ΤΣΙΠΣ ΜΗΛΟ
Περιεκτικότητα σε θερμίδες ανά 100 γραμμάρια
Θερμίδες: 62 kcal
Πρωτεΐνη: 1 g
Λίπος: 0,5 g
Υδατάνθρακες: 13,5 g
Μερίδες: 3
Συστατικά:
Μέθοδος μαγειρέματος:
- Σας συνιστώ να πάρετε διάφορους τύπους μήλων, οπότε η γεύση των πατατών θα είναι πιο πολύπλευρη και θα καταλάβετε ποια ποικιλία προτιμάτε.
- Ξεφλουδίστε και κόψτε τα μήλα .
- Κόψτε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Είναι πολύ σημαντικό. Όσο πιο λεπτές είναι οι φέτες, τόσο πιο νόστιμα και τραγανά θα είναι τα πατατάκια . Προτείνω να χρησιμοποιήσετε κόπτη λαχανικών.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 110 βαθμούς. Απλώστε χαρτί περγαμηνής σε ένα ταψί και τοποθετήστε τις φέτες μήλου. Bήνω σε δύο ταψιά ταυτόχρονα.
- Πασπαλίστε με κανέλα και τζίντζερ για γεύση. Αν θέλετε μια πιο γλυκιά γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγη άχνη ζάχαρη , αλλά τα μήλα θα προσθέσουν γλυκύτητα έτσι κι αλλιώς. Bήνουμε για περίπου δύο ώρες.
- Τα τσιπς είναι έτοιμα.
https://for-healths.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου