Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Δεν Υπάρχει πιο τρυφερό κρέας!! Ζουμερή Μοσχαρίσια Μπριζόλα Tomahawk 60 ημερών Μαγειρεμένη σε γάστρα



Δεν υπάρχει πιο τρυφερό κρέας!! Ζουμερή Μοσχαρίσια Μπριζόλα Tomahawk 60 ημερών ξηράς ωρίμανσης Μαγειρεμένη σε γάστρα τόσο απολαυστική που δεν θέλεις να τελειώσει!! Την απολαύσαμε με μια χειροποίητη Κολοκυθόπιτα και χταποδάτες μελιτζάνες!! Ένα χαλαρωτικό επεισόδιο σε ένα υπέροχο μέρος μακριά απο την Βαβούρα της πόλης.


Υλικά για μοσχαρίσια μπριζόλα tomahawk:

  • 2 μοσχαρίσιες μπριζόλες tomahawk
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πατάτες baby
  • 3 Καρότα
  • Νερό
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • 1 κτσ πάπρικα γλυκιά

Υλικά για Χωριάτικη Κολοκυθόπιτα

  • 3-4 κολοκυθάκια
  • 1 μέτριο αυγό
  • Αλάτι
  • 200 γρ τυρί φέτα

Για το φύλλο

  • 600 γρ αλεύρι γ.ο.χ
  • 350 γρ νερό
  • 1,5 κτγ αλάτι
  • 1 κτσ λευκό ξίδι
  • 3 κτσ ελαιόλαδο

Για το ράντισμα

  • 250 γρ λιωμένο βούτυρο
  • Νερό

Υλικά για τις τηγανιτές Χταποδάτες μελιτζάνες

  • 3 μελιτζάνες
  • 2 μέτρια αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • αλεύρι γ.ο.χ
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
LIVE KITCHEN CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρήστος Καπερώνης: Από την ιστορική «Ελευθεροτυπία» στο περίπτερο της Μακρινίτσας

  Χρήστος Καπερώνης: Από την ιστορική «Ελευθεροτυπία» στο περίπτερο της Μακρινίτσας Ακούστε το άρθρο «Δεν θα γυρνούσα στην Αθήνα ούτε για ασ...