ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙ! ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60! ...
Για να δείτε το video, πατήστε τον κέρσορα στο You Tube
17 Αυγ 2022 ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΕΥΡΙ, ΓΑΛΑ, ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Γεια σας φίλοι 🤗!
Εύκολο και νόστιμο 🔥😋
🌐 Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους! Δουλεύουν για σένα!
Συνταγή μαγειρικής και υλικά:
250 ml ζεστό γάλα.
1 κουταλιά της σούπας ξίδι σταφυλιού.
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
7 γρ ξηρή μαγιά.
Χωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο.
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη βανίλια.
80 ml φυτικού ελαίου.
500 γρ αλεύρι.
Ζυμώνουμε τη ζύμη.
Λιπάνετε το μπολ με λάδι.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 40 λεπτά.
Χωρίστε σε 2 μέρη.
Χωρίστε περαιτέρω σε ίσα μέρη.
Έχω 19 κομμάτια.
Τυλίξτε τις μπάλες.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.
Αλείφουμε το ταψί με βούτυρο.
Γέμιση τυριού μοτσαρέλα.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιοδήποτε τυρί.
Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με κάθε κομμάτι.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στην άκρη για 20 λεπτά.
Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας γάλα στον κρόκο.
Λιπάνετε καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 25-30 λεπτά.
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο τυρί.
2 κουταλιές της σούπας συμπυκνωμένο γάλα.
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος.
Ανακατέψτε καλά.
Μανίκι ζαχαροπλαστικής.
Είναι πεντανόστιμο.
Αν σας αρέσει η συνταγή κάντε like και γράψτε στα σχόλια 😊.
Καλή όρεξη!
Με αγάπη 🥰! #picturesodΌλγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου