Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Απλά βάλτε τα πάντα στο μπουκάλι, εξαιρετική απλή συνταγή αντί για λουκάνικο

Απλά βάλτε τα πάντα στο μπουκάλι, εξαιρετική απλή συνταγή αντί για λουκάνικο




Πατήστε στο You Tube, για να δείτε το video


Μια υπέροχη συνταγή για τη δημιουργία νόστιμων γευμάτων από οποιοδήποτε είδος κρέατος ή λουκάνικου. Ένα απλό και νόστιμο σνακ αντί για λουκάνικο για σάντουιτς θα σας κάνει ευχαριστημένους με υπέροχη γεύση. Αυτό το σνακ είναι εύκολο να φτιαχτεί, για την προετοιμασία του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους κρέατος (βραστό, καπνιστό ή ψημένο) ή διαφορετικούς τύπους λουκάνικων, το κύριο πράγμα είναι ότι σας αρέσει ο συνδυασμός τους. Σε αυτό το βίντεο δείχνω την αγαπημένη μου εκδοχή για το πώς να φτιάχνω ένα τέτοιο λουκάνικο στο μπουκάλι και μπορείτε να αλλάξετε τη γέμιση σύμφωνα με το γούστο σας. Καλή διασκέδαση στο μαγείρεμα! Συστατικά:
150 γραμμάρια καπνιστό φιλέτο (ή καπνιστό, ψημένο, βραστό στήθος κοτόπουλου ή άλλο κρέας) 150 γραμμάρια ζαμπόν (λουκάνικο) 4 βραστά αυγά 40g άνηθο 1 σκελίδα σκόρδο 35 g ζελατίνης (η ζελατίνη έχει διαφορετική επεξεργασία, οπότε χρησιμοποιήστε μια συνταγή για τη ζελατίνη σας) 150 ml βραστό νερό (για ζελατίνη) 250 ml κεφίρ ⁄ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού ήπια μουστάρδα (ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα) Φιάλη 1,5 L Καλύψτε το μπουκάλι και τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο)

  Η στιγμή που «σκάει» πυροσβεστήρας και ρίχνει άνθρωπο στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο) Δημοσιεύθηκε  08/05/2024 20:46 Τροποποιήθηκε  21:17 Στ...