Τρυφερό μοσχάρι! Πώς να μαλακώσετε το σκληρό κρέας! Το μυστικό είναι στη
μαρινάδα!
Για να δείτε το video πατήστε επάνω στο You Tube
Τρυφερό μοσχάρι! Πώς να μαλακώσετε το σκληρό κρέας! Το μυστικό είναι στη μαρινάδα! ASMR Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μαλακώσετε το βοδινό κρέας για γρήγορο μαγείρεμα. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για το πιο φθηνό βόειο κρέας. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συστατικό για να μαγειρέψετε σκληρό κρέας! Το μοσχάρι θα είναι τρυφερό και ζουμερό και το σπιτικό σας δείπνο θα είναι νόστιμο! Μαγειρέψτε με χαρά! Μαγειρέψτε με αγάπη! Να έχετε όλοι μια καλή μέρα!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Το βίντεο έχει υπότιτλους. Επιλέξτε τη γλώσσα σας. Οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι σε όλες τις γλώσσες. 💡 Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους κάνοντας κλικ στο κείμενο [cc] στην επάνω δεξιά γωνία και στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο και κάντε κλικ στο Translate.
Μοσχαρίσιο κρέας 600 γρ.
Κόψτε τις λευκές μεμβράνες.
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ. (διττανθρακικό νάτριο) ανά 500 g βοείου κρέατος.
Τρίψτε καλά το κρέας με μαγειρική σόδα.
Μαρινάρετε για 40 λεπτά.
Σε ένα ψυγείο.
Ξεπλύνετε καλά.
Στεγνώστε με χαρτοπετσέτα.
φυτικό λάδι.
Τηγανίζουμε για 2 λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Τηγανίζουμε τη δεύτερη παρτίδα.
Σάλτσα:
σκόρδο 1 σκελίδα.
ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας.
μηλόξυδο 1 κ.γ
Σάλτσα γλυκού τσίλι 1 κ.γ
ζάχαρη 1/2 κουτ
Μαύρο πιπέρι.
φυτικό λάδι.
Κρεμμύδι 1 τεμ.
Γλυκό κόκκινο πιπέρι 1 τεμ.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά.
προσθέστε κρέας.
Αλας.
Σάλτσα.
Τηγανίζουμε για άλλα 3 λεπτά
Αγγούρι 2 τεμ.
Λάχανο 1/2 κεφάλι.
καρότο 1 τεμ
Κολίανδρο.
Κρεμμύδι 1/2 τεμ.
χυμό λεμονιού.
Αλας.
Μαύρο πιπέρι.
Ζάχαρη.
ελαιόλαδο 2 κ.σ
Σουσάμι.
συνταγή 2
Χοιρινό 1 κιλό.
Αλας.
Μαύρο πιπέρι.
Πάπρικα.
Πάπρικα 1 τεμ.
Αγγούρια τουρσί 3 τεμ.
Κρεμμύδι 1 τεμ.
Μουστάρδα 2 κ.σ
Λιπάνετε κάθε κομμάτι με μουστάρδα.
Βάζουμε ένα κομμάτι μπέικον, τις πιπεριές, το αγγούρι τουρσί και το κρεμμύδι και τα τυλίγουμε σε ρολό.
φυτικό λάδι.
Μεταφέρετε τα ρολά στη φόρμα.
Σκεπάζουμε με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στους 180 C για 50 λεπτά.
φυτικό λάδι 2 κ.σ.
πάπρικα 1 κουτ
Αφαιρούμε την περγαμηνή, αλείφουμε με το μείγμα λαδιού και ψήνουμε στους 200C για 15-20 λεπτά.
Πατάτες 2-4 τεμ.
Αλας.
Σκόρδο 1-2 σκελίδες.
Κολίανδρο.
Βούτυρο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Το μυρωδάτο δείπνο είναι έτοιμο!
Σας άρεσε αυτή η συνταγή;
Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου.
Αν σας αρέσουν τα βίντεό μου, κάντε εγγραφή στο κανάλι και αφήστε ένα like.
Τα λέμε στην επόμενη συνταγή μου!
Καλή όρεξη! 😘
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου