ​​σας από το πρόσφατο παρελθόν σας, οι οποίες για κάποιο λόγο πέρασαν απαρατήρητες από εσάς. Μια πολύ περίπλοκη εβδομάδα, που δεν πρέπει να σας δημιουργήσει αρχικό πανικό, αλλά να σας ενθαρρύνει να είστε πιο προσεκτικοί σε κάθε σας ενέργεια ή απόφαση.

Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν στη σωστή εκτέλεση διαφόρων εργασιών που σχετίζονται με έγγραφα, πληρωμές, κάποια χρηματοοικονομικά συμβόλαια και άλλα. Οι περισσότερες από τις εργασίες σας μέσα στην εβδομάδα θα έχουν καλή εξέλιξη, θα σας φέρουν επιτυχία, ικανοποίηση ή θα αποτελέσουν αφορμή για φιλοφρονήσεις από άλλους ανθρώπους. Οι περισσότερες από τις υποχρεώσεις που θα έχετε προς την οικογένεια και τους στενούς σας συγγενείς αυτή την εβδομάδα δεν θα σας επιβαρύνουν ψυχικά και συναισθηματικά, καθώς θα έχετε ένα κύμα περισσότερης ενέργειας και κυρίως καλή διάθεση.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα κάνετε διάφορες επαφές με πολλά άτομα, ανεξάρτητα από το πώς θα γίνουν. Μπορεί η εργασία σας να σχετίζεται με πελάτες ή άλλος λόγος για τον οποίο απαιτείται να επικοινωνείτε δυναμικά στο χώρο εργασίας σας. Διάφοροι άνθρωποι θα επηρεάσουν τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών και οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν καλές προθέσεις απέναντί ​​σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ενθουσιαστείτε από ένα γεγονός στη ζωή φίλων που τους αξίζει ή το περίμεναν εδώ και πολύ καιρό. Οι νέες φιλίες αυτή την εβδομάδα θα έχουν διαρκές νόημα στη ζωή σας και θα συνδέονται με άτομα από τα οποία θα έχετε πολλά να μάθετε. Μια τέτοια φιλία που δημιουργήθηκε αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι ακόμη και η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης αγάπης (αν είναι ρομαντικού χαρακτήρα).

Η εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη των οικιακών και επαγγελματικών σας υποθέσεων, ειδικά αν πρέπει να εργαστείτε από το σπίτι αυτές τις επτά ημέρες. Οι καλές εξελίξεις θα έχουν σχέδια που σχετίζονται με επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας ή αυτά που σχετίζονται με άλλο ακίνητο που έχει η οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η υγεία ενός γιου, εγγονού ή άλλου άνδρα στην οικογένειά σας θα απαιτήσει προσοχή, κάτι που δεν πρέπει να είναι λόγος πανικού, αλλά να σας κάνει να είστε πιο προσεκτικοί.

Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν καλά αποτελέσματα στις οικονομικές υποθέσεις και τα καθήκοντά τους από τα οποία προσδοκούν καλό χρηματικό εισόδημα. Το να μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε οικονομικά θα απαιτήσει έναν πιο πρακτικό χειρισμό των τρεχόντων μετρητών σας. Οποιαδήποτε παρορμητική ή επικίνδυνη δαπάνη και επένδυση μπορεί να σας προκαλέσει ανεπιθύμητη απώλεια και ανατροπή κάποιων από τα σχέδιά σας. Σε αυτές τις επτά ημέρες, αποφύγετε να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και προσπαθήστε να οργανώνετε τις υποθέσεις σας μέρα με τη μέρα.

