ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 κ σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμύδια
1 κρεμμύδι μέτριο
λίγο άνηθο
αλάτι και πιπέρι
3 κ. σ. αλεύρι ή γαλέτα τριμμένη
λάδι για τηγάνισμα και
αλεύρι για αλεύρωμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το στύβουμε καλά.
Σοτάρουμε με λάδι τα 2 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, το ξερό μέτριο κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο άνηθο και προσθέτουμε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί.
Το βάζουμε σε ένα μπολ και το πλάθουμε σε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
ΧΑΤΖΗΚΥΠΡΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου