Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μέλι
Συνταγή και εκτέλεση Penny Panagiotopoulou
Υλικά Συνταγής
1 κιλό τηγανιά χοιρινή,
2 κρεμμύδια,
1 φύλλο δάφνης,
1κ.σ. γεμάτη μουστάρδα,
1κ.σ. γεμάτη μέλι ,
θυμάρι,
σκόρδο,
αλάτι,
πιπέρι,
ελαιόλαδο.
εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι βάζω 1.5 ποτήρι νερό,το φύλλο δάφνης,το σκόρδο,πιπέρι κ βράζω την τηγανιά μου.Μόλις εξατμιστεί το νερό Ρίχνω στο τηγάνι ελαιόλαδο κ τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.Ανακατεύω καλά μέχρι να καραμελωσουν τα κρεμμύδια.Έπειτα προσθέτω,το θυμάρι,το αλάτι κ συνεχίζω το ανακάτεμα.Στη συνέχεια ριχνω την μουστάρδα κ το μέλι.Ρίχνω ένα τελευταίο ανακάτεμα κ σερβίρω.
Συνδυάζεται τέλεια με πατάτες τηγανητές.
https://www.mageirikesapolauseis.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου