Γαύρος ξιδάτος-μαρινάτος.
Εκλεκτός ουζομεζές για μερακλήδες |
Φίλοι μου γεια σας. Καλώς ήρθατε στο Maria's Greek Food channel.
Στο σημερινό βίντεο θα δείτε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνετε ξιδάτο γαύρο.
Ένα νόστιμο ορεκτικό που γίνετε εύκολα και γρήγορα και συνοδεύει τέλεια το ουζάκι μας, ιδικά τώρα το καλοκαίρι.
ΥΛΙΚΑ:
1kg φρέσκο γαύρο
1 πιπεριά φλωρίνης
1 πιπεριά πράσινη (καυτερή)
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι ηλιέλαιο
500 ml περίπου μηλόξυδο ή ξύδι (ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ)
2-3 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό-δεντρολίβανο-φύλλα δάφνης
κόκκους πιπεριού
και σπυρωτό αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου