Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ας μιλήσουμε για την απιστία στα social

 Ας μιλήσουμε για την απιστία στα social

Μετράς likes, διαβάζεις όλα του τα σχόλια, κοιτάς ποια του πατάει καρδούλες και περνάς το προφίλ της από ακτίνες Χ. Μεταξύ μας έχεις κάνει διδακτορικό στο προφίλ του, χτυπάς οκταωράκι, τις θυμάσαι όλες απ’ έξω, σε λίγο θα σου κολλήσουμε και ένσημο.
Καταρχάς να σου πω ότι εφόσον σε ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές του, το πρώτο βήμα είναι ένας ειλικρινής διάλογος για το πώς αισθάνεσαι και το αίσθημα δυσφορίας που σου προκαλεί. Βέβαια, εδώ να σημειώσω πως πριν γίνει αυτή η κουβέντα, εσύ θα πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη στα δικά σου.


Στην περίπτωση τώρα που η κουβέντα δεν αποδώσει καρπούς, να σου πω ότι δεν χρειάζεται να σκάσεις ή να διαλύσεις τη σχέση σου κατευθείαν. Μερικές καρδιές στα προφίλ άλλων γυναικών, δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι αποζητά κάτι παραπάνω. Πολλοί το κάνουν για ανταπόδοση, ξέρεις… να τσιμπάνε και αυτοί τα “τέλειό” τους. Ανασφάλεια και ανάγκης επιβεβαίωσης λέγεται αυτό, εν τέλει όλοι τρώμε τις φρίκες μας.
Πάμε τώρα στο τελευταίο στάδιο, ξέρεις ότι συνομιλεί και με άλλες. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Ακόμα και αν είναι τυπική η συνομιλία, είναι ένα υπαρκτό πρόσωπο με το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί άλλου είδους σχέση. Πειράγματα στο inbox είναι πάντα επικίνδυνα, τα αστεία και η πλάκα μπορούν να περιοριστούν σε σχόλια δημόσια, όταν πάμε σε προσωπικό επίπεδο κάτι παραπάνω θέλουμε.


Καλό είναι να την κάνεις με ελαφρά αν το παλικάρι μας διαγράφει συνομιλίες, κρύβει το κινητό, κλείνει το wifi και τα δεδομένα, όταν είστε μαζί. Κατά πάσα πιθανότητα έχει κάτι να κρύψει, καθώς μια τυπική συνομιλία, γιατί να την διαγράψει; Η διαγραφή σημαίνει εξαφάνιση στοιχείων. Άρα μάλλον κάτι θα συμβαίνει. Τελευταία περίπτωση να πέσει στην αντίληψή σου ότι κλείνει ραντεβού μέσω social με άλλες, εντάξει, εδώ όντως είναι κέρατο, όχι μέσω social πλέον. Στην περίπτωση αυτή έχει φύγει ήδη, τον έχεις χωρίσει και δεν το ξέρεις!


https://thewomen.gr/

Mary R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε λένε τοξικό; Δεν θέλω να σε ξέρω!

  Σε λένε τοξικό; Δεν θέλω να σε ξέρω! 26 Απριλίου 2024 “Όχι!!!”. Συνεχώς άρνηση σε όλα, σε όλους, σχεδόν παντού και πάντα. Άρνηση ή αλλιώς ...