Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Αντισυνταγματάρχης Παραιτείται από την Επιτροπή για το Αφγανιστάν, υπόσχεται να «κατεβάσει ολόκληρο το σύστημα αποστολής»

 

Ο Αντισυνταγματάρχης πεζοναύτης Stuart Scheller Παραιτείται από την Επιτροπή για το Αφγανιστάν, υπόσχεται να «κατεβάσει ολόκληρο το σύστημα αποστολής»


εικόνα


Dear Argyris, 


Ο αντισυνταγματάρχης πεζοναύτης Stuart Scheller είναι το μόνο άτομο που απολύθηκε για το Αφγανιστάν. Απολύθηκε επειδή ζήτησε λογοδοσία από τους ηγέτες του.


Αυτό το βίντεο είναι η συνέχεια του πρώτου που έγινε viral. Ανακοινώνει την παραίτησή του και αποχωρεί από τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε συνταξιοδοτικές πληρωμές και παροχές, λέγοντας ότι τα χρήματα πρέπει να επιστρέψουν σε όλους τους ανώτερους γενικούς αξιωματικούς - καθώς θα είναι αυτοί που θα στερούνται θέσεων εργασίας και οικονομικής ασφάλειας όταν τελειώσει μαζί τους.


Αυτος λεει,



"Το μόνο που ζήτησα ήταν η λογοδοσία των ανώτερων ηγετών μου. Όταν υπάρχουν ξεκάθαρα, προφανή λάθη που έγιναν ... Θέλω οι ανώτεροι ηγέτες να αποδεχτούν τη λογοδοσία. Νομίζω ότι η αποδοχή της λογοδοσίας θα έκανε περισσότερα για τα μέλη των υπηρεσιών και την PTSD και θα αγωνιζόταν με σκοπό από οποιοδήποτε άλλο διαφανές κομμάτι χαρτί ή μήνυμα. Και δεν το έλαβα.


"Για τα πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια που θα μπορούσα να λάβω κατά τη συνταξιοδότηση για το υπόλοιπο της ζωής μου. Νομίζω ότι τα χρήματα πρέπει να επιστρέψουν σε όλους τους ανώτερους γενικούς αξιωματικούς, γιατί νομίζω ότι τα χρειάζονται περισσότερο από μένα, γιατί όταν είμαι τελειώσω με αυτό που πρόκειται να κάνω, όλοι θα χρειαστείτε τις δουλειές και την ασφάλεια.


"Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι αγαπώ το Σώμα Πεζοναυτών ... Αυτοί οι άνθρωποι που είναι εκεί κάθε μέρα ... που πηγαίνουν έξω από το καλώδιο, ανατινάσσονται, φέρνουν τον πεζοναύτη τους πίσω και μετά επιστρέφουν εκεί την επόμενη μέρα. δεν παίρνουν την πίστωση που τους αξίζει και τους αξίζει η λογοδοσία.


«Δεν έχεις ιδέα τι μπορώ να κάνω.


"Σε όλους τους συνέδρους, γερουσιαστές, κάθε σταθμό μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους πλούσιους φιλάνθρωπους, εκτιμώ την υποστήριξη και θα χρειαστώ τη στήριξή σας. ... Δεν χρειάζομαι ούτε ένα δολάριο. Χρειάζομαι κάθε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να επιστρέψει έξω από το καλώδιο κάθε μέρα για να φορέσει ένα μπλε γιακά και να πάει στη δουλειά κάθε μέρα και να ταΐσει τις οικογένειές του, αυτοί είναι οι άνθρωποι που χρειάζομαι.


"Ακολουθήστε με και θα καταρρίψουμε ολόκληρο το γαμημένο σύστημα. Είμαι τιμημένος. Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε πεζοναύτη που υπηρέτησε μαζί μου για 17 χρόνια. Σας τολμώ να τους ρωτήσετε όλους και να μάθετε από τι είμαι φτιαγμένος.


«Μόλις ξεκινάμε».



***


Συγκρίνετε και αντιπαραβάλετε τον Αντισυνταγματάρχη Stuart Scheller με τον Αντισυνταγματάρχη Alexander Vindman, ο οποίος το 2019, είπε ψέματα ενώπιον του Κογκρέσου και του κόσμου, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να κατηγορηθεί ο Donald Trump για ένα συνηθισμένο τηλεφώνημα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας.


Ο Βίντμαν παραιτήθηκε ένα χρόνο αργότερα, διαμαρτυρόμενος ότι ο Τραμπ «μπλόκαρε την προαγωγή του». Ο στρατός δεν τον διερεύνησε ποτέ, πόσο μάλλον να τον απολύσει.



Διάρκεια παράστασης: 6 λεπτά



 
https://forbiddenknowledgetv.slrcdn.com/track/click?linkData=1-0afdeyJsaW5rIjoiaHR0cHM6XC9cL2ZvcmJpZGRlbmtub3dsZWRnZXR2Lm5ldCIsIm5ld3NsZXR0ZXJJZCI6Ijk3MyIsInN1YnNjcmliZXJJZCI6MTc3NjUsImRvbWFpbiI6ImZvcmJpZGRlbmtub3dsZWRnZXR2IiwidGltZSI6MTYzMDQxMTk5NiwiZGVsIjoxMCwic2VuZGVyIjoxfQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δορυφόρος κατέγραψε μυστηριώδεις «οντότητες» στην επιφάνεια τού Άρη

  Δορυφόρος κατέγραψε μυστηριώδεις «οντότητες» στην επιφάνεια τού Άρη Υπάρχει ζωή τελικά στον κόκκινο πλανήτη; Ένα μοναδικό φαινόμενο παρουσ...