Οι γυναίκες θα δείξουν έναν ασυνήθιστο εκνευρισμό και γκρινιάρα, που όχι μόνο θα σας δυσκολέψει στην επικοινωνία, αλλά θα δημιουργήσει και δυσάρεστες καταστάσεις σύγκρουσης, από τις οποίες θα είναι δύσκολο να βγείτε. Είναι πιθανό ότι κάποιοι άνθρωποι θα σας προκαλέσουν εσκεμμένα, παίζοντας με την υπομονή σας, κάτι που θα απαιτήσει σοφία από την πλευρά σας, και ελπίζουμε να την κατέχετε. Παρόμοιες προκλήσεις μπορεί να προέρχονται ακόμη και από στενά πρόσωπα ή να προκληθούν από εκπρόσωπο κάποιου ιδρύματος. Ενέργειες που σχετίζονται με δικαστικές ή νομικές περιπτώσεις θα απαιτήσουν προσοχή, εάν τις έχετε να έρθουν αυτήν την εβδομάδα.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα έχετε μια ευνοϊκή στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα από το πρόσφατο παρελθόν σας που σχετίζονται με εργασιακές, οικογενειακές ή προσωπικές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να πετύχετε όχι μόνο αυτό που θέλετε, αλλά να εναρμονίσετε τις αντιφάσεις και να δημιουργήσετε ένα πιο άνετο περιβάλλον διαβίωσης στο σπίτι σας.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει η ευκαιρία να αναζωπυρωθεί μια παλιά αγάπη και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αλλά να βιωθεί εκεί που τα πράγματα συμβαίνουν φυσικά. Το να σπρώχνεις ή να προκαλείς γεγονότα από την πλευρά σου είναι απίθανο να βοηθήσει και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντελώς αντίθετο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καλό θα είναι να καθαρίσετε το σπίτι σας από σπασμένα ή περιττά αντικείμενα, ανεξάρτητα από τη συναισθηματική αξία που έχουν για εσάς. Ταυτόχρονα, προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα από κλοπή, απώλεια από απροσεξία και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Αυτή η εβδομάδα θα ενθουσιάσει πολλούς με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός μωρού, ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός μικρού παιδιού ή νέων. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου διαφορετικοί άνθρωποι θα έχουν μια ειδική αποστολή στη ζωή σας και δεν προσπαθείτε να αλλάξετε τις πράξεις τους.

Οι άνδρες θα συναντήσουν καλά οργανωμένα ψέματα, απόπειρες εξαπάτησης, χρήσης ή κατάχρησης. Μια πολύ δυσάρεστη εικόνα για τους πιο ευαίσθητους από εσάς. Οι σχέσεις σας με τους άντρες δεν πρέπει να οικοδομηθούν αυτή την εβδομάδα μόνο με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα, αλλά και με βάση την εμπιστοσύνη, η οποία έχει ήδη δοκιμαστεί από τον χρόνο. Μέσα στην εβδομάδα σας περιμένουν σημαντικά νέα από διάφορες αποστάσεις που θα σας είναι σημαντικά ή χρήσιμα.

Οι γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα και φόβους. Πρόκειται να κάνετε μια πραγματική αξιολόγηση της θέσης, της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Οι προσδοκίες σας για αυτή την εβδομάδα που σχετίζονται με αρραβώνες με άλλες γυναίκες θα γίνουν πραγματικότητα. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αλλά θα σας βοηθήσουν μόνο να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες ή τις ελπίδες σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου, πρόκειται να ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να ταξιδέψετε (αν και σε μικρή απόσταση) για οικογενειακούς λόγους. Είναι πιθανό να έχετε ένα στενό άτομο που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς και που σας λείπει αυτή τη στιγμή ή για το οποίο ανησυχείτε λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάθε σας ενέργεια θα απαιτεί προσοχή, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ένα μικρό λάθος ή παράλειψη μπορεί να προκαλέσει μια χιονοστιβάδα δυσάρεστων γεγονότων, συγκρούσεις ακόμα και κάποιου είδους απώλεια. Αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά όχι μόνο αυτές.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να βάλετε σε δοκιμασία την οικογένειά σας, γιατί η ένταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κάθε μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητη εξέλιξη και ανατροπή της σχέσης σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν υπάρχουν μυστικά στην οικογένειά σας ή θέματα για τα οποία κανείς δεν αρέσει να μιλάει ή σκόπιμα αποφεύγει. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την εργασία με έγγραφα, την υπογραφή συμβολαίων ή συμφωνιών που σχετίζονται με υλικά ή περιουσιακά σας, προσωπικά ή επαγγελματικά σας συμφέροντα.

