Φλογέρες Καισαρείας
Η γνωστή παστουρμαδόπιτα αλλά σε ατομική φλογέρα.
ΥΛΙΚΑ:
- 6 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση
- 6 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
- 6 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
- 6 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βαζουμε δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο, απλώνουμε πάνω μια φέτα κασέρι, μια φέτα παστουρμά, την ντομάτα, αλοίφουμε όλες τις γωνίες με λάδι και κλείνουμε σαν μπουρεκάκι - φλογέρα.
- Τα λαδώνουμε καλά κι απ έξω και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.
http://timageireveis.blogspot.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου