Το πρώτο ψωμί με μπαλόνι τυροπατάτα
στον κόσμο! (Φοντί με τυρί πατάτα σα μεγάλο μπαλόνι;)
120 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
25 γρ γάλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (7 γρ.)
1 κουταλιά της σούπας ξύδι (7 γρ.)
1/2 κουταλάκι του γλυκού (3g) μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (1 γρ.)
1 ασπράδι αυγού (33-35 γρ.)
1 κρόκο
1 κουταλιά της σούπας γάλα
2 πατάτες (1 μεγάλη)
τυρί camembert
350 ml νερό
1 κομμάτι βούτυρο
άλας
1. Πριν φυσήξετε το μπαλόνι, ελέγξτε προσεκτικά εάν υπάρχουν εξαρτήματα που δεν είναι καλά σφραγισμένα.
2. Αν φυσήξετε το μπαλόνι πολύ δυνατά, θα είναι λεπτό και θα σκίζεται εύκολα στον φούρνο, γι' αυτό φυσήξτε το μέτρια!
3. Να είστε υγιείς και χαρούμενοι και σήμερα ♡
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου