Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ, ΚΑΒΑ, ΛΕΥΚΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ, ΚΑΒΑ, ΛΕΥΚΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ, ΛΕΥΚΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΚΡΑΣΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΩ ΞΟΔΑΔΕΙ 6-7 ΕΥΡΩ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΩΜΟ ΚΡΕΜΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

-200 γρ.  ΡΥΖΙ

-1,5 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

-ΜΙΣΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

-80 GR. ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ

-70 GR. ΛΕΥΚΑ ΣΠΑΡΑΓΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ)

-30 γρ.  ΒΟΥΤΥΡΟ

-40 γρ. ΠΑΡΜΕΖΑΝΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

-1 ΜΙΚΡΟ  ΓΙΑΟΥΡΤΙ

-1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΒΑ

-ΨΙΛΟ ΑΛΑΤΙ  ΚΑΙ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  ΠΑΡΘΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΦΙΛΤΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ.

ΕΝΤΑΞΕΙ,  ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΓΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΖΩΜΟ, ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ . ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΓΟΝΤΑΣ.

ΣΩΣΤΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ, ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΠΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ CAVA, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ 16-17 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΕΣΤΟ ΖΩΜΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΙΟ ΛΑΔΙ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΑ  ΥΛΙΚΑ ΛΙΩΝΟΥΝ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ (ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ).

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ  ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δήμoς Νοτίου Πηλίου: Αναγκαία η διατήρηση δρομολογίων του “Μουτζούρη”

Δήμoς Νοτίου Πηλίου: Αναγκαία η διατήρηση δρομολογίων του “Μουτζούρη” Τη διατήρηση των δρομολογίων του Τρένου Πηλίου ζητά ο αντιδήμαρχος Του...