Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του Βόλου – Κάτοικοι καθαρίζουν τα φρεάτια

 Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του Βόλου – Κάτοικοι καθαρίζουν τα φρεάτια

Δρόμοι του Βόλου γέμισαν με λασπόνερα μετά την έντονη βροχόπτωση.

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει στον Βόλο η επέλαση της κακοκαιρίας Elias. Σύμφωνα με το gegonota.news στη συμβολή των οδών Παγασών και Παπακυριαζή, οι κάτοικοι είδαν τα σπίτια τους να γεμίζουν και πάλι με λασπόνερα.

Τα πεζοδρόμια σε πολλούς δρόμους του Βόλου έχουν γεμίσει με κατεστραμμένες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ οι πολίτες προσπαθούν με σκούπες να απομακρύνουν τα νερά. Στην 2ας Νοεμβρίου, απέναντι από το δημαρχείο, οι κάτοικοι καθαρίζουν μόνοι τους τα φρεάτια.

Διαμαρτυρίες

Ίδια εικόνα καταγράφεται από το gegonota.news και στην Καραμπατζάκη με Προσκόπων Αϊδινίου του Βόλου. Μάλιστα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι από νωρίς το πρωί τηλεφωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για να γίνει άντληση των υδάτων από τον δρόμο που πλημμύρισε εξαιτίας των βουλωμένων φρεατίων. «Εδώ και 20 μέρες τώρα, παρά τις κλήσεις και τις εκκλήσεις μας, κανείς από την ΔΕΥΑΜΒ δεν ήρθε να αντιμετωπίσει την κατάσταση», τονίζουν χαρακτηριστικά οι πολίτες.

Δείτε εικόνες από το gegonota.news:

volos dromos
Με λασπόνερα γέμισαν οι δρόμοι του Βόλου. | gegonota.news
volos dromos 3
Κάτοικοι προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά. | gegonota.news
https://www.reader.gr/ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο)

  Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο) Δημοσιεύθηκε  08/05/2024 20:46 Τροποποιήθηκε  21:17 Στ...