Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Απίστευτο: Κουκουλοφόροι «σήκωσαν» τις εισπράξεις από το τεράστιο πάρτι των Μηχανολόγων στο Βόλο

 Απίστευτο: Κουκουλοφόροι «σήκωσαν» τις εισπράξεις από το τεράστιο πάρτι των Μηχανολόγων στο Βόλο

Την είσπραξη του ταμείου, από το πάρτι των Μαχανολόγων - Μηχανικών του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κουκουλοφόροι το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου. Ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο, η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον κοσμήτορα Γιώργο Σταμούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, απάντησε ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών υπέβαλε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές.

Τόσο γεγονός της κλοπής, όσο και οι συνέπειες του πάρτι με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζουν την Πρυτανεία του τριτοβάθμιου ιδρύματος.

https://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας

  Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η παραδοσιακή ρίψη κροτίδων από ...