Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Ιανουαρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Ιανουαρίου 2024

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου θα συνειδητοποιήσετε πρώτα απ’ όλα ότι η ζωή σας δεν μπορεί να συνεχίσει όπως ζούσατε μέχρι τώρα. Έρχονται επιτακτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, που παρά τη δύσκολη εφαρμογή τους, θα είναι για καλό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εμφανίζονται πιο συχνά καταστάσεις απαισιοδοξίας ή απογοήτευσης, που θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας συναισθημάτων, που δεν θα συμπίπτουν πάντα με τα πραγματικά γεγονότα της εβδομάδας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις όταν βρίσκεστε υπό την επήρεια τέτοιων συναισθημάτων, καθώς δεν θα φέρουν τίποτα χρήσιμο στη ζωή σας. Μπορεί να βιώσετε ιδιαίτερες απογοητεύσεις από τα λόγια ή τις πράξεις κάποιου κοντινού σας προσώπου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν θα εκπλαγείτε από κάποιες δυσκολίες ή παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, που θα είναι αποτέλεσμα λόγων ή πράξεων ξένων. Το πόσο θα επηρεαστείτε από αυτά ,εσείς ή ο σύντροφός σας, θα εξαρτηθεί από τις δικές σας επιλογές. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μεγαλύτερο φόρτο οικιακών ή περιουσιακών προβλημάτων, η εξέλιξη των οποίων δεν θα εξαρτηθεί από εσάς, ούτε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίλυσή τους. Όσον αφορά την υγεία, θα είστε ασταθείς, γι’ αυτό αποφύγετε το ψυχικό και συναισθηματικό στρες. Εάν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη το γεγονός, τότε αποδεχτείτε την αλήθεια ότι σχεδόν όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν τη δική τους εξέλιξη. Αν προσπαθήσετε να ελέγξετε το ένα ή το άλλο γεγονός, θα επιβαρύνετε τον εαυτό σας μόνο με ανεπιθύμητα και περιττά συναισθήματα. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τη διαμονή σας όπου θα ταξιδέψετε. Η επικοινωνία σας με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς θα αναπτυχθεί επίσης καλά. Για εσάς αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά και πολύ συναισθηματική και τεταμένη λόγω της απροσδόκητης εξέλιξης κάποιων γεγονότων ή σχέσεων. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα παιδί, μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού. Οι γυναίκες θα περάσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα, στην οποία δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου. Η τύχη θα σας ευνοήσει συχνά, αλλά μόνο το να βασιστείτε σε αυτήν θα είναι λάθος. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, δεν θα σας λείψουν τα συναισθήματα, ειδικά αν βάλετε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να φρεσκάρετε τη σχέση σας. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για αυτές. Συνολικά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα που θα αφήσει πίσω της ιδιαίτερες αναμνήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου, περιμένετε να βρείτε απροσδόκητες λύσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σας δυσκολίες και προβλήματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ανάπτυξή τους αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη για εσάς και μην επιτρέπετε την πίεση που οδηγείται από τα δικά σας συναισθήματα και επιθυμίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανταλλαγή επιστολών και μηνυμάτων με συγγενείς ή φίλους από διαφορετικά χωριά, πόλεις ή χώρες. Μερικές φορές στις απαντήσεις τους, θα μάθετε για δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του έτους και για τα οποία δεν καταφέρατε να μάθετε εγκαίρως. Τέτοιες εμπειρίες, καθώς και άλλα γεγονότα, θα είναι η αιτία για μεγαλύτερες τηλεφωνικές ή διαδικτυακές συνομιλίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να πανικοβάλλεστε ή να αγχώνεστε πιο συχνά, λόγω διαφόρων στρεσογόνων καταστάσεων που θα βρεθείτε. Είναι πιθανό αυτή η νευρικότητα μέσα σας να δημιουργεί ένταση σε άτομα της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε περισσότερη ηρεμία μέσα σας, αποφύγετε μια κατάσταση φόβου ή άγχους και δημιουργήστε μια πιο θετική διάθεση. Αυτή η εβδομάδα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική περίοδος για εσάς, το αντίθετο. Θα υπάρχει κάτι για το οποίο να είστε χαρούμενοι και κάτι για να νιώθετε επιτυχημένοι. Μια συνάντηση ή ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου με το οποίο επικοινωνείτε κυρίως τηλεφωνικά ή διαδικτυακά θα σας φέρει ιδιαίτερα συναισθήματα και εμπειρίες. Οι άντρες θα αναζητήσουν προσωπικές απολαύσεις, ευχάριστες δραστηριότητες και προσπάθειες απόδρασης από την πραγματικότητα. Τα προβλήματα που υπάρχουν στην πραγματικότητα στη ζωή σας είναι απίθανο να εξαφανιστούν από μόνα τους. Μια τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σας σίγουρα δεν θα σας ωφελήσει. Η υγεία σας μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει την προσοχή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες ή δυσάρεστες δεσμεύσεις με άτομα που δυσκολεύονται να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους. Δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα περιστατικό στη ζωή ενός ανθρώπου που γνωρίζετε. Οι γυναίκες θα περάσουν μια περίοδο σοβαρών και υπεύθυνων ενεργειών και αποφάσεων. Οι εργασίες σας δεν θα μειωθούν, το φορτίο στους ώμους σας θα αυξηθεί. Θα μπορέσετε να κινητοποιηθείτε, αλλά και η πλήρης ξεκούραση θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Βρίσκετε πάντα χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας απαλλάσσουν από το άγχος που φέρνει η καθημερινότητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να έχετε μια σοβαρή συζήτηση με έναν εκπρόσωπο κάποιου ιδρύματος ή με έναν διευθυντή. Οι συγκρούσεις μέσα στην εβδομάδα θα επιβαρύνουν περισσότερο εσάς παρά το άλλο μέρος.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου θα προκύψουν διάφορες καταστάσεις στη ζωή σας στην οικογένεια ή στον εργασιακό/επαγγελματικό σας χώρο, που θα αποτελέσουν τη βάση σοβαρών ανησυχιών. Πιθανότατα τέτοια γεγονότα θα έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις για αλλαγές, οι οποίες όμως θα σχετίζονται με έναν νέο τρόπο ζωής για εσάς, για τον οποίο μπορεί να είστε απροετοίμαστοι. Είναι αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον, ο φόβος για το καινούργιο στη ζωή σας, που μπορεί να είναι αυτό που θα σας σταματήσει και θα σας τρομάξει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε νέα σχετικά με προβλήματα ή ατυχίες στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο φίλων, γνωστών ή γειτόνων σας. Τα νέα ή οι πληροφορίες που θα λάβετε από ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε επαγγελματικές επαφές θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη, ειδικά αυτές που σχετίζονται με διάφορα έγγραφα ή συμβόλαια. Θα χαρείτε να λάβετε θετικές πληροφορίες ως προς αυτό από άτομα με τα οποία έχετε πολύ καλές κοινωνικές επαφές. Μέλη της οικογένειάς σας ή στενοί φίλοι θα έχουν επίσης θετική επιρροή στις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά μάλλον με κάποια ιδέα που θα μοιραστούν μαζί σας ή με μια πρόταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενέργειες ή γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα θα αποτελέσουν αφορμή για σοβαρό προβληματισμό ή αναζήτηση εξήγησης για το τι συμβαίνει στη ζωή του. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια που είναι προσχεδιασμένα και οργανωμένα. Οι άνδρες θα χρειάζονται και θα επιθυμούν να λάβουν αγάπη, να αγαπηθούν. Αν λείπουν τέτοια τρυφερότητα και συναισθήματα από τον γάμο ή τη ρομαντική σας σχέση, τότε οι αποδράσεις με άλλο σύντροφο είναι πολύ πιθανές. Όσοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα θα επενδύσουν ενέργεια και χρόνο πρωτίστως στην ολοκλήρωση σημαντικών οικιακών εργασιών. Η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει κοντά σας. Οι γυναίκες θα έχουν ποικίλες υποχρεώσεις εκτός σπιτιού: στη δουλειά, με φίλους, σε δημόσιες ή κοινωνικές δραστηριότητες κ.λπ. Κάποιες από εσάς θα πρέπει να πάτε κάπου λόγω ενός παιδιού, το οποίο δύσκολα θα συνδεθεί με κάποια δυσάρεστη περίσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με γονείς ή συγγενείς, γιατί θα πιστεύετε ότι είναι πολύ επικριτικοί με τον τρόπο ζωής σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου θα περάσετε ένα τεταμένο επταήμερο που εύκολα ή απροσδόκητα θα προκύψουν συγκρούσεις και αντιθέσεις, κυρίως με άτομα από το σπίτι ή την οικογένειά σας, με στενούς φίλους. Παρόμοιες αντιπαραθέσεις έχουν ξανασυμβεί σε συγκεκριμένες σχέσεις σας, αλλά αυτές τις επτά ημέρες η εξέλιξή τους μπορεί να έχει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να λύσετε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, όπως οικιακά προβλήματα ή περίπλοκες σχέσεις με γείτονες. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας καθηκόντων και υποχρεώσεων και θα έχει ιδιαίτερα καλή επιρροή σε όσους από εσάς έχετε οικογενειακή επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια καλή επιτυχία στη δουλειά ενός στενού προσώπου ή φίλου θα σας ευχαριστήσει. Γεγονότα στη ζωή ενός αγοριού ή ενός άνδρα θα σας στεναχωρήσουν, γιατί αυτό το άτομο κινδυνεύει να κάνει ένα δυσάρεστο λάθος ή απώλεια στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χωριστείτε από ανθρώπους για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχετίζονται με τη μετακόμιση σε άλλο οικισμό, τον χωρισμό λόγω νέων στόχων στη ζωή κ.λπ. Οι άνδρες θα ασχοληθούν με κάποιες δυσάρεστες εργασίες που είναι σημαντικές για το σπίτι και την οικογένεια. Θα αναζητήσετε πιο ορθολογικές, εύκολες αλλά πρακτικές λύσεις για αυτούς. Γενικότερα, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να αναλογιστείτε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα για εσάς, αναζητώντας τη σωστή κατεύθυνση εξέλιξης. Είναι πιθανές συναντήσεις και συγκεντρώσεις σε ειδικές περιστάσεις με συγγενείς, φίλους ή ομοϊδεάτες. Για τις γυναίκες, αυτή η εβδομάδα θα είναι τόσο τεταμένη που η επικοινωνία μαζί σας θα είναι πρόκληση για τους άλλους. Θα εκνευριστείτε από μικροπαρατηρήσεις, θα σας ενοχλήσει η ζοφερή διάθεση των άλλων ανθρώπων, αν και ούτε η δική σας θα είναι στην καλύτερη φόρμα. Οι δεσμεύσεις που θα έχετε με τα παιδιά ή με συγγενείς θα είναι πλέον μεγαλύτερο βάρος από το συνηθισμένο.

ΛΕΩΝ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου, σας περιμένει η εμφάνιση και η ανάπτυξη ενδιαφέροντων γεγονότων που σχετίζονται με άτομα από τον κύκλο των συγγενών ή των γειτόνων σας. Η αρχή της χρονιάς φέρνει διάφορες εκπλήξεις για εσάς, που σχετίζονται κυρίως με νέες συναντήσεις και γνωριμίες, με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, αποφύγετε τα πονηρά ή τα ασυνήθιστα πράγματα, γιατί αυτές οι πράξεις σας μπορεί να παρεξηγηθούν και έτσι να δημιουργήσετε μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σας. Αν αποφύγεις τέτοιες εκδηλώσεις από μέρους σου, έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα στην οποία μπορεί να ζήσεις ενδιαφέρουσες και αξέχαστες συναισθηματικές εμπειρίες. Εάν είστε ελεύθεροι, η εβδομάδα μπορεί να σας δώσει ακόμη και την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα πολλά υποσχόμενη σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έρθουν στο προσκήνιο έξοδα ή άλλες οικονομικές ενέργειες που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο της οικογένειας ή των συγγενών σας. Εάν σχεδιάζετε ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα που αφορούν ένα άτομο από την οικογένειά σας, τότε η εξέλιξή του θα είναι ευνοϊκή, ανεξάρτητα με το τι σχετίζονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας θα σχετίζονται με συναντήσεις και επαφές που θα έχετε με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά κοινωνικά, πολιτικά ή επαγγελματικά σχέδια και δράσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να αγοράσετε πράγματα για το σπίτι, να τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα κ.λπ. Οι άντρες θα πρέπει να δεσμευτούν σοβαρά με ένα παιδί ή έναν συγγενή, σε μια κατάσταση όπου η παρουσία σας θα αποδειχθεί πολύ σημαντική. Τα χρήματα είναι απίθανο να αποτελέσουν πρόβλημα αυτή την εβδομάδα, αλλά ποτέ δεν ενδείκνυται η υπερβολή. Οι περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απαιτούν όχι μόνο καλύτερη οργάνωση των εργασιών σας, αλλά και την ανάγκη για επαρκή χρόνο ανάπαυσης. Οι γυναίκες θα ξεκινήσουν τη χρονιά με κάποια τολμηρά σχέδια και ιδέες για το μέλλον τους. Θα ελπίζετε ότι αφήνετε μια δύσκολη στιγμή πίσω σας, αλλά η αλήθεια θα αποδειχθεί λίγο διαφορετική. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον σας: προσωπικά και για όλη την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να έχετε καλή διάθεση και να μην κοιτάτε δραματικά τα προβλήματά σας. Αυτό δεν διευκολύνει την επίλυσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου, προσπαθήστε να αφήσετε πίσω τα εορταστικά συναισθήματα και επικεντρωθείτε σε μια πιο υπεύθυνη στάση κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές που θα προκύψουν από τις στιγμιαίες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Εσείς οι ίδιοι μπορεί να υποστείτε τη δυσαρέσκεια των άλλων και κάποιοι μπορεί να διακινδυνεύσουν ακόμη και να χάσουν πελάτες ή τη δουλειά τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, στρέψτε την προσοχή σας στην οικογένειά σας και στην ερωτική σας ζωή, όπου θα έχετε πολλές ευνοϊκές συνθήκες για να προχωρήσετε στα σχέδιά σας ή να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας, να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις κ.λπ. Η εβδομάδα προαναγγέλλει μια οικογενειακή συγκέντρωση που σχετίζεται με γενέθλια, ονομαστική εορτή, αρραβώνας, γάμος κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ενέργειες του συντρόφου σας θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη μελλοντική σας σχέση. Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί στις δεσμεύσεις που θα έχετε με συγγενείς με τους οποίους δεν συγκατοικείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ενέργειες που σχετίζονται με ιδιοκτησία, αγρόκτημα, σπίτι ή άλλο είδος ιδιοκτησίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε εναλλαγές στη διάθεσή σας, που πιθανότατα θα έχουν να κάνουν με τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Είναι πιθανές προσωρινές ασθένειες υγείας που σχετίζονται με κρυολόγημα, γρίπη ή άλλη ιογενή λοίμωξη. Η εβδομάδα προαναγγέλλει απροσδόκητα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας για ένα άτομο που γνωρίζετε. Οι άντρες θα περάσουν επτά πολύ σημαντικές μέρες στις οποίες θα πρέπει να αποδεχτούν άνευ όρων τις αλλαγές στη ζωή τους, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να τις προκαλέσουν οι ίδιοι. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη, καθώς θα καταφέρνετε να βρίσκετε σχεδόν πάντα την πιο σωστή ή πρακτική δράση για αυτούς. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φέρει εκπλήξεις, αλλά είναι απίθανο να είναι δυσάρεστες. Η προσοχή των αγαπημένων προσώπων σίγουρα θα ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σας. Οι γυναίκες θα έχουν σοβαρές ή πιο υπεύθυνες δεσμεύσεις με άτομα που είναι συγγενείς, φίλοι, επαγγελματικοί συνεργάτες κ.λπ. Η εβδομάδα για εσάς θα εξελιχθεί με γρήγορους ρυθμούς, μερικές φορές χωρίς να σας δίνει χρόνο για πλήρη ξεκούραση. Η επιρροή κάποιου στην προσωπική σας ζωή ή στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα περιορίσει την ελευθερία σας να εξελιχθείτε όπως θέλετε.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε μια σημαντική και ενδιαφέρουσα περίοδο εξέλιξης. Νέες ευκαιρίες, νέες ιδέες ή νέες ευκαιρίες για να πετύχετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν θα προκύψουν από διάφορες πηγές. Η παρουσία ενός νέου ατόμου στη ζωή σας, κατά την εκτέλεση των προσωπικών σας υποθέσεων, θα επηρεάσει ευνοϊκά την ταχεία και επιτυχημένη εξέλιξή του. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για την υποδοχή επισκεπτών από άλλο οικισμό. Θα μπορέσετε να κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια που θα αναλάβετε τους επόμενους μήνες. Περιμένετε ενδιαφέροντα νέα από ένα άτομο που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς. Η εβδομάδα προαναγγέλλει ενδιαφέροντα γεγονότα στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Θα έχετε συναισθηματικές εμπειρίες, ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να κάνετε μια σημαντική συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας. Μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από έναν σύντροφο με τον οποίο δεν συγκατοικείτε ακόμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να ανησυχείτε για ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που είναι συγγενής ή φίλος σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε απογοήτευση επειδή δεν μπορείτε να εφαρμόσετε το σχέδιό σας λόγω ενός προβλήματος υγείας που θα προκύψει σε ακατάλληλη στιγμή. Οι άντρες θα περιπλανηθούν με διάφορες ανήσυχες σκέψεις και φόβους για μια κατάσταση που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή ή για το μέλλον τους γενικότερα. Κάποιος που είναι πολύ επιβαρυμένος με τα δικά του προβλήματα μπορεί να είναι πολύ καταθλιπτικός για εσάς. Η υγεία σας μπορεί να απαιτεί φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης που σχετίζεται με τη φυσική σας κατάσταση. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα από το να χαθούν, να κλαπούν ή να ξεχαστούν σε δημόσιους χώρους. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, επιρρεπείς στο να επιστρέψουν σε προηγούμενες δυσάρεστες εμπειρίες ή χωρισμούς. Μια δυσάρεστη είδηση ​​μπορεί να είναι και η αιτία για μια τέτοια επιστροφή στο παρελθόν σας. Πιθανή απώλεια ή χωρισμός από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Τα νέα μέσα στην εβδομάδα δεν θα σας φέρνουν πάντα χαρά, αλλά είναι μέρος του ταξιδιού της ζωής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου, θα έχετε σοβαρές δεσμεύσεις σχετικά με την επίλυση προβλημάτων και προβλημάτων σχετικά με πληρωμές, οικονομικά έγγραφα, συμβόλαια κ.λπ. Μπορεί να σκέφτεστε να εξοφλήσετε κάποιο δάνειο ή πίστωση, με την επιθυμία να το ολοκληρώσετε πιο γρήγορα. Η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με γεγονότα ή μια συζήτηση που θα σχετίζεται με χρήματα που έχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή εσείς. Είναι πιθανό να λάβετε απροσδόκητα χρήματα, μπόνους κ.λπ. αυτή την εβδομάδα. Γενικότερα, αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει να κοιτάξετε πιο ρεαλιστικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις της ζωής σας. Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις ή την παρακολούθηση ονείρων, η πραγματοποίηση των οποίων είναι εντελώς αδύνατη αυτή την περίοδο. Εάν επιτρέψετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για γεγονότα στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες, τότε ο πόνος της απώλειας και η αδυναμία να συμβούν, συναισθηματικά, θα είναι μεγάλος. Αποφύγετε να ακολουθείτε τις συμβουλές ανθρώπων που θέλουν να είναι καλοί μαζί σας αλλά δεν σας βοηθούν. Αυτό που σας λένε ή σας συμβουλεύουν μπορεί να σας ευχαριστούν ή να σας κολακεύουν, αλλά δεν θα σας ωφελήσουν.
Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για τον τερματισμό μιας αγχωτικής κατάστασης στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή στενών φίλων σας. Οι άνδρες θα έχουν μπροστά τους επτά σημαντικές μέρες, στις οποίες θα έχουν ευκαιρίες να αποδείξουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους. Μπορεί να έχετε μόνο μία ευκαιρία να αλλάξετε εντελώς τη ζωή σας. Παρακολουθήστε στενά οποιεσδήποτε ειδήσεις, πληροφορίες ή προσφορές λαμβάνετε. Δεν πρέπει τα πάντα να μετρώνται αποκλειστικά από τις οικονομικές τους παραμέτρους ή τα πιθανά οφέλη για εσάς. Οι γυναίκες θα πρέπει να οργανώνονται πολύ καλά κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα. Σχεδόν όλες οι εργασίες σας θα απαιτήσουν γρήγορη υλοποίηση και ολοκλήρωση, ειδικά εκείνες που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Έχετε μια συνάντηση, μια συγκέντρωση ή μια παρουσία σε κάποια εκδήλωση που θα είναι σημαντική για εσάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Αξιοποιήστε την εβδομάδα από 1 έως 7 Ιανουαρίου για να προγραμματίσετε και να ξεκινήσετε σημαντικά για εσάς θέματα, τα οποία αναμένετε ότι θα σας βοηθήσουν να λύσετε τυχόν προβλήματα, να επιτύχετε σταθερότητα σε προσωπικό ή επαγγελματικό σχέδιο. Σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε έναν λόγο για χαρά στην προσωπική σας ζωή ή στην οικογένεια. Κάποια από τα σχέδιά σας μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και με απροσδόκητο τρόπο. Νέες ή παλιές φιλίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν ευεργετική επίδραση στη διάθεσή σας και στην πιο αισιόδοξη οπτική σας για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η σχέση σας με ένα άτομο με το οποίο δεν ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, και με το οποίο η σχέση σας μπορεί να έχει επιδεινωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα απαιτήσει προσοχή. Οι αρνητικές του ενέργειες απέναντί ​​σας δεν έχουν σταματήσει, είτε υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας είτε όχι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να προβείτε σε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια εναντίον αυτού του ατόμου, διαφορετικά οι κακόβουλες ενέργειες θα συνεχιστούν. Η εβδομάδα προαναγγέλλει νέα που σας ενδιαφέρουν ή μια τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον που πιθανότατα ζει στην ίδια πόλη με εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την υλοποίηση των σχεδίων σας οικονομικής φύσης που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για ενέργειες ή νέα που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα, τη γέννηση ενός παιδιού ή την ανάπτυξη σχεδίων που σχετίζονται με ένα ήδη γεννημένο παιδί. Μπορεί να περιμένετε χρήματα ή κέρδος που θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν. Οι άντρες θα περάσουν μια εβδομάδα σοβαρών ευθυνών στη δουλειά. Μπορεί να προκύψουν καταστάσεις κρίσης για κάποιους από εσάς που θα έχουν αντίκτυπο ακόμη και πέρα ​​από αυτήν την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, άτομα που μπορεί να μην είναι από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οι γυναίκες θα περιπλανηθούν ανάμεσα σε διαφορετικά συναισθήματα και επιθυμίες. Κάθε μέρα θα φέρει κάτι νέο στη ζωή σας για το οποίο θα βρεθείτε απροετοίμαστοι. Τα νέα της εβδομάδας μπορεί μερικές φορές να σας αφήσουν απογοητευμένους ή ανήσυχους. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου, θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή θα ασχοληθείτε με διάφορες οικιακές εργασίες, οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις. Γενικά, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με ευκαιρίες να αναπτύξετε θέματα σημαντικά για το σπίτι και την οικογένειά σας. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που πιθανότατα ζει στο σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αγορά ενός σπιτιού ή άλλου επιπλέον ακινήτου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε κάποια από τα σχέδιά σας που σχετίζονται με συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Οι λόγοι για αυτές τις αλλαγές θα είναι σημαντικοί και θα σχετίζονται με την ανάδειξη άλλων πιο σημαντικών δεσμεύσεων. Εάν εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση, είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση ή αναβολή των σχεδίων σας αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε ρεαλιστές σχετικά με την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και ειδικά αν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες σχετικά με τα χρήματα. Αυτές τις μέρες, αποφύγετε προσφορές για εύκολα κέρδη ή γρήγορα χρήματα, δάνεια ή άλλες ριψοκίνδυνες ενέργειες οικονομικής φύσης. Μερικοί από εσάς θα βιώσουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με ταξίδια. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθείτε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να αποφεύγετε αυθάδειες. Οι άντρες θα περιπλανηθούν ανάμεσα σε διαφορετικά συναισθήματα, που στις περισσότερες περιπτώσεις σχετίζονται με κάποιες απογοητεύσεις, νοσταλγικές διαθέσεις, δυσαρέσκεια ή απαισιοδοξία για το μέλλον τους. Εύκολα θα «καείτε» από αντιθέσεις που θα προκύψουν με άλλα άτομα. Μάλιστα, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας προσφέρει διάφορες ευκαιρίες για επιτυχία και πρόοδο, αλλά τίποτα δεν θα γίνει για το καλό σας αν δεν οδηγήσετε τα συναισθήματά σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι γυναίκες θα ανταλλάσσουν περισσότερα μηνύματα και γράμματα με διάφορα άτομα και τα θέματα μπορεί να αφορούν προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις, δουλειά ή επιχείρηση κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα φέρνει γρήγορα γεγονότα σε εσάς και αυτό θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο τη φυσική σας κατάσταση. Έρχονται αρκετά σημαντικά γεγονότα ή εμπειρίες που σχετίζονται με τη δική σας οικογένεια ή ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιανουαρίου, θα συμμετάσχετε σε συγκεντρώσεις ή εκδηλώσεις σημαντικές για την οικογένειά σας και την οικογένειά σας.
Πρόκειται να περάσετε επτά ακόμη πολυάσχολες ημέρες στις οποίες θα εκτυλιχθούν ποικίλα γεγονότα, το καθένα με τη δική του σημασία για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε έτοιμοι να ζήσετε με μεγάλη ταχύτητα, για να μπορέσετε να πάρετε γρήγορες αλλά σωστές αποφάσεις. Σε μεγάλο βαθμό, θα μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια ανθρώπων που θα σας στηρίξουν οικονομικά ή θα σας παράσχουν κάποιο έγγραφο, συμβόλαιο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό η προσοχή σας να απασχολήσει τη θεραπεία του συγγενή σας ή φίλος, όπου θα υπάρξει επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας ή θα προκύψει ανάγκη νοσοκομειακής περίθαλψης. Αποφύγετε να επιστρέψετε σε προηγούμενα ανεκπλήρωτα σχέδια, με την ιδέα ότι οι συνθήκες θα είναι καλύτερες τώρα. Μη δημιουργείς δυσκολίες για πράγματα που δεν είναι δεδομένο να συμβούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα παρευρεθούν σε μια σημαντική συγκέντρωση με συγγενείς ή οικογενειακούς φίλους, η οποία μπορεί να σχετίζεται με αρραβώνα, γάμο κ.λπ. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το γάμο ή την οικογένειά σας γενικός. Θα θυμάστε αυτές τις επτά ημέρες με ένα ενδιαφέρον γεγονός στη ζωή ενός νεαρού άνδρα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευνοϊκές οικονομικές ενέργειες ή εξελίξεις στις χρηματικές σας υποθέσεις, αλλά αποφύγετε κόλπα ή αναζητήστε εύκολα κέρδη. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να βιώσετε δυσάρεστες απογοητεύσεις ή απώλεια. Οι άνδρες θα νιώσουν μεγαλύτερη ευθύνη, μεγαλύτερο βάρος στους ώμους τους που σχετίζονται με την οικονομική σταθερότητα της οικογένειας ή όταν εργάζονται με οικονομικούς πόρους, έγγραφα. Πάνω από όλα, το ενδιαφέρον σας θα σχετίζεται με τη σταθερότητα στο σπίτι σας, την εξασφάλιση ασφαλούς εισοδήματος και επαρκών μέσων διαβίωσης. Κάποιες στιγμές πανικού ή άγχους μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε μια απροσδόκητη συναισθηματική κατάσταση. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά ενδιαφέρουσες μέρες, στις οποίες κάθε μέρα θα φέρει κάποια γοητεία, συναισθήματα, ενθουσιασμό. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά χάρη στις γνώσεις και τις δεξιότητες που ήδη κατέχετε. Η ηλικία σίγουρα δεν θα είναι το μέτρο των επιτευγμάτων σας αυτές τις επτά ημέρες. Η συμβουλή μου σε εσάς είναι να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα δημόσια.

ΙΧΘΥΕΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 1 έως 7 Ιανουαρίου, η υπομονή σας θα δοκιμαστεί, λόγω της αγενούς ή ενίοτε ακατάλληλης συμπεριφοράς ατόμων με τα οποία θα αλληλοεπιδράσετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα οικονομικά σας συμφέροντα θα καθορίσουν την κατεύθυνση των ενεργειών και των αποφάσεών σας. Φυσικά, αυτό δεν θα σας κάνει εμπορικά άτομα, αλλά μάλλον πρακτικούς, συνειδητοποιώντας τι θέλετε να πετύχετε σε αυτήν την πραγματικότητα. Αυτή η εβδομάδα δεν υπόσχεται απροσδόκητα ή μεγάλα έσοδα, αλλά μπορεί να πετύχετε περικοπές δαπανών ή να διατηρήσετε όσα έχετε πετύχει ως απόθεμα στον προϋπολογισμό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα, μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση με έναν συγγενή ή φίλο. Αυτή η εβδομάδα φέρνει πολλές εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε το δρόμο για νέα και πολλά υποσχόμενα πράγματα στη ζωή σας το 2024. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να παίρνετε αποφάσεις σχεδόν κάθε μέρα, να κάνετε νέα σχέδια κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για επαφές με δικαστικούς ή νομικούς φορείς. Αυτή είναι μια στιγμή που η μοίρα θα σου δώσει πολλά, αλλά εξαρτάται από το τι πραγματικά περιμένεις. Αυτή την εβδομάδα, νέα που σχετίζονται με ένα μωρό θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν. Μερικές φορές θα είναι δύσκολο για εσάς να ελέγξετε τα συναισθήματά σας λόγω της δυναμικής απροσδόκητων γεγονότων, συναντήσεων ή εμπειριών. Οι άνδρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια απρόβλεπτη εβδομάδα με πολλούς τρόπους. Θα πρέπει να πλοηγηθείτε γρήγορα σε ασυνήθιστες καταστάσεις και περιστάσεις. Πολλά από τα νέα ή τις πληροφορίες που θα λάβετε μέσα στην εβδομάδα, για τις οποίες θα βρεθείτε απροετοίμαστοι, θα σχετίζονται με τους φίλους σας. Θα είστε τυχεροί με τα νέα σας εγχειρήματα. Οι γυναίκες θα περάσουν τις πρώτες μεγάλες δυσκολίες φέτος. Η επίλυσή τους μπορεί να είναι αδύνατη για εσάς και μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια ή συμβουλές. Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε μπορεί να σας προκαλέσουν περαιτέρω συναισθηματική ή ψυχική δυσφορία. Αυτές οι πρώτες μεγαλύτερες δοκιμές της χρονιάς θα είναι και ο πρώτος έλεγχος αν είστε έτοιμοι για έναν νέο τρόπο ζωής, για έναν τρόπο σκέψhttps://thewomen.gr/ης που θα απαιτήσει η νέα εποχή από εσάς.


Καλή χρονιά 2024!


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τρόμος σε πτήση της Air India: Κινητήρας έπιασε φωτιά μετά την απογείωση - Δείτε βίντεο

Τρόμος σε πτήση της Air India: Κινητήρας έπιασε φωτιά μετά την απογείωση - Δείτε βίντεο Air India Οχτώ λεπτά μετά την απογείωση ένας από του...