Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Επισκεφθείτε το Fort Langley

 Επισκεφθείτε το Fort Langley

«Ο εθνικός ιστορικός ιστότοπος Fort Langley, συνήθως συντομευμένος σε Fort Langley, είναι ένας πρώην εμπορικός σταθμός γούνας της εταιρείας Hudson's Bay στην κοινότητα του Fort Langley του Langley, British Columbia, Καναδάς. Ο εθνικός ιστορικός χώρος βρίσκεται πάνω από τις όχθες του καναλιού Bedford απέναντι από το νησί McMillan. »—— Wikipedia

Είχαμε λίγες ώρες για να περάσουμε σε αυτό το μουσείο. Υπήρχαν κυρίως ανακατασκευασμένα σπίτια από το παρελθόν και ένα αρχικό στο χώρο. Οι οθόνες μας έδειξαν πώς οι άνθρωποι και οι ιθαγενείς ζούσαν μέσα σε αυτό το φρούριο στους μεθοριακούς χρόνους. Το Fort Langley πήρε το όνομά του από τον Thomas Langley, διευθυντή της Hudson's Bay Company το 1827.

Την ημέρα που ήμουν εκεί, έγιναν δύο ενδιαφέρουσες διαδηλώσεις. Το ένα ήταν το σιδηρουργείο και το άλλο ήταν το χρυσό τηγάνι. Επισκέφθηκα πρώτα την επίδειξη χρυσού και βρήκα μερικά «χρυσά ψήγματα»! Αυτά ήταν επιχρυσωμένα κομμάτια που άφησε το μουσείο για τους επισκέπτες να τα πάνε και να τα πάρουν σπίτι!

Στη συνέχεια, είδα τον σιδερά να μετατρέπει ένα κομμάτι σιδερένια ράβδο σε κηροπήγιο. Αυτός ο σιδηρουργός στη συνέχεια αντάλλαξε τα "χρυσά" μας με σιδερένια άγκιστρα. Μου άρεσε πολύ η επίσκεψή μου σε αυτό το εκπαιδευτικό μουσείο.

Αν επισκεφθείτε ποτέ τη Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς, θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτό το μουσείο!

https://chocoviv.wordpress.com/category/lifestyle/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μέρη που η θάλασσα σε «καταπίνει»! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες ρουφήχτρες στον κόσμo

  Τα μέρη που η θάλασσα σε «καταπίνει»! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες ρουφήχτρες στον κόσμo Οι μεγαλύτερες ρουφήχτρες που απαντώνται κυρίως στα...