Οι άνδρες θα πρέπει να επιβραδύνουν λίγο την ανάπτυξή τους ή τη δουλειά τους και να επικεντρωθούν πιο προσεκτικά σε κάποια προβλήματα τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Σκεφτείτε και αναζητήστε μια διέξοδο από κάθε τέτοια κατάσταση. Μην αναβάλλετε τα πράγματα για άλλη μια μέρα, για άλλη μια εβδομάδα και μην βασίζεστε σε κάποιο θαύμα στη ζωή σας. Θα έχετε αρκετή τύχη, ενέργεια και πόρους για να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις.

Οι γυναίκες θα περάσουν από μια ποικιλία σύνθετων συναισθηματικών καταστάσεων με έναν άντρα που μπορεί να είναι συγγενής, φίλος ή κάποιος με τον οποίο συνεργάζεστε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, για τη δημιουργία ή την ανάπτυξη σημαντικών επαφών για εσάς με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χωριά. Οικονομικά, μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη, να έχετε καλύτερα έσοδα ή να πετύχετε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.


ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα περάσετε ευνοϊκά για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής υπό τις συνθήκες που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ρεαλιστής, να μην απαιτείς από τον σύντροφό σου περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει και εσύ ο ίδιος να μην προσφέρεις περισσότερα από όσα είναι δυνατόν.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη προσωπικών και ερωτικών σχέσεων με έναν σύντροφο που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς. Μέσα στην εβδομάδα δεν θα σας λείψουν αφορμές για αντιθέσεις ή λεκτικές συγκρούσεις με άτομα που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας. Οι ερωτικές σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας μπορεί να περάσουν από εκδηλώσεις ζήλιας ή ασέβειας για τη γνώμη και την επιθυμία του συντρόφου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σημαντική βάση για τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη σας στο μέλλον θα είναι η επιρροή των φίλων σας που έχουν μια πιο αισιόδοξη άποψη για τα γεγονότα στη χώρα και στον κόσμο. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας γιατί δεν θα σας βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Η εβδομάδα θα ευνοήσει ταξίδια που σχετίζονται με τη φροντίδα της περιουσίας που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας. Είναι δυνατό να στείλετε ένα δώρο ή εικονικούς χαιρετισμούς σε διάφορες περιστάσεις σε άτομα από τον κύκλο φίλων σας, συγγενείς, γείτονες ή ομοϊδεάτες σας.

Οι άντρες θα έχουν διαφορετικές εμπειρίες με μια κοπέλα ή με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον στενό συγγενικό κύκλο, που διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της. Αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα χρειαστεί δίπλα της έναν άνθρωπο που να την καταλαβαίνει και να την στηρίζει. Είναι πιθανό οι πράξεις του αγαπημένου σας να σας απογοητεύσουν ή να πιστεύετε ότι πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση στην ανάπτυξή του, αλλά υπάρχει πιθανότητα εσείς οι ίδιοι να κάνετε λάθος στη δική σας κρίση. Η εβδομάδα φέρνει πολλά συναισθήματα αγάπης για τους άνδρες, ειδικά για όσους δεν είναι παντρεμένοι.

Οι γυναίκες θα βιώσουν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, με ή χωρίς περίσταση, με γνωστά ή άγνωστα άτομα. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο έχετε δυσάρεστες εμπειρίες στο παρελθόν σας που ούτε ξεχνιούνται ούτε συγχωρούνται. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης να πείτε μερικά σκληρά και προσβλητικά λόγια. Θα είναι πολύ σημαντικό το επίπεδο που θα διατηρήσετε στην επικοινωνία σας αυτές τις επτά ημέρες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα επενδύσετε ενέργεια, συναισθήματα και πόρους για να αναπτύξετε και να σταθεροποιήσετε την οικιακή, υλική και οικονομική σας άνεση. Θα έχετε διάφορες ευνοϊκές συνθήκες για αυτό και μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζονται με διάφορες αγορές ή χρήματα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξετε και να εκπληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και καθήκοντα, για να επιτύχετε σημαντικές επιτυχίες και αποτελέσματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να λάβετε χρήματα ή κέρδη από εργασία, ιδιωτική επιχείρηση ή πρόσθετη δραστηριότητα. Είναι δυνατή η λήψη χρημάτων μέσω τράπεζας ή άλλου κρατικού ιδρύματος.

Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που είναι συγγενής σας ή θα συμπάσχετε με τα προβλήματά του. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να αρνηθείτε μια πρόσκληση ή μια προσφορά, για την οποία θα έχετε έναν καλό λόγο. Κάποια από τα νέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας στεναχωρήσουν καθώς θα είναι η αιτία να ματαιώσετε προγραμματισμένες συναντήσεις, συζητήσεις ή άλλες δραστηριότητές σας.

Οι άντρες θα συμμετέχουν κατά κάποιο τρόπο στη φροντίδα της υγείας κάποιου και ως εκ τούτου θα είναι δύσκολο για εσάς να δώσετε αρκετή προσοχή στην οικογένειά σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε διάφορες συζητήσεις ή άλλες εμπειρίες με κάποιον που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς. Μια κοινή δραστηριότητα με έναν άντρα θα σας φέρει καλά χρήματα. Θα έχετε πολλά νέα και μηνύματα με άτομα με τα οποία δεν ζείτε μαζί. Η επικοινωνία σας θα είναι σίγουρα πολύ πιο δυναμική αυτές τις επτά ημέρες.

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τα νέα τους εγχειρήματα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις και τις σχέσεις σας. Καλό θα είναι να αποφεύγεις άτομα που δεν σου αρέσουν ή που σε καταπονούν ψυχικά με κάποιο τρόπο. Μερικές νέες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε μελλοντικές αλλαγές που σχετίζονται με τον χώρο εργασίας σας. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί φέτος, αλλά μόνο όταν είστε έτοιμοι για μια τέτοια αλλαγή.


ΖΥΓΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 22 – 28 Απριλίου, έπρεπε να ασχοληθείτε με περισσότερα θέματα σημαντικά για τα παιδιά σας ή άλλα άτομα από τον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο. Μπορεί να προκύψουν διάφορα έξοδα που σχετίζονται με νέους στην οικογένεια, τη γέννηση ενός μωρού ή σημαντικές διακοπές για ένα παιδί. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός μωρού.

Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε φόβους που σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας σας, καθώς θα σας επιβαρύνουν αρνητικά με πράγματα που πιθανότατα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Αποφύγετε προβλήματα και αγχωτικές καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε σωματικές ασκήσεις, σε βόλτες στη φύση (αν αυτό είναι δυνατό) και γενικά σε διαφορετική σωματική δραστηριότητα, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις περιστάσεις.

Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε αρκετές δύσκολες συναισθηματικές στιγμές που μπορεί να σας στεναχωρήσουν με διαφορετικό τρόπο ή να σας προκαλέσουν απώλειες που σίγουρα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν. Κινητοποιηθείτε στην αρχή της εβδομάδας, προγραμματίστε ρεαλιστικά τις δεσμεύσεις σας, δράστε πρακτικά και υπεύθυνα. Βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας και αποφύγετε να βασίζεστε σε υποσχέσεις ή βοήθεια από άλλους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά ο βαθμός στον οποίο αυτό θα είναι δυνατό και με ποιον τρόπο θα το πραγματοποιήσετε θα εξαρτηθεί από τις περιστάσεις στις οποίες δεν έχετε κανέναν έλεγχο.

Οι άνδρες θα συμμετάσχουν σε σοβαρές εργασίες, συζητήσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις με άλλους άνδρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την επιθυμία και την ευκαιρία να εκφράσετε πιο ξεκάθαρα τις ιδέες σας, να παλέψετε για τα δικαιώματά σας ή για πράγματα που πιστεύετε ότι είναι σημαντικά στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα ευνοήσει διάφορες αλλαγές στη ζωή σας που σχετίζονται με την απόδειξη των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων σας ή την έναρξη ενός νέου τρόπου ζωής. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για όσους από εσάς έχετε κάποια δικαστική ή νομική υπόθεση να επιλύσετε. Είναι πιθανό να είσαι διαιτητής σε μια διαφωνία ή να συμβιβάσεις αντίθετες θέσεις σε μια οικογένεια για ένα πιο σημαντικό οικογενειακό ζήτημα.

Οι γυναίκες θα έχουν διαφορετικές περιστάσεις για να νιώσουν ευτυχισμένες, να έχουν καλή διάθεση ή επιθυμία να κάνουν κάτι καλό για άλλους ανθρώπους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο λόγος για μια τέτοια αισιοδοξία και μια χαρούμενη άποψη για τη ζωή μπορεί να είναι η ερωτική σας ζωή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να διευθετήσετε διάφορες οικονομικές συμφωνίες, για να πετύχετε καλύτερη πληρωμή για μια συγκεκριμένη επαγγελματική δέσμευση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα προκύψουν ευκαιρίες ή προτάσεις για πολλούς από εσάς, η εφαρμογή των οποίων μπορεί να φέρει πιο σταθερό ή καλύτερο εισόδημα στην οικογένεια. Φυσικά, όλα πρέπει να είναι καλά μελετημένα και να λαμβάνεις υπόψη σου τις πραγματικές σου δυνατότητες. Διαφορετικά, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό για εσάς. Οι οικονομικές σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε ήδη δημιουργήσει επαγγελματικές σχέσεις θα σας αποφέρουν κάποια οφέλη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για δουλειά, ανεξάρτητα από το με τι σχετίζεται: είτε με την κύρια δέσμευσή σας είτε με τη δουλειά στο σπίτι. Θα μπορέσετε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα και θα μπορείτε να λάβετε βοήθεια από άτομα σημαντικά για εσάς. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται και προσφορά για νέα δουλειά. Θα προέλθει από ένα άγνωστο άτομο ή από ένα απροσδόκητο μέρος, που θα σας κάνει αβέβαιο ή μπερδεμένο στη λήψη μιας απόφασης. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για ευχάριστες εμπειρίες με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους και δεν συμβαίνουν απαραίτητα σε μια συνάντηση μαζί τους. Νέες φιλίες και γνωριμίες θα έχουν διαρκές νόημα στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη υλικών, περιουσιακών υποθέσεων στην οικογένειά σας, πράγματα για τα οποία έχετε εκ των προτέρων προσδοκίες και προετοιμασία.

Οι άντρες θα χρησιμοποιήσουν την εβδομάδα για να οργανώσουν, να βάλουν τις βάσεις ή να εφαρμόσουν κάποια νέα σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι, τη δουλειά σας ή οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να έχετε. Οποιαδήποτε υποστήριξη από ανθρώπους γύρω σας θα είναι ευπρόσδεκτη. Τα προβλήματα αυτές τις επτά ημέρες θα προκύψουν όταν κάποιος δείξει πείσμα στην επιθυμία σας ή σας δημιουργήσει απροσδόκητα εμπόδια ή περιπλοκές στην συνειδητοποίηση των πραγμάτων με τα οποία ασχολείστε πάντα. Η εβδομάδα προαναγγέλλει συγκεντρώσεις ή επισκέψεις καλεσμένων σε διάφορες περιστάσεις, τις περισσότερες φορές ευχάριστες.

Οι γυναίκες θα θυμούνται την εβδομάδα με ένα ταξίδι, με σημαντικές ή χρήσιμες συζητήσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, με μετακόμιση σε άλλο χωριό ή πόλη, όπου θα ξεκινήσουν έναν νέο τρόπο ζωής. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικά ή συναισθηματικά νέα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που βιώνει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή, όπως ο έρωτας ή ο γάμος. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα λάβετε περισσότερα νέα ή θα συμβούν ενδιαφέροντα πράγματα με νέους που είναι συγγενείς σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία και καλό θα είναι να ολοκληρώσετε σημαντικές δεσμεύσεις με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή με κάποιον που είστε συνδεδεμένοι επαγγελματικά. Γενικότερα, η εβδομάδα θα ευνοήσει δράσεις που σχετίζονται με παιδιά και νέους, είτε είναι στη δική σας οικογένεια είτε η δουλειά σας σχετίζεται με αυτούς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη σύλληψη ή για τη γέννηση ενός πολυαναμενόμενου παιδιού.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν προσοχή, είτε πρόκειται για άμεσες σχέσεις είτε για πληρωμές στο διαδίκτυο. Να είστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες ή τους όρους, ώστε να μην βιώσετε δυσάρεστη απογοήτευση ή να βρεθείτε στόχος απάτης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με έναν συγγενή ή έναν φίλο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

Αυτή θα είναι μια συναισθηματική ταξιδιωτική εβδομάδα για όσους από εσάς χρησιμοποιείτε το δικό σας μεταφορικό μέσο. Θα είναι πολύ σημαντικό να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας είναι σε καλή κατάσταση και ότι ακολουθείτε τους κανόνες του δρόμου. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει μια πιο αποφασιστική επίλυση προβλημάτων με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας ή τις προσωπικές σας επαφές.

Οι άνδρες θα έχουν προσδοκίες για μια εβδομάδα πιο συναισθηματικά και χωρίς ένταση, αλλά ο βαθμός στον οποίο θα συμβούν αυτά τα πράγματα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειές σας την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, διάφορες πληρωμές, οικονομικά έγγραφα και άλλα παρόμοια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί σε γενικές δραστηριότητες που θα έχετε με άλλους άντρες ή υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε μαζί τους. Εάν έχετε προσδοκία να λάβετε οικονομική υποστήριξη από άλλο άτομο, δεν αποκλείεται η απογοήτευση.

Οι γυναίκες είναι πιθανό να έχουν μια μη ρεαλιστική άποψη για την εφαρμογή του σχεδίου ή της ιδέας τους που σκοπεύουν να δεσμευτούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να βασίζεστε σε μια υπόσχεση που δεν θα εκπληρωθεί ή σε χρήματα που στην πραγματικότητα δεν έχετε αυτή τη στιγμή. Η μεγαλύτερη ένταση κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα επηρεάσει αναπόφευκτα την υγεία σας. Μην επιτρέπετε χειραγωγικές ενέργειες από ανθρώπους γύρω σας, γιατί σίγουρα δεν είναι για το καλό σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα προκύψουν εκπλήξεις που θα σχετίζονται με την αγάπη ή την προσωπική σας ζωή. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα έχει η σχέση σας με έναν σύντροφο με τον οποίο επικοινωνείτε εικονικά λόγω απόστασης μεταξύ σας ή για άλλο λόγο. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα όπου μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ρομαντικές σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε τις πιο διαφορετικές σχέσεις με ανθρώπους κοντά ή μακριά, διαφορετικούς σε συναισθήματα και ανάπτυξη. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα βρουν τον τρόπο να σε προσβάλλουν ή να σε πληγώσουν με ένα άσχημο σχόλιο. Θα υπάρξουν όμως και άνθρωποι που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και θα σας δώσουν ελπίδα σχετικά με θέματα και σχέσεις που είναι σημαντικά για εσάς.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, βάλτε τα δυνατά σας για να ελέγξετε τις νευρικές καταστάσεις, τα θυμωμένα σας συναισθήματα και την επιθυμία να εναντιωθείτε και να έρθετε σε σύγκρουση με άλλους ανθρώπους. Δεν είναι ώρα για τέτοιες ενέργειες, που μπορεί να σας εμπλακούν σε πολύ δυσάρεστες σχέσεις, ακόμα και σε σωματικό αυτοτραυματισμό. Επίσης, δεν είστε στα καλύτερά σας όσον αφορά την υγεία, γι’ αυτό αποφύγετε την ψυχική και σωματική καταπόνηση.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένας λόγος για συζητήσεις και συναντήσεις μπορεί να είναι ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια απρόσμενη κατάσταση στο σπίτι σας πολύ γρήγορα και πρακτικά.

Οι άντρες θα δυσκολευτούν να προγραμματίσουν οτιδήποτε αυτή την εβδομάδα. Από την αρχή του θα αρχίσουν να προκύπτουν απρόσμενες καταστάσεις, απρόσμενα τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή άλλες αλλαγές. Η υγεία σας μπορεί να απαιτεί προσοχή ή μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνετε τον ρυθμό με τον οποίο εργάζεστε μέχρι τώρα. Αποφύγετε την κλιμάκωση των συγκρούσεων ή των διαφωνιών με ανθρώπους γύρω σας, καθώς και τα δύο μέρη θα έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τις θέσεις τους. Σε αυτή την κατάσταση, θα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αφού ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να παλεύει για αυτό που θέλει και με όποιον τρόπο θέλει να το πετύχει.

Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν την καλή τους διάθεση, θα απογοητευτούν εύκολα, θα πάθουν κατάθλιψη ή θα εγκαταλείψουν τις ενέργειες που έχουν ήδη ξεκινήσει. Η επιρροή μιας γυναίκας που είναι συγγενής ή φίλη σας θα ενισχύσει τα αρνητικά συναισθήματα μέσα σας, τα οποία σίγουρα θα είναι εις βάρος σας. Αγνόησε αυτό που σου λέει αυτή η γυναίκα ή φύγε μακριά της για λίγο. Εάν καταφέρετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας ψυχικά και συναισθηματικά από αρνητικές επιρροές, τότε αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει κάτι για το οποίο να χαρείτε, κάποιον να αγαπήσετε και, πάνω από όλα, κάποιον να σας αγαπήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου θα πρέπει να επιλύσετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή σας με μεγαλύτερη οργάνωση, υπομονή και θέληση. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκαθαρίσετε χωρίς υποσχέσεις δεσμεύσεις και σχέσεις, πράγματα που σας προκαλούν δυσφορία και άγχος. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε σε θέση να επιτύχετε αρμονία στις ερωτικές ή οικογενειακές σας σχέσεις, μερικές φορές με κόστος συμβιβασμού από τη μία ή την άλλη πλευρά. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας με κάποια αγορά ή απόκτηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τα γεγονότα, αλλά θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτά. Μην μένετε πολύ επίμονα σε πράγματα που περιμένετε να συμβούν και μην αποδεχτείτε δραματικά την αναβολή ή την απόρριψή τους για εκπλήρωση. Μάθετε να ακολουθείτε τη φυσική πορεία των γεγονότων στη ζωή σας καθώς και εκείνων που επηρεάζουν την κοινωνία όπου ζείτε. Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια για επαγγελματικούς ή επαγγελματικούς λόγους και, αν χρειαστεί, ετοιμαστείτε να ξεπεράσετε διάφορες απρόσμενες καταστάσεις. Αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εργασίες που σχετίζονται με ταξίδια, τουρισμό ή εργασίες που απαιτούν επικοινωνία και υλικοτεχνική υποστήριξη με άλλες χώρες.

Οι άνδρες θα χρειαστεί να κάνουν μερικά βήματα πίσω, να ρίξουν άλλη μια ματιά σε μια δουλειά που πίστευαν ότι είχε τελειώσει ή να σκεφτούν μια σχέση που αποφασίσατε να τερματίσετε. Μια πάθηση υγείας μπορεί να σας δείξει τα όρια των επιλογών σας, τι δεν πρέπει να κάνετε ή τι δεν πρέπει να τρώτε. Η εβδομάδα μπορεί να σας εμπλέξει με ένα πρόβλημα υγείας ή οικογένειας στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Οι γυναίκες θα έχουν διάθεση να ταξιδέψουν, να επικοινωνήσουν περισσότερο με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, να υποδεχτούν καλεσμένους ή να συμμετέχουν σε διάφορες φιλικές ή κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτή την εβδομάδα, ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου από τον συγγενικό σας κύκλο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μια συγκέντρωση ή για πιο δυναμικές συνομιλίες στο τηλέφωνο με συγγενείς και φίλους. Αυτή την εβδομάδα, παρά τις ευνοϊκές τάσεις που φέρνει μαζί της, δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποσπαστεί η προσοχή σας. Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να κάνει κάποιον να θέλει να σας βλάψει με κάποιο τρόπο.


ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Απριλίου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες περίπλοκες ή ανεπιθύμητες αλλαγές στο σπίτι σας ή σε ακίνητα που έχει η οικογένειά σας. Το τελικό αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα θα σας ικανοποιήσει ή θα σας φέρει κάποιο όφελος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη συζήτηση ενεργειών και υποθέσεων που σχετίζονται με κληρονομικά ή κληρονομικά ακίνητα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να γνωρίσετε κάποιον, αλλά θα σας προβληματίσει ή θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά μια τέτοια συνάντηση εκ των προτέρων. Μπορεί να χρειαστεί μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια σημαντική περίσταση και η παρουσία σας θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της επιτυχίας και των ευνοϊκών συνθηκών, θα μπορείτε να υπολογίζετε σε πράγματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, μπορεί να μην αισθάνεστε αυτές τις ευνοϊκές τάσεις βυθισμένες σε κάποιο προσωπικό δράμα ή άλλο σοβαρό πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ευχαριστήσει ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άντρα από τον κύκλο των γειτόνων ή των γνωστών σας. Η εβδομάδα προαναγγέλλει νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού.

Οι άνδρες θα περάσουν στιγμές αβεβαιότητας, ανησυχίας, έλλειψης διάθεσης ή φιλοδοξίας, σύντομης κατάθλιψης ή έλλειψης ενέργειας για σοβαρές υποθέσεις. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να απογοητευτείτε από τα λόγια ή τις πράξεις άλλων ανθρώπων. Είναι πιθανό να πεις ψέματα ή να εξαπατήσεις τον εαυτό σου για κάτι ή κάποιον. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με άτομα μικρότερα από εσάς που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας χειραγωγήσουν με κάποιο τρόπο.

Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με υποθέσεις και δεσμεύσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, η εξέλιξη των οποίων συνεχίζει να είναι αργή και αργή, ανάλογα με διάφορα άτομα ή περιστάσεις. Η κατάσταση στην οικογένειά σας θα είναι περίπλοκη λόγω της συναισθηματικής κατάστασης των άλλων ανθρώπων με τους οποίους ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Προσωρινοί χωρισμοί με συγγενείς είναι πιθανοί λόγω ταξιδιού ή άλλων καταστάσεων ζωής. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αρραβώνες ή γάμους, που έχουν αναβληθεί μέχρι τώρα για διάφορους σοβαρούς λόγους.


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center

https://athinaisastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ

  ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ Το γιαουρτλού κεμπάπ είναι καθαρά ανατολίτικο έδεσμα, φερμένο απ’ την πόλη. Το βασικό του συστατικό είναι ο αρνίσιος κιμ...