Χταπόδι κρασάτο ο απόλυτος ελληνικός μεζές, Διατηρείτε σε βάζα για καιρό στο ψυγείο (νηστίσιμο)
Wine Octopus the ultimate Greek mezes, Keep in jars for a long time in the refrigerator (fasting)
Υλικά συνταγής
Ένα μεγάλο χταπόδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ολόκληρο και ένα ψιλοκομμένο
30-50γρ ξύδι
1κ.γ θυμάρι η ρίγανη
νερό μέχρι να σκεπαστεί το χταπόδι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
1ποτηράκι του κρασιού λάδι
αλάτι (προσοχή αν χρειάζεται)
πιπέρι
3 φύλλα δάφνης.
*******************************************************
Recipe ingredients
A big octopus
1 large onion whole and one chopped
30-50g of vinegar
1 tsp thyme or oregano
water until the octopus is covered
1 glass of wine wine
1 glass of wine oil
salt (adjust if needed)
pepper
3 bay leaves.
https://www.athensphotonews.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου