Έχετε μια ρουτίνα στη θέση σας

Για να είστε παραγωγικοί στην απομακρυσμένη εργασία, πρέπει να έχετε μια ρουτίνα που θα σας καθοδηγεί όλη την ημέρα. Τροποποιήστε το αρχικό σας πρόγραμμα εργασίας και τροποποιήστε το ανάλογα για να ταιριάζει με την απομακρυσμένη ρύθμιση. Αφού έχετε τη ρουτίνα σας, κάντε ό,τι μπορείτε για να την ακολουθήσετε!

Όταν τακτοποιείτε τη ρουτίνα σας, φροντίστε να ξεκινήσετε τη σωστή ώρα και να μην αφήσετε τη δουλειά σας να μπλέξει με το πρόγραμμα του σπιτιού σας.

Κάντε πρώτα το δύσκολο μέρος των πωλήσεων

Ενώ εργάζεστε στη ρουτίνα σας, φροντίστε να διαθέσετε τις πρώτες ώρες του προγράμματος εργασίας σας για τις περίπλοκες πτυχές των πωλήσεων, όπως η αναζήτηση, ο προγραμματισμός και οι συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε σε θέση να εστιάσετε και να λάβετε αποφάσεις καλύτερα από ό,τι στα επόμενα μέρη της ημέρας, επειδή είστε λιγότερο κουρασμένοι από τις εργασίες που έχετε για την ημέρα.

Δημιουργήστε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι

Εκτός από μια ρουτίνα, θα ήταν καλύτερο να έχετε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι όπου μπορείτε να εστιάσετε και να χαράξετε τη γραμμή μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Βρείτε ένα χώρο στο σπίτι σας όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να τον τροποποιήσετε για τις ρυθμίσεις σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περισπασμοί γύρω σας που θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε καθώς εργάζεστε.

Να κρατήσουμε επαφή

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται απομονωμένοι όταν κάνουν εργασία εξ αποστάσεως και όσο περισσότερο βρίσκονται σε αυτή τη ρύθμιση, αρχίζουν να αγχώνονται και να μην μπορούν να εργαστούν. Ένας πολύ καλός τρόπος για να το καταπολεμήσετε αυτό είναι να συνδέεστε με την οικογένεια, τους φίλους και ακόμη και τους συναδέλφους σας μέσω κοινωνικών μέσων ή βιντεοδιασκέψεων.

Μιλώντας μαζί τους ανάμεσα στη δουλειά ή όποτε χρειάζεστε υποστήριξη, θα αισθάνεστε λιγότερο απομονωμένοι και θα λαμβάνετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Δώστε προσοχή κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων

Η εξ αποστάσεως εργασία είναι επωφελής για τους πωλητές, επειδή θα εστιάσετε στις συζητήσεις σας με τους πελάτες και θα την κάνετε 1 προς 1. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακαλούμε δώστε προσοχή σε αυτό για το οποίο μιλούν οι πελάτες σας και παραδώστε αυτό που αναζητούν.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο για επιδείξεις

Εάν χρειάζεται να επιδείξετε προϊόντα, υπηρεσίες και εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να μιμηθούν τις διαπροσωπικές επιδείξεις.

Μην βιάζεστε

Για να πετύχετε στην εξ αποστάσεως εργασία, πρέπει να εστιάσετε στην ποιότητα και όχι στον χρόνο. Αφιερώστε λίγο χρόνο αξιολογώντας τις πωλήσεις σας και δείτε πώς μπορείτε να τις αυξήσετε.

Μείνε συγκεντρωμένος

Πρέπει να οργανώσετε τη νοοτροπία σας και να εστιάσετε στο να γίνετε ένας επιτυχημένος πωλητής εξ αποστάσεως. Το να είστε στο σπίτι σας ανοίγει σε περισσότερους περισπασμούς που μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σας. Φροντίστε να ενημερώσετε τους συγκατοίκους σας για τις ώρες εργασίας σας και εάν έχετε παιδιά γύρω σας, ζητήστε από κάποιον να τα φροντίζει ενώ εργάζεστε.

Το να είσαι πωλητής μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν μπορείς να επισκεφτείς ή να δεις τους πελάτες και την ομάδα σου προσωπικά. Με τη βοήθεια των συμβουλών που παραθέσαμε παραπάνω, θα μπορείτε να τροποποιήσετε τη στρατηγική πωλήσεών σας ανάλογα και να πετύχετε στην απομακρυσμένη εργασία σας.

Θυμηθείτε, αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.

Το κλειδί της επιτυχίας είναι οι πωλήσεις είναι να νοιάζεστε για τους πελάτες σας και ορίστε πώς το κάνετε σωστά:
Πωλήσεις: Όλα είναι για τις επιλογές!
Μίσους τακτικές που χρησιμοποιεί ο πωλητής
Η μικρή μου ντίβα είναι καθ' οδόν για να γίνει το καλύτερο άτομο πωλήσεων

https://middleme.net/