Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

πιο θυμωμένος

 


ΜΟΥΣΙΚΗ

reflux ux bisou - εξώφυλλο από την mockART
ION - εξώφυλλο από την mockART
απόψεις |  διακόπηκε - εξώφυλλο από το mockART

https://rabirius.me/

Δεν είμαι μόνο εικαστικός, αλλά δημιουργώ και πειραματική μουσική με το συγκρότημα mockART . Το έφτιαξα ως μουσικό έργο το 2005 μόνος μου. Ωστόσο, συμπεριέλαβα φωνητικά από κάποιον φίλο σε μερικές από τις πρώτες ηχογραφήσεις. Από την αρχή δημιούργησα και τα εξώφυλλα μόνος μου. Ωστόσο, για τις πρώτες ηχογραφήσεις άλλαξα κάποια στιγμή το εξώφυλλο. Εκείνες τις μέρες ήξερα μόνο κάποια βασικά για την επεξεργασία εικόνων.

Αφού άρχισε η καριέρα μου ως εικαστικός καλλιτέχνης γύρω στο 2010, σταμάτησα να ηχογραφώ μουσική για μερικά χρόνια και επανενεργοποίησα το έργο το 2018. Το 2020 ο Christoph Dorner έγινε μόνιμο μέλος, οπότε είμαστε ντουέτο τώρα. Ωστόσο, εξακολουθούμε να μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με άλλους μουσικούς και καλεσμένους τραγουδιστές κατά καιρούς.

Εκτός από το εξώφυλλο, δημιούργησα και μερικά βίντεο κλιπ για επιλεγμένα κομμάτια που μπορείτε να κάνετε στο κανάλι σας στο YouTube .

Υπάρχει όμως και ένας άλλος τρόπος με τον οποίο έχω συνδέσει τις μουσικές και τις εικαστικές μου προσπάθειες: Το 2022 γράψαμε ένα soundtrack για τις απόψεις της έκθεσης | διέκοψε την οποία μοιράστηκα με τη ζωγράφο Sonja Ackermann και τον φωτογράφο Christian Rocas. Η μουσική ερμήνευε τα έργα τέχνης σε εκείνη την παράσταση και πήραμε πολλά θετικά σχόλια.

Για το μέλλον θα σχεδιάσουμε επίσης περαιτέρω έργα που συνδυάζουν διαφορετικές μορφές τέχνης με μουσική.

Τα περισσότερα από τα άλμπουμ μας κυκλοφόρησαν σε CD και όλα μαζί με τα σινγκλ μας βρίσκονται στις περισσότερες από τις μεγάλες υπηρεσίες ροής όπως το Spotify , το iTunes , το Deezer , το Tidal , το Amazon Music και το YouTube Music . Θα μας βρείτε επίσης στο Facebook , στο Bandcamp , στο Myspace και  στο Last.FM .

Καθώς περιπλανιόμουν στον κόσμο, τραβώντας φωτογραφίες, κατέγραψα επίσης κάποιες ηχογραφήσεις που δημοσίευσα στο SoundCloud ως rabirius.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο

  Το χωριό της Μαγνησίας που φημίζεται για το καλό φαγητό με θέα τον Βόλο Δημοσιεύθηκε  18/05/2024 21:30 Τροποποιήθηκε  21:38 Η Άλλη Μεριά ε...