Ρυζόγαλο μάνγκο
Τι μαγειρεύει στην κουζίνα του Gail; Ίσα μέτρα: Ρυζόγαλο μάνγκο! Μια από τις πιο όμορφες παιδικές μου αναμνήσεις είναι να τρώω ζεστό ρυζόγαλο με κανέλα από τη σόμπα. Είναι αστείο πώς συνδέουμε τις παραδοσιακές συνταγές με το comfort food. Όντας παιδί της δεκαετίας του '50, ήταν ο κανόνας να τρώμε επιδόρπιο με βραδινό κάθε βράδυ. «Φυσικά παίζαμε και έξω μέχρι να βραδιάσει. Μερικές φορές ήταν "Kick the Can", "Capture the Flag", "Red Rover" ή "Spud". Νομίζω ότι το αγαπημένο μου ήταν το θέμα της γειτονιάς, "Boys Chase the Girls". Όντας ένα αγοροκόριτσο που μπορούσε να τρέξει σαν τον άνεμο, δεν με έπιασαν ποτέ. Τελικά, ποιος θέλει να τον φιλήσει ένα από τα αδέρφια του;!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 φλιτζάνι γλυκό ρύζι
1 1/2 φλιτζάνι μισό γάλα και μισή κρέμα
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι νερό
1/4 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 ξυλάκια κανέλας
3 μάνγκο? ξεφλουδισμένα, κομμένα σε κύβους και κύβους
Ξύσμα από 1 λάιμ
Τσιμπήστε το αλεσμένο μοσχοκάρυδο
Ζάχαρη κανέλα, για γεύση
Οδηγίες:
Χρησιμοποιώντας μια χύτρα ρυζιού, προσθέστε γλυκό ρύζι, μισό και μισό, πλήρες γάλα, νερό, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, εκχύλισμα βανίλιας και ξυλάκια κανέλας στην αποσπώμενη κατσαρόλα. Κλείστε και κλειδώστε το καπάκι. Ρυθμίστε τη λειτουργία ριζότο. Το κουμπί του ρυθμιστή πρέπει να ρυθμιστεί σε "πίεση". Μαγειρέψτε 18 λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο φυσικής απελευθέρωσης για να εκτονώσετε την πίεση. Ανοίξτε το καπάκι. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν όλα τα υλικά. Διπλώστε στη μέση τα ψιλοκομμένα μάνγκο. Για να σερβίρετε, ρίξτε το ρυζόγαλο σε μπολ για επιδόρπιο. Συμπληρώστε με μάνγκο και ξύσμα λάιμ. Γαρνίρετε με πασπαλίζοντας μοσχοκάρυδο και ζάχαρη κανέλας.
https://snapshotsincursive.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου