Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ..;

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ..;

Ο μικροσκοπικός Βούδας στο Twitter: "Πριν υποθέσετε, μάθετε. Πριν κρίνετε, καταλάβετε. Πριν πληγώσετε, αισθανθείτε. Πριν πείτε, σκεφτείτε."  ~ Άγνωστο Τι συμβαίνει όταν υποθέτουμε το χειρότερο από τους ανθρώπους που είμαστε

Μετά από πολύ καιρό, είμαι ξανά κοντά σας..λόγω των εξετάσεων μου ήμουν εντελώς εξαντλημένος...αλλά δυστυχώς οι εξετάσεις είχαν αναβληθεί λόγω του Covid 19.

Σήμερα και μετά θα είμαι εκεί μαζί σας… μείνετε συντονισμένοι…

Ελπίζω ότι όλοι οι bloggermates μου είναι καλά ασφαλείς και υγιείς απολαμβάνοντας σωστά τα ταξίδια σας στο blogging! μου λειψατε ολες..

Μπορούμε να ξεκινήσουμε το σημερινό άρθρο με ένα ερωτηματικό;


ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ;..


Βλέπουμε πολλούς γύρω μας εντελώς καταθλιπτικούς, απόλυτο θυμό, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια..

Έχετε περάσει ποτέ από αυτές τις καταστάσεις με τη μία.. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να περάσει από αυτές τις χειρότερες συνθήκες που δεν μας αρέσει να το θυμόμαστε, κάτι που καταστρέφει την ψυχική μας ηρεμία.

Πολλοί από εμάς δεν ασχολούμαστε με τα λόγια που φτύνουμε έξω μπορεί να πληγώσουν τους άλλους, κάτι που τους κάνει να ανησυχούν εντελώς.. στεκόμαστε με τα δικά μας συναισθήματα. Όλο το καταθλιπτικό μυαλό μπορεί να πεταχτεί από τη δική μας στάση απέναντί ​​τους.

Ο μικροσκοπικός Βούδας στο Twitter: "Πριν υποθέσετε, μάθετε. Πριν κρίνετε, καταλάβετε. Πριν πληγώσετε, αισθανθείτε. Πριν πείτε, σκεφτείτε."  ~ Άγνωστο Τι συμβαίνει όταν υποθέτουμε το χειρότερο από τους ανθρώπους που είμαστε

Όταν ρίχνουμε μια ματιά στο εσωτερικό τους μυαλό, μπορούμε να δούμε μια καρδιά που χτυπά που περιμένει με ανυπομονησία κάποια στιγμή να τους ακούσει από την καρδιά μας. Κάθε φορά που μιλάμε με κάποιον, καταλαβαίνετε πάντα την κατάσταση του κοντινού προτού του φτύσετε τα λόγια σας. Κάνοντας αυτό τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν όπως τα απλά μαθηματικά.

Παρηγορήστε τους άλλους με τα λόγια που τους μιλάτε. Οι λέξεις έχουν τη δύναμη να πληγώνουν όπως και τη δύναμη να τις ηρεμούν.

Επιλέξτε τις λέξεις που κάνουν τους άλλους πάντα να ηρεμούν και τους βοηθούν να ξεπεράσουν τις ανησυχίες που πάντα μας έρχονται χωρίς να ξέρουμε καν τη διεύθυνση του μυαλού μας. Για να επισκεφτούμε το σπίτι του καθενός χρειαζόμαστε μια δική του διεύθυνση, αλλά υπάρχει κάτι που δεν χρειάζεται διεύθυνση για να επισκεφτεί την ψυχή μας που είναι… ΣΤΡΙΧΕΙΑ. Όταν βεβαιωθείτε ότι η λέξη σας:-

  1. είναι αναγκαίο
  2. πονάει
  3. είναι ευγενικό

Κάντε το… μπορείτε να νιώσετε το αποτέλεσμα που σας κάνει να περνάτε ευχάριστα και αυτό είναι μια μοναδική ευτυχία..

Το να κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους μας κάνει και εμάς ευτυχισμένους..

Ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση..

Το να μιλάω μαζί σας με κάνει χαρούμενο…


https://crimsonblogs15.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατάλληλες οι ακτές κολύμβησης στη Μαγνησία – Οι επόμενοι έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν

  Κατάλληλες οι ακτές κολύμβησης στη Μαγνησία – Οι επόμενοι έλεγχοι που θα πραγματοποιηθούν 3 Μαΐου 2024 - 17:27 Ολοκληρώθηκαν από το διαπι...