Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Η πανσέληνος φταίει…

 Η πανσέληνος φταίει…

Πόσες φορές το μέσα μας νιώθει μια ένταση, ξαφνικά όλα πάνε στραβά και εσύ τα βάζεις με όλους, ακόμα και με αυτούς που δεν φταίνε. Πάντα κάποιος πρέπει να φταίει… Και τελικά πλησιάζει η πανσέληνος που άλλες φορές είναι πιο ήπια για κάποιους και άλλες συνταράσσει το μέσα μας τόσο πολύ, που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.


Δεν ξέρω αν φταίει μόνο η πανσέληνος ή και οι δικές μας επιλογές. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ψυχολογία είναι πιο ευαίσθητη όταν το φεγγάρι γεμίζει και μας δημιουργεί μια ένταση πολλές φορές χωρίς λόγο. Άλλες φορές πάλι και μόνο στο κοίταγμα ενός γεμάτου φεγγαριού φέρνει μπροστά ρομαντικά συναισθήματα. Μια βόλτα κάτω από αυτό μπορεί να βγάλει λέξεις αγάπης, σε μαγνητίζει και σου προκαλεί την αγάπη που έχεις μέσα σου.


Μα πόσο μαγευτικό στέκι ψηλά στον μαύρο ουρανό, πόση ενέργεια έχει μέσα του και λάμπει από τόσο μακριά! Ένα ολόκληρο φεγγάρι πάντα μαγνητίζει βλέμματα, οι καρδιές χτυπούν με διαφορετικό ρυθμό. Καθώς το φως πέφτει στην γη, φωτίζει ό,τι προσπαθεί μέσα στην νύχτα να κρυφτεί.
Σαν κοιτάζω από το παράθυρο, είναι λες κάποιος άνοιξε το φως του ουρανού. Λίγο πριν το ολόγιομο φεγγάρι, αρχίζεις και νιώθεις την ενέργεια που αρχίζει να σε παρασέρνει, άλλοτε σε θετικές καταστάσεις και άλλοτε στο σκοτεινό μέσα σου. Σε βυθίζει στο είναι σου, βουτάς μέσα σου για να ανακαλύψεις όλα αυτά που μέσα σου βαθιά έκρυψες. Τελικά φταίει η πανσέληνος που όλα αναδύονται στην επιφάνεια, συναισθήματα αγάπης, μα και συναισθήματα λύπης και σύγχυσης…


Μια τέτοια νύχτα με φεγγάρι έρχεται ξανά να σε κάνει να σκεφτείς τι αξίζει και τι όχι στην δική σου ζωή. Το φεγγάρι θα γεμίσει για να σου δώσει την ενέργεια για να πετάξεις ό,τι άχρηστο μάζεψες γύρω σου και μέσα σου.
Κάθε πανσέληνος έχει την δική της ενέργεια και πάντα σε κάνει να σκέφτεσαι με βάθος.
Άφησε το φως να μπει μέσα στα δικά σου σκοτάδια και πάρε την ενέργεια της πανσελήνου για να δεις τι αξίζει να κρατήσεις.


https://thewomen.gr/

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσεις τα γνωρίζετε; Αυτά είναι τα 3 πιο εντυπωσιακά αλλά και άγνωστα αξιοθέατα της Ελλάδας.

Εσεις τα γνωρίζετε; Αυτά είναι τα 3 πιο εντυπωσιακά αλλά και άγνωστα  αξιοθέατ α της Ελλάδας. Up Stories Παραγωγή Up Stories --------------...