Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Το πρώτο ψωμί με μπαλόνι τυροπατάτα στον κόσμο! (Φοντί με τυρί πατάτα σε μεγάλο μπαλόνι;)



120 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ γάλα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (7 γρ.) 1 κουταλιά της σούπας ξύδι (7 γρ.) 1/2 κουταλάκι του γλυκού (3g) μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (1 γρ.) 1 ασπράδι αυγού (33-35 γρ.) 1 κρόκο 1 κουταλιά της σούπας γάλα 2 πατάτες (1 μεγάλη) τυρί camembert 350 ml νερό 1 κομμάτι βούτυρο άλας 1. Πριν φυσήξετε το μπαλόνι, ελέγξτε προσεκτικά εάν υπάρχουν εξαρτήματα που δεν είναι καλά σφραγισμένα. 2. Αν φυσήξετε το μπαλόνι πολύ δυνατά, θα είναι λεπτό και θα σκίζεται εύκολα στον φούρνο, γι' αυτό φυσήξτε το μέτρια! 3. Να είστε υγιείς και χαρούμενοι και σήμερα ♡

table diary 식탁일기

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης – Το Πάσχα

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης – Το   Πάσχα   «Αναστάσεως ημέρα και λαμπρυνθώμεν… Πάσχα το τερπνόν, Πάσχα Κυρίου, Πάσχα. Πάσχα πανσεβάσμιον ημίν α...