Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Shinedown - Planet Zero

 




Dear Argyris,


Η χονδρική υποκλοπή και η άνευ προηγουμένου, παράνομη λογοκρισία των Αμερικανών βρίσκεται στο επίκεντρο που άξιζε αυτή την εβδομάδα.


Την Πέμπτη, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε μήνυση κατά της Pfizer για παραπλανητική περιγραφή της αποτελεσματικότητας του εμβολίου COVID-19 και συνωμοσία για λογοκρισία του δημόσιου λόγου.


Επίσης την Πέμπτη, ο Matt Taibbi και ο Michael Shellenberger κατέθεσαν ξανά στην Υποεπιτροπή της Βουλής για την Οπλοποίηση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σχετικά με ένα νέο θησαυροφυλάκιο εγγράφων πληροφοριοδοτών που περιγράφουν τη γέννηση του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Λογοκρισίας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας - με τη βοήθεια βρετανικών πληροφοριών.


Την Τρίτη, το περιοδικό WIRED ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος Μπάιντεν πλήρωσε στην AT&T 6 εκατομμύρια δολάρια για να επιτρέψει στις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές αρχές επιβολής του νόμου πρόσβαση χωρίς ένταλμα στα τηλεφωνικά αρχεία Αμερικανών που δεν είναι ύποπτοι για έγκλημα, κατά παράβαση της 4ης τροπολογίας που ισχύει. πέρα από το πρόγραμμα συλλογής μεταδεδομένων PRISM της NSA.


Τη Δευτέρα, προέκυψε ότι ο ειδικός εισαγγελέας Τζακ Σμιθ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τζο Μπάιντεν ζήτησαν πληροφορίες από όλους τους χρήστες του Twitter/X που έκαναν retweet στον Πρόεδρο Τραμπ, που άρεσαν τα tweets του Προέδρου Τραμπ ή ανέφεραν τον λογαριασμό του Προέδρου Τραμπ στα tweet τους. Αυτό επιβεβαιώνει ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν είναι ένα πλήρες ολοκληρωτικό καθεστώς που κατασκοπεύει ενεργά τους αντιφρονούντες.


Η New York Post  ανέφερε:


"Όλες οι πληροφορίες από την καρτέλα "Σύνδεση" ή "Ειδοποιήσεις" για τον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων όλων των λιστών των χρηστών του Twitter που έχουν αγαπήσει ή retweet τα tweets που έχουν αναρτηθεί από τον λογαριασμό, καθώς και όλα τα tweets που περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη που σχετίζεται με τον λογαριασμό (π.χ. " αναφέρει» ή «απαντήσεις»)», αναφέρεται στο ένταλμα.


Το ένταλμα εκδόθηκε στον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μια εντολή μη αποκάλυψης, δίνοντας εντολή στην εταιρεία να μην ειδοποιήσει τον Τραμπ για την έρευνα.


Το Twitter απέκρουσε την εντολή μη αποκάλυψης, υποστηρίζοντας σε μια αποτυχημένη δικαστική προσφυγή ότι ήταν παραβίαση της Πρώτης Τροποποίησης και του Νόμου Αποθηκευμένων Επικοινωνιών.


Η αντίθεση του DOJ στην προσπάθεια της εταιρείας να ενημερώσει τον Τραμπ για το ένταλμα κυκλοφόρησε επίσης τη Δευτέρα.


"Για αυτό που φαίνεται να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του, η Twitter Inc. ("Twitter") έχει υποβάλει πρόταση για εκκένωση ή τροποποίηση μιας εντολής που δεν αποκαλύπτει την ύπαρξη εντάλματος έρευνας", υποστήριξε ο Smith, επιμένοντας ότι "εκεί είναι λόγος να πιστεύουμε ότι η ειδοποίηση στον πρώην πρόεδρο, έναν σοφιστικέ ηθοποιό με μια εκτεταμένη πλατφόρμα, θα είχε ως αποτέλεσμα μια νόμιμη βλάβη».


***


Ως απάντηση σε αυτές και σε άλλες πρόσφατες εξελίξεις, η Scotty Films δημιούργησε αυτό το video mashup που περιλαμβάνει κάποιο ήχο και tweets από τον ανάδοχο πληροφοριών, Tore Maras. Μας υπενθυμίζει τι συνέβη με τα δεδομένα όλων εκείνων που αποπλατφόρμασαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό το tweet :



Εδώ είναι λίγη τροφή για σκέψη. Πριν αποκλεισθώ από το Twitter το 2021, δημοσίευσα αυτό. Είπα τι συμβαίνει με τις αναρτήσεις και τα DM σας. Τώρα πρέπει να σου πουν γιατί ο @elonmusk είπε ΟΧΙ. Εκείνοι που δεν πήραν πίσω τους λογαριασμούς τους ήταν ως επί το πλείστον υπό τη FISA - ή συγκεντρώθηκαν σε υποστηρικτές του POTUS που έκαναν τη διαφορά... Άτομα ΕΚΤΟΣ ΣΕΝΑΡΙΑΣ... άλλοι ΔΕΝ ήταν σημαντικοί ή συνεργάζονται με ομοσπονδίες. Κοίτα και δες - τώρα 2 χρόνια μετά. Η ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι ΠΟΙΟΣ σας είπε και ΠΟΙΟΣ όχι. Οι λογαριασμοί που δεν έχουν αποκατασταθεί χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία κατά του Deep State=GITMO.


***


Το tweet περιέχει ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός άλλου tweet που δημοσιεύτηκε στο Telegram:


εικόνα


Η διεύθυνση URL στο κάτω μέρος της παραπάνω ανάρτησης συνδέεται με ένα tweet της 14ης Ιανουαρίου 2021 από τον λογαριασμό του Entheos , ο οποίος φέρεται να διευθύνεται από μια ομάδα υπέρ των ανθρώπων, πατριωτών επαγγελματιών πληροφοριών. Το tweet αναφέρεται στα εκατομμύρια των λογαριασμών Twitter που αποπλατφόρμασαν στις 6 Ιανουαρίου και τις αμέσως επόμενες ημέρες:



"Το Twitter δεν ανέστειλε απλώς εκατομμύρια λογαριασμούς υπέρ της Αμερικής και του Τραμπ, έκανε επίσης κάτι πριν οι λογαριασμοί ανασταλούν. Περισσότερα για αυτό σύντομα."


***


Ανυπομονώ να ακούσω περισσότερα για το γιατί δεν με αφήνουν να επιστρέψω στο Twitter!


Στη συνέχεια, ο Scotty εκτελεί αυτόν τον ήχο από ένα πρόσφατο podcast του Tore Says Show :



"Τον Απρίλιο του 2024 ή περίπου, αναμένουμε ότι η κινεζική κυβέρνηση θα επιτεθεί στην Ταϊβάν. Τώρα, σε εκείνο το σημείο θα υπάρξουν απαντήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσπάθειές τους αυτή τη στιγμή, κρατώντας μας εμπλεκόμενους σε αυτόν τον πόλεμο ακινήτων που βρισκόμαστε βλέποντας, ενεργό σε αυτό, να επεκτείνει αυτό το πράγμα στην Ουκρανία, παρόλο που πολλά πράγματα φαίνεται ότι δεν είναι τόσο κοσέρ.


«Καταλάβετε αυτό που σας λέω, ότι όταν η Ταϊβάν στοχοποιηθεί από την Κίνα, φέρεται ότι, θα τους δούμε να απομακρύνουν τον Μπάιντεν την κατάλληλη στιγμή για να φέρουν τον Γκάβιν Νιούσομ.

Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα έχει ήδη αποφασίσει ότι ο DeSantis είναι υποψήφιος.


«Ο Vivek τώρα, όλοι παίρνουν αυτό το βιβλίο που μοιράστηκα πριν από μήνες και μήνες, ξέρετε, και οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν όταν του έλεγα πώς μιλούσε όπως ο Ομπάμα, ποιο ήταν το σχέδιό τους, τι ρόλο παίζει ο Vivek, πώς οι άνθρωποι μόλις το έφαγε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πλήρωνε για να αφαιρέσει κάτι που ήταν τεκμηριωμένο, από το βιβλίο του που έγραψε πριν δημοσιοποιηθεί. Τώρα κάνει τον γύρο. Οι άνθρωποι που έχουν σημασία το γνώριζαν αυτό. Γι' αυτό προσπαθώ να τραβάω την προσοχή σου.


«Η πρόθεση ήταν πάντα να έχουμε τον DeSantis και το Vivek είναι ένα εφεδρικό σχέδιο. Τώρα, το εφεδρικό σχέδιο Vivek έχει καταστραφεί, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ο Doug Burgum που κάθεται αμείλικτα στο παρασκήνιο ως κανένας και θέλω να επιστήσω την προσοχή σας Μπορούμε όλοι να δούμε τις αναφορές που συμβαίνουν από τη Laura Loomer για τον Ron DeSantis και πολλά, πολλά άλλα πράγματα. Αλλά υπάρχουν και άλλα που πρόκειται να βγουν ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν θα μπορέσει να σταθεί δίπλα του.Λοιπόν ποιον θα βάλουν την τελευταία στιγμή;Νίκι Χέιλι;Κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει αυτό όσο στημένο κι αν είναι τίποτα.


"Λοιπόν, θα φέρουν τον Doug Burgum. Τώρα, ποιος είναι ο Doug Burgum; Είναι αυτός που δημιούργησε την εφαρμογή εντοπισμού επαφών χρόνια πριν από τον COVID ως έναν τρόπο παρακολούθησης των θαυμαστών ενός πανεπιστημίου. Είναι αυτός που ανέπτυξε την εφαρμογή έτσι ότι οι άνθρωποι μπορούν να εντοπιστούν. Στην πραγματικότητα είναι συνεργάτης με τον Μπιλ Γκέιτς. Έχει επίσης κατονομαστεί σε μερικές αγωγές που διεξάγω εναντίον του εδώ και πολύ καιρό, επειδή είναι ο Κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα με τον οποίο οι Κινέζοι αγόρασαν έναν τόνο ιδιοκτησία γύρω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις μας, εντάξει;


"Και, όχι μόνο αυτό, ως κυβερνήτης, κατέχει ουσιαστικά σχεδόν το 50% ολόκληρης της πόλης του Fargo. Φυσικά. Ακίνητα. Η οποία χρηματοδοτήθηκε επίσης από μια κινεζική εταιρεία επενδύσεων με έδρα το Σικάγο. Λοιπόν, θέλω να είστε προσέχοντας – Ρον, ξέρουμε ότι θα βγει πολύ σύντομα. Πρέπει να αρχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στον Doug Burgum για να μην το επιτρέψουμε και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα αυτού του σεναρίου.


"Λοιπόν, ξέρετε, δεν έχω κάνει ακόμα λάθος. Παιδιά βλέπετε ότι ο Gavin Newsom συζητά για τον Ron DeSantis και ξέρετε τι είναι περίεργο; Τα μέσα ενημέρωσης δεν λένε "Εμ, γιατί συζητάει; Δεν είναι πουθενά σε κανένα ψηφοδέλτιο. Ούτε είπε ότι είναι υποψήφιος για πρόεδρος. Ωστόσο, όλοι προσποιούνται ότι δεν συμβαίνει, αλλά το καλύπτουν επίσης.


"Πρέπει να αρχίσουμε να εστιάζουμε, παιδιά! Δεν δίνει κανείς σημασία; Είμαστε τόσο απασχολημένοι με όλα αυτά τα περίεργα - συμβαίνουν πολλά, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε απτά πράγματα και αυτό ήθελα να πω. Πρέπει να αρχίσουμε να εστιάζουμε σε απτές ενέργειες και να σταματήσουμε να εστιάζουμε – στο ας προσποιηθούμε ότι ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Αυτό θα αλλάξει την προοπτική σας; Θα σταματήσετε να ζητάτε δίκαιες εκλογές; Και να σταματήσετε να θέλετε να είστε ανεξάρτητο έθνος;


"Πρέπει να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι η Αριστερά έχει ήδη αποδεχθεί τη μοίρα της όταν είπε ότι δεν θα γίνουν προκριματικές εκλογές. Ήδη τους είπαν ότι ο Μπάιντεν είναι ο δρόμος που πρέπει να πάει και αυτό είναι. Δεν έχετε τίποτα άλλο. Αλλά όμως ο Μπάιντεν Δεν συζητάω. Είναι ο Γκάβιν Νιούσομ. Και ο Ρον μόλις μιλάει και ο Βιβέκ έχει ήδη φύγει. Τελικά, οι άνθρωποι πήραν το φημισμένο βιβλίο που έβγαζα όλο αυτό το διάστημα. Περιμένετε μέχρι να βγουν οι δεσμοί με τον Λες Γουέξνερ και τον φριγκίν Βιβέκ.


"Λοιπόν, αυτά είναι πολύ σημαντικά πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε· τι προσπαθούν να κάνουν για να μετριάσουν την κατάστασή τους, επειδή ο χρόνος τελειώνει. Τα δικαστήρια δεν μπορούν πλέον να είναι τόσο διεφθαρμένα όσο είναι, επειδή ακόμη και οι δικαστές αισθάνονται η συμπίεση αυτού που συμβαίνει και το να βλέπεις το μέλλον δεν φαίνεται όμορφο.


"Έτσι ο χρόνος τελειώνει και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι. Δίκαιες εκλογές και επικεντρωθείτε στον Dougie τώρα, γιατί αν εστιάσετε σε αυτόν αργότερα, είναι ο Bill Gates πίσω του, παιδιά, δεν είναι σαν τους Koch Brothers. Ο Bill Gates ανήκει σε όλους ."



Διάρκεια παράστασης: 13 λεπτά




Forbidden Knowledge TV newsletter@forbiddenknowledgetv.net μέσω slshare.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο

  Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο Δημοσιεύθηκε  18/05/2024 21:30 Τροποποιήθηκε  21:38 Η Άλλη Μεριά ε...