COOKING ΚΕΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια (νούμερο 6 ή 10)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
λίγο ελαιόλαδο
ντοματίνια (όσα θέλουμε ) κομμένα στη μέση
αλάτι – πιπέρι
200 γρ. τυρί φέτα
1 μικρό πακέτο κρέμα γάλακτος
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια μας σε μια κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε, αλλά κρατάμε ένα φλιτζάνι από το νερό τους.

Σε ένα μπολ, τρίβουμε τη φέτα μας σε μικρά κομμάτια (έχουμε υπόψη ότι θα λιώσει κιόλας στην σάλτσα μας).

Τέλος, σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα ντοματίνια ανακατεύοντας ελαφρά μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και η ντομάτα να δώσει τη γεύση της στο ελαιόλαδο. Κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο ανακατεύοντας πάντα ελαφρά (ώστε να μη διαλύσουμε τα ντοματίνια).

Κατεβάζουμε το τηγάνι μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και την ψιλοκομμένη φέτα. Προσθέτουμε το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια και το ξαναβάζουμε στη φωτιά. Ρίχνουμε τέλος στο τηγάνι ανακατεύοντας απαλά τα μακαρόνια και αλάτι – πιπέρι.

Τα ανακατεύουμε όλα ώστε να ενσωματωθούν τα υλικά, προσθέτοντας πιπέρι – αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Η μακαρονάδα μας είναι έτοιμη και πολύ special! Είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, που θα θελήσετε σίγουρα να ξαναφτιάξετε….

 https://gynaikaeimai.com/

Της Χριστίνας Κέμου

https://xristinacook.wordpress.com/