COOKING ΚΕΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
2 κουταλιές μέλι
λίγη κανέλα
200 γρ. χαλβά ότι γεύση θέλουμε

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα στον πάγκο. Απλώνουμε τις 2 κουταλιές μέλι πάνω στην σφολιάτα και σπάζουμε τον χαλβά με το χέρι μας και τον απλώνουμε κι αυτόν πάνω στο φύλλο μας.

Τυλίγουμε σε ρολό από την πιο μεγάλη πλευρά και κόβουμε σε κομμάτια περίπου των 2 εκατοστών.

Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, το οποίο το έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και τα πιέζουμε ελαφρά με το χέρι μας, ώστε να γίνουν σαν πιτάκια.

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν χρώμα.

*Αφήνουμε λίγο κενό στην σφολιάτα στην αρχή και δεν γεμίζουμε τα πλαϊνά της.

 https://gynaikaeimai.com/

Της Χριστίνας Κέμου

https://xristinacook.wordpress.com/