Μπακαλιάρος τηγανητός σε τραγανό κουρκούτι με όλα τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Υλικά Συνταγής
Για το μπακαλιάρο
2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα μυστικά)
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Για το πιο τραγανό κουρκούτι μπύρας
260 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γλ. κοφτά μπέικιν πάουντερ
3/4 κ.γλ. αλάτι
1/2 κ.γλ. ζάχαρη
330 ml μπύρα παγωμένη
30 ml ούζο
2 παγάκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου